صفحه 3 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 49
Like Tree200تشکر

موضوع: انتخاب بین D300s Nikon & 7d Canon

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

پیش فرض پاسخ: انتخاب بین D300s Nikon & 7d Canon

نقل قول نوشته اصلی توسط بهین ناظم رعایا نمایش پست ها
    انوش جان!

همانطور که ملاحظه میکنید تفاوت رزولوشن این دو لنز بسیار ناچیز است و در عمل شاید کمتر از اینهم باشد .ولی در هرحال بحث اصلی برسر سرعت اوتوفوکوس بود و نه MTF Chart .
    در ضمن از اینکه من لنز سیگما را ( در آن زمان دقیقا با نصف قیمت 300 نیکن ) انتخاب کردم، رسما پوزش میخواهم.
    درود

خیر. تفاوت دارند به چشم در نمودار میبینید. این نمودار ها نتیجه آزمایشات خیالی نبوده اند نتایج آزمایشات عملی بوده اند " در عمل شاید کمتر از اینهم باشد "

بله بحث بر سر سرعت فوکاس لنز سیگما بود و کنون که شما آنرا تعمیم به نیکون و کنون دادید.

و اینکه چرا سیگما را انتخاب کردید احتیاجی هم به عذر خواهی ندارد.

موفق باشید
    دوست عزیز

انوش
    Behin Nazem تشکر می‌کند.

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

حالا اگر بخواهیم در مورد لنزهای دو برند صحبت کنیم؟ باید از کجا شروع کنیم؟
    چه چیزی مورد نیاز ماست؟ اگر من قرار است عکاسی معماری کنم و نیکون تله ارزان ندارد مشکل من است؟
    یا اگر قرار است عکاسی از پرندگان کنم و کانن ۱۴-۲۴ ای چون نیکون؟
    (احتمالا نمونه‌های بسیاری رو میشه از این کمبودها نام برد.)
    گویا کمی مبهم نوشتم.
    گاهی در بحثها مواردی مورد توجه قرار می‌گیرد که نیاز ما نیست.
    مثلا من بصورت جدی تا بحال ۲ بار از پرندگان عکاسی کردم. حالا اگر کسی ۶۰۰ مم و یا ۲۰۰-۴۰۰ هدیه دهد؟ شاید در سال پیش رو دوبار دیگر هم به هوس عکاسی از پرندگان بیرون روم.
    حالا به دلیل نبود لنز ارزشمند و خوش قیمتی مثل ۵۰۰ با F 5.6 کانن در برند نیکون باید ناراحت باشم؟ و یا تغییر برند بدم؟ یا اگر قصد خرید نیکون دارم نظرم رو عوض کنم و کانن بخرم؟
    با اینکه اصولا عکاسی حیات وحش می‌کنم.(طبیعت و منظره منظورم نیست) در برند کانن لنزی مثل ۱۴-۲۴ که فعلا بهترین سوپر واید در قطع فول فریم است وجود ندارد. و یا ۲۴-۷۰ نیکون جدیدتر و با کیفیت تر است. مشکلی برای چنین عکاسی بوجود میاید؟

از این شرح عذر می‌خوام ولی دو تذکر گرفتم گفتم که توضیح بدم.
    infinity، Mashhadi Vahid، farhad44 و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    از این شرح عذر می‌خوام ولی دو تذکر گرفتم گفتم که توضیح بدم.
    به نظر من ابدا مبهم نبود و كاملا واضح بود.
    Arash و saeed8769 تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر فعال Afshin.Prt آواتار ها
    تشکر کرده
    6024

درود بر دوستان

یک سایتی امروز دیدم که مقایسه های خیلی خلاصه ای برای دوربینها داره و جالبه که وزنه بین این دو دوربین روی 7D سنگینی میکنه

دوستان و اساتید اگر در مورد صحت این مقایسه نظری دارند خوشحال میشم ما رو هم راهنمایی کنند.

http://www.snapsort.com/compare/Cano...vs-Nikon_D300S

با تشکر
    mehdiafshar، saeed8769 و Chik تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    54

