صفحه 4 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 69
Like Tree42تشکر

موضوع: Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

پیش فرض پاسخ: كدوم بهترينه fuji s200 exr - sony hx1 - canon sx20

سلام به دوستان.من ديروز يه سر رفتم جمهوري و نگاهي به دوربينها انداختم.من خودم خيلي مشتاق بودم hs10 رو ببينم که چطوره چون از مشخصاتش رو کاغذ خيلي خوشم اومده بود اما وقتي ديدم اصلا حال نکردم.اصلا قابل قياس با s200 نبود.s200 دقيقا مثل دوربينهاي slr ميمونه اما hs10 لنزش کوچيکتر شده و بيشتر شبيه همين sx20 و اين چيزاست.خلاصه فقط 2 تا مشکل دارم براي گرفتن s200 يکي اينه که لنز ش که وايد نيست محدوديتي براي عکاسي منظره و طبيعت و خانوادگي و ماکرو ايجاد نميکنه ؟و دوم اينکه فيلمبرداريش که hd نيست کيفيتش در چه حديه؟چقدر از همينمثلا sx20 کمتره؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

پیش فرض پاسخ: Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR

امروز دوربين sx20 يکي از رفقا رو تو محيط کار تست کرديم.تو نور داخل واقعا به نظرم ضعيفبود.يعني قابل قياس با g10 ‌نبود.ميخواستم ببينم که s200 exr fuji هم کيفيتش مثل همينه يا بهتره؟و به g10 ميرسه؟
    دوستان يه جوابي هم به ما بدين ثواب دنيا و آخرت رو بردين

كاربر همراه delagah آواتار ها
    تشکر کرده
    568

نقل قول نوشته اصلی توسط h_marcopolo نمایش پست ها
    امروز دوربين sx20 يکي از رفقا رو تو محيط کار تست کرديم.تو نور داخل واقعا به نظرم ضعيفبود.يعني قابل قياس با g10 ‌نبود.ميخواستم ببينم که s200 exr fuji هم کيفيتش مثل همينه يا بهتره؟و به g10 ميرسه؟
    دوستان يه جوابي هم به ما بدين ثواب دنيا و آخرت رو بردين
    G10 رو نمی دونم ولی از G11 ضعیف تره.
    SX20 ای هم که شما میگی در محیط بسته ضعیفه ( که من هم موافقم) تو رده دوربین های SLR-like جزء بهترین هاست، یعنی بقیه هم عموما در این حد هستند مگر دوربین هایی مثل G11 و S90 و اتفاقا به همین دلیل هست که من در مورد این SLR-like ها به دوستان توصیه می کنم همین SX20 رو بگیرند، چون امکان اتصال فلاش خارجی TTL داره، و دوربینی مثل S200 هرچقدر هم خوب باشه باز در محیط بسته کیفیتش در حد SX20 همراه با یک فلاش خارجی نخوهد شد.

توصیه می کنم اگه SX20 هنوز دستتون هست ، با فلاش خودش هم چند تا عکس بگیرید، البته عکاسی با فلاش سرخود دوربین اصلا چیز جالبی نمیشه، فقط برای مقایسه تفاوت کیفیت عکس می گم، حالا اگه یک فلاش خارجی داشته باشید که هم قدرتش زیاد باشه که مشکلات ضعیف بودن فلاش سر خود دوربین رو نداشته باشه که باعث میشه پس زمینه تیره و پیش زمینه روشن بشه، و هم امکان نصب سافت باکس و ... یا تابش غیر مستقیم نور که در فلاش سرخود باعث ایجاد سایه ها و روشنائی های شدید میشه ، میشه عکسی با کیفیتی مشابه عکس در محیط باز و نور روز گرفت.
    h_marcopolo تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Madjidm آواتار ها
    تشکر کرده
    7162

نقل قول نوشته اصلی توسط delagah نمایش پست ها
    G10 رو نمی دونم ولی از G11 ضعیف تره.
    SX20 ای هم که شما میگی در محیط بسته ضعیفه ( که من هم موافقم) تو رده دوربین های SLR-like جزء بهترین هاست، یعنی بقیه هم عموما در این حد هستند مگر دوربین هایی مثل G11 و S90 و اتفاقا به همین دلیل هست که من در مورد این SLR-like ها به دوستان توصیه می کنم همین SX20 رو بگیرند، چون امکان اتصال فلاش خارجی TTL داره، و دوربینی مثل S200 هرچقدر هم خوب باشه باز در محیط بسته کیفیتش در حد SX20 همراه با یک فلاش خارجی نخوهد شد.

توصیه می کنم اگه SX20 هنوز دستتون هست ، با فلاش خودش هم چند تا عکس بگیرید، البته عکاسی با فلاش سرخود دوربین اصلا چیز جالبی نمیشه، فقط برای مقایسه تفاوت کیفیت عکس می گم، حالا اگه یک فلاش خارجی داشته باشید که هم قدرتش زیاد باشه که مشکلات ضعیف بودن فلاش سر خود دوربین رو نداشته باشه که باعث میشه پس زمینه تیره و پیش زمینه روشن بشه، و هم امکان نصب سافت باکس و ... یا تابش غیر مستقیم نور که در فلاش سرخود باعث ایجاد سایه ها و روشنائی های شدید میشه ، میشه عکسی با کیفیتی مشابه عکس در محیط باز و نور روز گرفت.
    ممنون شما چه فلاشی توصیه میکنین و در مورد سافت باکس در این مورد میشه لطفا توضیح بیشتری بفرمایین
    گزینه تشکر برای عکس خوب است نه عکاس آشنا!
    در باره من،

سلف پرتره ،
    گالری.

كاربر همراه delagah آواتار ها
    تشکر کرده
    568

نقل قول نوشته اصلی توسط madjidm نمایش پست ها
    ممنون شما چه فلاشی توصیه میکنین و در مورد سافت باکس در این مورد میشه لطفا توضیح بیشتری بفرمایین
    خوب بستگی به مبلغی که میخواهید هزینه کنید داره، اگه به لحاظ مالی مسئله ای نباشه که فلاش های TTL خود کنون هست،اما از اونجا که کاربران این رده دوربین ها قاعدتا تمایل دارند هزینه کمتری رو برای فلاش بپردازند ، برای این کاربران فلاش های TTL ای مثل NISSIN یا Vivitar یا Sigma هست که قیمت خیلی کمتری دارند. توصیه میکنم برای اینکه پاسخ دقیق تر و بهتری بگیرید به بخش فلاش سری بزنید و همچنین در اونجا از دوستانی که بیشتر با فلاش کار کردند مشاوره بگیرید.

در مورد سافت باکس هم این مقاله رو بخونید:
    http://www.akkasee.com/articles/7245/
    Madjidm تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

از لحاظ فيلمبرداري چطور؟فيلمبرداريه s200exr از g10و g11 بالاتره يا نه؟چون ميدونم از sx20 پايين تره.و اگه نخواهيم از فلاش غير دوربين استفاده کنيم s200 کيفيت خوبي تو محيط بسته نميده؟درنور بيرون چطور؟از sx20‌ بهتر نيست؟

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

آیا کسی هست که fuji s200 رو عملا در برابر sx20 تست کرده باشه؟ چطور یه دوربین با این سنسور سایز بزرگ که با وجود یه لنز با زوم زیاد و امکانات پیشرفته ای که داره قیمتش از بقیه رقیبهاش که سنسور کوچیکی دارن ارزونتره؟ یعنی فوجی در برابر برندهای معروف دیگه اینقدر ضعیفه

كاربر همراه I Mis آواتار ها
    تشکر کرده
    120

نقل قول نوشته اصلی توسط bahri-d نمایش پست ها
    آیا کسی هست که fuji s200 رو عملا در برابر sx20 تست کرده باشه؟ چطور یه دوربین با این سنسور سایز بزرگ که با وجود یه لنز با زوم زیاد و امکانات پیشرفته ای که داره قیمتش از بقیه رقیبهاش که سنسور کوچیکی دارن ارزونتره؟ یعنی فوجی در برابر برندهای معروف دیگه اینقدر ضعیفه
    من عملا كار كردم .... باه هردوش.....
    اس ايكس 20 رو هم 1 ماه دستم بود.... فوجي هم يه 2 هفته اي دستم بود....
    كيفيت عكس فوجي واقعا به مراتب بيش تر است...
    اما فيلم برداري ضعيفي دارد...
    فيلم برداري اس ايكس 20 اچ دي است....
    سهولت استفاده از اس ايكس 20 هم بيشتر است...
    كار با فوجي يه كم پيچيدگي دارد...
    اما لذت استفاده از اس200 بسيار زياد است
    ولي وزن فوجي خيلي بيش تر است...
    وايد خوبي ندارد (35 م.م)
    فرمتraw اون تقريبا بلا استفاده است...
    ماكروي اون 10 س.م است...
    اما sx20 صفر س.م است.
    زوم فوجي 14x برابر 436 م.م است اما sx20 560 م.م و در ضمن اولترا سونيك هم هست...
    فوجي رينگ فوكوس دستي دارد كه واقعا بسيار لازم است براي عكاسي اما مود فوكوس دساي sx20 كه با جويستيك پشت دوربين انجام ميگره تقريبا بلا استفاده است...
    من بودم فوجي رو بر مي داشتم.. چون كيفيت بيشتر برام مهم بود...البته لنز فوجي يك لنز پين شارپ هست...
    bahri-d، h_marcopolo و sam123 تشکر می‌کنند.
    CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

فيلمبرداريش ضعيفه يعني تا چه حد؟يعني مثلا از g10 هم پايين تره؟زوم اپتيکال تو فيلمبرداري داره؟وايد نبودنش چقد آزار دهنده است؟باهاش نميشه عکاسي ماکرو کار کرد؟

كاربر همراه I Mis آواتار ها
    تشکر کرده
    120

نقل قول نوشته اصلی توسط h_marcopolo نمایش پست ها
    فيلمبرداريش ضعيفه يعني تا چه حد؟يعني مثلا از g10 هم پايين تره؟زوم اپتيکال تو فيلمبرداري داره؟وايد نبودنش چقد آزار دهنده است؟باهاش نميشه عکاسي ماکرو کار کرد؟
    گفتم فيلم برداريش از sx20 ضعيف تره... ولي در حد جي11 است و يا حتي بهتر...
    وايد بودنش زياد آزار دهنده نيست... تقريبا نرمال هست.... تفاوتش با 28م.م خيلي توي اين دوربين ها محسوس نيست...
    ماكرو ميشه گرفت.... البته در وايد ترين حالت فكر نكنم كسي ماكرو بگيره... اما در حالت زوم (436 م.م ) كمترين فاصله 30 س.م است كه فكر كنم حتما از ماكروي sx20 در حالت 560 كه 1 متر است...خيلي بهتره...
    يعني اين دوربين هنگامي به ما بهترين ماكرو رو ميده كه در حالت 14x زوم كنيم و 30 س.م عكاسي كنيم كه خيلي تصوير بزرگ ميشه ....پس توي اين مورداز sx20 خيلي سرتره... چون فاصله ي 1متر كجا و 30.س.م كجا....
    اما مهمترين چيزي كه اين دو دوربين رو متمايز مي كنه...سايز سنسور... سرعت شاتر( سرعت شاتر فوجي 30-1/4000 و سرعت اس ايكس20 15-1/2000 هست.).. ديافراگم( دياف فوجي از2.8 تا 11 ولي اس ايكس 20 از 2.8 تا 8 است.)
    محدوده ي ايزو (فوجي 100 تا 3200 تا 6400 در برخي از حالت ها ولي اس ايكس 20 از 80 تا 1600)... رينگ فوكوس و زوم (فوجي دستي...اس ايكس 20 ؟) لرزشگير دوگانه فوجي در برابر لرزشگير تك مرحله اي اس ايكس 20....باتري ليتيوم در برابر باتري قلمي....از همه مهم تر لنز پين شارپ فوجي است....
    h_marcopolo تشکر می‌کند.
    CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین