خب تا اینجا که بحث ها عالی بود. اما حالا چی شد که جناب روتوشباشی یکدفعه از Dslr به Slr-Like پرید جای فکر داره. من هم مدتی است که دارم به D70s , D50 فکر می کنم. البته بعد از دنبال کردن این تاپیک چند تا سوال برام پیش اومده که امیدوارم بتونه به بحث ادامه بده:
1. از صحبت ها سر قیمت می شد فهمید که انگار گارانتی این دوربین ها برای خیلی ها مهم نیست. با اینکه خیلی گران هستند اما علاقه مندان به راحتی حاضرند D70s رو بدون گارانتی بخرند به شیوه ی شرکت نورنگار! می خوام بدونم اگه واقعا هم نیست منم انقدر خودم رو درگیرش نکنم!!!
2. چون من هم علاقه ی شدیدی به Fuji دارم از نظر جناب روتوشباشی بدم نیومد. حالا به نظر شما که اینجا به صورت حرفه ای سر کنون و نیکون بحث کردید، خرید یک Fuji S9500 یا همون S9000 با یک لنز 300-25 و F 2.8 - 4.9چطوره؟ کسی می تونه بگه این دوربین امتیازش پیش D50 یا D70s چطوره؟ و یا اینکه چرا آقای روتوشباشی اون رو ترجیح میده؟ در ضمن با قیمت تقریبا 700 هزار تومانی در اروپا.
3. راستی برای کسی که می خواد یه عکاس نیمه حرفه ای بشه و اول راهه، داشتن D70s , 350D بهتره یا یه Fuji S9500 ؟ یا نظرتون درباره برادر کوچکش S5600 با لنز 380-38 چیه؟
یه سری هم یه اینجا بزنید.. : http://home.fujifilm.com/products/di...mance.html#sss