نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از دوربین های زیر برای یادگیری عکاسی و کیفیت نسبی بهتر هستند؟

رأی دهندگان
86. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید
  • Fujifilm HS10

12 13.95%
  • Fujifilm S200EXR

18 20.93%
  • Canon G11

39 45.35%
  • Caon SX1 IS

11 12.79%
  • Panasonic FZ35

13 15.12%
  • Nikon P100

3 3.49%
  • Sony HX1

2 2.33%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 111 تا 120 , از مجموع 130
Like Tree146تشکر

موضوع: با 600 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    4

پیش فرض پاسخ: با 600 هزار تومان کدام یک از SR LLike را بخرم؟

سلام به دوست عزيز، ياس...

قبل از هر چيز، 0917 ات نشون داد كه همشهري هستيم، و پارس آنلاين ات، دقيقا مثل من، باعث شد، تا بتونم در حد توانم كمكت كنم:

من اگه وارد اين تاپيك شدم، دقيقا واسه اين بود كه منم مي خوام يك SLR بخرم. اما يهو ديدم 110 تا پست و 11 صفحه رو كامل خوندم.

و اما تجربياتم:

وقتي كه كلاس اول دبيرستان بودم، پدرم براي خونمون يك دوربين عكاسي لايك خريد. از نوع Fuji S7000 . من، تازه بعد از اون بود كه فهميدم، عكاسي چيزي هست كه بخاطرش به دنيا اومدم. شايد باورت نشه، اما چه شب ها كه تو چمران مي نشستم، و انواع و اقسام عكاسي ها رو تجربه مي كردم.

منظورم اين هستش كه شك نكن در لايك، حرف اول و آخر و فوجي مي زنه!
    وقتي دوربينم و با لايك هاي ديگه، از هر نوعش مقايسه مي كنم، تازه با اينكه هنوز دوربينم از نوع قديمي هست، ولي بي نظيره!

اما الآن، كه ترم 7 دانشگاه هستم، مي بينم كه مجبورم يك SLR بخرم. ازت خواهش مي كنم اين اشتباه بزرگ و نكن و دور و ور لايك نرو. اين اشتباهي است كه منم انجام دادم و الآن مجبورم دوباره خرج كنم!

دوربين هاي لايك، هر چي هم كه خوب باشند، به قول يكي از دوستان كه مي گفت صداي شاتر مرا به وجد مي آورد، واقعا اين طور نيست. با اينكه دو عكس در همين سايت عكاسي با دوربينم گذاشتم در پيج عرفان شعرا، ولي واقعا روياي SLR رو در سرم دارم.

و اما در مورد فيلمبرداري كه گفتي، اگر جاي تو بودم كلا بي خيال فيلمبرداري مي شدم. نظر من! چون مي توني بعدا يك هندي كم با هارد 40 گيگ و كيفيت HD بخري، كه كيفيت فيلمش با اين قابل قياس نيست، و قيمتش هم فكر مي كنم با 300 تومن هم گير بياد!

و اما در مورد مدل SLR، من هم مثل تو در مرحله ي تحقيق هستم. چون مي دونم قصد پيشرفت داري، دقيقا مثل من، مدلهايي رو كه دوستان گفتند تقريبا مشابه هستند. در ضمن، تو كه نمي خواي بري آتليه بزني همين فردا كه بخواي لنز 700 هزار تومني بخري؟ ديروز تو خيابون، لنز 70-300 رو ديدم گذاشته بود 210 هزار تومن.

پس حرف آخر:

اگر جاي تو بودم، اول يك نيكون D5000 مي خريدم كه هم از 1000D و مدلهاي مشابه بهتر است، و هم خيلي عالي است. تازه فيلم هم مي گيرد، با همان كيفيت D90! ولي اين تقريبا تمام پولت را مي بلعد. اون وقت 3-4 ماه با لنز كيت خودش سر كن، و تو اين مدت سعي كن مثل من كتابهاي عكاسي رو از avaxhome دانلود كني و مطالعه كني. كتاب هاي فوق العاده خوبي (ولي به زبان اصلي) مي توني گير بياري. بعد از 3-4 ما هم پولت و جمع كردي و يك لنز 70-300 خريدي!

حالا يك دوربين خيلي خوب با قابليت فيلمبرداري كه برايت مهم است، با لنز تله ي عالي داري. تازه كلي كتاب هم تو اين مدت مطالعه كردي كه اگر فاكتور خلاقيت هم در كنارش قرار بگيره، مي تونه ازت يك رضا نور بختيار بسازه! (Just kidding... ايشون استاد هستند...

ببخشيد اگه پر حرفي كردم و سرت و درد آوردم! بذار به حساب شيرازي بودنم....
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

پیش فرض پاسخ: با 600 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟

به نظر من هم دی 5000 انتخاب بهتریه.خروجی خوب و امکانات مناسب برای شروع.
    yas.0917 تشکر می‌کند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

سلام

دوست گرامی ممنون از وقتی که برای راهنمایی و تایپ گذاشتید؛ اما در نظر داشته باشید که راهنمایی جالبی نیست.

