1- اگر می خواهی عکاسی رو ادامه بدی (بدون شک ) برو سراغ slr ارزون فکر کنم 450d با لنز کیت بتونی بگیری
2- اگر برای عکاسی خانوادگی و مسافرت باید بری سراغ slr like که دو تا گزینه داری:
الف- g11 : دوربین کوچک اما کارا با توانایی و کیفیت خوب
ب- s200exr : دوربین با کیفیت که علاوه بر عکس خوب ، به علت داشتن بدنه محکم و فلزی کمی سنگینه اما در عوض پرستیژ دوربین های حرفه ای رو داره:biggrin::biggrin: در ضمن عکس های خوبی که با اون گرفته شده رو می تونی از flicker ببینی ، این سایت تنها سایتی بود که من تونستم عکس های خوب s200exr توش ببینم حتی خود ُسایت فوجی عکساش جالب نیست ( این دوربین فرمت raw رو با یک پسوند دیگه raf ذخیره می کنه که لایت روم باهاش مشکل داره که برای تبدیل به فرمت raw قابل کار کردن باید یک نرم افزار دانلود کنی که مجانیه)
با توجه به موارد بالا پیشنهاد من به ترتیب :
slr
s200exr
g11
البته یک پیشنهاد غیر متعارف هم دارم:biggrin:
شما برو یک کامپکت ارزون و خوب
sx120 بگیر بقیه پول رو هم سرمایه گذاری کن زمانی که پول دستت اومد 50d بگیر:biggrin :biggrin:
پاراگراف بالا رو برای مفرح کردن تاپیک گذاشتم ،چون خودم هم مشکل خرید داشتم و میدونم که نظرات خیر خواهانه دوستان آدم رو متناوب سوق میده به یک سمت ، اما مهمترین عوامل برای خرید دوربین:
1-فردی که می خواد با دوربین کار کنه از عکاسی کردن به چه چیزی می خواد برسه؟؟
2- بودجه
اگر بتونی جواب این سوال اول رو بدی مسیر مشخص میشه که slr می گیری یا غیر slr
در ضمن قید فیلمبرداری رو از دوربین عکاسی حذف کن ( هر چیزی رو بهر کاری ساختن دوربین فیلمبرداری برای فیلم ،عکاسی برای عکس ، اینکه الان این قابلیت ها رو تو دوربین عکاسی گذاشتن بیشترش ترفند بازایابیه و عملا استفاده و کارکرد دوربین فیلمبرداری رو نداره .. )