نوشته اصلی توسط
niceevil
ممنون از نظراتتون
در مورد لنز من تقريباً جز 135 اکثر لنز های پرتره از 35 1.4 تا 70-200 2.8 رو تست کردم و در آخر به 85 و 35 رسيدم
70-200 لنز خيلی خوبيه اما بزرگی و سنگينيش برای من ارزش قابليت های ديگش رو کم ميکنه و اگر هم بخوام دوباره بخرم تو هر برندی باشم تامرون رو ميگيرم که با تقريباً نصف قيمت همون کاريی رو داره (قبلاً تجربه کردم ، به خوبی کانن نيست اما 900$ هم بدتر نيست)
لنز 14-24 درسته تو کلاس خودش بهترين لنز موجوده اما برای نصب فيلتر بايد 400$ فقط برای براکت هزينه کرد که هزينه کمی نيست
ديشب چند ساعتی دنبال فايل های راو 750 بودم و با اديتش به اين نتيجه رسيدم خيلی از عکس هايی که توی 5 دی 2 مجبور بودم پاک کنم رو به راحتی ميشه ريکاوری کرد بدون اينکه شبيه hdr های افراطی بشه و از اين قابليتش خوشم اومد
در مورد برتری فکوس هم از نظر من تفاوت زيادی ندارند و مهم کراس تايپ ها هستند که همه وسط هستند و تو 6 دی هم با کمی ری کامپوز اون فاصله کم رو ميشه پوشش داد و بيشتر واسه تراکينگ خوبه که اونم بايد سوژه رو بندازی وسط کادر که من علاقه اي به اين کار ندارم (بی دليل نيست بعد از 3 سال هنوز 5 دی 3 دوربين محبوبيه تو عکاس های عروسی )
معين جان توی تاپيک 750 هم سؤال کردم
اگر امکانش هست چند تا عکس به صورتی که زمين و آسمان يا ساختمان ها تو کادر باشن با فرمت راو برای من بگيريد که ريکاوری نقاط روشن رو هم بتونم با کانن مقايسه کنم
ظاهراً کنون توی نقاط روشن اطلاعات بيشتری ذخيره ميکنه
آقای دانش پايه ميشه اگر عکس مشابهی با فرمت راو ايزو 50 داريد اينجا بزاريد ؟