نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از دوربین های زیر برای یادگیری عکاسی و کیفیت نسبی بهتر هستند؟

رأی دهندگان
86. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید
  • Fujifilm HS10

12 13.95%
  • Fujifilm S200EXR

18 20.93%
  • Canon G11

39 45.35%
  • Caon SX1 IS

11 12.79%
  • Panasonic FZ35

13 15.12%
  • Nikon P100

3 3.49%
  • Sony HX1

2 2.33%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 101 تا 110 , از مجموع 130
Like Tree146تشکر

موضوع: با 600 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

پیش فرض پاسخ: با 600 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟

مگه شما دوربین میخری که یاد بگیری باهاش کار کنی؟
    اگر اونطوری باشه که آدم یکی دو ماه هم یاد میگره چطور با هر دوربینی کار کنه.
    متاسفانه اکثر دوستان رسالت اصلی رو که همون عکاسی کردنه فراموش کردن و بیشتر ابزار گرا شدن!
    آیا با لایک نمیشه یک کادر خوب بست؟!
    دوربین وسیله ای برای عکاسی هست و ابزار هست حتی ارزونترین دوربین کامپکت یک ابزار برای عکاسی هست ( از داگروتیپ گرفته تا این دیجیتال های اخیر) اما بحث این تاپیک انتخاب دوربین برای کسی هست که می خواد عکاسی رو ادامه بده الان با یک هزینه یک دوربین با یک لنز تهیه کنه و در آینده با صرف هزینه کمتر با توجه به نیاز، لنز مورد نظر رو تهیه می کنه.
    در صورتی که اگر slr بخره تا مدتی اصلا نمی تونه عکاسی کنه و اکثر عکس هاش نا امیدش میکنند
    این از اون جمله های باحالی بود که من شنیدم
    در ضمن لایکی که خریداری میشه جای خودشو داره و هیچ وقت یه slr یوقور کاربری اونو نداره
    بله هر چیزی جای خودشو داره والا ااگر شما eos 5d بگیری دستت دیگه چی میگی یعنی بقیه بچه غول هستن که این با دوربین ها عکس میگیرند:biggrin:
    کی مثل من با وجود داشتن slr مبادرت به خرید چنین دوربینی میکنه.
    بله هر کسیکه slr داره می تونه برای اینکه یک دوربین کم حجم همراهش باشه بره سراغ g11 مثله همه عکاسان حرفه ای.

مدعا حرف بنده رو شما می تونید با یک جستجو ساده در اینترنت در قسمت عکس ها و سایت های عکاسی ببینید. عکس های بسیار خوبی که با لنز 18-55 kit ( که به اعتقاد بسیاری لنز خوبی نیست و کارایی نداره) توسط افراد آماتور گرفته شده.
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر همراه diamont آواتار ها
    تشکر کرده
    204

دوربین وسیله ای برای عکاسی هست و ابزار هست حتی ارزونترین دوربین کامپکت یک ابزار برای عکاسی هست ( از داگروتیپ گرفته تا این دیجیتال های اخیر) اما بحث این تاپیک انتخاب دوربین برای کسی هست که می خواد عکاسی رو ادامه بده الان با یک هزینه یک دوربین با یک لنز تهیه کنه و در آینده با صرف هزینه کمتر با توجه به نیاز، لنز مورد نظر رو تهیه می کنه.
    این بحث رو بیش از این ادامه نمیدم چون به نظرم پاسخ آقای شناسی در پست #100 کامل و جامع بود.
    این از اون جمله های باحالی بود که من شنیدم
    قطعا اگر به آرشیو عکس هاتون نگاه بندازید باحالتر هم میشه.
    بله هر چیزی جای خودشو داره والا ااگر شما eos 5d بگیری دستت دیگه چی میگی یعنی بقیه بچه غول هستن که این با دوربین ها عکس میگیرند
    جهت اطلاعتون بنده با توجه به سه تا بدنه ای ( که از قضا 5d هم یکیشونه)که به همراه دو جین لنز سنگین موقع عکاسی ازم آویزونه کم از بچه غولی که شما میگی ندارم.
    مدعا حرف بنده رو شما می تونید با یک جستجو ساده در اینترنت در قسمت عکس ها و سایت های عکاسی ببینید. عکس های بسیار خوبی که با لنز 18-55 kit ( که به اعتقاد بسیاری لنز خوبی نیست و کارایی نداره) توسط افراد آماتور گرفته شده.
    نیازی به جستجو در وب نیست . بنده خودم یه زمانی با همین 18-55 (اونم نسخه اولیش)
    عکس های بسیار خوبی
    گرفتم که نمونش رو هم میتونید در تاپیک های قدیمی ببینید.
    موفق باشید.
    یا حق.
    yas.0917 تشکر می‌کند.
    mj Nourmohammadi
    fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4

كاربر همراه
    تشکر کرده
    983

نقل قول نوشته اصلی توسط diamont نمایش پست ها
    ببخشید!!
    مگه شما دوربین میخری که یاد بگیری باهاش کار کنی؟
    اگر اونطوری باشه که آدم یکی دو ماه هم یاد میگره چطور با هر دوربینی کار کنه.
    متاسفانه اکثر دوستان رسالت اصلی رو که همون عکاسی کردنه فراموش کردن و بیشتر ابزار گرا شدن!
    آیا با لایک نمیشه یک کادر خوب بست؟!
    در صورتی که اگر slr بخره تا مدتی اصلا نمی تونه عکاسی کنه و اکثر عکس هاش نا امیدش میکنند حالا فلو میتونه شده باشه یا اثر لرزش دست توش مشهود باشه. ولی یک لایک بر عکس میتونه شوق و ذوق عکس گرفتن رو در ایشون بیشتر کنه. حالا به دلایل گوناگون من جمله لرزشگیر ، دیافراگم باز و...
    در ضمن لایکی که خریداری میشه جای خودشو داره و هیچ وقت یه slr یوقور کاربری اونو نداره.
    من خودم یه lx3 دارم که همیشه پیشمه و کیفیتشم تا 80 درصد منو کاملا راضی نگه میداره ، پس میبینید که نه تنها هزینه اضافه نیست بلکه یکی مثل من با وجود داشتن slr مبادرت به خرید چنین دوربینی میکنه.
    و از بابت هزینه هم به نظر من متضرر نمیشن . چون دانشی که بدست میارن بعدا در خرید آگاهانه یک slr کمکشون میکنه. تازه هزینه ای که ایشون در نظر گرفتن اصلا برای خرید slr و متعلقاتش کفاف نمیده.
    حرف شما كاملا متين.
    من ميگم اين فرد كه داره پول خرج ميكنه و پولش به اندازه بهترين كامپكت و به اندازه ارزونترين اس ال ار هست و با توجه به اينكه كيفيت عكس اس ال ار كلا خيلي بهتر از كامپكت است ( كه اونم به خاطر سنسور بزرگترشه).
    چرا نره اس ال ار نگيره ؟
    فوقش به قول شما اگه نخواست ادامه بده ميتونه همين رو داشته باشه و مطمين باشه 3-4سال بعد دوربين كامپكت ديگه اي نمياد كه كيفيتش از اين بيشتر باشه و تو ذوقش بخوره.اگر هم خواست ادامه بده و دوربينش رو ارتقا بده بازم فروش اس ال ار بسيار راحت تر از لايك است.
    خودتان ميتونيد تو همين فروم تو بخش خريد و فروش ببينيد تعداد دوربين اس ال ار كه در مدت زمان خاصي به فروش رفته نسبت به تعداد دوربين كامپكت كه در همين مدت زمان به فروش رفته بسيار بيشتر است.
    البته سخنان من در مورد انسانهايي است كه پول مشخصي رو براي عكاسي صرف ميكنند. نه بيشتر.
    بديهي است كه كساني كه پولشون از پارو بالا ميره از اين قضيه مبرا هستند و ميتوانند چند دوربين داشته باشند و حتي ميتوانند از هر نوع دوربيني كه تو بازار در اومده يكيش رو بخرند تا از عكاسي لذت كامل رو ببرن .آخه به نظر اين افراد خاص در هر دوربيني لذتي نهفته و اينا هم بايد اون لذت رو كشف كنن.
    maxel134، yas.0917 و CANON INC تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    837

بین این گزینه ها من نیکون p100 رو توصیه میکنم
    با p90 مدل قبلی این دوربین تجربه خوبی دارم
    yas.0917 تشکر می‌کند.
    در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
    Nikkor 16-35 | Nikon F5

كاربر فعال MehdiM آواتار ها
    تشکر کرده
    2211

نقل قول نوشته اصلی توسط jahangir نمایش پست ها
    بین این گزینه ها من نیکون p100 رو توصیه میکنم
    با p90 مدل قبلی این دوربین تجربه خوبی دارم
    تقريبا ميشه گفت لايكهاي نيكون در هيچ جا تا به حال به كسي توصيه نشده بود.
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    837

