نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از دوربین های زیر برای یادگیری عکاسی و کیفیت نسبی بهتر هستند؟

رأی دهندگان
86. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید
  • Fujifilm HS10

12 13.95%
  • Fujifilm S200EXR

18 20.93%
  • Canon G11

39 45.35%
  • Caon SX1 IS

11 12.79%
  • Panasonic FZ35

13 15.12%
  • Nikon P100

3 3.49%
  • Sony HX1

2 2.33%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 81 تا 90 , از مجموع 130
Like Tree146تشکر

موضوع: با 600 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟

كاربر آشنا CANON INC آواتار ها
    تشکر کرده
    21

پیش فرض پاسخ: با 600 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟

بدون شك كيفي جي11 بالاست اما فوجيS200 هم خداييش كيفيتي در همون حد داره با هزار و يك امكانات بيش تر.....
    اگر برند براوت مهم نيست بين جي11 و S200 قطعا S200 برنده است....
    سايز سنسور يكي است اما فوجي از فناوري فوق العاده EXR بهره مي بره..
    تازه لنز اون با رينگ فوكوس و زوم خودش يك مزيت افزون است...
    در هر حال اينقدر وسواس به خرج نده دوست عزيز
    دوربين ها ي كامپكت جاي پيشرفت رو مي گيرين اما S200 جا براي پيشرفت مي ذاره به هزار ويك دليل كه اگر خواستين براتون بگم

دو گزينه پيش روتون هست:S200 Fuji
    اس ال ار ارزون و يا دست دوم
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر همراه raffi آواتار ها
    تشکر کرده
    1142

با سلام
    دوست عزیز شما در هیچ وسیله ای تمامی خواسته هایتان رو نمی توانید داشته باشید بنده خودم اول یه فوجی 6500 خریدم هنوزم دارمش و ازش لذت میبرم حتی با داشتن دی 90 و 3 تا لنز و فلاش و ... چرا؟ چون سبکتره برای چاپهای معمول کاملا جوابگو و ...
    به نظر بنده شما باید کمی آینده رو هم در نظر داشته باشید به نظرم داشتن زوم دستی خوبه ولی فکوس دستی در لایکها کاربردی نیست (نظر شخصی) .در مورد این مدلها نظر خاصی ندارم چون شناختی ندارم به نظر بنده در این مرحله تمام پول خود رو خرج نکنید دراین رنج از دوربینها تفاوتها در عالم واقعیت بسیار کمتر از اون چیزیه که فکر میکنید و بهتره که فعلا یک دوربینی تهیه کنید که درحد متوسط رو به بالا باشد تا بعدا به دی اس ال ار برسید و از این خرید به عنوان دوربین دوم و همیشه با خود ازش استفاده کنید و با این دید اونو تهیه کنید
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر همراه yas.0917 آواتار ها
    تشکر کرده
    334

نقل قول نوشته اصلی توسط CANON INC نمایش پست ها
    بدون شك كيفي جي11 بالاست اما فوجيS200 هم خداييش كيفيتي در همون حد داره با هزار و يك امكانات بيش تر.....
    اگر برند براوت مهم نيست بين جي11 و S200 قطعا S200 برنده است....
    سايز سنسور يكي است اما فوجي از فناوري فوق العاده EXR بهره مي بره..
    تازه لنز اون با رينگ فوكوس و زوم خودش يك مزيت افزون است...
    در هر حال اينقدر وسواس به خرج نده دوست عزيز
    دوربين ها ي كامپكت جاي پيشرفت رو مي گيرين اما S200 جا براي پيشرفت مي ذاره به هزار ويك دليل كه اگر خواستين براتون بگم

دو گزينه پيش روتون هست:S200 Fuji
    اس ال ار ارزون و يا دست دوم
    در مورد سنسور EXR که یکی از دوستان داشت می گفت فقط تا 6 مگاپیکسل ازش می شه استفاده کرد
    رزولوشن بالاتر نمی شه
    اصلا یکی از دلایلی که به HS10 گیر دادم همینه
    وگرنه 100% S200EXR می گرفتم
    ممنونم میشم دلایلتون رو بگید البته اگه وقت گرانبهاتون رو لطف کنید و بذارید
    ممنونم

كاربر همراه
    تشکر کرده
    983

من نمیدونم چرا باهم جنگ میکنین؟
    ببین دوست عزیز اگه پول داری و کیفیت عکس+قابلیت فیلم برداری میخوای برو 500دی بخر.
    اگه پولت کافی نیست و قابلیت فیلم برداری+کیفیت عکس متوسط به بالا میخوای برو لایک بخر
    اگه پولت تا همین 500-600 است و کیفیت عکس بالا میخوای و فیلم برداری نمیخوای برو همون 1000دی و یا 450دی بخر.
    در ضمن حجم فیلم اچ دی بسیار بالاست. هر 40دقیقه فیلم اچ دی معمولی ،8گیگ ظرفیت میخواد.حالا اینکه فول اچ دیه خدا داند...
    از اینا گذشته شما اول کلاهت رو قاضی کن ببین لایک میخوای یا اس ال ار،بعد برو مدلش رو انتخاب کن.
    دیدی چقدر ساده بود...
    بیخود مسایل رو برای خودتون سخت و پیچیده نکنید...
    yas.0917 تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    9

سلام
    من هم مثل شما میخوام دوربین بخرم چند مدل دوربین دوستان که عمدتا کمپکت و لایک بودند را امتحان می کردم اول یک دوربین یاشیکا دیجیتال نمیدونم مدل چی ولی ارزون قیمت وقتی که عکسهاشو دیدم گفتم چه کیفیتی ایول (نسبت به دوربین موبایم ) یعد با یک G9 چند تا عکس گرفتم که بعد از اون باز هم گفتم چه کیفیتی ایول ( نسبت به دوربین یاشیکا ) بعد توی یک سفر با یک D5000 چند تا عکس گرفتم و باز همون قضیه تکرار شد و بعد یکنفر یک 550D داشت که عکساش با d5000 خیلی فرق نداشت ولی فیلمش خیلی متفاوت بود و یک جیز دیگه اینکه فهمیدم توی روشنایی روز برای افراد عادی کیفیت عکس موبایل و فول فریم تفاوت چندانی ندارند ولی توی تاریکی و سایه اونوقت slr خودشو نشون میده حتی اگر طرف کور باشه . بعد از دیدن عکسهای این دوربینهای slr و کیفیت فیلمشون من به این نتیجه رسیدم که اگر غیر slr بخرم ضرر کردم و پولمو دور ریختم چون میدونم بعد از یک ماه از خرید دلم همش پیش slr هاست و برای همین چند ماه صبر کردم و حالا میخوام 550D بخرم و اگر من جای شما بودم با این پول D5000 میخریدم دوروبر همون 650 میتونی پیدا کنی برای رم و کیف و سه پایه هم خدا بزرگه
    ویرایش توسط aap110 : Sunday 6 June 2010 در ساعت 23:21
    yas.0917 تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    334

نقل قول نوشته اصلی توسط raffi نمایش پست ها
    با سلام
    دوست عزیز شما در هیچ وسیله ای تمامی خواسته هایتان رو نمی توانید داشته باشید بنده خودم اول یه فوجی 6500 خریدم هنوزم دارمش و ازش لذت میبرم حتی با داشتن دی 90 و 3 تا لنز و فلاش و ... چرا؟ چون سبکتره برای چاپهای معمول کاملا جوابگو و ...
    به نظر بنده شما باید کمی آینده رو هم در نظر داشته باشید به نظرم داشتن زوم دستی خوبه ولی فکوس دستی در لایکها کاربردی نیست (نظر شخصی) .در مورد این مدلها نظر خاصی ندارم چون شناختی ندارم به نظر بنده در این مرحله تمام پول خود رو خرج نکنید دراین رنج از دوربینها تفاوتها در عالم واقعیت بسیار کمتر از اون چیزیه که فکر میکنید و بهتره که فعلا یک دوربینی تهیه کنید که درحد متوسط رو به بالا باشد تا بعدا به دی اس ال ار برسید و از این خرید به عنوان دوربین دوم و همیشه با خود ازش استفاده کنید و با این دید اونو تهیه کنید
    اتفاقا خوم هم به این فکر کرده بودم که وربین ومم باشه بعدا که در این صورت باید G11 را بخرم فکر کنم

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

1- اگر می خواهی عکاسی رو ادامه بدی (بدون شک ) برو سراغ slr ارزون فکر کنم 450d با لنز کیت بتونی بگیری
    2- اگر برای عکاسی خانوادگی و مسافرت باید بری سراغ slr like که دو تا گزینه داری:
    الف- g11 : دوربین کوچک اما کارا با توانایی و کیفیت خوب
    ب- s200exr : دوربین با کیفیت که علاوه بر عکس خوب ، به علت داشتن بدنه محکم و فلزی کمی سنگینه اما در عوض پرستیژ دوربین های حرفه ای رو داره:biggrin::biggrin: در ضمن عکس های خوبی که با اون گرفته شده رو می تونی از flicker ببینی ، این سایت تنها سایتی بود که من تونستم عکس های خوب s200exr توش ببینم حتی خود ُسایت فوجی عکساش جالب نیست ( این دوربین فرمت raw رو با یک پسوند دیگه raf ذخیره می کنه که لایت روم باهاش مشکل داره که برای تبدیل به فرمت raw قابل کار کردن باید یک نرم افزار دانلود کنی که مجانیه)

با توجه به موارد بالا پیشنهاد من به ترتیب :
    slr
    s200exr
    g11

البته یک پیشنهاد غیر متعارف هم دارم:biggrin:
    شما برو یک کامپکت ارزون و خوب sx120 بگیر بقیه پول رو هم سرمایه گذاری کن زمانی که پول دستت اومد 50d بگیر:biggrin :biggrin:

پاراگراف بالا رو برای مفرح کردن تاپیک گذاشتم ،چون خودم هم مشکل خرید داشتم و میدونم که نظرات خیر خواهانه دوستان آدم رو متناوب سوق میده به یک سمت ، اما مهمترین عوامل برای خرید دوربین:
    1-فردی که می خواد با دوربین کار کنه از عکاسی کردن به چه چیزی می خواد برسه؟؟
    2- بودجه
    اگر بتونی جواب این سوال اول رو بدی مسیر مشخص میشه که slr می گیری یا غیر slr
    در ضمن قید فیلمبرداری رو از دوربین عکاسی حذف کن ( هر چیزی رو بهر کاری ساختن دوربین فیلمبرداری برای فیلم ،عکاسی برای عکس ، اینکه الان این قابلیت ها رو تو دوربین عکاسی گذاشتن بیشترش ترفند بازایابیه و عملا استفاده و کارکرد دوربین فیلمبرداری رو نداره .. )
    ویرایش توسط radioheadz : Monday 7 June 2010 در ساعت 04:26
    yas.0917 تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    334

نقل قول نوشته اصلی توسط radioheadz نمایش پست ها
    1- اگر می خواهی عکاسی رو ادامه بدی (بدون شک ) برو سراغ slr ارزون فکر کنم 450d با لنز کیت بتونی بگیری
    2- اگر برای عکاسی خانوادگی و مسافرت باید بری سراغ slr like که دو تا گزینه داری:
    الف- g11 : دوربین کوچک اما کارا با توانایی و کیفیت خوب
    ب- s200exr : دوربین با کیفیت که علاوه بر عکس خوب ، به علت داشتن بدنه محکم و فلزی کمی سنگینه اما در عوض پرستیژ دوربین های حرفه ای رو داره:biggrin::biggrin: در ضمن عکس های خوبی که با اون گرفته شده رو می تونی از flicker ببینی ، این سایت تنها سایتی بود که من تونستم عکس های خوب s200exr توش ببینم حتی خود ُسایت فوجی عکساش جالب نیست ( این دوربین فرمت raw رو با یک پسوند دیگه raf ذخیره می کنه که لایت روم باهاش مشکل داره که برای تبدیل به فرمت raw قابل کار کردن باید یک نرم افزار دانلود کنی که مجانیه)

با توجه به موارد بالا پیشنهاد من به ترتیب :
    slr
    s200exr
    g11

البته یک پیشنهاد غیر متعارف هم دارم:biggrin:
    شما برو یک کامپکت ارزون و خوب sx120 بگیر بقیه پول رو هم سرمایه گذاری کن زمانی که پول دستت اومد 50d بگیر:biggrin :biggrin:

پاراگراف بالا رو برای مفرح کردن تاپیک گذاشتم ،چون خودم هم مشکل خرید داشتم و میدونم که نظرات خیر خواهانه دوستان آدم رو متناوب سوق میده به یک سمت ، اما مهمترین عوامل برای خرید دوربین:
    1-فردی که می خواد با دوربین کار کنه از عکاسی کردن به چه چیزی می خواد برسه؟؟
    2- بودجه
    اگر بتونی جواب این سوال اول رو بدی مسیر مشخص میشه که slr می گیری یا غیر slr
    در ضمن قید فیلمبرداری رو از دوربین عکاسی حذف کن ( هر چیزی رو بهر کاری ساختن دوربین فیلمبرداری برای فیلم ،عکاسی برای عکس ، اینکه الان این قابلیت ها رو تو دوربین عکاسی گذاشتن بیشترش ترفند بازایابیه و عملا استفاده و کارکرد دوربین فیلمبرداری رو نداره .. )
    ممنون واقعا کمک کردید

تشکر کرده
    334

پس دوستان رای نهایی خودشون رو هم بدند
    فقط اسم بنویسید
    مثلا:
    canon 1000d + 17-55
    یا
    s200exr
    700 هزلر تومان رو در نظر بگیرید

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

ببخشید که چیزی که میگم تو لیست نیست.چون میترسم نداشتن فیلمبرداری از SLR زدت بکنه.
    CANON EOS 500 + 18-55
    NIKON D5000 + 18-55
    yas.0917 تشکر می‌کند.

صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 آخرینآخرین