صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 3 4 5 6 7
نمایش نتایج : از شماره 61 تا 69 , از مجموع 69
Like Tree42تشکر

موضوع: Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ : پاسخ: Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR

سلام، من می خوام یه Panasonic FZ35 بخرم. می خواستم بدونم توی بازار موجود هست؟

كاربر فعال MehdiM آواتار ها
    تشکر کرده
    2211

بله هست، اين دوربين فعلا آخرين لايك پاناسونيك هست.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

چرا کسی در مورد HS10 نمی نویسه؟ آیا نسبت به قیمتش ارزش خریدن رو داره؟

ممنونم

كاربر آشنا Sayrex آواتار ها
    تشکر کرده
    7

پیش فرض پاسخ : Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR

سلام این دوربین HS10 برای اینکه زوم اش به 30 برسه از حسگر کوچک 1-2.4 استفاده کردن که نسبت به مدل S200EXR یک پسرفت به حساب میاد . تنها مزیتی که من در این مدل دیدم فیلم برداری با 1000 فریم در ثانیه بود که فکر نکنم زیاد به کار کسی بیاد . البته نمیشه از زوم 30 اپتیکال اش هم گذشت .

این 2 عکس رو هم ببینید :

S200EXR
    http://files.fotopolis.pl/download/DSCF4292.JPG

HS10
    http://files.fotopolis.pl/download/DSCF1055.JPG
    ویرایش توسط Sayrex : Saturday 26 June 2010 در ساعت 05:59
    same تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

ممنون.
    البته بجز زوم نمیشه از واید بودن بیشتر لنزش ، سرعت بالایه شاترش و همچنین ال سی دی متحرکش گذشت. به نظرم با 60 تومن اختلاف ارزش خریدن رو داره ، نه؟

كاربر آشنا Sayrex آواتار ها
    تشکر کرده
    7

lcd متحرک زیاد نمی تونه گزینه مناسبی برای انتخاب باشه .همونطور که می دونید این ال سی دی زمانی کارایی واقعی خودش رو داره که شما به گونه ای می خواهید عکس بندازید که قادر به رفتن پشت دوربین نیستید که خیلی کم پیش میاد. واید بودن لنز اش هم اونقدری زیاد نیست که بخواد ملاکی برای انتخاب بین این 2 باشه . سرعت شاتر هردو شون هم یکیه ( 1 به 4000 ثانيه ) .

s200 ویژه گی هایی که داره مثل تکنولوژی EXR جهت کاهش نویز ، حسگر بزرگتر ( بازم کمتر کردن نویز )،
    HS10 ویژه گی های برتری که داره زوم 2 برابر، فیلم برداری HD هست .

نظر شخصی : اگر عکاسی صرف مد نظر شماست S200EXR بهتره مخصوصا اینکه تفاوت قیمت هاشون 100 تومان هست ( S200 حدود 430 و HS10 حدود 530 )
    اما اگر نه به امکانات جانبی یک دوربین عکاسی مثل فیلمبرداری و ... هم اهمیت میدید می تونه HS10 برتر باشه .

البته اینم بگم من خودم هنوز بین خرید این 2 تا موندم :)) اما به احتمال زیاد میرم سراغ S200 .
    same تشکر می‌کند.

كاربر همراه yas.0917 آواتار ها
    تشکر کرده
    334

نقل قول نوشته اصلی توسط 159 نمایش پست ها
    ياس عزيز
    ميشه يه توضيح بدي چي شد كه نظرت 180درجه تغيير كرد و رفتي روي يه برند ديگه كه اصلا دنبالش نبودي ؟؟؟!!!!
    Pentax k-x
    آخه به طرف SLR رفتم
    K-x هم که خیلی خوبه

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

نقل قول نوشته اصلی توسط Sayrex نمایش پست ها
    lcd متحرک زیاد نمی تونه گزینه مناسبی برای انتخاب باشه .همونطور که می دونید این ال سی دی زمانی کارایی واقعی خودش رو داره که شما به گونه ای می خواهید عکس بندازید که قادر به رفتن پشت دوربین نیستید که خیلی کم پیش میاد. واید بودن لنز اش هم اونقدری زیاد نیست که بخواد ملاکی برای انتخاب بین این 2 باشه . سرعت شاتر هردو شون هم یکیه ( 1 به 4000 ثانيه ) .

s200 ویژه گی هایی که داره مثل تکنولوژی EXR جهت کاهش نویز ، حسگر بزرگتر ( بازم کمتر کردن نویز )،
    HS10 ویژه گی های برتری که داره زوم 2 برابر، فیلم برداری HD هست .

نظر شخصی : اگر عکاسی صرف مد نظر شماست S200EXR بهتره مخصوصا اینکه تفاوت قیمت هاشون 100 تومان هست ( S200 حدود 430 و HS10 حدود 530 )
    اما اگر نه به امکانات جانبی یک دوربین عکاسی مثل فیلمبرداری و ... هم اهمیت میدید می تونه HS10 برتر باشه .

البته اینم بگم من خودم هنوز بین خرید این 2 تا موندم :)) اما به احتمال زیاد میرم سراغ S200 .

ممنونم.
    متحرک بودن ال سی دی تنها دلیل انتخابم نیست اما یکی از فاکتورهایه مهمه منه. نمی دونم دوست عزیز اون عکس ماکرویی که عکاس می خواد از یه بچه قورباغه بگیره و تا گردن تو آب فرو میره رو دیدی واقعا که چه حالی داره عکاس و چقدر براش لذت بخشه اما برای من اوووووف ! شاید اگه S200 هم ال سی دیش متحرک بود تا حالا می گرفتمش.
    اما در مورد گزینه هایه دیگه ایی که منو بیشتر به HS10 نزدیک کرده ، اشتباهی سرعت بالاش رو گفتم اما تفاوت سرعت پایینشون بود که 8 به 30 ثانیه است. وایدشون ، زومشون ، وزنشون ، یه ذره ماکرو و حتی باطری که من تو این دوربینا با قلمی بیشتر موافقم.
    اما دلایلی که باعث شده تا الان نگیرم اینکه می خوام بدونم اشکال اساسی نداره و خوب جواب داده آیا لرزش گیرش که همراه سنسورشه مشکلی نداره ، نویزش نسبت به S200 اونقدرها بالا نباشه؟ و سر آخر قیمتش!
    راستی مثل اینکه فوجی Frimware اونو آپدیت کرده و تو سایتش گذاشته.

بازم ممنون.
    ویرایش توسط same : Monday 28 June 2010 در ساعت 03:07

كاربر همراه yas.0917 آواتار ها
    تشکر کرده
    334

نقل قول نوشته اصلی توسط same نمایش پست ها
    ممنونم.
    متحرک بودن ال سی دی تنها دلیل انتخابم نیست اما یکی از فاکتورهایه مهمه منه. نمی دونم دوست عزیز اون عکس ماکرویی که عکاس می خواد از یه بچه قورباغه بگیره و تا گردن تو آب فرو میره رو دیدی واقعا که چه حالی داره عکاس و چقدر براش لذت بخشه اما برای من اوووووف ! شاید اگه S200 هم ال سی دیش متحرک بود تا حالا می گرفتمش.
    اما در مورد گزینه هایه دیگه ایی که منو بیشتر به HS10 نزدیک کرده ، اشتباهی سرعت بالاش رو گفتم اما تفاوت سرعت پایینشون بود که 8 به 30 ثانیه است. وایدشون ، زومشون ، وزنشون ، یه ذره ماکرو و حتی باطری که من تو این دوربینا با قلمی بیشتر موافقم.
    اما دلایلی که باعث شده تا الان نگیرم اینکه می خوام بدونم اشکال اساسی نداره و خوب جواب داده آیا لرزش گیرش که همراه سنسورشه مشکلی نداره ، نویزش نسبت به S200 اونقدرها بالا نباشه؟ و سر آخر قیمتش!
    راستی مثل اینکه فوجی Frimware اونو آپدیت کرده و تو سایتش گذاشته.

بازم ممنون.

سلام دوست عزیز
    در مورد HS10 اینجا اطلاعات کمه چون کسی نداره
    اما از سایت های خارجی میتونی فیدبک کاربران رو ببینی
    اگه فیلمبرداری Full HD برات زیاد مهم نیست همون S200Exr رو بگیر
    در کل عکاس خیلی مهمتر از دوربینه
    و مهمتر از همه اینکه تو باید دوربینی بگیری که مهم تر از کیفیتش خودت ازش خوشت بیاد
    برو دوربین ها رو توی دست بگیر هر کدومو حال کردی بردار

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 3 4 5 6 7