یادم رفت برای یه تازه کار که میخواد با عکاسی آشنا شه نمره بدم:
S200EXR = 100
بقیه همه با هم نمره 94
یادم رفت برای یه تازه کار که میخواد با عکاسی آشنا شه نمره بدم:
S200EXR = 100
بقیه همه با هم نمره 94
هست هست هست
http://www.geocities.co.jp/SiliconVa...919/s7raw.html
بدون هیچ مشکلی در XP عکسهای فوجی با فرمت RAF را ادیت،تبدیل و... میکند
آقای منصوریان عزیز خودتون این برنامه رو به من معرفی کردین
http://www.akkasee.com/forum/showpos...0&postcount=21
2تا اتفاق افتاد، اولا اينكه من اون برنامه رو اجرا نكرده بودم دوم اينكه اون پست رو پيدا نكردم.آقای منصوریان عزیز خودتون این برنامه رو به من معرفی کردین
ممنون، ظاهرا بنده احتياج به تمركز بيشتري دارم.
آقا مهدی امیدوارم سوءتفاهم نشده باشه یه وقتا ، منم همین حدس رو زدم که چون شما فوجی نداشتید احتمالا" این برنامه رو نتونستید امتحان کنید و شایدم واسه همین از کلمه تقریبا" استفاده کردین. من که هروقت این برنامه رو اجرا میکنم اول شما رو دعا میکنم بعد اهالی محترم این سایت رو (خودشیرینی :biggrin:)
در مورد وزن زیاده s200 : من تاحالا slr رو با یک لنز سنگین در دست نگرفتم ولی گمان نمیکنم کمتر وزن از S200 باشه.
صحبت عزیزمون yas.0917 رو کاملا" قبول دارم برای یه تازه کار که میخواد با عکاسی آشنا شه نمره S200EXR = 100
تا اونجا که متوجه شدم ایشون از نوع مقایسه نموداری و ریاضی استفاده کردن مثلا عدد واید چند دوربین رو باهم و تله ها رو باهم و .....
جناب یاس نظر خودشون رو گفتن که شاید در برخی موارد دوستان موافق ایشون و در برخی موارد مخالف ایشون باشند.
برای طور مثال باتری های قلمی رو برای دوربین ها ارزون در حد 200 تومن شاید خوب باشه ولی برای دوربین های سوپرزوم اصلا توصیه نمیشه چون به سرعت ظرفیت آنها تمام میشه و شما می بینید با 30- 40 عکس باید یا آنها رو شارژ کنین یا باتری جدید تهیه کنید..
نکته بعدی اینه که بر مبنای " هر کسی را بهر کاری ساختن" در مورد دوربین ها هم صدق می کنه. یعنی دو نفر با یک بودجه برابر می خوان دور بین تهیه کنند ولی هر کدوم یک خواسته ای دارند که با توجه به شرایطشون دوربینی بهشون پیشنهاد میشه. بنا براین فکر کنم برای کسی که می خواهد دوربین بخره تجربه اساتید اینجا کارگشاتر باشه تا جداول ارائه شده توسط کاخانه های سازنده ، گرچه نه تجربه نه جداول امکانات دوربین ها الزاما نافی هم نیستند
سلام دوستان باز هم من برگشتم
من یکی از اینها رو تا 1 ماه پیش می خواستم بخرم
بعد به Pentax K-x تغییر عقیده دادم
اکثرش رو شخصا تست کردم از بین (sx1is sx20is g11 sx200exr hx1 hs10)
و اصلا به کارخانه سازنده کاری نداشتم
فقط نتایج تست خودم و بقیه دوستان بود
چون من اول نظرم روی hs10 بود بعد به s200 تغییر یافت در نهایت هم به Pentax k-x
در هر صورت شما برو دوربین رو توی دستت بگیر اون موقع می فهمی چی میخوای
ياس عزيز
ميشه يه توضيح بدي چي شد كه نظرت 180درجه تغيير كرد و رفتي روي يه برند ديگه كه اصلا دنبالش نبودي ؟؟؟!!!!
Pentax k-x