نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از دوربین های زیر برای یادگیری عکاسی و کیفیت نسبی بهتر هستند؟

رأی دهندگان
86. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید
  • Fujifilm HS10

12 13.95%
  • Fujifilm S200EXR

18 20.93%
  • Canon G11

39 45.35%
  • Caon SX1 IS

11 12.79%
  • Panasonic FZ35

13 15.12%
  • Nikon P100

3 3.49%
  • Sony HX1

2 2.33%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 10 از 13 نخستنخست ... 6 7 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 91 تا 100 , از مجموع 130
Like Tree146تشکر

موضوع: با 600 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    4

پیش فرض پاسخ: با 600 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟

با سلام

جسارت میکنم ویک نظر میدهم من اس200 را یک ماهی است که گرفته ام (قبلآ المپوس 570)

داشتم ویک دوربین اس ال ار نیکون فیلمی تقریبآ 25 سال پیش را دارم هر کس که عکسهای

نیکون قدیمی نگاتیوی را با این لایکهای جدید مقایسه میکند حتی افراد کاملآ عامی

نظر به عکسهای نیکون قدیمی میده و من تصمیم گرفتم یک اس ال ار معمولی بگیرم
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام خدمت تمام دوستان .من یه اس 200 خریدم و الآن خیلی پشیمونم چون واقعا کیفیتش از slr های کم قیمت هم پایین تره به خاطر همین پیشنهاد میکنم یه slr بخری و شک هم نکنی .
    milad_iut و yas.0917 تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    983

نقل قول نوشته اصلی توسط narges2 نمایش پست ها
    با سلام

جسارت میکنم ویک نظر میدهم من اس200 را یک ماهی است که گرفته ام (قبلآ المپوس 570)

داشتم ویک دوربین اس ال ار نیکون فیلمی تقریبآ 25 سال پیش را دارم هر کس که عکسهای

نیکون قدیمی نگاتیوی را با این لایکهای جدید مقایسه میکند حتی افراد کاملآ عامی

نظر به عکسهای نیکون قدیمی میده و من تصمیم گرفتم یک اس ال ار معمولی بگیرم
    ببخشید منظورتان از اس ال ار معمولی همون نگاتیویه؟
    اگه نگاتیوی منظورتونه فکر نمیکنید از لحاظ ذخیره عکسها و وجود محدودیت در تعداد عکسا دچار مشکل بشید؟
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2083

نقل قول نوشته اصلی توسط milad_iut نمایش پست ها
    ببخشید منظورتان از اس ال ار معمولی همون نگاتیویه؟
    اگه نگاتیوی منظورتونه فکر نمیکنید از لحاظ ذخیره عکسها و وجود محدودیت در تعداد عکسا دچار مشکل بشید؟
    سلام
    با توجه به اینکه این تاپیک در مورد خرید دوربین با بودجه ای مشخص است بنده گمان میکنم منظور دوستمون یک entry level dslr باشد که مرقوم فرمودند اس ال آر معمولی و عبارت اس ال آر آماتوری یا ارزان قیمت شاید برای آن بهتر بود.
    من هم بارها و بارها پیشنهاد داده ام که با این بودجه که کم هم نیست به جای خرید slr like خرید entry level بهتر است. البته از اساتید فروم دوستانی هستند که با من موافقند و بعضی نیز به شدت مخالف و همواره برای شروع عکاسی slr like پیشنهاد میدن.
    اصولا خرید با این بودجه در مرز بین تردید در تصمیم قرار میگیره و برای اینکه فرد به سرعت از خریدش پشیمون نشه لازمه که بسیار با دقت تصمیم بگیره.
    موفق باشید
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    6

