دوستان 550 دی ساخت کدوم کشور میباشد؟ و آیا تفاوتی هم وجود داره که دوربین در کجا تولید شده؟ یعنی دوربینی که تو ژاپن یا تایوان یا چین تولید شده تفاوت چشمگیری دارند؟
ممنون
دوستان 550 دی ساخت کدوم کشور میباشد؟ و آیا تفاوتی هم وجود داره که دوربین در کجا تولید شده؟ یعنی دوربینی که تو ژاپن یا تایوان یا چین تولید شده تفاوت چشمگیری دارند؟
ممنون
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Wednesday 14 December 2011 در ساعت 14:06 دلیل: عادی کردن فونت و رنگ
ساخت چین وجود ندارد، و اینکه : خیر فرقی ندارد در کدام کشور ساخته شده باشد
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Wednesday 14 December 2011 در ساعت 14:07
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
ببخشید که سوال های آماتوری میپرسم ولی واقعا برام سواله:
آیا 550 دی بدون لنز18-55 و به صورت بدنه خالی فروخته میشه؟
و قیمت لنز 18-105 حدودا چقدره؟
من قبل خرید جا های مختلف فروم 1000 بار خوندم که موقع خرید دوربین به فکر لنز هم باشید ، نفهمیدم
به سادگی از خیر 18-105 نگذرید که در کنون پیدا نمیشه تا برسی به 15-85 هم خیلی بهتره هم خیلی گرونتر
قیمت 18-105 تا جایی که من میدونم با افزایش ناگهانی رسیده به $450
من 550D رو پیشنهاد میکنم اما همانطور که دوستان گفتن باید به نوع لنز هم توجه کرد اگر با 18-105 میخواهید نمونه نیکون را تهیه کنید خوبه اما اگه 550D رو با لنز 18-55 بخواید تهیه کنید و بودجه خرید لنز نداشته باشید بعداً به مشکل بر میخورید
با توجه به افزایش نجومی قیمت d3100 اکث فروشنده ها از فروش های پاساژ خافظ نمیفروختن (حتی به همکار)و همه هم با لنز کیت میدادن که قیمتش و میگفتن(در جمهوری)830-82۰و در پایتخت(۹۰۰)!
به نظر من کنون بهتر است(۵۵۰ یا kiss x4( (جدا از قضیه لنز)حداقل با این قیمت ها..کیفیت خروجی بهتر و مخصوصا درiso بالا
درود
اگر قرار است بررسی مشخصات دوربین ها صورت گیرد بایسته است همان کار صورت گیرد و آن را با وضعیت بازار قاطی نکنیم!
اگر قرار است وضعیت بازار را بررسی کنیم در آن صورت هم ربطی به مشخصات دوربینی خاص نخواهد داشت !
خصوصا اینکه وضعیت فعلی بازار هم فقط مربوط به یک مدل یا برند خاص نمیشود
موفق باشید
انوش
دوستان من بین دوتا دوربین کنون 550 دی و نیکون دی 3100 تردید دارم...
با توجه به اینکه بعد از خرید دوربین نمیخوام لنزی واسش تهیه کنم،لنز کدوم از این دوتا بهتره و نیاز منو که عکاسی معماریه برطرف می کنه؟؟؟؟
یه مسئله دیگه هم اینکه من چند جا خوندم نویز کنن بیشتر از نیکونه...با توجه به اینکه من اغلب موارد در فضاهای داخلی یه بنای تاریخی مشغول عکاسی هستم و متعاقبا تا حد زیادی تاریکه....کدوم دوربین رو پیشنهاد می کنید؟؟؟؟؟
منتظر پیشنهاداتتون هستم...چون توی این هفته میخوام برم بخرم
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم