صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 71 تا 80 , از مجموع 100
Like Tree171تشکر

موضوع: Canon EOS 600D یا Nikon D5100

كاربر جديد
    تشکر کرده
    5

در حال حاضر اختلاف حدود 700 تومانی بین لنز 18-55 و 18-105 وجود داره برای نیکون 5100....! (برای دوستانی که توصیه کرده بودن برای خرید 5100 بادی+لنز 18-105)

من در حال انتخاب یکی از دو دوربین را دارم... و این چند مورد برام مهمه:

- فیلمبرداری مهم نیست ابدا
    - سادگی منو ها و در دسترس بودن کلیدها خیلی برام مهمه

کدوم به نظرتون بهتره؟

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    391

سلام
    سوالی درباره چاپ داشتم
    آیا تفاوتی میان تصاویر گرفته شده بین این دوربین ها و sony a65 در چاپ 20*30 وجود دارد؟ منظورم این است که می شود تشخیص داد کدام عکس برای کدام دوربین است؟
    باتشکر از توجه همه دوستان.

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

نقل قول نوشته اصلی توسط stuonline89 نمایش پست ها
    سلام
    سوالی درباره چاپ داشتم
    آیا تفاوتی میان تصاویر گرفته شده بین این دوربین ها و sony a65 در چاپ 20*30 وجود دارد؟ منظورم این است که می شود تشخیص داد کدام عکس برای کدام دوربین است؟
    باتشکر از توجه همه دوستان.

درود

سوال شما کمی نامرتبط با این تاپیک به نظر میرسد ، اما از دیدگاه این تاپیک به آن جواب میدهم

خروجی دوربین ها میتواند با هم تفاوت داشته باشد از لحاظ :

- عمق رنگ
    -دینامیک رنج
    - مقدار نویز در ایزوهای بالا

این سه فاکتور فقط مربوط به سنسور دوربین میشود در سایت DXO میتوانید دوربین ها را صرفا در این سه فاکتور با هم مقایسه کنید

حال اختلاف بدنه های قدیمی تر با بدنه های جدید ممکن است فاصله ها را بیشتر کند اما در بدنه های جدیدتر در یک رده این اختلاف ها کمتر است
    اما نکته ای که نباید از آن قافل بود این هست که سهم بدنه برای داشتن خروجی بهتر خیلی کمتر از سهم لنز خوب در کیفیت خروجی است
    پس صرفا تهیه یک بدنه عالی بدون توجه به لنز های موجود برای آن نمیتواند باعث گردد که حتما بهترین نتیجه را نیز بگیریم.

اما این دوربین هایی که مورد سوال شماهستند همگی قابلیت چاپ در سایز های بزرگتری را دارند و مسلما هیچ مشکلی برای چاپ 20X30 ندارد

خصوصا اینکه اگر در بخش پست پروسسینگ یا ویرایش فایلهای خام آن مهارتی را که باید کسب کرده باشید ( که باید کرده باشید )
    پس هر خروجی را که بخواهید با این دوربین ها ، خواهید داشت و از این حیث نمیتوان
    محدودیتی برای یکی از آنها قائل شد

موفق باشید

انوش
    Mohamad_Ali، ahmad.abaee، stuonline89 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه amparisay آواتار ها
    تشکر کرده
    1389

نقل قول نوشته اصلی توسط payamf1 نمایش پست ها
    در حال حاضر اختلاف حدود 700 تومانی بین لنز 18-55 و 18-105 وجود داره برای نیکون 5100....! (برای دوستانی که توصیه کرده بودن برای خرید 5100 بادی+لنز 18-105)

من در حال انتخاب یکی از دو دوربین را دارم... و این چند مورد برام مهمه:

- فیلمبرداری مهم نیست ابدا
    - سادگی منو ها و در دسترس بودن کلیدها خیلی برام مهمه

کدوم به نظرتون بهتره؟
    شما ببینید چه لنزی بعدا می خواهید بخرید. اینها همه وقتی دوربین را بخرید فراموش می شود. مثلا اینکه نیکون HDR داخلی دارد به چه درد می خورد؟ آخرش که عکسهای HDR خوب همه با شاتهای مجزا گرفته می شوند و در کامپیوتر ادغام می شوند! یا اینکه عمق رنگ نیکون بهتر است...در برخی رنگها سنسور نیکون بهتر عمل می کند و در بعضی کنون (نمونه های عکس را ببینید). یا مثلا کنون رزولوشن سنسورش بهتر است ولی نیکون سنسورش بزرگتر است...اینها همه برتری های موردی هستند. شما ببینید به چه ژانری علاقه بیشتری دارید و لنزهای بهتری در آن برند پیدا می کنید. به اطلاعات یک سایت خاص هم اکتفا نکنید. گاها سایتها کمی جانبدارانه می نویسند... و این را فراموش نکنید. لنز از بادی مهمتر است. در مورد دو بادی در رده همدیگر، زیاد مته به خشخاش نگذارید. به لنز بیشتر توجه کنید.
    ahmad.abaee تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

با سلام.
    من با تحقیقاتی که کرده بودم و نیازم قصد خرید 550D کانن رو داشتم. با توجه به اینکه 600D تفاوتش تنها تو ال سی دی چرخان هست نیازی نمیبینم هزینه ای براش بکنم. اما اخیرن تو ریووها تفاوت تقریبن محسوسی از عکس های گرفته شده با 550D و D5100 نیکون دیدم. عکس های نیکون کیفیت بهتری داشتن و نویز کمتری. رنگشون هم علی رغم اینکه میگن عکس های نیکون بی روح هست خیلی گرم و واقعی تر بودن. با اوضاع الان بازار و بودجه بنده تفاوت قیمت 200 هزار تومنی و اگر X4 بگیرم 300 هزار تومنی بین این دو مدل برام تردید برانگیز شده. آیا نیکون ارزش 300 هزار تومن بالاتر رو داره؟ دوربینی هست که 1550 براش خرج کرد؟!
    علاوه بر اینها قیمت بالاتر لنزهای نیکون در مقابل کانن هم قابل توجه هست.
    تمایل به نیکون دارم ولی این ارزش این اختلاف رو درک نمیکنم!

كاربر همراه amparisay آواتار ها
    تشکر کرده
    1389

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinian نمایش پست ها
    با سلام.
    من با تحقیقاتی که کرده بودم و نیازم قصد خرید 550D کانن رو داشتم. با توجه به اینکه 600D تفاوتش تنها تو ال سی دی چرخان هست نیازی نمیبینم هزینه ای براش بکنم. اما اخیرن تو ریووها تفاوت تقریبن محسوسی از عکس های گرفته شده با 550D و D5100 نیکون دیدم. عکس های نیکون کیفیت بهتری داشتن و نویز کمتری. رنگشون هم علی رغم اینکه میگن عکس های نیکون بی روح هست خیلی گرم و واقعی تر بودن. با اوضاع الان بازار و بودجه بنده تفاوت قیمت 200 هزار تومنی و اگر X4 بگیرم 300 هزار تومنی بین این دو مدل برام تردید برانگیز شده. آیا نیکون ارزش 300 هزار تومن بالاتر رو داره؟ دوربینی هست که 1550 براش خرج کرد؟!
    دوست عزیز، امکانات نیکون بیشتره، کیفیت عکسهاش هم کمی (واقعا کمی!) بهتره (سایت Digital Photography Review عکسها رو گذاشته، می تونی مقایسه کنی). شما ببین که چی به کارت میاد. اگه 300 تومن اختلاف قیمتش رو با حساب اینکه بدنه خالی بگیری و یک کم هم بیشتر خرج کنی، می تونی لنزهای بهتری بگیری. به نظرم بهترین کار اینه که ببینی برای چه کاری می خوای، لنزهای مورد نظرت رو لیست کنی، بعد بری سراغ یکی از دوتا برند. وگرنه اختلاف این دوتا دوربین کمه و باید ببینی با کدوم راحت تری. حتی اگه خواستی، یه جا قرار بذاریم 550 من رو ببین، با یکی از دوستانی که 5100 داره هم هماهنگ کن، ببین با کدوم بیشتر ارتباط برقرار می کنی. وگرنه تفاوت این دو دوربین اونقدری محسوس نیست.
    stuonline89 تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط amparisay نمایش پست ها
    دوست عزیز، امکانات نیکون بیشتره، کیفیت عکسهاش هم کمی (واقعا کمی!) بهتره (سایت Digital Photography Review عکسها رو گذاشته، می تونی مقایسه کنی). شما ببین که چی به کارت میاد. اگه 300 تومن اختلاف قیمتش رو با حساب اینکه بدنه خالی بگیری و یک کم هم بیشتر خرج کنی، می تونی لنزهای بهتری بگیری. به نظرم بهترین کار اینه که ببینی برای چه کاری می خوای، لنزهای مورد نظرت رو لیست کنی، بعد بری سراغ یکی از دوتا برند. وگرنه اختلاف این دوتا دوربین کمه و باید ببینی با کدوم راحت تری. حتی اگه خواستی، یه جا قرار بذاریم 550 من رو ببین، با یکی از دوستانی که 5100 داره هم هماهنگ کن، ببین با کدوم بیشتر ارتباط برقرار می کنی. وگرنه تفاوت این دو دوربین اونقدری محسوس نیست.
    ممنون. من دیروز بعد از بررسی این دو مدل از نزدیک در نهایت 550 دی رو برداشتم. علی رغم اینکه شارپ بودن و افکت های نیکون دلم رو برده بود ولی وقتی دستم گرفتم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. سابز دوربین مناسب نبود و در این مورد نیکون به نظر من خراب کرده. از طرفی کیفیت ساخت کنون رو بهتر دیدم! با توجه به اینکه هدف نهایی من عکاسی نجومی در شب هست و لنزهای کنون برای اینکار مناسب تر هستن این انتخاب رو کردم. در برخورد اول که تا حالا حرف نداشته!
    amparisay تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinian نمایش پست ها
    با سلام.
    جسارت بنده رو ببخشید ولی اگه اشتباه نکرده باشم ، 550D موقع فیلمبرداری امکان زوم نداره که این مساله هم یکی دیگه از تفاوتهای این دو دوربین به حساب میاد.

كاربر همراه mohammad_55 آواتار ها
    تشکر کرده
    129

نقل قول نوشته اصلی توسط arashcd نمایش پست ها
    جسارت بنده رو ببخشید ولی اگه اشتباه نکرده باشم ، 550D موقع فیلمبرداری امکان زوم نداره که این مساله هم یکی دیگه از تفاوتهای این دو دوربین به حساب میاد.
    اگر منظور شما همون زومی است که دوربین برای زوم کردن در فیلمبرداری از مرکز سنسور استفاده میکنه و لنز روی این زوم دخالت نداره 550D هم داره ولی با اندازه ی تصویر640x480 و 600D با اندازه ی تصویر 1280x720 البته چند مورد امکانات دیگر هم 600D بیشتر از 550D دارد مثل کنترل بیسیم فلاش و نمایشگر چرخان و اندازه ی متنوع تر عکسها ولی برای کسانی که این امکانات به کارشان نمیاد و از این امکانات استفاده نمیکنند انتخاب 550D بهتره .
    بی تو هر لحظه که میگذرد عمر..........مرگ است به نام زندگانی

كاربر فعال mohammad.baruji آواتار ها
    تشکر کرده
    2206

سلام دوستان
    تازه تصمیم قطعی رو گرفتم که 5100بخرم اما این تایپیکو که خوندم و مقایسه عکسهارو دیدم باز دوباره افتادم سر دوراهی
    از اونجایی ک دوستان هی میان میگن فیلمبرداری 5100محدود به5دقیقه هستش باید بهشون بازخورد کنم که 20دقیقه هستش و اینو از دوستان همین سایت که دارنده این دوربین بودن و همچنین سایت خود شرکت نیکون متوجه شدم
    پس فیلمبرداریش20دقیقه هستش
    اما راجب عکسا
    والا من که فکر میکنم سایت ها همشون طرفدار یه برند خاص هستن
    بعضی جاها نشون میدادن که مثلا نویز توی کنون کمتره و عکسا خوشرنگترن
    و بعضی جاها برعکس زده بودن ک رنگها بهتر و نویز کمتره تو نیکون.
    و حالا آدم عقلانی بخواد فکر کنه و سنتی ببینه به این نتیجه میرسه که:
    از قدیم که دوربین های DSLRمرسوم شدن اینطور بود که هر چی سنسور بزرگتر باشه نقاط حساس به نور بزگتر میشه (با توجه به پیکسل ها) و عملا نویز کمتر و عکسا طبیعی تر و خوشرنگتر میشه.
    و اینم هم هر جا برین میفهمین که سنسور 5100هم جدیدتره و هم بزرگتر و نمونش رو7000هستش که عکساش واقعا محشره
    حالا یه چیز دیگه:
    مگاپیکسل 600کنون بیشتر از نیکون هستش و برعکس حسگرش کوچیکتر نسبت به کنون
    پس شما نمیخواد عکساشو ببینین
    از تجربه آدم حرف بزنه ب این نتیجه میرسه که هر چی سنسور بزرگ باشه و مگاپیکسل مناسب باشه نویز کمتر و عکسا بهتره
    و این مسئله اینو نشون میده ک عکسای کنون باید نویزش بیشتر از 5100باشه.
    ضمنا جدا از اینا منو های 5100درسته پیچیده تره اما ب نظر من خیلی کارآمد تره.
    اصول دوربین حرفه ای اینه که با دست و انگشتای خودت عکس و دوربینتو کنترل کنی نه خود دوربین این کارو برات کنه
    پس منوی پیچیده تر و وسیعتر نیکون این امکانو به آدم میده.
    از یه نظر دیگه باید در نظر داشته باشین بادی 5100ارزونتر از600کنون هستش
    حالا از اونطرف لنز هاش یکم گرونتره.
    اگه جایی اشتباه کردم بهم بگین تا منم متوجه بشم.
    sh.khani تشکر می‌کند.

صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 آخرینآخرین