بودجه شما چقدر است؟
این که میفرمایید:
یعنی به چندین لنز نیاز دارید، الویتهای خودتون را مشخص کنید.همه جور عکاسی میخوام انجام بدم خبری تاتر مدلینگ اجتماعی
بودجه شما چقدر است؟
این که میفرمایید:
یعنی به چندین لنز نیاز دارید، الویتهای خودتون را مشخص کنید.همه جور عکاسی میخوام انجام بدم خبری تاتر مدلینگ اجتماعی
ویرایش توسط Vahid : Friday 10 December 2010 در ساعت 00:11
.
شما و دوستانی مثل شما اگه تجربه عکاسی با slr دیجیتال کم داشتین یا برای اولین خرید میخواین 7d یا d300s بخرید به نظر کمی اشتباه میاد، صرفا داشتن بدنه خوب تو عکاسی مهم نیست بهتره تو شرایط مالی مناسب هم چیزی بالاتر از d90 500d 60d خرید نکنین و بده کمی تجربه ۱ ساله کم کم انواع تجهیزاتی که کمبودشون حس کردین مثل لنز فلاش فیلتر رموت .... باتری گریپ (در تعجبم دوستمون یهو اولین d300slr که خریده 275t پوله گریپ دادن که بیشتر تو عکاسی ورزشی کاربرد داره کمی هم دوربین خوش دست میکنه ) تهیه کنید اون زمان میتونید تو فکر بدنه بهتری باشید با توجه به نیاز هاتون یک مثال ساده شما d3x و لنز ۱۸-۵۵ در مقابل d3000 و لنز ۱۷-۵۵ تو نور کم مسابقه کیفیت عکس بدهند d3000 برنده هست که با این لنز۴/۱ قیمت d3x میشه !!!سلام به همه اساتید و اعضای حرفه ای سایت عکاسی - من پس از 2 سال پول جمع کردن و بدبختی تونستم دو و ششصد برای خرید دوربین پول پس انداز کنم - که چند روز پیش بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم
سلام.دوستان سلام
سوال من هم دقیقا همینه .........7d canon یا d300s nikon......
هر دو این دوربین ها بسیار خوب هستند. بهتره به جای انتخاب بین دوربین های هم رده به انتخاب بین لنز ها فکر کنید.
چشم "ارجاع" نمی دیم.من و به سایت یا تاپیک دیگه ای ارجا ندید
1- از این چند نفر چندتاشون خودشون هم با نیکون کار کردند هم با کنن؟ منظورم از کار کردن هم اینه که برای مدت طولانی از این برند ها استفاده کردند؟ خیلی از این ابراز عقیده ها از روی تعصبه. اینطوری نیست که همه لنز های نیکون از همه لنز های کنن بهتر باشن. معمولا اینجوریه که در رده یکسان, هر برندی که لنزش جدید تر باشه, بهتره. در ضمن تفاوت ها واسه ماهایی که 99% عکسامون اصلا چاپ هم نمیشه و از 1% باقیمونده هم تقریبا همشون در سایز A3 یا کوچکتر چاپ میشه خیلی خیلی ناچیزه.من خییلی تحقیق کردم و سوال کردم ولیی واقعا" نمیتونم تشخیص بدم بین این دوتا دوربین
یکی میگه لنزهای نیکون شارپتر و بهتره
یکی میگه کنون ه کیفیتش بهتره
فرض کنید توی یک امتحان یه شاگرد نمرش میشه 18 یکی میشه 18.25 به نظر شما میشه گفت اونی که 18.25 شده با سواد تره؟ این عدد و رقم ها به خصوص وقتی خیلی مشابه و نزدیک هم باشن معمولا باعث گمراهی میشن.توی سایت dperview هم امتیاز کنون بالاتر بود
نویز به لنز ربط نداره.البته در یه سایت دیگه که لنزها رو مقایسه کرده بود لنزهای نیکون خیلی شفاف تر بود و با نویز کم
دو حالت داره. یا می خواین حرفه ای عکاسی کنید یا فقط برای تفریح. حالت اول خیلی بعیده چون کسی که بخواد عکاس حرفه ای بشه برای انتخاب دوربین معیاراش چیزایی غیر از امتیازات سایت Dpreview و نظر دوستان و ... هستند.در ضمن من همه جور عکاسی میخوام انجام بدم خبری تاتر مدلینگ اجتماعی
در حالت دوم یه لنز کیت کارتون رو راه میندازه. در حال حاضر لنز 18-105 نیکون براتون انتخاب مناسبیه. بعدا که بیشتر آموختید بر اساس نیازتون میرید لنز مورد نیازتون رو تهیه می کنید.
خلاصه کلام اینکه جفتشون خوبن. عکاسیتون رو تقویت کنید تا نتیجه کارتون بهتر بشه.
ویرایش توسط jebrahim : Friday 10 December 2010 در ساعت 01:05
ج.ابراهیمی
من بیشتر اولویتم با عکاسی خبری و تاتر هست
به خیلی چیزای دیگم توجه کردم برای بدنه ولی بین این دوتا موندم
آخرم یکی نگفت کدوم بهتر ههههه
می خواین من و سکته بدین ؟؟؟؟؟
ج.ابراهیمی
شما مثل کسی میمونید که تازه گواهینامه گرفته میپرسه لامبورگینی بهتره یا فراری من گفتم شما پول دارید با بنز بی ام و سر کنید اگه دیدید راضیتون نمیکنه ناشیگری تصادف اینارو تجربه کنید بد اونقدر حرفه ای هستید که خودتون انتخاب کنید اصولا کسیکه 7d یا d300s بخواد خرید کنه انقدر حرفه ای باید باشه که بتونه خودش انتخاب کنه با این حال اگه رو مورد خاصی شک دارین ایدی یاهوتون رو برام بزارید در خدمتمواقعا" که بالاخره کدوم شد
من بیشتر اولویتم با عکاسی خبری و تاتر هست
به خیلی چیزای دیگم توجه کردم برای بدنه ولی بین این دوتا موندم
آخرم یکی نگفت کدوم بهتر ههههه
می خواین من و سکته بدین ؟؟؟؟؟
در ضمن پیشنهادیکه همیشه میکنم وقتی بین ۲ دوربین شک دارید حتما جفتشو دستتون بگیرید ببینید با کدام احساس راحتی بیشتر میکنید
از همگی ممنون
من 7d خریدم با لنز 15-85
:)))))))))))