با سلام
من همین امروز یه پست درباره canon sx50 نوشتم. می تونید در انجمن کانن (
لینک پست canon sx50) ببینید.
قیمت این دو دوربین خیلی نزدیکه ولی با توجه به اینکه خرید لنزهای مختلف هزینه ی خیلی بیشتری رو بر شما تحمیل می کنه من دوربین Sx50 رو پیشنهاد می کنم. لنز در حالت واید 24 تا تله 1200 رو نمی شه روی هر دوربینی داشت.فرمت raw هم هست، کفشک فلاش اکسترنال، ظاهری شبه slr ، مودهای بسیار خلاقانه، سرعت شاتر 1/2000 تا 15 ثانیه، ماکرو صفر سانتی متر(که حتی اگر به شیشه هم بچسبونید می تونید تصاویر زیبایی از مثلا قطرات آب داشته باشید) ، ایزو 80 تا 6400 (که به نظر من رنج خوبی برای این دوربین بریجه) ، فیلمبرداری full hd بیست و چهار فریم با کیفیت فوق العاده و حالت فیلم بردارری با سرعت حیرت انگیز 240 فریم (البته در سایز کوچتر) ، فلاش پاپ آپ ، صفحه نمایش کاملا چرخان، پردازنده Digic5 که بسیار سریعه، زوم دیجیتال 4 برابر، دید بسیار خوب LCD در نور روز، کیفیت و زیبایی ساخت بدنه.
بازه ی گسترده ای از عکس ها (از مشتری و اقمارش تا گلها و مثلا یک زنبور) همه رو در یک دوربین با کیفیت بالا دارید.
توصیه می کنم یک بریج فوق العاده بهتر از یک dslr بسیار ساده است.
تصویر زیر در زوم 200 ! گرفته شده (50 اپتیکال * 4 دیجیتال)و جالبه که این عکس از داخل خونه پشت شیشه از فاصله ی زیاد گرفته شده (مقدار تقریبی فاصله بیش از 50 متره(البته تخمین دقیقش برام امکان نداره))
ali 6 013.jpg
macro day 030.jpg
moon 2 036.jpg