Nikon D90
AF NIKKOR 50mm f/1.8D
AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED
درود
خیر دقیقا ، هم قیمت نخواهند بود یک نکته ای که من متوجه آن نشده بودم این بود که این 1100 دلار قیمت بدنه خالی D7000 هست. و قطعا با لنز کیت 18-105 باید حدود 1350 شوند
حالا باید دید که در هنگام معرفی d7000 لنز جدیدی هم معرفی خواهد شد شایعه ای مبنی بر معرفی نسخه دوم 18-105 بود البته مثل d7000 جدی نشده
بهر حال 17 روز دیگر همه چیز روشن خواهد شد.
موفق باشید
انوش
پی نوشت : درست است که قیمت لنز Nikkor 18-105 VR جداگانه 350 هزار تومان است ، اما به همراه دوربین یعنی به صورت لنز کیت 260 هزار تومان خواهد بود ( مثل D90 ). پس اگر لنز کیت D7000 همین لنز فعلی باشد چنین قیمتی خواهد داشت
ویرایش توسط Anoosh-Em : Thursday 9 September 2010 در ساعت 11:59
سلام.انوش خان مغازه دار هنگام خرید خودش 300 لنز را از شما میخرد!
شما چگونه به عدد 260 میرسید؟(صحبت سر قیمت این لنز است...)
من بادی خالی دی90 را برای شما 790 هم تهیه میکنم.با 18-105 کمتر از 1100 پیدا نمی کنید.و قیمت لنز 310 برای شما تمام میشود!
خودمانیم خیلی هم لنز جالبی نیست!فقط قیمت خوبی دارد
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
درود
خیر.
اگر زمانی بخواهید 18-105 را بفروشید هیچ مغازه داری از شما 18-105 را بیشتر از 220 هزار تومان نخواهد خرید. حتی 18-105 پک کامل جعبه طلایی را ،چه برسد به لنز کیت جعبه سفید! اما وقتی در هنگام خرید دوربین D90 ، خود فروشنده میخواهد لنز را از شما بردارد و به جایش لنز دیگری به شما دهد ممکنه به شما بگه که 300 برمیدارد اما در عوض حسابی روی لنزی دیگری که به شما میدهد از شرمندگیتان در خواهد آمد.
اما اینکه لنز جالبی هست یا خیر بستگی دارد تا جالب را چطور معنی کنید و شایدم چون با لنز های High End و پرفشنال سر و کار دارید ، این لنز نمیتواند برایتان جلب کننده باشد.
اما برای دوستانیکه مدتهاست این لنز را دارند و تجربه عکاسیشان خیلی بیشتر از بنده و شماست ، تا به این لحظه از آن راضی هم بوده اند برایشان جلب کننده بوده و نظر دیگری دارند
همین طور هم در نقد ها و ری ویو ها:
برای دیدن سایت فتوزون از انتی پیلتر استفاده کنیدکد:http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/410-nikkor_18105_3556vr?start=1
این نمودار MTF ( رزولوشن ) لنز 18-105 هست ، بسیار ستودنیست خصوصا برای لنزی با این قیمت چون معمولا لنزهای گرانتر چنین رزولوشنی دارند
پی نوشت :
واقعا برایم جای تعجب دارد که چگونه یک لنز بی جعبه ( جعبه سفید کیت ) را یک مغازه دار 300 هزار تومان از دست مصرف کننده بخرد ، در حالی که قیمت آکبند پک جعبه طلایی آن توسط مغازه ها 350 هزار تومان فروخته میشود !
اتفاقا من این نمودار را چون خوب بوده گذاشتم نمیدانم معیارتان برای خوب بودن یا نبودن چیست ؟!!
بله 16-85 بهتره و 24-70 هم عالی. حتی در مقایسه با آنها هم این لنز با توجه به قیمتش عالیست. و خیلی هم از سر لنزی با این قیمت زیاد هست.
نمی دانم میخواهید بهچه خروجی دست پیدا کنید که با 18-105 نمی شود به آن دست یافت ، اما مسلم بدانید وقتی از خروجی کار اینگونه ناراضی هستید در صورت داشتن یک لنز خیلی گرانتر هم به نارضایتان بیشتر اضافه میشود حالا هر لنزی که میخواهد باشد.
چقدر خوب بود که تمام لنز ها اینطوری جالب نبودند!
ویرایش توسط Anoosh-Em : Thursday 9 September 2010 در ساعت 19:11
سلام.انوش خان از گفته ی خود مطمئن هستم.چند مغازه در جمهوری این پیشنهاد را میدادند.یعنی 1100 به همراه کیت و اگر کیت را نمیخواستید 800 تومن.پس دقیقا 300 تومن نه بیشتر نه کمتر.هنگام خرید و زمانی که لنز آکبند است.
و اما در مورد 18-105:من انتظار کیفیت 105 ماکرو یا 80-200 را از این لنز ندارم,اما همین رزولوشنی که قرار داده اید در نهایت نمره ی اپتیکی خوبی نگرفته,و اما مشکل من با این لنز دیستور آن است که تقریبا در همه ی بازه ها وجود دارد.حتی در 50مم!ولی نسبت به قیمت ارزشمند است و در بسیاری موارد به کار می آید.سرعت فوکوس معمولی است.لرزشگیر هم معمولی است.
