صفحه 2 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 49
Like Tree200تشکر

موضوع: انتخاب بین D300s Nikon & 7d Canon

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

پیش فرض پاسخ: انتخاب بین D300s Nikon & 7d Canon

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed8769 نمایش پست ها
    از:

سلام
    دوست عزیز ممنون از شما
    ولی باید عرض کنم که یکی از دلایل سری فروش کیس قبلی غیر از نیاز مالی تمایل به تغییر برند به نیکون بود که با آمدن 7D محاسباتم به هم خورد

بله حق با شماست. اما همان موقع که 40D رو انتخاب کردین. D300 و جود داشته.

اما این رویه که میخواستین D300 بخرین 7D آمده
    و هم اکنون هم اگر 7D بخرید چند ماه دیگر که نیکون جانشین D300 را عرضه کند ( شاید نامش D400 باشد)
    و از7Dِ جدید تر خواهد بود و مشخصاتی دیگر خواهد داشت، شما را به جای درستی نمی کشاند و شما ممکن است باز به فکر مهاجرت بیفتید....و این ماجرا ادامه یابد.

فکر میکنم بهتر باشد به فکر تهیه لنز هایی مرغوب باشید. چون این لنز ها هستند که برای شما می مانند ، بدنه ها چند سال یکبار آپدیت میشوند و اگر لنز شما گزینه ای فقط بخاطر دست یافتن به رنج بوده باشد. همواره شما هیچ چیزی بدست نیاورده اید که برایتان ماندگار باشد.

موفق باشید

انوش
    saeed8769 تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    100

بله حق با شماست. اما همان موقع که 40D رو انتخاب کردین. D300 و جود داشته.
    درست می فرمایین ولی اصلا بودجه قبلیم به D300 نمی رسیدبا اینکه از خروجی تصویرd300خیلی بیشتر از 40d خوشم آمده بود

فکر میکنم بهتر باشد به فکر تهیه لنز هایی مرغوب باشید. چون این لنز ها هستند که برای شما می مانند ، بدنه ها چند سال یکبار آپدیت میشوند و اگر لنز شما گزینه ای فقط بخاطر دست یافتن به رنج بوده باشد. همواره شما هیچ چیزی بدست نیاورده اید که برایتان ماندگار باشد.
    کاملا موافقم .
    اینجا هم بحث کدام لنز مرغوب و در کدام برند پیش می اید باتوجه به اینکه فکر می کنم قیمت لنز در این دوبرند متفاوت است
    ودرنگاه کلی توانائیهای دو بدنه درمقایسه با هم برایم مبهم است

موفق باشید
    CANON 40D + 17-85 KIT

كاربر فعال Behin Nazem آواتار ها
    تشکر کرده
    7388

نقل قول نوشته اصلی توسط Anoosh-Pro نمایش پست ها

پی نوشت:

یک نکته ای که در نقد جناب ناظم الرعایا عجیب بود . بیان و مطرح کردن سرعت اتوفوکاس بود! هر چند که خودشان هم قید کرده اند این مقایسه نمیتونه دقیق باشه . اما بهتر بود عنوان میشد که این مقایسه نمی تونه به بدنه ها ربط داشته باشه. و بهتر بود که اصلا مطرح نشه چون خیلی موارد نا مربوطی در آن دخیلند. اول اینکه سرعت فوکاس یک لنز فیکس رو با یک لنز زوم مقایسه نمیکنند ! چه برسه سیگما رو !! با کنون.( لازم به توضیح نمیدونم که سیگما سازنده متوسطی است که عمده شهرتش بخاطر ارزان سازی است به نسبت کیفیت) در واقع مقایسه سرعت فوکاس لنز مرغوب کنون با لنز متوسط سیگما بود. و این چه ربطی داشت به بدنه خدا داند.

انوش
    انوش عزیز!
    همانجا هم ذکر کردم که نمیتوانم مقایسه ای در مورد اوتوفوکوس این دو دوربین داشته باشم و آنچه ذکر کردم در مورد اوتوفوکوس کانن 7 دی ( و در تاپیک مربوط به 7دی بود ) و نه مقایسه 7دی با دی 300.
    مثالی هم که در مورد ترکیب دی300 و لنز سیگما 100-300 زدم نه بخاطر مقایسه صرف این دو بدنه، بلکه با توجه به مجموعه ی لنز و دوربین برای منظور خاص و با بودجه ای خاص بود .
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهین ناظم رعایا نمایش پست ها
    اگر برای عکاسی از پرندگان بین دو مدل دوربین فوق الذکر مردد هستید و کمتر از 5 میلیون میخواهید هزینه کنید.....
    آیا شما لنز تله ای بهتر، شارپتر و سریعتر ( از لحاظ سرعت اوتوفوکوس ) از سیگما 100-300 در این حدود رنج قیمت و حتی تا 2 میلیون گرانتر در برند نیکون سراغ دارید؟
    مسلما کسی با بدنه تنها و بدون لنز عکاسی نمیکند و از تئوری بافی در خلاء هم چیزی عاید کسی نمیشود. سعی من این بود که تجربه ی عملی و شخصی خودم را از کار با هر دو دوربین در شاخه ای خاص از عکاسی ( به دور از کمترین تعصب روی هر یک از دو برند ) برای کسانی که بودجه محدودی در اختیار دارند بیان کنم .
    نهایتا فکر میکنم تفاوت بدنه های کانن ونیکون در عمل به حداقل رسیده ( مگر در مواردی خاص و بسیار تخصصی ) ولی تفاوت در لنزها هنوز نسبتا برجسته است. لذا انتخاب بین دو برند را صرفا بر حسب بدنه، کیفیت عکس و ... در حال حاضر بی معنی میدانم.
    برای کسی که پیش از این فاقد لنز و تجهیزات جانبی از هر دو برند بوده است، انتخاب عاقلانه را بر حسب 2 چیز میدانم :
    1 : تعیین اولویت در شاخه عکاسی و بهترین لنز موجود برای آن ( با توجه به بودجه )
    2- توجه به علاقه شخصی به هر برند

با احترام
    ME، reza_Bahman، farhad44 و 17 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بهین ناظم رعایا
    www.prophotocom.com

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

با سلام
    به نظر بنده با در نظر گرفتن بودجه مناسب و انتخاب لنزهای با کیفیت و قیمت آنها
    برند کنون وضعیت بهتری داره مانند لنزهای سری ال با دیاف 4

بادی ها هم به قول دوستان سریع آپدیت میشن
    saeed8769، M.Mobin، jebrahim و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    محمد امدادی

تشکر کرده
    12235

انوش عزیز!

مسلما کسی با بدنه تنها و بدون لنز عکاسی نمیکند و از تئوری بافی در خلاء هم چیزی عاید کسی نمیشود.

با احترام
    سلام
    بر استاد ناظم رعایا
    ذکر این نکته که: سرعت فوکاس یک لنز فیکس رو با یک لنز زوم مقایسه نمیکنند ! چه برسه سیگما رو !! با کنون ،

تئوری بافی در خلاء محسوب میشود؟
    اگر میل داشتید توضیحی در این باره بفرمایید فکر میکنم بهتر این بود که رفع شبهه در مورد چنین مقایسه ای می پرداختید نه اینکه به مقابله برخیزید ! و سعی در پاک کردن صورت مسئله داشته باشید با روش نسبت دادن الفاظی مثل تئوری بافی در خلاء

یا اینکه اگر همان 100-300 سیگما رو با مانت کنون روی کنون میگذاشتید و همان 100-300 با مانت نیکون رو روی نیکون برای مقایسه بگذارید آنوقت ممکن میشود با یک لنز واحد نتیجه را متاثر از بدنه دانست. کجای این موضوع تئوری بافی است. نمی دانم چرا اینگونه سخن می گویید با این که خود میدانید و به موضوع اشراف دارید.

حال شما ترجیح دادید سیگما بخرید میل شما بوده. شما در واقع سیگما رو به نمایندگی از نیکون با کنون مقایسه کردید!

ضمنا لنز Nikkor AF-S 300mm f/4D IF-ED با قیمت حدود 1400 دلار است. که در روی فرمت DX ( کراپدار ها ) که D300 باشد 450mm میشود. و اگر از تله کانورتور Nikkor AF-S 1.4x استفاده کنید با f/5.6 به شما فاصله کانونی 630mm را میدهد.

در مورد سرعت فوکاس : Thanks to a silent-wave motor the AF is very fast
    در مورد کیفیت ساخت : The build quality of the lens is exceptionally high
    در مورد MTF و : very-good to excellent resolution figures under lab conditions

در مورد وضعیت Ca هم قید شد : CAs are pretty well controlled

و نتیجه هم :

منبع:
    کد:
    http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/228-nikkor-af-s-300mm-f4d-if-ed-review--test-report

موفق باشید

انوش
    ویرایش توسط Anoosh-Em : Monday 11 January 2010 در ساعت 16:18

تشکر کرده
    7388

سلام
    ضمنا لنز Nikkor AF-S 300mm f/4D IF-ED با قیمت حدود 1400 دلار است. که در روی فرمت DX ( کراپدار ها ) که D300 باشد 450mm میشود. و اگر از تله کانورتور Nikkor AF-S 1.4x استفاده کنید با f/5.6 به شما فاصله کانونی 630mm را میدهد.
    سلام بر شما
    همین لنز Nikkor AF-S 300mm f/4D IF-ED را شخصا روی دی300 تست کرده ام. از لحاظ سرعت فوکوس با لنز سیگما 100-300 تقریبا مشابه است و از ترکیب 400 کانن با 7 دی کیلومترها عقب تر است.
    بد نیست رویوی همان سایت فوتوزون در مورد سیگما 100-300 را هم ببینید:

در مورد تئوری پردازی در خلاء هم به هیچ عنوان شما مد نظر من نبوده اید بلکه منظور من این بوده که در این محدوده ای که ذکر کردم برتری تئوریک سیستم اوتوفوکوس نیکون ( اگر چنین چیزی باشد ) در غیاب یک لنز با توانایی اوتوفوکوس سریع بی معناست.
    یا اینکه اگر همان 100-300 سیگما رو با مانت کنون روی کنون میگذاشتید و همان 100-300 با مانت نیکون رو روی نیکون برای مقایسه بگذارید آنوقت ممکن میشود با یک لنز واحد نتیجه را متاثر از بدنه دانست.
    من دیگر نمیدانم با چه زبانی باید بگویم که نه قصد و نه توانایی مقایسه سیستم اوتوفوکوس این دو دوربین را نداشته ام. لطفا آن جمع بندی کذایی را ( در تاپیک 7 دی ) یک بار دیگر بخوانید.
    با احترام
    ویرایش توسط Behin Nazem : Monday 11 January 2010 در ساعت 18:26
    Kourosh Kahal، raffi، QashQai و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بهین ناظم رعایا
    www.prophotocom.com

كاربر همراه raffi آواتار ها
    تشکر کرده
    1142

با سلام
    والا بنده حدود 4 سالی هست که در این سایت دارم یه جورائی زندگی می کنم .برام جالبه و تا حدودی عجیب که بعضی از دوستان چرا یه جورائی ساز مخالف می زنند و یا تنش زائی می کنند .حالا یک نفر هر کس که باشد در اینجا لطف کردن و تجارب خودشون رو به ما گفتن (اگراین شخص جناب ناظم رعایا باشد و یا اساتید دیگر که چه بهتر) متاسفانه طوری برخورد می شود که فکر کنم ادم پشیمون بشه چون بعدش باید بیاد توضیح بده یا معذرت خواهی بکنه تا دست از سرش بر دارند خوب ایشان هم اول گفتند که با ابزار موجود به این نتیجه رسیدند اگر شما ابزار و وسایل دیگه ای دارید بسم الله ما رو هم بی نسیب نزارین
    hamedch67 و i-love-nature تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

یکی از ویژگی‌های فرومها شنیدن آن چیزیست که در عمل اتفاق میافتد.

یکی از مشکلاتی که ما در این فروم داشتیم دوستانی بودند که از پنجره اتاقشان عکسی می‌گرفتند و گمان می‌کردند می‌شود با این تصویر به نتیجه ای همانند نتایج شرایط آزمایشگاهی رسید.

اما فراموش نکنیم که جمع شدیم از تجربیات همدیگر استفاده کنیم.
    خواندن تجربیات جناب بهین ناظم‌الرعایا برای من بسیار جذاب بود. همان چیزی که باید انتظار داشته باشیم در فروم بشنویم.
    تجربه کار کردن با ابزار مختلف در نوع خاصی از عکاسی که من تجربش رو ندارم.

حالا کسی که متن ایشان و هر کس دیگر را می‌خواند باید اینقدر بداند که آیا می‌خواهد کاری مانند آقای ناظم‌ رعایا انجام دهد؟ اگر این چنین است سری به سایتهای مرجع می‌زند و سعی می‌کند افراد دیگری را هم که تجربیاتی نزدیک به ایشان دارند را پیدا کند(در این فروم و یا جاهای دیگر) تا اینکه به یک نفر اقتدا نکرده باشد.

اما این که من و یا ما در نوع عکاسی خودمان به نتایجی نسبت به ابزار و یا برند خاصی برسیم و اون رو به تمام ابزارها و برند خاصی نسبت دهیم؟ از اشکالاتیست که عموما در فرومها بوجود میاد.

