دوستان کسي دوست نداره به ما جواب بده؟
دوستان کسي دوست نداره به ما جواب بده؟
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
دوست عزیز همگی این دوربین ها این قابلیت رو دارند که تصاویر بسیار با کیفیتی برای شما داشته باشند مهم اینه که بتونید از قابلیت هاشون درست استفاده کنید و لنز مناسبی داشته باشید.
اگه نمی خواین لنز های گرون قیمت در حد 700 تومان با بالا تهیه کنید اکیدا توصیه میکنم که از برند نیکون انتخاب کنید چون لنز های ارزون قیمت و بسیار با کیفیتی داره. هر دو D90 و D5000 دوربینهای مناسبی برای شما هستند و قابلیت فیلمبرداری خوبی دارند. البته اگه فیلمبرداری خیلی براتون مهمه و بیشتر به کارتون می خوره پیشنهاد می کنم که دور دوربینهای اس ال آر رو خط بکشید .
D90 این مزیت رو داره که موتور فوکوس داره یعنی شما می تونید از لنز های قدیمی نیکون هم استفاده کنید.D5000 این موتور رو نداره و برای داشتن اتوفوکس لازمه که لنز های جدید تری استفاده کنید اما نگران نباشید دیگه تقریبا همه لنز های موجود موتور فوکوس دارند. مزیت دیگه D5000 داشتن صفحه نمایش چرخان هست که خیلی جاها واقعا به درد می خوره.
برای D5000 خرج می کنید و میتونید اختلاف قیمت رو صرف خرید لنز کنید.
پیشنهاد من:
1- نیکون D5000 با لنز های 18-55 VR و 55-200 VR (و اگه دوست دارید در محیط بسته یا کم نور هم عکس های خوبی داشته باشید 35مم که بسیار لنز عالیی هست و در برند های دیگه مثل کنن نمونش گیرتون نمیاد)
2- D5000 با 18-105 VR و باز اگه خواستید 35مم
3و4 مثل 1 و 2 فقط به جای D5000 دوربین D90 رو قرار بدید.
ج.ابراهیمی
حالا ارزش داره من براي اين کاربردم که گفتم يه دوربين slr بردارم يا يه سوپرزوم خوب و با کيفيت هم کار منو راه ميندازه؟و اگه آره چه دوربيني؟
با سلامی دوباره
دیروز چرخی در جمهوری زدم هر دو دوربین را دست گرفتم
از انجایی که در حال حاضر هزینه برای لنز نمیخوام بدم رفتم برای خرید d90 که فروشنده شدیدا توصیه به 550d داشت وقتی صحبت کیفیت لنز کیت نیکون را کردم بهم پیشنهاد خرید 550d با کیت 18-135 را کرد با قیمت نسبتا خوب 1230 حالا سوالم اینه که کیفیت لنز 18-135 آیا قابل قبول هست ؟ البته میدانم کیفیت 15-85 خیلی خوبه اما فاکتور قیمت را هم باید در نظر بگیرم
حالا با صحبت های دوستان گرامی بین دو انتخاب زیر کدوم میتونه حرفه ایی تر باشه
- d90+18-105 قیمت 1.080.000
-550d+18-135 قیمت 1.230.000
راستی لنز 18-135 ظاهرا ژاپنی نیست زیرا جایی روی آن ندیدم و از فروشنده که پرسیدم گفت اصلا ژاپنی ندار و این تایوانی هستش البته تایوان هم روش نبود (شاید چینی باشه) اینم بگم که این لنز را از قوطی 7d بهم نشان داد
حمید رضا مرادی
G12
سلام،
بنده هم فیلم برداری فول.اچ.دی و هم عکاسی برام مهمه. ولی در تعجبم چرا کسی از Chromatic aberration دوربین های canon نقد نمیکنه! اصلا قابل قیاس نیستند و نیکون D90 خیلی با کیقیت تر از 50D است چه برسه به 550D !
لطفاً راهنماییم کنید. من پاک گیج شدم. خروجی تصاویر ابدا با 550D قابل قیاس نیست. به آدرس زیر توجه کنید:
http://www.ephotozine.com/article/Ca...pha-A500-12561
کنن افتضاحه! حتی در مقابل سونی. تازه این مدل 50D رو مقایسه کرده.
لطفا راهنماییم کنید: h1bit@yahoo.com
دوست عزيز
CA ربطي به دوربين ندارد و مربوط به لنز است.
بدون رودربايستي، اين يكي از احمقانه ترين ريويو هايي بود كه به عمرم خوانده بودم!
مقايسه ي دو دوربين يكي با لنز قديمي ساخت 2004 و يكي با لنز جديد تر ساخت 2008 ( 4 سال در دنياي ديجيتال يك عمر محسوب مي شه) به علاوه مشكلات فراوان ديگر مثل مقايسه ي عكسهاي Jpeg دوربين ها و ...
پيشنهاد مي كنم قبل از نوشتن جملات مهيج كمي بيشتر مطالعه كنيد.
فرهاد حسيني