آیا این دوستان لنزهای دیگر را هم تست کرده اند؟یا قصد خرید لنزهای دیگر را هم داشته اند؟آیا انتخاب های دیگر هم داشته اند؟اما برای دوستانیکه مدتهاست این لنز را دارند و تا به این لحظه از آن راضی هم بوده اند برایشان جلب کننده بوده و نظر دیگری دارند
صرفا قیمت مناسب که همه چیز را توجیه نمی کند.همین روزها یک 18-200 ورژن 2 را تست خواهم کرد و اگر نتیجه به 18-105 نزدیک باشد قطعا برای گردش تعویض خواهم نمود.باز هم تاکید میکنم 18-105 نسبت به قیمت ارزشمند است و رنج مناسبی دارد.(حاضرم با 24-70 شما تعویض کنم اگر خیلی به این لنز علاقه دارید!)
موفق باشید
ویرایش توسط Soheil Qoddusi : Thursday 9 September 2010 در ساعت 18:40
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
سلام:
خیلی مایل نیستم در این تاپیک از لنز 105-18 نیکون صحبتی کنم ولی فکر میکنم بعضی مواقع وقتی صحبت از این لنز میشود بیشتر از آنکه ارزش واقعی آن از این لنز صحبت میشود.
نکته که غالبا این میان در نظر گرفته نمیشود اینست که ارزش واقعی این لنز ابتدا به ساکن مبلغ پرداختی آن خواهد بود وگرنه نه منطقی است نه باید همه لنزها اینگونه باشند. گرانی لنز به عوامل زیادی میتواند بستگی داشته باشد بدون در نظر گرفتن کاربرد، طراحی و مانت لنز خصوصیات لرزشگیر و .... نمیتوان با فقط و فقط یک نمودار از سایت فوتو زون این لنز را با لنزهایی دیگر مقایسه کرد
من فکر میکنم برای فردی که میخواهد از این لنز استفاده کند دیدن این دو پست از آقای روشن خالی از لطف نیست.
در فروم عکاسی در این مدتی که فعالیت دارم دو لنز همیشه صحبت آن بود یکی 85-17 ( این اواخر پس از 85-15 صحبت کمتری از آن میشود ) و دیگری 105-18
یکی به بدی معروف بود و دیگری به خوبی. جالب آنکه نه آن لنز اینقدر بد بود نه این لنز از نیکون آنقدر بی نقص. هر کدام از این لنز اگر در راستای کاربرد آن استفاده شود برای عکاس آن میتواند چاره بسیاری از ثبت هایش باشد.
موفق باشید
درود
!
جناب قشقایی در مورد 18-105 نیکون به قدر کافی صحبت شده خصوصا در تاپیک خودش
و بنده هم هیچ کجا نگفتم که بهتر است همه لنز ها اینگونه باشند ظاهرا شما دقت نکردید که اصلا من چه گفته ام.
بنده هم میدانم که چه فاکتور هایی را باید برای بررسی یک لنز مد نظر قرار داد و چه خصوصیاتی باعث گران شدن یک لنز میشوند . و فقط یک فاکتور باعث خوب بدون با نبودن یک لنز نمیشود.
اما در صورتی که در حال نقد و بررسی یک لنز باشیم ! فکر نمیکنید که بحث ما در مورد نقد بررسی لنز 18-105 نبود؟ و فقط اشاره کوچکی به یکی از ویزگیهای خوب آن لنز بود برای روشن شدن دوستمان نه چیزی بیشتر.
انوش
دوستان من بيشتر پست ها رو خوندم و چند تا سوال برام پيش اومد
من الان دوربين s200 فوجي دارم و ميخوام بفروشم و يه دوربين خوب با نويز پايين بخرم ...
و تصميمم خريد 500d يا d5000 بود كه با توجه به تفاسير دوستان يكم تو شك افتادم ...
مثلا تو پستهاي قبلي اشاره ميشد كه d90 بخرين ولي اون زماني بود كه اختلاف قيمت بين اين سه دوربين ( 500d - d90 - d5000 ) كم بود الان كه تقريبا نصف-نصف تفاوت دارن ....
به ترتيب 650-1270-710 ميشه قيمتشون رو اعلام كرد ... من الان چه دوربيني بخرم بهتره ... البته 550d هم هست كه يكم گرون تره ... ولي دلم هم پيش 550 هستش ... البته ميدونم كه بايد دوربين رو تو دستت بگيري و تو اين رنج تفاوت زيادي با هم ندارن و ... ولي خوب بازم تفاوت قيمت مهمه
من دوربيني ميخوام كه تو شرايط اتليه يا مثلا با يه نور شمع بدون نويز باشه .... قيمتشم 700-800 با لنز كيت بيشتر نباشه ...
در ضمن واسه عكاسي ميخوام و فيلم برداري HD or Full HD
يا صفحه نمايش چرخان يا دقت صفحه نمايش اصلا برام مهم نيست ... فقط ميخوام عكساش خيلي خيلي خوب باشن ...
به جهتي بگريز که بادها خالي از عطر اويند
Canon 500D // EF-S 18-55mm IS // EF-S 55-250 IS 1:4-5.6 // SOMITA W3110A