حالا اگر بخواهیم در مورد لنزهای دو برند صحبت کنیم؟ باید از کجا شروع کنیم؟
    چه چیزی مورد نیاز ماست؟ اگر من قرار است عکاسی معماری کنم و نیکون تله ارزان ندارد مشکل من است؟
    یا اگر قرار است عکاسی از پرندگان کنم و کانن ۱۴-۲۴ ای چون نیکون؟
    (احتمالا نمونه‌های بسیاری رو میشه از این کمبودها نام برد.)

بحث خود بدنه‌ها بحث جداگانه‌ایست و چون تا کنون ۷ دی را از نزدیک هم ندیدم! و دی ۳۰۰ اس را در دست نگرفتم چیزی برای گفتن ندارم.
    Amir Mohebi، A_Maddah، yasin-m و 17 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

تشکر کرده
    12235

سلام بر شما
    همین لنز Nikkor AF-S 300mm f/4D IF-ED را شخصا روی دی300 تست کرده ام. از لحاظ سرعت فوکوس با لنز سیگما 100-300 تقریبا مشابه است
    درود

یک نکته حائز اهمیت است. که این لنز سیگما لنز بدی نیست. به عنوان یک سیگما واقعا خوب است. اما به هر حال سیگما است.

طبق فرمایش خودتان که فرمودید سرعت فوکاس این سیگما با Nikkor AF-S 300mm f/4D IF-ED برابر است. ( من حرفی در این مورد ندارم ) و بقیه موارد هم در هر دولنز در وضعیت مشابهی قرار دارد طبق همان ریویو فقط دوچیز اینجا فرق دارد که سیگما ضعیف تر بوده. یک کیفیت ساخت ( که در عکسی که از نتیجه نهایی که شما از این لنز گذاشتید نمایان است در مقایسه با نتیجه نهایی که من گذاشتم) و دیگری وضعیت نمودار MTF است در 300mm و با تله کانورتور 1.4 در هر دو لنز با هم تفاوت های قابل توجهی دارند که در سیگما پاینتر بوده خصوصا با تله کانورتور !

حال برای شما که پرنده گرافی میکنید :biggrin: و بخاطر نیاز به تله بودن دست به دامن سیگما شدید! (در واقع فقط 300mm آن مقصورد نظر شما بوده) و در این رنج که 300 بوده در نیکون خلاء حس کردید و سیگما را انتخاب کردید در حالی که در نیکون با همان مبلغ تله ای بهتر داشته که در عکس زیر کاملا مشهود است:

سمت راست سیگما است با مانت کنون و سمت چپ تله نیکون300mm

خط قرمز مشخص شده در تصویر سیگما 1850 است اما در تصویر نیکون 1950 است. که خود کلی اختلاف بین این دو نمودار محسوب میشود. که با کنار هم قرا گرفتن این دو نمودار بقدر کافی نتایج واضح هستند.

حالا بحث متفرقه بودن برند سیگما رو کاری نداریم. با دیدن اینها من فکر میکنم همه چیز مبرهن باشد.
    اگر باز نفرمایید که اینها هم تئوری بافی در خلاء محسوب میشود

ضمنا دوستان قبل از تایید و تشکر از مطلبی سعی کنند از محتوای آن باخبر شوند :cool:
    جدا متعجب شدم!

انوش
    ویرایش توسط Anoosh-Em : Monday 11 January 2010 در ساعت 19:54

تشکر کرده
    7388

انوش جان!
    شما نمودار MTF این لنزها را روی دو دوربین متفاوت 8 و 10 مگاپیکسلی مقایسه کرده اید. MTF هر دوی این لنزها در همان سایت روی دی 200 هم هست. بهتر بود آنرا ملاک مقایسه قرار میدادید :

همانطور که ملاحظه میکنید تفاوت رزولوشن این دو لنز بسیار ناچیز است و در عمل شاید کمتر از اینهم باشد .ولی در هرحال بحث اصلی برسر سرعت اوتوفوکوس بود و نه MTF Chart .
    در ضمن از اینکه من لنز سیگما را ( در آن زمان دقیقا با نصف قیمت 300 نیکن ) انتخاب کردم، رسما پوزش میخواهم.
    ویرایش توسط Behin Nazem : Monday 11 January 2010 در ساعت 20:01
    QashQai، saeed8769، Navid7h و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بهین ناظم رعایا
    www.prophotocom.com

صفحه 2 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین