- فران لندسمن
سلام
واقعيتش اينه كه خيلي از اين اشكالات خیلی مهم نیست و هر دوربینی کمابیش اشکالاتی دارد. منظور من این بود که اگر قرار بر لیست کردن اشکالات و ایرادگیری باشد این کار برای هیچ دوربینی کار سختی نیست.
در مورد گریپ، معمولا شاهد بوده ایم که خیلی از دوستانی که دوربینهای کوچک را می خرند بعد از مدتی به دلیل بالا بردن هندلینگ دوربین احساس نياز به خرید گریپ می کنند. در مورد برکتینگ هم در عكسهاي HDR خیلی لازم می شه .
فرهاد حسيني
ضمن تایید صحبت فرهاد جان بگم که شاید این کمبودها با توجه به Entry-Level بودن D3000 خیلی طبیعی و قابل توجیه نباشد، اما با توجه به قیمت آن قابل توجیه است. هر چند، به نظر من اگر بودجه به اندازه ای محدود است که کسی میخواهد به دلیل قیمت کم سراغ D3000 برود، بهتر است اصلا SLR خریداری نکند.
همانطور که میلاد جان هم گفت، به نظر من هم نبود Live-View یک کمبود نه خیلی جدی، ولی قابل توجه است. اگرچه، عدم وجود Spot-Metering در 1000D هم میتواند حسابی مشکل آفرین باشد. خودتان با این امکانات و کاربردهایشان بیشتر آشنا شوید و ببینید کدامیک بیشتر به کارتان می آید و نبودش مشکل بیشتری ایجاد میکند.
آرش شاهکار
- فران لندسمن
گریپ یعنی چی!؟
- فران لندسمن
باتری گریپ یا ورتیکال گریپ، قطعه ای جانبی است که قسمت زیرین دوربین نصب می شه و امکان استفاده از دو باتری به طور همزمان در دوربین رو برای شما فراهم می کنه (یا استفاده از تعدادی باتری قلمی). علاوه بر اون در قسمت زیرین (سمت راست) دکمه شاتر و سایر دکمه هایی که در کنار دکمه اصلی شاتر قرار داره رو هم در اختیار شما قرار می ده تا در حالت عکاسی در کادرهای عمودی دیگه مجبور نباشید دست خودتون رو برای رسیدن به دکمه شاتر اصلی یا سایر دکمه ها دراز کنید. البته علاوه بر این باعث می شه ارگونومی و هندلینگ دوربین شما هم بهتر بشه.
مهرداد يوسفي فرد
گریپ وسیله ای است که به قسمت پایین دوربین نصب می شود و کاربردهای زیر را دارد.
1. افزایش ارگونومی در دست ( مخصوصا برای بدنه های Entry Level )
2. داشتن دکمه شاتر برای عکاسی در حالت پرتره یا عمودی
3. افزایش میزان زمان کارکرد دستگاه در یک بار شارژ کردن باطری ها
4. در دوربینهای نیکون باعث افزایش سرعت عکسبرداری پیاپی میشه
یه توصیه هم من برای شما دارم.شما برای گرفتن جواب سوالاتتون می تونین از طریق جستجو اقدام کنین .مطالب بسیار مفیدی در سایت وجود دارد که شما با مطالعه اونا کاملا جواب سوالاتتون رو می گیرین .در بحث مقایسه دوربین هم هر کدام از مدل های پیشنهادی تاپیک مخصوص به خود را در سایت دارند که شما در صورت مطالعه انها می توننید به نتیجه برسین که این انتخاب رو برای شما اسان می کنه.
امیدوارم موفق باشید.
در رابطه با لایو ویو:
در دی 3000 اگر بخواهیم عکاسی سیاه و سپید بگیریم، آیا در چشمی هم تصویر را سیاه و سپید می بینیم!؟ یا پس از عکس گرفتن در مانیتور آن را می بینیم!؟
- فران لندسمن
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
در دوربینهای SLR یا Single lens Reflex ، تصویر از درون لنز و از طریق آینه و منشور، به ویزور می رسد. بنابراین شما تصاویر را با همان رنگ و نوری که دارند می بینید.
ولی اگر monochrome تنظیم شده باشد، پس از عکاسی حاصل کار در مانیتور قابل مشاهده است.
در لایو ویو هم پیش نمایش عکس ، به صورت تکرنگ نمایش داده می شود.
هر چند شخصا ترجیه می دهم عکس را توسط نرم افزار سیاه و سفید کنم و کار را به دوربین نسپارم.