صفحه 4 از 4 نخستنخست 1 2 3 4
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 32 , از مجموع 32
Like Tree45تشکر

موضوع: Canon eos m یا canon g1x

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط derakht نمایش پست ها
    سپاسگزارم. منتظر راهنمایی جناب چگینی هم می مانم.
    فقط یک نکته را بنده متوجه نشدم. توصیه شما استفاده از لنز 55-200 با اکستنشن تیوب است یا فیلتر ماکرو؟
    تجربه خاصی با اکستنشن تیوب که قابل اشاره باشه ندارم. و علی القاعده گفتن اینکه از فیلتر ماکرو استفاده کنید ممکنه توسط دوستانی که با هر دو کار کردن رد شه چون خود من مقایسه ای ندارم. احتمالا فیلتر ماکرو با کیفیت بهتر باشه (نظر شخصی است) چون با اکستنشن تیوب حداقل فاصله فوکوس کاهش پیدا می کنه و احتمالا باید فکری برای نور کنید (شاید هم این کاهش فاصله اونقدر مهم نباشه. دوستان راهنمایی کنن)
    derakht تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط derakht نمایش پست ها
    سپاسگزارم. بله در حال مطالعه مطالب مربوط به فیلتر ماکرو در انجمن هستم.
    از شما و جناب چگینی درخواست دارم به سوال دوم هم پاسخ بدهید. به فرض اینکه نخواهم بر روی EOS M از لنزهایی غیر از مانت خودش استفاده کنم با چهار لنز معرفی شده فعلی به همراه اکستنشن تیوب و یا فیلتر ماکرو می توانم تمرین ماکرو بکنم؟ اگر جواب مثبت است بهترین ترکیب را هم بفرمایید سپاسگزار خواهم بود.
    سلام
    با لنزهای ماکرو ماونت EF و تبدیل EF-EF-M می توانید عکاسی ماکرو انجام بدهید ولی در این صورت مزیت دوربین EOS M را که کوچک بودن آن است را از دست می دهید و دوریین هم در دست بسیار نامتعادل می شود. در این صورت اصلاً شاید بهتر باشد به جای EOS M ،دوربین EOS 100D را بخرید (که دوربین بسیار خوبی هم هست)
    در خصوص انتخاب بین اکستنشن تیوب و فیلتر ماکرو به نظرم فیلتر ماکرو بهتر باشد زیرا با استفاده از اکستنشن تیوب های معمولی ارزان قیمت، کنترل دیافراگم، فوکوس اتوماتیک و نورسنجی اتوماتیک دوربین را از دست می دهید. اکستنشن تیوب دارای اتصال الکتریکی هم (در صورت وجود برای ماونت EF-M) به قدری گران است که به صرفه تر است به جایش یک لنز ماکرو بخرید.
    برای استفاده از فیلتر ماکرو به نظرم 55-250 بهتر از 18-55 باشد . با فیلتر ماکرو با دیوپتر +4 و فاصله کانونی لنز حدود 100 میلیمتر به بزرگنمائی 1:1 می رسید.
    bf ، ali k و derakht تشکر می‌کنند.

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1 2 3 4