نقل قول نوشته اصلی توسط MehdiM نمایش پست ها
    تقريبا ميشه گفت لايكهاي نيكون در هيچ جا تا به حال به كسي توصيه نشده بود.
    متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز
    یعنی توصیه ی یک دوربین کار اشتباهیه؟
    yas.0917 تشکر می‌کند.
    Nikkor 16-35 | Nikon F5

كاربر فعال MehdiM آواتار ها
    تشکر کرده
    2211

نقل قول نوشته اصلی توسط jahangir نمایش پست ها
    متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز
    یعنی توصیه ی یک دوربین کار اشتباهیه؟
    نخير به هيچ وجه، منظورم اينه كه با توجه به تجربه دوستان ديگر، نمونه عكسها ، ريويوها، اين دوربين در سطحي پايينتر ( مقدار قابل توجه) نسبت به بقيه لايكها قرار مي گيره.
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    837

نقل قول نوشته اصلی توسط MehdiM نمایش پست ها
    نخير به هيچ وجه، منظورم اينه كه با توجه به تجربه دوستان ديگر، نمونه عكسها ، ريويوها، اين دوربين در سطحي پايينتر ( مقدار قابل توجه) نسبت به بقيه لايكها قرار مي گيره.
    من پست اول این دوست عزیزمون رو خوندم
    ایشون یه دوربین میخواد تا تازه عکاسی رو شروع کنه پس نباید با منوها و تنظیمات عجیب و غریب روبرو بشه
    کیفیت خروجی برای ایشون مهمه و دوست داره فیلمهای با کیفیتی با این دوربین بگیره
    زوم یکی از نکاتی هست که ایشون گوشزد کرده بودن با توجه به این اطلاعات من این گزینه رو پیشنهاد دادم که فکر نمیکنم اینقدر عجیب و دور از انتظار باشه
    ممکنه گزینه ای مثل G11 از نظر بعضی دوستان خیلی بهتر باشه ولی با توجه به قیمت پایین تر p100 این گزینه برای پیشنهاد معقول تر به نظرم آمد تا پرداخت هزینه 550 تومانی و حس گرفتن یک دوربین کامپکت در دست
    yas.0917 تشکر می‌کند.
    Nikkor 16-35 | Nikon F5

كاربر همراه shenasi آواتار ها
    تشکر کرده
    3783

باسلام
    دوست خوبم من به شخصه حسابی با p90 عکاسی کرده ام اما این را مطمئن هستم این لایک یکی از ضعیفترینها در بین هم ردیفهایش است داینامیک رنج و کیفیت رنگها و شارپنس در این مدل بسیار ضعیفتر از دوربینهای هم ردیف مثل fz35 و یا sx10 بود و من دقیقا این مسئله را در بیش از 100 شات بررسی کردم .
    در کل با اینکه نیکون یک غول هم ردیف با کنون در زمینه دوربینهای حرفه ای است اما بایستی این را بدانید که در رده لایکها کاملا از رقبای خود کنون و پاناسونیک و حتی سونی عقب افتاده است .
    موفق باشید
    milad_iut، jahangir و yas.0917 تشکر می‌کنند.
    محسن شناسی آذری
    About Me
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ....
    D90

كاربر همراه
    تشکر کرده
    837

نقل قول نوشته اصلی توسط shenasi نمایش پست ها
    باسلام
    دوست خوبم من به شخصه حسابی با p90 عکاسی کرده ام اما این را مطمئن هستم این لایک یکی از ضعیفترینها در بین هم ردیفهایش است داینامیک رنج و کیفیت رنگها و شارپنس در این مدل بسیار ضعیفتر از دوربینهای هم ردیف مثل fz35 و یا sx10 بود و من دقیقا این مسئله را در بیش از 100 شات بررسی کردم .
    در کل با اینکه نیکون یک غول هم ردیف با کنون در زمینه دوربینهای حرفه ای است اما بایستی این را بدانید که در رده لایکها کاملا از رقبای خود کنون و پاناسونیک و حتی سونی عقب افتاده است .
    موفق باشید
    ممنون
    من حدودا 1 سال و نیم با p90 کار کردم و واقعا راضی بودم
    بین لایک ها به جز این گزینه با sx10 و یک مدل سونی که یه نصف روز دستم بود و مدلش یادم نیست کار کردم و از کار کردن با p90 راضی ترم و انصافا عکسهای خوبی گرفتم باهاش ضمن اینکه در این انتخاب من کمی جنبه ی اقتصادی رو هم در نظر گرفتم در هر صورت تجربه شما از من بیشتره شاید این انتخاب مقداری هم به سلایق شخصی برمیگرده
    shenasi و yas.0917 تشکر می‌کنند.
    Nikkor 16-35 | Nikon F5

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین