ممنون دوست عزیز
ولی اگه مهم نیست و اون ایزویی که شما میگید اصلا استفاده نمیشه پس چرا سایت به این پر بازدیدی خودشو مسخره کرده و در موردش بحث کرده
یا اون 2 تا سایت توی یوتویوب؟
ممنون دوست عزیز
ولی اگه مهم نیست و اون ایزویی که شما میگید اصلا استفاده نمیشه پس چرا سایت به این پر بازدیدی خودشو مسخره کرده و در موردش بحث کرده
یا اون 2 تا سایت توی یوتویوب؟
درود
در اینکه دو بدنه در یک رده قرار دارند و تقریبا امکاناتی نزدیک به هم دارند شکی نیست
اما یک فرق غیر قابل چشم پوشی بین آنها وجود دارد که شاید برای کسی که بخواهد دوربین در این رده آنهم فقط با لنز کیت سر کند خیلی متوجه آن نشود اما اختلاف قابل توجهی است:
و آن اینکه در 600d از همان سنسور قبلی که در 550d بکار رفته بود استفاده شده است اما در d5100 از سنسور جدیدی که تازگی ساخته شده و در D7000 هم بکار رفته بود که از نظر دینامیک رنج و وضعیت نویزی بسیار عالی عملکرده است استفاده شده پس اینکه خروجی این دوربین ( d5100 و 600d ) با هم یکسان نباشد امری اجتناب ناپیذیر است:
در واقع شاید این دو در یک رده باشند و یک قیمت داشته باشند اما در واقع D5100 یک d7000 لیمیتد شده است (از نظر امکانات و جثه)کد:http://www.dxomark.com/index.php/eng.../Camera-Sensor/Compare/Compare-sensors/%28appareil1%29/698|0/%28appareil2%29/692|0/%28onglet%29/0/%28brand%29/Nikon/%28brand2%29/Canon
اما از نظر خروجی همچنان همان هیولاست. یا بقول دی پریو گرگی در لباس میش است.
گذشته از این شاید داشتن اتوفوکاس واقعی در حین فیلم برداری که D5100 وجود دارد برای دوربینی در این رده و استفاده کنندگان آن قابل توجه باشد
حتی مواردی هم از D7000 بیشتر دارد مثل افکت هایی که برای فیلم برداری به آن اضافه شده یا مود عکاسی HDR آن ، که همه و همه باعث شده در عمل واقعا با یک بدنه جدید و متفاوت با نسل قبل روبرو باشیم نه فقط چون تازه معرفی شده است.
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Thursday 23 June 2011 در ساعت 01:54
پست اشتباهی در این تاپیک ارسال شد لطفا حذف گردد
درود
در حد تئوری ایده جالبی هست ،
اما شواهد و قرائن میگوید یک عکس رو با عمق میدان بسیار زیاد ثبت کرده و بعد بصورت نرافزاری جاهایی را بلر کرده و هر جایی رو که کلید کنید تصویر بلر نشده رو نشون میده
تا تصور فوکاس کردن ایجاد بشه و گذشته از این نمونهه عکسهاش که فایلهای فلش بودند ! و بنوعی تصویر متحرک به حساب میاد تا عکس.
موفق باشید
انوش
انتخاب بین این دو دوربین در اصل انتخاب برند آینده شماست .مطمئن باشید تفاوت این دو دوربین برای شما آنقدر نیست که یکی را بر دیگری ترجیح دهید من پیشنهاد میکنم بدون توجه به بدنه به تجهیزات جانبی دو برند و همچنین لنزهایی که میخواهید در آینده داشته باشید فکر کنید.آنوقت انتخاب برند و نتیجتا یکی از این دو بدنه برایتان ساده تر است .
سلام دوستان
منم بین خریدن این دو دوربین یعنی کنون 600دی و نیکون دی 5100ویک دوربین دیگه که نیکوندی3200هستش گیر کردم.
عکسای با کیفیت برام خیلی مهمه و موضوعم نامشخصه اما بیشتر عکاسی از مناظر میکنم و از طرفی روزولیشن دی3200منو جذب خودش میکنه و یه طرف دیگه نامحدود بودن فیلمبرداری کنون منو سمت خودش میکشه و از یه طرف دیگه کیفیت بالاتر عکس و فیلم نیکون5100
فیلمبرداری قدری برام مهم هستش اما نه حیاتی ولی بهش نیاز دارم
از طرفی 5100امکانات بیشتر نسبت ب این دو دوربین داره ارائه میده و کارایی ای ک من میخوامو داره و منو بیشتر از همه دی5100ارضا میکنه.
اما فیلمبرداری محدودش یکم تو ذوق میزنه
اولین سوالم اینه که بین این سه تا دوربین شما کدومو با توجه ب نیاز های من بهم پیشنهاد میکنین؟
دومین سوال اینه که آیا با دی5100 میشه بصورت اچ دی10دقیقه فیلمبرداری کردش؟
سومین سوال اینه که لنز 18-55کیفیتش چطوره و از چه فاصله ای میشه رو سوژه های بسیار نزدیک فوکوس کرد؟
ممنون میشم ازتون.
دي5100 عموما كيفيت خروجيش كمي بهتر از 600دي هست. نمايشگر 600دي كمي كنتراست بهتري داره. و از لحاظ فيلمبرداري هم 600 دي برتره و محدوديت فيلمبرداري نداره اما اينو بدونيد كه فيلمبرداري فشار زيادي رو سنسور ميزاره و اصلا فيلم نگيريد با اين بدنه ها بهتره. دي 5100 محدوديت 5 دقيقه اي براي فيلم برداري داره براي همون مسئله داغ شدن سنسور.
لنز هاي كنون به وفور يافت ميشه و بازار خريد و فروش نو و كاركردش هم بسيار بهتره و همچنين لنز هاش از تنوع بيشتري برخورداره (البته كمي) و قيمتش هم تا حدودي پايين تره.
نظر من به شما 600دی
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
تنها دروبین های آماتور نیکون نیز همانند مدلهای بالاتر خود دارای تنظیمات حرفه ای تر و کامل تری هستند
برای مثال:تنظیمات iso
در نتیجه : D5100
سلام
دوست عزیز مدت زمان فیلم برداری D5100 در هر قسمت 20 دقیقه هست نه 5 دقیقه
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
سلام آقای مقدم
آقا گیجمون کردین بقرآن..
بالاخره فیلمبردارییش5دقیقه هستش یا 20دقیقه؟
لطفا هر کی این دوربینو داره جواب بده.
اگه 5 دقیقه هستش میشه تو حالت HD ده دقیقه فیلمبرداری کرد؟