سلام.
عذرخواهی میکنم اگر بی مقدمه وارد صحبت هاتون شدم. چند تا نکته رو وظیفه دونستم که مطرح کنم :)
ببینید عزیز؛ یک برند و یک مدل خاص، صرفاً نباید با معیار خوشدستی و هندلینگ اش سنجیده بشه. دوست شما اگر دست های بزرگی داشته باشه تقریباً تفاوت چشمگیری بین احساس در دست داشتن 650دی و دی 5100 احساس نخواهند کرد. من خودم با این مشکل مواجهم و در زمان در دست گرفتن کنون 60دی انگشت کوچکم زیر گریپ قرار میگیره. قطعاً در دست گرفتن کنون 7دی یا 5دی احساس بهتری بهم میده اما خب کوچیک بودن گریپ، اونقدرهام مشکل بزرگی نیست. باهاش کنار اومدم. و قطعاً موارد دیگه مثل ال سی دی چرخان، قیمت پایین تر و در دسترس تر بودن تجهیزات برام مهم تر بودند.
توصیه میکنم هر برندی که خودتون استفاده میکنید به دوستتون هم پیشنهاد کنید. چون قابلیت به اشتراک گذاری منابع رو خواهید داشت. میتونید لنزها، فلش اکسترنال، ریموت و اکثر لوازم کارتون رو بهمدیگه قرض بدید. و این مزیت بزرگی هست
با این حال اگر به برند خاصی علاقه دارند و حس بهتری بهش دارند بهتره حتماً همون برند رو انتخاب کنن. چون خودِ دوربین و تمایل داشتن بهش میتونه مشوق آدم برای بیشتر عکس گرفتن باشه.