سلام
ضمن تشكر از اين دوست عزيز بايد بگم كه بيش از 3 ساله كه سايت مذكور Home Page منه و همه ي مطالبشو هميشه زير و رو مي كنم ولي در اين مورد خاص بايد عرض كنم كه تا دوربيني رو دستتون نگرفته ايد و باهاش عكس نگرفته ايد نمي توان در موردش قضاوت كرد.
من 400D و 30D و D80 رو رفتم در مغازه ها و دستم گرفتم. 400D به نظرم زيادي كوچك آمد و مشكلي كه با 300v داشتم ( ابعاد و بد دستي و مشكل تغيير دياف ها كه قبلن توضيح دادم) رو اون هم داشت. 30D رو هم به نظرم بد دست و كمي بزرگ آمد و از طرفي براي گرفتن تصميم نهايي الان دو روزه كه 20D برادرم دستمه و دارم تستش مي كنم كه از همه لحاظ نتيجه ي تستش مي تونه ملاك انتخاب يا عدم انتخاب 30D باشه. اين دوربين در دراز مدت (بيش از نيم ساعت تا 45 دقيقه) خيلي خسته كننده است. حتا لنز 70/200 f2.8L اي كه روش بستم نتونست خيلي منو سر ذوق بياره و با اينكه تمام مدت روي سه پايه بود خستم كرد.
از طرفي وقتي Nikon D80 رو دستم گرفتم احساس كردم دوربين با من از مادر متولد شده و هميشه توي دستم بوده. به نظرم بسيار خوش دست تر از دو دوربين ديگر آمد و با توجه به آزمايش 20D كه دارم مي كنم تقريبن تصميم نهايي رو براي خريد D80 گرفته ام فقط يه مشكل خيلي كوچولو باقي مونده و اونم اينه كه بودجش هنوز جور نشده !!!!!!!!!!!!!!!!
البته اينم بگم كه فيزيك بدني هر شخصي متفاوته و ممكنه يه نفر ديگه D80 تو دستش ناراحتش كنه و برعكس با 30D راحت تر باشه.