دوستان ممنون از بزرگواری همتون
خیلی به من کمک کردین
اگر کیفیت عکس براتون مهمه 1100
اگر هم زوم sx 50
دوست من sx50داره وباید بگم این دوربین در اصل یک دوربین کامپکت حساب میشه با قابلیت زوم بالا
به شخصه خودم از کیفیت عکسهاش اصلا راضی نیستم و1100رو خیلی بالاتر از sx50میدونم.
عکاسی ماکرو و طبیعت با sx50!!!
برای عکاسی طبیعت به لنز واید نیاز دارید و برای ماکرو به لنز مخصوص ماکرو
این طور نیست که شما روی مثلا حشره ای زوم 50 برابر کنید وتک تک سلول های بدنش رو ببینید!
در ضمن سرعت فوکوس این دوربین در فاصله های کانونی بالا از نظر من فاجعه هست
چه لنزایی رو برای ماکرو و واید این دوربین پیشنهاد میدین؟
قیمت این لنزا؟
چه توقع منطقی از لنز 18-55 هست؟
درود
دوست من میزان زوم سوپر زوم ها بسیار اغواگر و فریبنده هست ولی در عمل در فواصل کانونی بالا خیلی کاربردی نخواهد بود ...هم به خاطر فوکوس ضعیف در اکثر این دوربین ها بعد به خاطر سنسور کوچکشان در فواصل کانونی بلند خیلی شما کیفیت مطلوبی نخواهید داشت در فواصل نرمال هم که قابل مقایسه با یک دوربین slr نیستند
کار شما هم طوریست که به زوم بلند نیاز ندارید و اتفاقا عمق میدانی که سنسور دوربینهای slrبرای شما ایجاد می کنند و کیفیت مطلوبشان بیشتر به کار شما خواهد امد....
در هر حال به نظر من تهیه یه دوربین slr دست دوم با یک لنز بهتر ...و اگر هم دنبال سوپر زوم ها هستید سعی کنید دنبال مدل های پایین تر اونها باشید چون در خروجی زیاد تفاوتشون فاحش نیست ولی در قیمت می تونید قیمت بهتر و پایین تری بگیرید فقط یکسری قابلیت به اونها اضافه شده که به نظر من با این قیمتها خرید یک سوپر زوم اصلا منطقی نیست وقتی تفاوت قیمت با slrهای رده پایین ندارند
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
در خصوص ماکرو: بستگی دارد چقدر بخواهید هزینه کنید. لنزهای خوب و "یکبار برای همیشه":
Canon 180mm L USM
Canon 100mm L USM IS
Canon 100mm USM
Sigma 105mm EX DG
Tamron 90mm
در خصوص واید هم باز به هزینه بستگی دارد:
Canon 10-22mm USM
Tokina 11-16mm
Sigma 8-16mm
هم در خصوص ماکرو و هم واید به نظرم خرید دست دوم تمیز و سالم بهتر باشد.
ضمناً لنز 15-85 کانن هم لنز همه کاره بسیار خوبی است.
لنز کیت 18-55 اصلاً لنز بدی نیست و نباید دست کم گرفته شود (خصوصاً در بازه واید) و عکس های خوب بسیاری از دوستان که در تاپیک منظره، طبیعت و ... قرار دارد با همین لنز گرفته شده است.
برای ماکرو گرافی هم می توانید با هزینه کم از لنز معکوس، اکستنشن تیوب یا فیلتر ماکرو هم استفاده کنید.
ارادت
سلام دوستان
ببخشید یک آف تاپیک میام وسط بحثتون.
تا جایی که از قدیم یادمه قرار بود توی فروم توصیه ای به خرید از فروشگاهی نشود و اطلاع رسانی ها یا توصیه هایی که شامل اسم مکان باشد از طریق پیام خصوصی باشد. باز هم عذر می خواهم.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
چه جوری میشه از سلامت یه لنز دست دوم مطمئن شد؟هم در خصوص ماکرو و هم واید به نظرم خرید دست دوم تمیز و سالم بهتر باشد.
منظورم خرید اینترنتی و دردسرای احتمالیشه
جای مطمئنی برای خرید وجود داره؟