سلام خدمت دوستان و اساتيد فروم:
    منم مثل شما همين مشكل رو داشتم البته اين تجربه شخص من هست و ممكنه در مورد شما صدق نكنه:
    خودم دوربين A540 كامپكت داشتم كه خوب در زمان خودش دوربين خوبي بود .تا اينكه يه مدت دوربين لايك 5S ISيكي از دوستان دستم
    بود ازش خوشم اومد تا اينكه بين HX1 و sx20 Is در نهايت sx20 Is رو گرفتم يه ماه و نيم گذشت تا متوجه بشم اينا رو هر كاري
    بكني سنسورشون كوچيكه جمع آوري نورشون كمه ولذا نسبت سيگنال به نويزشون پايين و ضعيفه لذا اگه رو كيفيت عكست حساسي
    به خصوص تو محيط بسته ارضات نخواهند كرد و زومهاي آنچناني فقط ترفند بازاره.
    به همين دليل 2 ماه نشده sx20 رو فروختم بعد از بررسي بسيار d5000 رو گرفتم . وقتي دوربين رو دستتم گرفتم و صداي شاتر رو عين دوربينهاي آنالوگ قديم شنيدم احساس كردم كه يه دوربين واقعي دستمه.
    البته چند ماه هم كه با d5000 كردم بدنه بسيار خوش دست و خوبي هستش اما به دليل احساس نياز به يه لنز شارپ و خوش قيمت و
    اينكه با d90 هم قيمت مي شد ترجيح دادم بدنه رو تعويض كنم والان از d90 خيلي راضيم.به همين راحتي.
    (كاش توصيه انوش جان رو زودتر مي ديدم .البته من هم مثل شما محدوديت مالي داشتم .وگرنه از اول از D90 خوشم اومده بود.
    مي گفتم بابا اين مال كسيه كه كارش اينه. بگذريم).
    چون شما محدوديت مالي داريد اول هدفتون رو مشخص كنيد (كه ظاهرا گفتين مي خواين ادامه بدين) .
    تو اين رده همانطور كه دوستان گفتن چند انتخاب دارين:
    1-نيكون D5000 كه دوربين بسيار خوبي هستش و خروجي مشابه d90داره و فيلمبرداري نسبتا خوبي هم داره.
    2-كانون 500D كه اون هم دوربين بسيار خوبي هستش و نويز در ايزوهاي بالا به مقدار جزيي از d5000 بيشتره نه در حدي كه قابل تشخيص باشه اما فيلم برداري نسبتا بهتري از d5000 داره اما يه كم فكر كنم گرونتره.
    3-همون تركيب 1000D كه دوستان گفتند كه از همه( از لحاظ خرج لنزتون بهتره) ولي فيلم برداري نمي كنه.
    4-Slr Like (به نظر من s200 يا ْG11)
    موفق باشين..
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر همراه diamont آواتار ها
    تشکر کرده
    204

سلام دوست عزیز
    ببین ، تو برای شروع به یه وسیله ثبت عکس با قابلیت های گوناگون (شاید ضعیف تر نسبت به slr ولی تاکیید میکنم گوناگون)نیاز داری که وقتی از یه سوژه ای خوشت اومد حتما بتونی ازش عکس بگیری نه اینکه فقط تو ذهنت ازش یه شات ثبت کنی وبگی ایشالا وقتی فلان لنزو گرفتم میتونم از این عکس بگیرم در حالی که اگر یه لایک داشته باشی حسرت نمی خوری و عکس میگیری ، حالا شاید کمی کیفیتش پایین باشه ولی مهم اینه که تو تونستی تجربش کنی.
    پس به نظر من حتما و حتما لایک بگیر و سعی کن وقتی slr بگیری که واقعا احساس کردی دیگه دوربینت چیزی از نظر تکنولوژی نداره که در برابر دانش عکاسی تو ارائه کنه .
    حالا بین لایک ها با توجه به احتیاجاتت یکی رو انتخاب کن ، مثلا همین s200 ، آیا میتونی با وزن واندازه ی غول آساش کنار بیای؟!پس سعی کن چیزی بگیری که در درجه اول همیشه بتونی همراه داشته باشیش و همیچنین وقتی slr گرفتی از رده خارج نشه و کارایی خودشو واست داشته باشه.
    موفق باشی
    yas.0917 تشکر می‌کند.
    mj Nourmohammadi
    fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4

كاربر همراه
    تشکر کرده
    983

نقل قول نوشته اصلی توسط diamont نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    ببین ، تو برای شروع به یه وسیله ثبت عکس با قابلیت های گوناگون (شاید ضعیف تر نسبت به slr ولی تاکیید میکنم گوناگون)نیاز داری که وقتی از یه سوژه ای خوشت اومد حتما بتونی ازش عکس بگیری نه اینکه فقط تو ذهنت ازش یه شات ثبت کنی وبگی ایشالا وقتی فلان لنزو گرفتم میتونم از این عکس بگیرم در حالی که اگر یه لایک داشته باشی حسرت نمی خوری و عکس میگیری ، حالا شاید کمی کیفیتش پایین باشه ولی مهم اینه که تو تونستی تجربش کنی.
    پس به نظر من حتما و حتما لایک بگیر و سعی کن وقتی slr بگیری که واقعا احساس کردی دیگه دوربینت چیزی از نظر تکنولوژی نداره که در برابر دانش عکاسی تو ارائه کنه .
    حالا بین لایک ها با توجه به احتیاجاتت یکی رو انتخاب کن ، مثلا همین s200 ، آیا میتونی با وزن واندازه ی غول آساش کنار بیای؟!پس سعی کن چیزی بگیری که در درجه اول همیشه بتونی همراه داشته باشیش و همیچنین وقتی slr گرفتی از رده خارج نشه و کارایی خودشو واست داشته باشه.
    موفق باشی
    دوست عزیز
    فکر نمیکنید اگه کسی ابتدا لایک بخره و بعد مدتی بره اس ال ار بگیره، هزینه بالا بره؟
    با توجه به اینکه یاد گرفتن کار با دوربین لایک 2-3ماهی بیشتر طول نمیکشه، اگه اون ادم بخواد دوربینش رو عوض کنه و بره سراغ اس ال ار باید هزینه زیادی رو در مدت زمان کمتری دوباره پرداخت کنه.در کمترین حالت قیمت تمام شده برای
    لایک+اس ال ار=450+550=1.000.000
    در صورتی که با این هزینه میشه دوربین اس ال ار خوبی انتخاب کرد و یا اینکه بادی ارزونتر بگیره و بقیه رو برای لنز خرج کنه.
    که در هر دو صورت نسبت به خرید لایک و بعدا اس الار سود کرده.
    تازه معلوم نیست ایا بتونه لایکش رو بفروشه یا نه.
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

دوست عزیز
    فکر نمیکنید اگه کسی ابتدا لایک بخره و بعد مدتی بره اس ال ار بگیره، هزینه بالا بره؟
    با توجه به اینکه یاد گرفتن کار با دوربین لایک 2-3ماهی بیشتر طول نمیکشه، اگه اون ادم بخواد دوربینش رو عوض کنه و بره سراغ اس ال ار باید هزینه زیادی رو در مدت زمان کمتری دوباره پرداخت کنه.در کمترین حالت قیمت تمام شده برای
    در صورتی که با این هزینه میشه دوربین اس ال ار خوبی انتخاب کرد و یا اینکه بادی ارزونتر بگیره و بقیه رو برای لنز خرج کنه.
    که در هر دو صورت نسبت به خرید لایک و بعدا اس ال ار سود کرده.
    صد درصد موافق حرف بالا هستم، به شخصه فقط برای کسانی که دوربین کوچک می خوان slrlike و compact رو پشنهاد می کنم.
    در ضمن شما با 700 تومن روی eos 450d فکر کنی بهتر از 1000d هستش
    قیمت 450d حدود 665 میشه با( یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران)

"راستی این نمایندگان کانن هم قیمت ها رو کشیدن بالا چه خبره مگه؟؟؟"
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر همراه diamont آواتار ها
    تشکر کرده
    204

نقل قول نوشته اصلی توسط milad_iut نمایش پست ها
    دوست عزیز
    که در هر دو صورت نسبت به خرید لایک و بعدا اس الار سود کرده.
    ببخشید!!
    مگه شما دوربین میخری که یاد بگیری باهاش کار کنی؟
    اگر اونطوری باشه که آدم یکی دو ماه هم یاد میگره چطور با هر دوربینی کار کنه.
    متاسفانه اکثر دوستان رسالت اصلی رو که همون عکاسی کردنه فراموش کردن و بیشتر ابزار گرا شدن!
    آیا با لایک نمیشه یک کادر خوب بست؟!
    در صورتی که اگر slr بخره تا مدتی اصلا نمی تونه عکاسی کنه و اکثر عکس هاش نا امیدش میکنند حالا فلو میتونه شده باشه یا اثر لرزش دست توش مشهود باشه. ولی یک لایک بر عکس میتونه شوق و ذوق عکس گرفتن رو در ایشون بیشتر کنه. حالا به دلایل گوناگون من جمله لرزشگیر ، دیافراگم باز و...
    در ضمن لایکی که خریداری میشه جای خودشو داره و هیچ وقت یه slr یوقور کاربری اونو نداره.
    من خودم یه lx3 دارم که همیشه پیشمه و کیفیتشم تا 80 درصد منو کاملا راضی نگه میداره ، پس میبینید که نه تنها هزینه اضافه نیست بلکه یکی مثل من با وجود داشتن slr مبادرت به خرید چنین دوربینی میکنه.
    و از بابت هزینه هم به نظر من متضرر نمیشن . چون دانشی که بدست میارن بعدا در خرید آگاهانه یک slr کمکشون میکنه. تازه هزینه ای که ایشون در نظر گرفتن اصلا برای خرید slr و متعلقاتش کفاف نمیده.
    MehdiM و yas.0917 تشکر می‌کنند.
    mj Nourmohammadi
    fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4

