من هم با مجتبی 100 درصد موافق هستم...
مطمئن باشید که همین پردازنده فعلی این دوربین از پس تمام پردازشها به خوبی بر اومده....
احتمالا پردازنده معرفی شده جدید رو هم روی 40 دی و یا...قرار خواهد داد.البته دیگه نه با این قیمت ....شاید زیر 1500 دلا نباشه.
اما در مورد شما جناب فخار:
زیاد در قید و بند حرف فروشنده ها نباشید....حرف مفت زدن کاری نداره...چرا...؟....به چه علت؟ولي حرفي كه به من زد اين بود : 400d هنوز امتحان خودشه پس نداده و به نظر من صبر كنيد تا بقيه امتحان كنند تا اگر ايرادي داشته باشه معلوم بشه و مدت امتحانم 4 الي 5 ماه طول ميكشه تا جواب بده
اصلا من بعید میدونم که 400 دی رو آورده باشن...فقط این مطالب رو یرای بازر گرمی میگن که نمیدون داشتیم اما الان نداریم....میاریم.....میاد برامون...امروز ....فردا.......................
شاید این حرفها رو میگویند و تا 350 رو بفروشند.....
بعدا هم که 400 دی رو آوردند میگویند که خوبه ...بهتر از 350 هست و.....
البتهمنظور به نورنگار نیست.....
دقت کنید:
آهونگار میگه آورده اما تمام شده....
نورنگار میگه....................
فروشنده جمهوری میگه .............
به نظر شما احمقانه نیست؟؟؟؟
مثلا زمانی 350 دی/ دی 70 / 300 دی/ دی 200 وXXXXX اومد همه 5 -6 ماه صبر کرد که امتحانی پس داده بشه؟؟؟؟!!!!
اگر همه بخواهند اینطور فکر کنند که دیگه کسی دوربین نمیخره...همه منتظر تست بقیه میشن....آیا فکر میکنید واقعا سازنده ها تا اینقدر احمقانه فکر میکنند که فروشنده ها در مورد محصولاتشان نظرات اینچنینی بدهند.؟؟؟؟!!!!!
مطمئن باشید دوربینهایی مثل دی 80 / 400 دی و امثال اینها یک روزه وارد بازار نشده اند.....
زمانی که ما در مورد خرید دی 70 و 350 دی تصمیم میگرفتیم ؛ این دوربینها طراحی و ساخته شده بودند و یا در دست طراحی و ساخت بوده اند.....و تمام مشکلات احتمالی اونها توسط کمپانی ها بر طرف شده .....
اگر شرایط تست سازنده ها را بدانید متوجه میشوید که استفاده ما هرگز بیشتر از شرایط تست دوربینها نیست....
بعد از ساخته شدن....یک دوربین به طور رندوم از میان بقیه انتخاب میشه که معمولا از هر تعدای که تولید میشه این
کار رو انجام میدهند.....
بعد در شرایط مختلف محیطی در آزمایشگاها تست میشوند...
سرمای زیاد..
گرمای شدید....
رطوبت .....
ضربه....
شاتر ها پیاپی ....نه یکی الان و یک فردا ......پشت سر هم ....
نرم افزار و سیستم عامل دوربین و...............
مواردی هستند که اصلا در محیط واقعی با آنها کمتر در ارتباط هستیم.
بهتر الان فقط به فکر خرید 400 دی باشیم نه 350......