وقتی تصویر این دو دوربین رو توی studo comparison مقایسه میکنی ، تفاوت کاملا مشهوده ولی وقتی sample image ها رو باهم مقایسه میکنم تقریبا تفاوتی حس نمیکنم،قضیه چیه؟
وقتی تصویر این دو دوربین رو توی studo comparison مقایسه میکنی ، تفاوت کاملا مشهوده ولی وقتی sample image ها رو باهم مقایسه میکنم تقریبا تفاوتی حس نمیکنم،قضیه چیه؟
عکس ها در قسمت sample image در شرایط یکسانی گرفته نشده اند و به همین دلیل نمیشه مبنای مقایسه قرار گرفته شوند.
عواملی مثل iso های مختلف , میزان نور محیط متفاوت و فاصله سوژه تا دوربین و ...
اصلا سوژه ها یکسان هم نیستند.
ولی در قسمت studio comparison شرایط تقریبا برابری فراهم شده تا مقایسه عادلانه باشه. مثلا سوژه یکسان و نور محیط برابر هست و به همین دلیل می شود رفتار نویزی دو دوربین را در iso های مختلف مقایسه کرد.
موضوع ابعاد عکس هاست.در واقع شما در قسمت studio comparison هر دو عکس رو درابعاد تقریبی 3000*4000 ( تقریبی با توجه به یک عکس نمونه)پیکسل می بینید ولی در قسمت sample ابعاد در حدود 1200*900 پیکسل (تقریبی با توجه به یک عکس نمونه). ولی مسلما شما در چنین ابعادی عکس ها را چاپ نمی کنید و این همون نکته ای است که بتده هم اشاره کردم(که در همین ابعاد تفاوت بزرگی بین 1100D با بقیه DSLR ها هست.)
در پست 25# هم من به همین مورد اشاره کردم که در ابعاد معمولی تفاوت ها بسیار کمه(نمی تونم بگم اصلا نیست)
ویرایش توسط ali k : Friday 16 August 2013 در ساعت 17:40
من هر چقدر بیشتر تحقیق میکنم بیشتر سردرگم میشم،درواقع نمیتونم بفهمم که چی میخوام از دوربین !
دلم میگه که Slr بگیرم ولی چون مبتدی هستم (البته دوست دارم که پیشرفت کنم) میترسم کیفیت بالا به دردم نخوره و پول الکی داده باشم ، از اون ور هم نمیخوام که بعد از گرفتن sx50 پشیمون بشم.
فکر میکنم خیلی زوم 50 نیازم نشه و حالت ماکرو هم خیلی استفاده نکنم.
من بیشتر دوست دارم عکس از طبیعت و سوژه های اجتماعی بندازم.
لنز کیت 1100 چقدر میتونه برای این جور عکاسی مفید باشه،چون اگه 1100بگیرم تایه مدت نمیتونم لنز بگیرم .
تو روبه خدا یه جوری راهنمایی کنید که بتونم نتیجه گیری کنم.
آخرش فکر کنم باید شیر یا خط بندازم !
لطفا پست پاک بشه. نمیدونم چرا مرورگرم صفحه های قبل باز کرده بود. سپاس
توصیه من هم 1100D هست به دو دلیل: 1- یک دوربین DSLR هست 2- خودتون هم بیشتر موافق همین دوربین هستید.
من هم به دلایلی به دوربینی اولترازوم نیاز داشتم و تصمیم گیری باید بر اساس نیاز باشه.ولی فکر می کنم بهترین توصیه به شما این باشه که به جای 1100D نگاهی به 600D و 650D هم داشته باشید.
در واقع دوستان دارن این نکته رو فراموش می کنن که این دوستمون قصد داره خیلی کنترل شده بره جلو. لنزهای پرایم البته کیفیت بسیار بالایی دارن.و همین لنز تقریبا 400,000 تومان قیمت داره که فکر کنم خرید 600d با کیت لنز 18-55mm IS II که سیستم لرزش گیر خیلی بهتری از مدل قبلی داره خیلی خیلی به صرفه است (حتی فکر کنم از خرید 1100 + همین لنز پرایم هم مناسب تر باشه!).خود دوربین 600D یک دوربین تحسین شده است.تصور می کنم ایشون به جای درگیر شدن با لنزها بهتره ابتدا یک دوربین خوب داشته باشه که تا چند سال جوابگو باشه.