كاربر همراه shenasi آواتار ها
    تشکر کرده
    3783

باسلام
    از مباحث همه دوستان در چند صفحه اخیر لذت بردم .
    این شور و شوق و استقبال از یک تاپیک زمانی بیشتر پیدا میشود که کسی برای یک سری خاص دوربین هزینه ای مناسب را دارد و در خواست راهنمایی میکند مثلا این دوستمون برای خرید یک لایک سئوال داشتند و حدودا بیشترین هزینه موردنیاز یعنی 600 را عنوان فرمودند .
    در اینگونه موارد هم استقبال خوب است و هم چون دست پیشنهاد دهنده برای پیشنهاد همه گزینه ها به علت نبودن محدودیت بودجه باز است بحث شیرین تر هم میشود .(دقیقا مثل دوستی که برای خرید دوربین 9 میلیون داشتند و شاید در عرض 2 یا 3 روز چندین پست برای ایشان زده شد) .
    متاسفانه زمانیکه بودجه کافیست و به خوبی میشود در زمینه ای که هرکس درخواست کرده او را راهنمایی کرد معمولا بعد از چند پست سئوال اصلی فراموش شده و بحث مقداری منحرف میشود .
    پس فراموش نکنیم این دوستمون فرمودند با 600 هزار چه لایکی بگیرم یعنی اینکه در مورد دوربینها به صورت موردی بحث شود نه اینکه بگوییم کلا slr بهتر است یا slr like .( منظورم بیشتر از همه با خودم بود که جزو اولین نفراتی بودم که بحث خرید slr را به ایشان پیشنهاد دادم) .
    خریدd slr و یا slr like بیشتر به خواسته های این دوستمون بستگی داره و من در چند پست اول کاملا متوجه شدم ایشان اطلاعات کافی در مورد دوربینها و مزایا و معایب هر کدام دارند اما در انتخاب مردد هستند .
    پس اول جواب سئوال ایشان را بصورت موردی در مورد یک لایک و با ذکر دلیل بهتر بودن بدهیم و در اولویت بعدی با پیشنهادی که به نظر خودمان میتواند بهتر از خرید لایک باشد راهی جدید پیش رویش باز کنیم ولی نه به قیمت مردد کردن ایشان .
    به نظر من هر روزی که میگذرد و این دوستمون دیرتر دوربین میخرند چه لذتی را از دست میدهند ( چون خودم حتی یک روز هم نمیتوانم بدون دوربین باشم و همه جا به هر نحو شده دوربین همراهم است :biggrin: )
    پس دوست عزیز اولین گزینه پیشنهادی من به شما بی تردید s200 است اگر حتما میخواهید لایک بخرید .
    ولی با افزایش بودجه حداقل تا سقف 1 میلیون میتوانید یک dslr خوب مثل 500d بعلاوه لنز کیت و یک لنز دوم متوسط تهیه بفرمایید تا هم فیلمبرداری و هم کیفیت بالا را یکجا داشته باشید ولی باید بدانید که در آینده بایستی باز هم هزینه بفرمایید .
    تنها این را خدمتتان عرض کنم که سریعا برو و یک دوربین بخر و عکاسی را شروع کن و لذتش را ببر و زیاد وقت خود را طلف نکن در آینده هم بحث تعویض دوربین اگر عاشق عکاسی شده باشی برایت شیرینی خاصی خواهد داشت و اگر هم از عکاسی زیاد خوشت نیامده باشد که دیگر بحث تعویض نخواهی داشت .
    موفق باشید
    milad_iut و yas.0917 تشکر می‌کنند.
    محسن شناسی آذری
    About Me
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ....
    D90

صفحه 10 از 13 نخستنخست ... 6 7 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین