سلام
مدتی هست که دوربین D5200 معرفی شده که رقیب جدی دوربین 650D به حساب میاد.....
این دو دوربین از لحاظ امکانات بسیار شبیه به هم هستند
سرعت شاتر و سرعت عکاسی پیاپی هردو یکیه ، هر دو از آخرین ورژن پردازنده شرکت خودشون استفاده میکنن یعنی EX3 و DIGI5 و هر دو 9 نقطه فوکوس کراس دارند و هر دو فیلم برداری HD60p و FHD30p دارند(البته D5200 فیلم برداری FHD60i هم داره که تبلیغاتی هست) ،هر دو میکروفن استرویو دارن،هر دو فوکوس ممتد فیلم برداری و هر دو تنظیم دستی تنظیمات فیلم برداری و همچنین هر دو LCD چرخان ......
اما برتری های 650D اول از همه Stainless Steel and polycarbonate resin with glass fibre بودن که خیلی مهمه بعد کیفیت بهتر LCD و لمسی بودن اون و ایزو 12800و بهره بردن از هایبرید....
ولی دارای مگاپیکسل پایین تر بوده و با یک باتری پر 440 عکس میگیرد در مقابل 500 عکس D5200....
البته در بحث رقابت بین دو دوربین باید به لنز های ارزان و کارا ی موجود برای دو برند هم نگاه کرد....
در نیکون لنز Tokina 11-16 جدید رو داریم که برای نیکون موتور فوکوس هم داره، و همچنین 18 -105 با کیفیت خیلی خوب و قیمت مناسب و...
اما در کنون دوستان چه لنزی رو قابل رقابت با این ویژگی ها سراغ دارن؟(اطلاعات کنونیم پایینه)
استفاده من بیشتر عکاسی از طبیعت و منظره هست و به عکاسی نقطه ای از ستاره ها که کهکشان راه شیری هم دیده میشه هم علاقه دارم که در جفتش به یه لنز واید دیاف باز احتیاج هست مثل همین Tokina11 16 و بعد از اون هم یه لنز نرمال زوم نیاز دارم که فکر میکنم اکثر جاها رای رو به 18-105 دادن تا 18-135.....البته 15-85 هم در کنون هست که قیمتش رو ندارم....
با توجه به این که هنوز قیمت دلاری D5200 اعلام نشده و به احتمال زیاد حدود 850 دلار باشه با فرض هم قیمت بودن این دو دوربین کدوم دوربین رو مناسب تر میدونید.....
راستی روی این دوربین ها باتری گریپ هم نصب میشه....
ٍ