با سلام وتشکر از دوسته عزیز ولی اینکه میگید بستگی به نیاز شما دارد یه پاسخ کلی و دو پهلوست که در این فروم زیاد این مدل پاسخو دیدیم و تقریبا مثل پاسخ ندادنه چون کاره ادمو راه نمیندازه .
من در سوالم به کیفیت ساخت و کیفیت اپتیک این لنز در حالت کلی و بدون در نظر گرفتن کاربردش اشاره دارم و اینکه دیافتش بازتره یا بسته تر در مرحله بعد هست یا فاصله کانونی.
من با مطالعه سایت اگه اشتباه نکنم دوستان گفتن که 17-55 از لحاظ ساخت مشکل داره و گرد و غبار داخلش میره در ضمن تو خیلی از سایت ها هم از کیفیت اپتیکه 15-85 خیلی تعریف کردن و حتی در .slrgear. به 15-85 امتیازه بیشتری از 15-55 داده میخواستم بدونم واقعا اینطوریه و میشه به اینها اعتماد کرد و اینو با 7 دی بگیریم یه لنز ماندگار و با ارزش هست یا نه؟

200تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks
- میکروفن داخلیش ضعیفه ، تو فکوس مشکل داره مخصوصا تو نور کم که گریه آدمو در میاره نمیدونم مشکل از لنزمه یا اینکه از این مدل دوربینه ، مشکل دیگه که منو به شدت کلافه کرده اینه که توی فوکوس اشیا و اجسام یا افرادی که بیش از 6-7 متر از دوربین فاصله دارن خطاش سر به فلک می زنه ( من اولین بارمه دوربین خریدم و زیاد وارد نیستم تو مدلا ) البته نه اینکه بلد نباشم دوربینو تنظیم کنم - اولش فکر کردم دستگاه مشکل داره پیش فروشندش و حتی چند تا عکاس بردم گفتن که هیچ مشکلی نداره .:confused: 
)