شما می‌توانستید SLR بخرید، چندماهی صبر کنید و لنز دیگری بگیرید. (البته 70-300 که شما فرمودید چندان جذابیتی ندارد)

اما

آیا این به همه قابل تعمیم است؟

مسلماً مشکل همه با یک تله 70-300 ارزان‌قیمت حل نمی‌شود.

کسی که سراغ SLR LIKEها می‌آید به دنبال مواردی است که پیاده‌سازی آن با SLR به چندین برابر بودجه نیاز دارد و نه صرفاً 200 هزارتومان برای یک 70-300؛
    مواردی مانند سبک بودن، وجود ماکرو، بازۀ واید تا تله و... که برای یک یا همۀ این ویژگی‌ها کسی ممکن است با توجه به شرایط خود، دوربینی در این رده را انتخاب کند.

پیروز باشید.
    farhad44، lamagra و yas.0917 تشکر می‌کنند.
    .

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    4

دوست عزيز:

ازت عذر خواهي مي كنم! از اين بابت كه Canon 500D رو با نيكون D5000 اشتباه گرفتم!

كنون 500D ساخت ژاپن، با سنسور CMOS 15.5 Mpix و همچنين فيلمبرداري Full HD 30 fps و خروجي HDMI و LCD 3 inch و قابليت Live View و ... كلكسيوني از امكانات است. اون تو مي خواي اين دوربين و كه ميشه با حدود 700 هزار تومن خريد و ول كني و بري سر و وقت SLR-Like ؟ به عقل خودت رجوع كن! آخه اين عاقلانه هست؟

بعلاوه، در جواب دوست خوبمون كه فرمودن اون لنز 70-300 كيفيت خوبي ندارد، مي خواهم عرض كنم كه بله! در مقايسه با لنز 14000 $ معلومه كه كيفيتش پايين تره! ولي براي ايشون بسيار بسيار بسيار هم مناسبه!
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر همراه yas.0917 آواتار ها
    تشکر کرده
    334

پیش فرض پاسخ: با 600 هزار تومان کدام یک از SR LLike را بخرم؟

سلام به همه دوستان
    در آخر تصمیم گرفتم که Pentax K-x بگیرم
    از همه هم ممنون به خاطر نظرات خوب و فوق العاده تون
    نظرتون رو راجع به این دوربین بگید
    ببخشید که نقل قول نمی کنم آخه خیلی باید نقل قول کنم
    دوستون دارم

كاربر همراه shenasi آواتار ها
    تشکر کرده
    3783

باسلام
    دوربین بسیار خوبی است
    اما مهمتر از همه در مورد لنزها و کیفیتشان و از همه مهمتر موجود بودن و قیمتشان در برند پنتاکس بررسی کامل انجام داده اید ؟
    pooya.majd تشکر می‌کند.
    محسن شناسی آذری
    About Me
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ....
    D90

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

pentax-k-x اونجور که مشخصاتشو تو سایتها نوشتن ظاهرا دوربین خیلی خوبیه. حالا قیمتشو تو ایران میدونین. اونوقت چه لنزهایی باهاش سازگارن؟
    pooya.majd تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    361

pentax-k-x اونجور که مشخصاتشو تو سایتها نوشتن ظاهرا دوربین خیلی خوبیه. حالا قیمتشو تو ایران میدونین. اونوقت چه لنزهایی باهاش سازگارن؟
    سلام
    فکر کنم ادامه بحث رو در تاپیک پنتاکس ادامه بدید خیلی بهتر باشه .
    قیمت K-X هم 750000 هست
    pooya.majd تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi2010 نمایش پست ها
    سلام
    فکر کنم ادامه بحث رو در تاپیک پنتاکس ادامه بدید خیلی بهتر باشه .
    قیمت K-X هم 750000 هست
    g11 بهتره

كاربر بسیار فعال Hamid Moradi آواتار ها
    تشکر کرده
    3025

نقل قول نوشته اصلی توسط erfan228 نمایش پست ها
    دوست عزيز:

ازت عذر خواهي مي كنم! از اين بابت كه Canon 500D رو با نيكون D5000 اشتباه گرفتم!

كنون 500D ساخت ژاپن، با سنسور CMOS 15.5 Mpix و همچنين فيلمبرداري Full HD 30 fps و خروجي HDMI و LCD 3 inch و قابليت Live View و ... كلكسيوني از امكانات است. اون تو مي خواي اين دوربين و كه ميشه با حدود 700 هزار تومن خريد و ول كني و بري سر و وقت SLR-Like ؟ به عقل خودت رجوع كن! آخه اين عاقلانه هست؟

بعلاوه، در جواب دوست خوبمون كه فرمودن اون لنز 70-300 كيفيت خوبي ندارد، مي خواهم عرض كنم كه بله! در مقايسه با لنز 14000 $ معلومه كه كيفيتش پايين تره! ولي براي ايشون بسيار بسيار بسيار هم مناسبه!
    دوست عزیز فقط برتری ها در این می بینید , ایا از هزینه ها اطلاع دارید ؟ شما هم باید رجوعی داشته باشید

لنز 70-300 را حتی با لنز 1000 دلاری هم مورد مقایسه قرار دهید متوجه اختلافات خواهید شد

دوستان از بیان نظرات شخصی بی اساس و نیز گمراه کننده کمی بکاهند
    hadi2010 تشکر می‌کند.

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین