انوش خان واقعا از اینکه موضوع را شخصی میکنید متاسفم. بنده هم دوبار جنابعالی را زیارت کرده ام و هر بار هم از زیارتتون خوشوقت شدم (هر بار هم که دوربین نیکورمت عزیزم را نگاه می کنم دعاتون می کنم) ولی امیدوار بودم که متوجه باشید که من هر عرضی که اینجا می کنم و هر عملی که انجام می دهم برای نظم و قابل اطمینان بودن مطالب فوروم است.

135تشکر
135تشکر LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

پاسخ: نیکون دی 3000 یا کانن 1000 دی؟
 پاسخ: نیکون دی 3000 یا کانن 1000 دی؟
				 نوشته اصلی توسط Anoosh-Pro
 نوشته اصلی توسط Anoosh-Pro

)
) 

و چندین اختلاف فاحش دارند که کیفیت بسیار بهتر - عمق میدان و سرعت عکاسی پیاپی و کیفیت فلاش سرخود و کیفیت چشمی و...... و چندین اختلاف دیگر که همگی باعث برتری بسیار فاحش دوربینهای حرفه ای نسبت به لایکها هستند اما نکته اینجاست که استفاده از دوربینهای حرفه ای هم سختی بیشتر (چه در حمل و نقل و چه در تنظیمات )و هم هزینه بسیار بیشتری میطلبد که این موضوع باعث مشکل بودن انتخاب این نوع دوربینهاست که این مورد در لایکها وجود ندارد
 و چندین اختلاف فاحش دارند که کیفیت بسیار بهتر - عمق میدان و سرعت عکاسی پیاپی و کیفیت فلاش سرخود و کیفیت چشمی و...... و چندین اختلاف دیگر که همگی باعث برتری بسیار فاحش دوربینهای حرفه ای نسبت به لایکها هستند اما نکته اینجاست که استفاده از دوربینهای حرفه ای هم سختی بیشتر (چه در حمل و نقل و چه در تنظیمات )و هم هزینه بسیار بیشتری میطلبد که این موضوع باعث مشکل بودن انتخاب این نوع دوربینهاست که این مورد در لایکها وجود ندارد