آقا مهران عزیز، برای من کیفیت تصویر مهمه و بس! می خوام از طبیعت، تا حدودی هم حیات وحش و بیشتر اجتماعی عکاسی کنم! فکر نمی کنم اس آل آر لایک بدردم بخوره!
آقا مهران عزیز، برای من کیفیت تصویر مهمه و بس! می خوام از طبیعت، تا حدودی هم حیات وحش و بیشتر اجتماعی عکاسی کنم! فکر نمی کنم اس آل آر لایک بدردم بخوره!
- فران لندسمن
اول اینو بگم که کیفیت اس ال ار لایک اونطور که شما می گی هم بد نیست.در ضمن برای کاربردی هایی هم که گفتین شما نیاز به چند تا لنز دارین که نیاز به بودجه بالایی داره.حداقل باید برای طبیعت یه لنز واید برای حیات وحش هم تله داشته باشین.
قیمت d3000 اگه 570 باشه و شما لنز کیت رو بر ندارین فکر می کنم حدود 70 تومن برای لنز کم می کنه که می شه حدود 500.لنز 18-105 هم که لنز خوش نامی هست قیمتش حدود 350 هست فکر می کنم.پس این ترکیب برای شما حدود 850 تمام میشه که اگه یه کیف و مموری هم بخرین میشه 900.
به نظر من روی 1000d+18-55+55-250 هم میتونین فکر کنین.
زیاده!
حالا اگر بی خیال عکاسی حیات وحش بشم که زوم بالا می خواد! با لنز کیت 18-55 روی دوربین عکاسی منظره و اجتماعی تامین می شه!!!؟
- فران لندسمن
درود
مشکلی که شما رو سر در گم کرده این هست که شما میخواین همه رو از اول داشته باشید، در حالیکه که با همون لنز کیت میتونید کار کنید وکارتون رو بخوبی راه میندازه و بعدا هم میتویند نسبت به خرید لنز مورد نظرتون اقدام کنید.
کی ؟ بعد از مدتی که با دوربین و لنز کیت کار کردید و تجربه استفاده را بدست آورید.
چه بسا که خیلی از چیزهایی که الان فکر میکنید باید حتما باشد و بدون آنها راضی نمیشوید ، بعدا متوجه شدید براتون نه اولویت داره ونه کاربرد جدی
این دید و شناخت از جنس عکاسیتون وقتی بدست میاد که شروع به عکاسی کنید. از اول یهو کلی پول بدین و همه چیز رو بخرین ، براتون جذابیتی که باید رو نخواهد داشت!
موفق باشید
انوش
سلام
با توجه به اينكه شما همه چيز رو در يه دوربين مي خواهين و هزينه اي هم كه مي كنيين محدوده و مي دونيد كه خريد اس ال آر يعني شروع هزينه.....
من به شما يه اس ال آر لايك توپ و عالي مثله Fuji FinePix S200 EXR است.
زيرا آنچه رو كه مي خواهين داره....
يه سوپر تله ي عالي
وايد عالي
ماكروي خوب
و خروجي عالي
شما اينو بايد بدونين كه لايك داشتن نشانه ي آماتوري نيست..
من خودم عكاسان حرفه اي رو مي شناسم كه لايك دارن و كسب درآمد مي كنند
مهم خروجي و هنر عكاسي است...
اين چيز هايي كه شما مي خواهين بايد بالاي 1 ميليون تومان هزينه كنيد ولي باز هم آنچه مي خواهيد نمي شود...
اما با يك سوم هزينه و فقط همين هزينه ميشه يك دوربين عالي برداشت.
من پيشنهاد مي كنم يك لايك بردارين و هنر عكاسيتون رو ارتقا بدين..
چون اگه بخواهين مثلا يه لنز 400 تامرون يا كانن يا نيكون بردارين خود لنز بالاي 700 تومن ميشه!!!
اما در لايك ها با كمي ويرايش و نويز ريداكشن مي شه خروجي مطلوب رو بدست آورد..
خريد اس ال آر با اين لنز ها يعن يرفتن زير بار هزينه هاي گزاف...
صلاح مملكت خويش خسوران دانند
اما بهترين پيشنهاد يا اس ال آر يا يك دوربين لايك عالي
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
سلام
جناب آنوش بهترین راهنمایی رو کردند.شما می توانید با ۱۸-۵۵ شروع کنید و همزمان کار با برنامه هایی مثل فتوشاپ رو بیاموزید.بعد از چند ماه میفهمید که نیازتون چی هست و آن زمان میتونید طبق نیازتون خریدهای خوبی انجام بدین.همچنین متحمّل ضرر به خاطر خریدهای عجولانه و اشتباهی نمی شوید.
دوست عزیز من هم مشکل شما را داشتم و البته SLR هم خریدم و به دلیل گران بودن لنز مورد نظرم نتونستم ازش بهره کافی ببرم و اونو فروختم و یک فوجی S200EXR گرفتم که لنز 30-436 داره و .... که میتونم بگم واقعاً برای من از SLR کاراییش بیشتره البته قیمتش هم مناسب تره. بازهم پیش از خرید دقت بیشتری کنید چون در هر فروشی ضرر است. مگر اینکه یک دوربین کارکرده از همین سایت یا جای مطمئن بخرید و البته اگر اصرار به خرید SLR دارید 450D کانن مناسبتر است.
- فران لندسمن