سلام
دوربین canon 600D با توجه به حرف بعضی از دوستان که عکاسی در شب خیلی ضعیف و پر نویز داره ایا به صرفه هستش ؟ ( یعنی انقدری نیست که دلزدگی بیاره؟) سوال بعدیم این هستش که ایا این دوربین با لنز کیت 18-55 IS II میتونه خوب و مورد قبول باشه؟ یا با لنزی شبیه به 18-135 Stm ؟ ( مورد استفاده portrait و طبیعت ) اگر لنز 18-55 IS II با این دوربین خوب هستش و شارپنس خوبی داره این دوربین رو با همین لنز و لنز 50mm 1.8 II خریداری کنم .(هزینه تا سقف 2.500 )
Canon 600D با Nikon D5100 از نظر ميزان نويز تفاوت خيلي زيادي ندارند و هيچ كدام هم خيلي نويزي و به قول شما ضعيف نيستند. براي عكاسي در محيط هاي كم نور بهتر است از لنزهاي با اپرچر باز استفاده كنيد (f-number كوچك). لنز 18-55 لنز متوسطي است و شارپنس خيلي خوبي ندارد. لنز 50 f/1.8 بسيار شارپتر است (و با توجه به اپرچر باز براي عكاسي در محيط هاي كم نور هم مناسب است)
خیلی ممنون آقای چگینی برای پاسختون , من در واقع خواستم 2 تا لنز بگیرم یکی از لنزها استاندار و یکی دیگه برای عکاسی portrait . خوب برای گزینه دومی 50mm 1.8 فکر میکنم با فرمایشات شما خوب باشه اما ایا همین لنز هم میتونه لنز خوبی برای عکاسی طبیعت باشه؟ ( نه در حد حرفه ای که واید باشه! صرفا برای عکسهای معمولی )
خیلی ممنون
پس اگه 600D رو با لنز کیت 18-55 بگیرم و لنز 1.8 50mm بهتر نیست؟ چون تا سقف 2.500 میتونم هزینه کنم البته در حال حاضر . یا اگر لنزی بهتر از 18-55 هستش با اندکی تفاوت قیمتی ممنون میشم بفرمایید . یه سوال دیگه هم داشتم , 600D ایا تایوان و ژاپنی داره؟ ایا روی خود بادی مشخص شده تایوان هست یا ژاپن؟
سلام
به نظر دوستان d5100 با لنز فابریکش بگیرم یا کنون d600 با لنز 18*135
یک نکته هر دو دسته دوم هستند من اولویت اول برام عکسهای با کیفیت خوب و تازه کار هستم و بعدش فیلم برداری
5100 گیرم اومده 950 تمیز
d600 با اون لنزه 1650
به نظر دوستان کدوم رو بگیرم
این مدل 5100 فوکوس داخلی داره ؟؟؟؟
سلام
ببینید دوست عزیز دوربین های سطح مبتدی هیچ کدومشون موتور فوکوس داخلی ندارن و این به این معنی نیستش که شما اتو فوکوس ندارین.
این به این معنی هستش که اگر شما از لنز های قدیمی بخواین روی دوربینتون استفاده کنین در اون صورت فوکوس اتومات ندارین و باید به صورت دستی این کارو انجام بدین.
از این بابت نگران نباشین چون هر دو کمپانی چند سالی هستش که لنز هاشونو مجهز به موتور فوکوس کردن و روی این بادی اگر از لنز های جدید استفاده کنین اتوفوکوس خواهید داشت
موفق و پایدار باشید