1 ریویو جالب بین 1000d و d3000 نمیدونم این سایت چقدر حرفش راسته. من میخواستم 1000d بخرم اینو که دیدم نظرم رو نیکون شد. حالا حسابی سر در گمم. کمک.
http://www.digitalreview.ca/content/...XS-1000D.shtml
1 ریویو جالب بین 1000d و d3000 نمیدونم این سایت چقدر حرفش راسته. من میخواستم 1000d بخرم اینو که دیدم نظرم رو نیکون شد. حالا حسابی سر در گمم. کمک.
http://www.digitalreview.ca/content/...XS-1000D.shtml
به نظرم اگر این قسمت رو از اول میخوندید الان دیگه این پست رو نمیزدید
سلیقه ای هستش ولی من اگر بودم در این سطح کنون رو انتخاب میکردم به چند دلیل:
1. استفاده از سنسور سیموس (چون خود نیکون هم فهمیده که باید به این سمت بره جایگزین p90 یعنی p100 اینکار رو کرده وبعید هم میدونم دیگه دوربینی با سنسور ccd نولید کنه
2. لایو ویو که در همین پست های قبلی راجع به لزومش صحبت شده.
البته باید یه مقدار هم دورنگری راجع به لنزهاتون بکنید
اگر قصد خرید تله های حرفه ای دارید کنون در این مورد بهتر است وتنوع وقیمت بهتری داره ولی اگر میخواهید فقط از لنز زومهای استاندارد استفاده کنید واقعا 18-105 نیکون توی این رده همتا نداره در نتیجه باید روی بادی نیکون فکر کنید.
در کل خودتون مطالعه کنید و انتخاب کنید تا بعدا دچار تردید نشید.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
با سلام خدمت اساتید یه سوال داشتم که قبلا تو یه تاپیک دیگه گذاشتم اما از بس شلوغ بود جواب های قانع کننده نگرفتم.شرمنده دوباره اینجا می پرسم
ما یه گروه هستیم که تو زمینه فیلم سازی فعالیت میکنیم.قبلا متوجه شدم که با این بودجه ای که دارم اگه یه دوربین عکاسی برای فیلمبرداری با کیفیت بخرم بهتر از دوربین فیلمبرداریه.
طی تحقیقاتم دو مدل دوربین عکاسی واسه اینکار بهم پیشنهاد شد.یکی canon sx50 و دیگری canon 1100d
به نظر شما با توجه به خصوصیات این دو دوربین کدومش برای فیلمبرداری عالیه؟(در درجه اول فیلمبرداری و دوم عکس).قابلیت تعویض لنز هم در اولویته سومه
دوستان اگه سریع راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم چون واسه خرید عجله دارم .راستی بودجه ای حدود 1/5 میلیون دارم
اولا که نام این تاپیک کاملا با خواسته های شما مغایر است، از این رو دیرتر به نتیجه خواهید رسید.
دوم اینکه تا اونجاییکه من در جریانم دوستان در همون تاپیک هم راهنمایی های خوبی برای شما نوشتند.
سوم اینکه 90 درصد افراد فروم همه پست های جدید را می خوانند، از این رو چند بار پست زدن در چند تاپیک، دردی از شما دوا نمی کند.
موفق باشید ...
سلام دوستان میخواستم راهنماییم کنید بین دوربین g16 , g1x کدوم رو بگیرم.میدونم سنسور g1x چند برابره g16 هستش.ولی g16 محدوده دیافراگم کمتر و حالت ماکروی بهتری داره.
حالا من موندم کدوم رو بگیرم
سلام
من بین نیکون 3300 ک خیلی ازش خوشم اومده و کانن 650d موندم
حتا تو مقایسه تصویراشون ب نظرم 3300 بهتر اومده
حالا سوالی ک از اهل فن ها دارم اینه ک کدومش بهتره
تازه میخوام وارد دنیای dslr ها بشم و عکاسی رو بسی دوست دارم و بیشتر سوژه هام عکسبرداری تو طبیعته
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
بهتره سوالو در بخش مربوطه مطرح کنین راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR
650دی و 3300 در یک سطح نیستن و مطمینا 650 دی از 3300 سرتره
650دی کانن با سری 5xxx نیکون دریک سطح قرار میگیرن .
جلال پارسا