شما که آخرش dslr نیکون میخواهی بگیری خوب d3200 بردار تمام اندازه اش هم که اندازه g1x هست (کی گفته g1x کوچیکه؟)برو مغازه دوربین رو ببین توی دست بگیر بعد تصمیم بگیر
شما که آخرش dslr نیکون میخواهی بگیری خوب d3200 بردار تمام اندازه اش هم که اندازه g1x هست (کی گفته g1x کوچیکه؟)برو مغازه دوربین رو ببین توی دست بگیر بعد تصمیم بگیر
دوست عزیز شما مثل اینکه خواسته من را متوجه نشدید. نیکون D3200 در جیب جا می شود؟! نیکون D3200 امکاناتی بیشتر از EOS M در اختیار من می گذارد؟
در ضمن بنده عرض نکردم قصد آینده ام خریدن اس ال آر نیکون هست. قطعا اگر بخواهم فول فریم بخرم کانن می خرم و در حال حاضر عرض کردم نیکون D7100 و D5300 از رقبای مستقیم کاننشان بهتر شده اند. سال آینده معلوم نیست کدام بهتر باشند. همانطور که در 2012 کاننها بهتر بودند. این توضیح فقط برای این بود که با دید خرید آینده لنزهای EF و EF-S به EOS M نمره بالاتری ندهید. چون با این لنز جدید 55-200 EF-M اگر قصد خرید لنز برای EOS M را داشته باشم همین را ترجیح می دهم بخرم نه مانتهای دیگر را.
سوالات من مقایسه فنی بین G1X و EOS M بود که خوشحال میشوم اساتید راهنمایی کنند.
اگر تاکید دارید در جیب جا شود G1X چون لنز آن جمع می شود و باریکتر است.
آن دوربینی که سنسور بزرگتر و آن لنزی که دیافراگم بازتری میدهد. با این ترکیبها برنده eos m+ef-m22 است اما اگر ایده آل عمق میدان بسته و بوکه خوب باشد همان نیکون 3200 و -بسته به بودجه- با یک لنز جدید یا قدیمی نرمال تا تله سریع نتیجه بهتری میدهد.5. کنترل عمق میدان (عمق میدان کمتر) با کدام دوربین بهتر است؟ و چرا؟
1- بله. اتفاقا لنز 22mm STM فوکوس بی صدا رو در حین فیلم برداری فراهم می کنه (نسبت به USM ها بسیار بهتر شده)
2- برتری در فیلم برداری چه full hd و چه hd با eos m هست.
3- برای عکاسی نجومی اگه منظورتون عکاسی از اعماق آسمان مانند کهکشان ها و ... باشد خیر. صرفا نماهایی واید از آسمان شب.
4- عکاسی ماکرو eos m رو نمی دونم ولی g1x برای ماکرو مناسب نیست.
5- عمق میدان کمتر رو در eos m دارید.(f/2)
6- متوجه سوال نشدم.88 و 122 عدد زوم نیستند.صرفا g1x قدری تله تر از eos m هست.
در پایان اشاره کنم دوربین eos m برتری محسوسی بر g1x دارد.(و کمی هم g1x بر eos m ولی برتری در کارایی با eos m هست). ولی از یک نظر برتری g1x کاملا مشخصه.باطری g1x در استفاده از ویوفایندر تا 750 شات رو می تونید داشته باشید ولی eos m فقط 230 شات دوام می یاره (چون ویوفایندر نداره و از ال سی دی استفاده می کیند. البته با ال سی دی g1x فقط 250 شات همراهتونه) . یکی از عیوب eos m هم به نقل لینک خوب زیر فوکوس دستی ضعیف eos m هست. نکته بعدی اینه که g1xفلش داخلی داره ولی eos m خیر.
لینک
امیدوارم مفید واقع شده باشه.
سپاسگزارم دوست عزیز. بسیار مفید بود.
در مورد سوال 6 بله منظور من تله بیشتر G1X بود که آیا تفاوت معناداری در کاربری روزمره دارد یا خیر؟
هر دو دوربین را از نزدیک دیدم و با EOS M با لنز 18-55 هم کار کردم. البته دکمه ماکرو را پیدا نکردم و فروشنده هم بلد نبود که ماکروگرافی کنم ولی در کل به نظر دوربین خوبی است. بر عکس نظرات در وب هم در مورد فوکوس بد دوربین به نظرم کانن سعی کرده شناسایی سوژه برای فوکوس اتوماتیک را بر دوش کاربر و با استفاده از ال سی دی لمسی بگذارد چون در این حالت خیلی خوب و نسبتا سریع فوکوس می کرد. البته بازهم سرعتش از فوکوس NIKON V1 و EOS 650D کمتر بود. در مورد G1X هم اولین چیزی که نظر را جلب می کند بدنه با ظاهر بسیار محکم و سنگین دوربین بود. به نظرم با این بدنه اگر دوربین بارها زمین بخورد بازهم مشکلی نداشته باشد. متاسفانه نتوانستم تست عکس بگیرم چون باطری دوربین در دسترسی نبود.
خوشحال میشوم دوستان دیگر تجربیاتشان را در اختیارم بگذارند.
در دوربين هاي با لنز قابل تعويض دنبال دكمه ماكرو نباشيد. عكاسي ماكرو اصلاً ربطي به دوربين ندارد و اين لنز است كه اين امكان را فراهم مي كند. لنزي كه به روي دوربين مي بنديد بايستي قابليت ماكرو داشته باشد يعني حداقل فاصله فوكوس آن به اندازه كافي كم باشد تا بتوان عكسي با بزرگنمائي مناسب (حدود 1 به 1) ثبت كرد. نمي دانم در ميان لنزهاي EF-M لنز ماكرو هم هست يا خير.
در خصوص استحكام بدنه و زمين خوردن، چندان روي استحكام هيچ دوربيني حساب نكنيد. بايستي مثل تخم چشمتان مراقب دوربين باشيد تا ضربه نخورد!
url.jpg سپاسگزارم.
بر روی لنز 18-55 کانن EOS M نوشته شده: Macro 0.25m
این جمله یعنی این لنز برای عکاسی ماکرو از فاصله 25 سانتیمتری مناسب است؟
نظرم در مورد بدنه صرفا یک مقایسه بود وگرنه قطعا باید از دوربین حداکثر محافظت را کرد.