دوستاني كه 350d دارند، من شنيدم كه با لنز كيت آن عملا از زير 24mm كارايي نداره و تصوير خيلي دفرمه ميشه.
آيا شما از 18-55 لنز كيت به طور كامل استفاده كرديد و در 18 همچين مشكلي داشتيد؟
دوستاني كه 350d دارند، من شنيدم كه با لنز كيت آن عملا از زير 24mm كارايي نداره و تصوير خيلي دفرمه ميشه.
آيا شما از 18-55 لنز كيت به طور كامل استفاده كرديد و در 18 همچين مشكلي داشتيد؟
اطلاعات بسیار خوبی در این تاپیک بود و استفاده کردم . خرید 350d با توجه به قیمتش بسیار وسوسه کننده است . البته 400d هم امکانات هیجان آوری داره . مخصوصا سرعت شاترش.
سوال من اینه : اگه این دوربین ها ( حالا هر کدوم ) بخریم و نخواهیم هزینه بیشتری برای لنز بدیم ، با لنز کیت خود دوربین چقدر میشه کارهای مختلف انجام داد؟ ( عکاسی اجتماعی - طبیعت - پرتره)
سلام
ببينيد دوست عزيز من خيلي در مورد لنز و دوربين تحقيق كردم و با خودم قرار گذاشتم كه وقتي 400D رو ميخرم حتما باهاش70-17سيگما هم ميخرم و پولش هم آماده بود اما بنا به توصيه دوستان قرار شد اول با دوربين كار كنم و قلقش دستم بياد بعد با توجه به نيازي كه دارم برم سراغ لنز .
اما الان كه حدود 1 هفته است دوربينو خريدم خيلي خوشحالم كه اون لنزو نخريدم چون فعلا بيشتره نيازهاي منو برطرف ميكنه . البته واسه پرتره 50mm فيكس رو خريدم كه هنوز باهاش كار نكردم.اما فكر ميكنم تا چند ماهه ديگم مشكلي از بابت لنز نداشته باشم
اما مثلا چيزي كه الان شديدا نياز دارم يك سه پايه خيلي خوب و محكمه كه واسه من واجبتر از لنزه
مطمن باشيد به مرور زمان لنزهايي با كارايي و قيمت مناسبتر به بازار مياد .
پس شما اول دوربينو بگيريد بعد بريد سراغ لنز .
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
کاملا مخالفم .خب محمد جان باید هم موافق باشی با امیر... البته نه به خاطر اینکه تو هم 400 دی داری ....
منطقی تر اینه که آدم 350 دی بخره با هزینه کمتر بعد که سنسورش کثیف شد بده آقا مسعود پاکش کنه البته سیستم دوربین شما با آقا مسعود فرق میکنه ( مسعود با پارو میفته به جون سنسور ) تازههزینه ای هم نداره..
400D برتری های بیشتری داره نسبت به 350.
LCD بزرگتر .
فکوس 9 نقطه ای ( دقیقا روی نقاط طلایی کادر نقطه فکوس هم قرار دارد )
فکوس سریعتر
10 مگا پیکسل
Picture Style
و...
سلام...
امیر بنده هم نه کاملا ولی تا حدودی با شما مخالقم...( همه مخالف شده اند امشب )
اینها که نام بردی ، همه برتری های بسیار قابل توجه ای بود ، اما برتری مطلق نیست .
خودت به خوبی میدانی 2 مگاپیکسل هیچ فرق خارق العاده ای ندارد.
LCD را تا حدودی قبول دارم و با ت موافقم..
از نظر فوکوس باید عرض کنم 350 اصلا مشکلی ندارد و با همان نقاط هم کاملا با 400 رقابت میکند.
فوکوس سریعتر را نیمدانم .... شاید تو درست میگویی
مگاپیکسل را هم ول کن ، اصلا برای شما افت دارد درباره ی مگاپیکسل بحث کنی.
Picture Style هم که والله چی بگم ، شما زیاد استفاده میکنی ؟
داست ریداکشن هم که توصیح دادم ، برتری است اما چیزی نیست که نبودش باعث تاسف و عذاب شود ، ولی بودنش بهتر است
دیگه چی؟؟؟؟
اما یک مثال سونی وار بزنم....اگر جای من بودی و سونی داشتی و آم لرزه گیر معرکه ، حتما میگفتی بهترین دوربین دنیاست ، مارک 2 چیه؟ اما این لزره گیر از تمامی مواردی گه نام بردی هم مهم تر و عملی تر و دارای کارایی بیشتر است ، اما مشکل نویز سونی را رفع کرده است؟؟؟؟؟ نه....
ولی 400 از 350 نویزی تر است ، این را قبول کن
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
امیر جان این برتریهایی که شما میگی در امکانات هست نه در خروجی عکس بحث نویز و خصوصیت ذاتی سنسور هست و صد البته تاثیر گزار روی عکس که به نظر خیلیها هم خروجی 350 بهتر از400 دی هست مثلا کم نویز بودن 350 و اینکه 400 دی سافت تر هست عکسهاش که البته با 7 استپ زیاد کردن شارپنس تا حدودی جبران کرده ... در ثانی دو مگاپیکسل بالا تر برتری حساب نمیشه ولی با ال سی دی بزرگتر موافقم گرچه از Status LCD هم نمیشه گذشت ..
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
ديشب يك اتفاق جالب برايم افتاد
ساعت 11 شب يكي از دوستانم كه به كيش رفته زنگ زد. او قرار بود براي خودش طبق نظر من يك دوربين Eos400 بخره و اونجا قيمت كرده بود. نكته جالب اين بود كه ميگفت قيمت Eos400 با گارانتي آفومار 715 هزار تومان و جالتر اينكه Eos350d با گارانتي آفومار 700 هزار تومان ميدادند. فروشنده هم نميدونسته علت اينكه اين قيمتها اينقدر به هم نزديك هستند چيست.
اگر كسي ميداند و ما را در جريان قرار دهد خوشحال ميشويم.
عليرضا وحيد
Canon EOS350D,Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
Canon EOS500, EF 28-80mm f/3.5-5.6 MC
Flash:Canon Speedlite 220EX
عاشق طبيعت و گردشگري
ما ز یاران چشم یاری داشتیم....
اینجا چرا اینطوری شده دیشب؟
آقای قدیری پدرخوانده میگن که 400D نوبزیه... آقای سوکی هم که میگن تاخیر شاتر.. یکی از سافت بودن میگه ...
آقایون سیاست داشته باشن این بحث ها رو تو پیام خصوصی حل کنن، اینجا دشمنا میبینن و از اینکه بین ما تفرقه افکندن کیف میکنن... آ. فکر کنم باید یه مارک 2 گیر بیاریم بدیم دست این نیک.نی ها که دل و دینشون رو از دست بدن... :biggrin:
محمد منتظری
:) :) :) :)
سلام حضرات اساتید ...
من چند وقتیه که بحث ها رو دنبال می کنم . ولی هنوز نمی دونم 400دی بخرم یا نه ...
یه کمکی هم به ما بکنین ...
سلام....
تا اساتید تشریف بیارند ، بنده یک نظر آماتوری دارم...
دوست عزیز به شما بستگی دارد ، ابتدا شما باید ببینی اگر 350 شما را راضی کرد ، اصلا به سراغ 400 نرو ، چون خرج اضافه است ، 400 از 350 پیشرفته تر است ( جدید تر) امکانات جدیدی داره ، مگاپبگسل بیشتر ، اما باید بیبینی که اینها برای شما ارزش پرداخت بیشتر رو داره یا نه ، و اینکه بودجه ی شما با کدوم سازگار تر است ، چون خردی دوربین هزینه های جانبی داره ( حداقل 100 تا 200 تومان ) پس شما باید ببینید از دوربین چه انتظاری دارد ، اما به نظرم برای خرید ابتدایی 350 شما رو راضی کنه
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson