در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
من هم با این حرف مانی موافقم که :
در مجموع D90 بدنه بهتریه و کیفیت ساخت به مراتب بهتری داره
و از نظر سرعت Shutter Lag ، Continuous shooting و .... تقریبا از هر نظری از 550D سریعتره
باید نوع عکاسی و لنزهایی که مد نظر دارین رو هم در انتخابتون دخیل کنین
اگه کیت D90 رو بگیرین 18-105 از نظر اپتیکال ( نه از نظر کیفیت ساخت) از کیت لنز کنون فوق العاده بهتر خواهد بود
و فاصله کانونی بیشتری نسبت به کیت 55-18 کنون پوشش میده
به نظر من با توجه به قیمت های کنونی و با توجه به اینکه شما لنزی از هیچ کدوم از برندهای نیکون و کنون ندارین d90 انتخاب بسیار بهتری هستش
هرچند این نکته رو هم اضافه باید کرد که به دنبال چه نوع عکاسی هستید و تفاوت های رنگی دو سنسور کنون و نیکون رو هم در نظر بگیرید
سلام
دوست عزيز اولا بنده شاگردي بيش نيستم.
بارها اساتيد در اين فوروم فرموده اند كه انتخاب اولين دوربين SLR انتخاب يك دوربين نيست بلكه انتخاب يك برند است كه بعدها سال ها با شما خواهد بود و براي انتخاب لنز ها و ساير تجهيزات جانبي به آن برند وابسته خواهيد بود بنابر اين بايد بدانيد در آينده چه مي خواهيد.
براي دوستاني كه مي خواهند براي هميشه فقط يك بدنه و يك لنز همه كاره داشته باشند معمولا توصيه روي D90 است و نه تنها به خاطر بدنه بلكه به خاطر لنز خوب و خوش قيمت كيت اين دوربين (105-18) . اگر قرار است شما هم جزو اين دسته باشيد در صورت خريد 550D اگر قادر به تهيه ي لنز مرغوبي مثل 85-15 (به قيمت حدود 700 هزار تومان) باشيد ترجيح بنده 550D است ولي اگر بخواهيد با لنز كيت 55-18 بمانيد ترجيح با D90 و لنز 105-18 است زيرا آن تركيب حدود 1.700.000 تومان و تركيب نيكن حدود 1.150.000 تومان قيمت خواهد داشت.
فكر نمي كنم فيلمبرداري 720 نيكن هم مشكل خاصي براي شما محسوب شود.
فرهاد حسيني
سلام مرسی از نظرات دوستان کلی استفاده کردم
به عنوان Walk around lens یه گزینه دیگری هم هست که می خواستم پیشنهاد کنم
Sigma 17-70 f/2.8-4 HSM OS
لنز فوق العاده ای هستش البته به نظر من و کیفیت ساخت بسیار خوبی
اگه دوست داشتین Review سایت Lenstip رو بخونین
wide open در مینیموم فاصله کانونی مقادیر MTF50 خیره کنندست
بالاتر از lpmm 50 !
این یعنی در مرکز حتی از بعضی Prime ها مثل Nikkor 50mm f1.8 D شارپتر!
در فاصله کانونی های بالاتر کمی از شارپنس خودش رو از دست میدهاما با بستن دیافراگم رزولوشن خیلی خیلی خوبی خواهد داشت
این لنز ورژن جدید مدل محبوب Sigma 17-70 f/2.8-4.5 هستش که به لرزشگیر و HSM مجهز شده
قیمتش رو از سیگل پرسیدم گفت 510
یه کمی نسبت به قیمت جهانیش بالاتره ولی به نظر من ارزشش رو داره
این لنز رو با 16–85 Nikkor مقایسه میکنن که از اون Fast تره و از نظر اپتیکال اگه بهتر نباشه بدتر نیست
مرسی دوستان برای نظرات خوب و آموزنده
سبز باشین
دوست عزیز ذکر نکته حائز اهمیت . ببینید شما دوربین عکاسی می خرین نه دوربین فیلم برداری . در دستور العمل دوربین هم حتی نوشته تا جایی که می شود از این Option استفاده نشود . در ضمن اینم بگن خود سازنده هم ذکر کرده هر چند دقیقه یک بار دوربین خاموش کنید که سنسور خنک شود .
ببینید وقتی شما فیلمبرداری می کنید پرده سنسور باز هست و سنسور مدام در حال کار می باشد پس هم عمر سنسور کم می شود و هم احتمال سوختن بالا می رود . این فیلمبرداری یک قابلیت اضافی هست . شما اگر به فیلمبرداری علاقه دارین برین یه دوربین معمولی برای فیلمبردرای بخرین .
در ضمن اینم بگم زمان فیلبرداری D90 از 20 دقیقه شروع شده و زمان سنج به سمت زمان 0 حرکت می کند که 20 دقیقه فیلمبرداری حجمی بالغ بر 1 الی 2 گیگ می گیرد .
عذرخواهی می کنم از دوستان و اساتید صاحب نام این فروم بابت اظهار نظر بنده ...
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
550D vs Nikon D90
The Nikon D90 is due for a major upgrade or replacement later this year. Right now, the 550D has more pixels, more automated shooting options for novices, 14-bit colour processing, a higher on-paper ISO option (12,800 vs 6,400), better live-view and better video facilities.
The Nikon D90 has the better viewfinder, better sensor, slightly better ergonomics, an LCD on top of the body, and Active D-Lighting said to more effective than Canon’s Lighting Optimiser. If you’re not a novice and mainly shoot stills, the decision will be tough but the Nikon may win. If you shoot a lot of video, then the Canon will be it.
سلام دوست عزيز.براي عکاسي تو طبيعت،بيشتر منظره و يه مقداري هم عکسهاي خانوادگي کدوم يک ازاين 4 دوربين رو پيشنهاد ميدين و با چه لنزي؟ضمنا فيلمبرداري خوبي هم داشته باشه.
canon 500d---canon 550d---nikon d5000---nikon d90
لنزهاي 18-105-----18-200---
کدوم ست يهتره از لحاظ رنگ،نويز،شارپ بودن و ....واسه کاربردي که گفتم.هم دوربين و هم لنز؟