با درود خدمت دوستان عزیز مخصوصا اساتید
    سواله بنده در مورد تهیه لنز 15-85 برای بدنه 7دی بود میخواستم بدونم ایا این لنز جدید از لحاظ کیفیت ساخت و تصویر با 17-55 چه وضعیتی رو داره بهتره یا بدتر و کلا همون بحثی که دوستان در پایین میکردن که لنز های با ارزش برا شخص میمونه و مهم تهیه اوناست ایا این لنز هم جز همون گروه با ارزش هاست یا نه؟
    saeed8769 تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    100

نقل قول نوشته اصلی توسط rima نمایش پست ها
    سواله بنده در مورد تهیه لنز 15-85 برای بدنه 7دی بود میخواستم بدونم ایا این لنز جدید از لحاظ کیفیت ساخت و تصویر با 17-55 چه وضعیتی رو داره بهتره یا بدتر و کلا همون بحثی که دوستان در پایین میکردن که لنز های با ارزش برا شخص میمونه و مهم تهیه اوناست ایا این لنز هم جز همون گروه با ارزش هاست یا نه؟
    برای منم جای سواله ،
    CANON 40D + 17-85 KIT

كاربر بسیار فعال Pooyan آواتار ها
    تشکر کرده
    7620

نقل قول نوشته اصلی توسط rima نمایش پست ها
    سلام؛ پاسخ به اين سوال خيلي بستگي به نيازهاي شما دارد.

17-55 گرانتر است (البته امكان تهيه دست دوم اين لنز با قيمت مناسبتر و حتي نزديك به 15-85 وجود دارد)
    اما از نظر اپتيكي ‌برتري دارد و آن را باكيفيت ترين لنز زوم غيرL كنون مي دانند.

اگر شما به ديافراگم باز و ثابت 2.8 نياز داريد (موارد عكاسي در نور كمتر) انتخاب 17-55 است.
    اگر شما به 2 ميليمتر وايد بيشتر (2 ميليمتر در وايد مخصوصا بر روي دوربينهاي كراپدار مقداري قابل توجه است) مسلما 15-85 برتري دارد.
    اگر شما به دامنه بيشتري براي عكاسي احتياج داريد باز هم انتخاب شما 15-85 است (مخصوصا براي عكاسي پرتره كه آن 30 ميليمتر اضافي دامنه طلايي براي عكاسي پرتره است.)
    Who knows, Who knows
    Who knows, which way the whirlwind blows
    Or where the trail of tomorrow goes
    For a man without a star

كاربر جديد
    تشکر کرده
    9

نقل قول نوشته اصلی توسط APR19 نمایش پست ها
    درود بر دوستان

یک سایتی امروز دیدم که مقایسه های خیلی خلاصه ای برای دوربینها داره و جالبه که وزنه بین این دو دوربین روی 7D سنگینی میکنه

دوستان و اساتید اگر در مورد صحت این مقایسه نظری دارند خوشحال میشم ما رو هم راهنمایی کنند.

http://www.snapsort.com/compare/Cano...vs-Nikon_D300S

با تشکر
    سايتي را كه معرفي كرديد ديدم چند نكته به نظرم آمد كه خوشحال مي‌شم نظر ديگر دوستان رو هم بدونم-
    1- با توجه به اندازه سنسور در اين دوربين‌ها ، مگا پيكسل بيشتر فقط زماني خوب محسوب مي‌شود كه شما از لنزهاي شارپتر و در نتيجه گرانتر استفاده كنيد .
    2- وزن در حدود 30 تا 40 گرم خيلي محسوس نيست
    3-به اميد كيفيت فيلم برداري بهتر دوربين نخريد

نتيجه: به نظر من اين دو دوربين هردو بسيار خوبند به ارگونومي و احساس راحتي در كار با منوها فكر كنيدو همچنين مسيله اساسي همان تهيه لنز مناسب است
    با تشكر
    hesamjm، Afshin.Prt و Chik تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    100

نقل قول نوشته اصلی توسط aliagha نمایش پست ها
    ...........و همچنين مسيله اساسي همان تهيه لنز مناسب است
    با تشكر
    سلام
    با نظر شما موافقم
    مسئله اساسی همین مسئله تهیه لنز که شما فرمودین.
    ومتاسفانه هنوز برایم در هاله ای از ابهام است
    CANON 40D + 17-85 KIT

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed8769 نمایش پست ها
    سلام
    با نظر شما موافقم
    مسئله اساسی همین مسئله تهیه لنز که شما فرمودین.
    ومتاسفانه هنوز برایم در هاله ای از ابهام است

درود

نکته مبهمی وجود ندارد. باید ببینید بیشتر چه نوع عکاسهایی میخواهید بگیرید چه لنزی را میطلبد. اول اینکه نمی شود از همان ابتدای خریدتان همه لنز هایی که لازم دارید را تهیه کنید. پس اولویت را برای خود با توجه به مصرفتان مشخص کنید. قبلا فرموده بودید که عکاسی در محیط منزل و طبیعت ومنظره مورد نظر شماست.

برای عکاسی که سوژه از شما زیاد فاصله نخواهد داشت که عمده ترین مصرف ما را هم شامل میشود کمی بالاتر از 50mm تا نهایتا 105 کافی است و کمی کمتر 50 مثلا 18. این عمومی ترین رنج و کاربردی ترین هست. برای عکاسی ار سوژه ای در فواصل نزدیک و حالا کمی هم بیشتر ! برای مثال لنز 18-105 نیکور.

و ضمنا در طبیعت که لنز واید خیلی جذاب خواهد بود. این 18 خیلی می تواند کار راه انداز باشد. اما اگر احساس کردید که وایدی بیشتر از 18 میخواهید خوب به یک لنز اولترا واید احتیاج دارید.

برای انتخاب لنز معمولا افراد سه هدف کلی را دنبال میکنند. که شاید بشود آنها را به سه دسته تقسیم کرد
    1-دسته ای بدون توجه به دیگر پارامترها فقط به دست یافتن به رنج مورد نظرشان فکر میکنند. و ارزان ترین لنزی که فقط رنج مورد نظرشان را تامین کند ، کافی خواهد بود.

2- دسته ای که بخواهند لنزی را انتخاب کنند که باهزینه کم اغلب پارامترهایی که درانتخاب لنز ممکن است اهمیت داشته باشد دارا باشد. که ممکن نیست در رده متوسط یا ارزان، لنزی با چنین مشخصاتی یافت شود . اما گزینه ای که به نسبت قیمتی که دارد معقول باشد باسخ گوی آنهاست. که میتوانید در هر برندی با بررسی آنها را شناسایی کنید.

3- دسته دیگری ( که چه به دلیل حرفه ای و چه به دلیل عشق به عکاسی و از روی علاقه ) به دنبال لنز هایی با کیفیت اپتیکال بالا (در نتیجه بهترین کیفیت تصویر ) و کیفیت مکانیکال بالا ( کیفیت ساخت خوب ) با دیافراگم باز را در اختیارشان بگذارد ( در مکانهایی که نور کم است مثل مکانهای سر پوشیده ، هنگام غروب و شب ) که باعث میشود بتوانند عکسهای بی مشکل ثبت کنند. قیمت این رده لنز های گران است. و براحتی در هر برندی قابل شناسایی هستند.

بهتر است تکلیف خود را با خواسته نهاییتان مشخص کنید. که بعدا به فکر تعویض نیفتید. که ضرر مالی را به دنبال خواهد داشت. یک راه برای تازه کارها، تهیه بدنه با یک لنز کیت است تا بعدا با شناخت بیشتر و فهمیدن جنس عکاسی که میخواهند انجام دهند سر فرصت ( منظورم خیابان فرصت نیست :biggrin: ) به دنبال آن باشند.

موفق باشید

انوش
    saeed8769، Ario، Afshin.Prt و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

صفحه 3 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین