من 6D رو توصیه می کنم.
به خصوص که امروز یکیشو دست گرفتم و برای چند دقیقه تست کردم. واقعا لذت بخش بود کار کردن باهاش!
من با 6d روی صحنه تئاتر با نور خیلی کم عکاسی کردم واقعا سرعت فکوسش در نور کم عالی است .
محسن مظهری
دیدم دوستان در مورد فوکوس 6D صحبت میکنن بد ندونستم تجربیات خودم رو هم اینجا بگم .... درسته که سیستم فوکوس 6D برای عکاسی حیات وحش و ورزشی ساخته نشده اما در مقایسه با همتای قبلی خود یعنی 5DMKII بسیار پیشرفته چشم گیری داشته و بسیار دقیق تر عمل میکنه ....من حدود ۲ سال 5DMKII داشتم واین دوربین در مود al servo در عکاسی حیات وحش و پرنده گرافی واقعا فوکوسش گیج میزد ....اگر بخوام آمار حدودی بدم مثلا ۱۰ تا عکس از یه پرنده در حال پرواز در مود al servo در دوربین 5D چیزی در حدود ۲الی ۳ عکس خوب در میومد و فوکوس بود اما در دوربین 6D و در همون مود al servo قضیه فرق میکنه و بدون اغراق ۸ الی ۹ عکس فوکوس هست ....نمونه هایی از عکاسی با 6D رو با لنز Canon 70-300 L در زیر براتون میزارم
IMG_1920.jpg
IMG_1921.jpg
IMG_1927.jpg
ویرایش توسط nejadi : Wednesday 25 September 2013 در ساعت 20:15
من مارک 2 دارم اما در اولين فرصت 6 دی ميگيرم
5 دی 3 برتری خاصی برای شما که پرتره کار ميکنيد نداره مگر اينکه لنز های 1.2 استفاده کنيد و از نقاط فکوس بيشترش بهره بگيريد
به نظر من 6 دی رو بگيريد بهتره
دوستان خسته نباشید
من بالاخره تصمیم گرفتم 5d mk2 دست دوم تهیه کنم!
فقط چطور بفهمم سنسورش مشکل دار نیست یا باهش فیلم نگرفتن؟ چطور بفمم چندتا شات زده؟ کلا جایی هست دست دوم بفروشه و ادم درستی باشه!
ممنون میشم راهنماییم کنین :)
درود
در خصوص تست سنسور راههایی وجود داره! البته بصورت انفرادی!
بهترین روش تست دوربین مراجعه به تعمیرگاه های معتبر و درخواست کنترل قطعات و بقیه موارد هست!
اما شاید سخت بشه فهمید با دوربین فیلم گرفته شده یا نه!
تعداد شات ها هم یک بخش در تاپیک داره و حتی با یک جستجو در نت سایتهایی را پیدا خواهید کرد که یک نمونه عکس را روی آن آپ می کنید و بهتون کانتر شاتر را نشان خواهد داد ولی باز در تعمیرگاه به راحتی با یک بار مراجعه همه موارد مشخص می شد (بعنوان مثال تعمیرگاه مرکزی کنون که در فروم یک بخش اختصاصی داره و جناب قاسمی در این تاپیک به کاربران پاسخ می دهند!)
اما در مورد دست دوم خریدن، مادامی که طرف فروشنده را نشناسید ریسک زیادی را متحمل می شود!
مطمئنا چنین دوربینی برای یک فردی نبوده که وقت نداشته باهاش عکس بگیره وگرنه خود فروشنده برای فروش نمی گذاشت و براش مشتری خاص پیدا می کرد.
بنابراین مطمئنا این دوربین را یک فردی داره می فروشه که یکی از حالات زیر را داره
1- نیاز به پول داشته
2- قصد آپ دیت بدنه را داره
در هر دو حالت بنظر من به ریسکش نمی ارزه مگر اینکه امکان گرفتن موقت دوربین و مراجعه به جناب قاسمی برای تست براتون وجود داشته باشه!
اما در مورد بحثی که دوستمون فرمودند، بنده هم بین این دوربین و 6D دوربین دوم را پیشنهاد می کنم بخصوص بخاطر سیستم فوکوس بهتر!
ارادتمند