سلام عزیز
پس ظاهرا کمی مشکل ساز هست!
ظاهرا باید عکسهای آینده ام با این لنز را یه مقدار از لحاظ Distortion تنظیم کنم!
از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم!
Printable View
سلام عزیز
پس ظاهرا کمی مشکل ساز هست!
ظاهرا باید عکسهای آینده ام با این لنز را یه مقدار از لحاظ Distortion تنظیم کنم!
از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم!
ممنون از راهنمایی دوستان.
با این احوالات و راهنمایی دوستان و مهمتر از اون قیمت مناسب، ۵۵-۲۰۰ خواهم گرفت.
الان میخواستم ببینم کسی میدونه از کجا میشه لنز دست دوم خرید؟؟
با درود
دوستان آیا برنامه یا روشی هست که بشه مقدار منطقه فوکوس رو از قبل از عکاسی محاسبه کرد
به فرض مثال بگیم اف 1.8 چهار سانتیمتر از تصویر رو فوکوس میکنه (صرفا جهت مثال)
به گفته دوست عزیزم عقیل احمدی تا بیست صفحه قبل این تاپیک رو مطالعه کردم اما مطلبی پیدا نکردم (ممکنه من ندیده باشم)
ممنون
فکر میکنم منظور شما محاسبه عمق میدان باشه .
بله برنامه هایی برای این کار وجود داره . برخی بر روی پی سی کار میکنن ، برای آیفون و برای آندرویید هم این برنامه موجوده .
مثلن برای آندرویید :
http://www.iranapps.ir/content/andro-dof
ممنون اما نه منظورم همون محدوده فوکوسه (گرچه تقریبا به عمق میدان هم مربوط میشه)
بطور مثال وقتی داریم فوکوس میکنیم و عمق میدان هم کمه میتوان متوجه شد مقدار دقیق این محدوده فوکوس چقدره ؟
مثل اعدادی که روی بعضی از دوربینهای آنالوگ قدیمی هستش مثلا اگه درست تو ذهنم مونده باشه اف 22 = بود با علامت بینهایت یعنی بی نهایت فوکوس
و یا
مثل دورین کامپکت سری G که وقتی بصورت منوال فوکوس میکنیم محدوده فوکوس رو با عدد نشون میده
ضمنا این برنامه که لطف کردید و معرفی فرمودید برای پی سی هم برنامه ای میشناسید
برای پی سی کسی این اپلیکیشن ها رو میشناسه معرفی کنه یا لینک بذاره ؟
این سوال رو بنده خیلی وقت پیش عرض کرده بودم و خیلی به جواب واضحی نرسیدم
تا اینکه یکی از اقوام مستند سازم چند روز پیش رفته بودم پیششون و... بحث این موارد شد گفت اون پلاستیکه رو بیار لنزه رو بزار رو دوربینت ببین چه جور؟ کیفیتش عالیه! ما از این برای مستند هامون استفاده می کنیم (مصاحبه ها)
این لنز بستن همان و کیفیت خیلی خوبش برای مستند همان!
خلاصه با قیمت مفتی که خریده بود فقط انگاری پول تبدیل داده بود 60 هزار تومن و لنزه هم خیلی ارزون خریده بود کیفیتش واقعا برای مصاحبه و مستند عالی بود!
در ضمن بجز دوربین های کانن روی مثلا سونی fs100 هم می بستن و چند تا از مصاحبه هایی که جدیدا باهاش گرفته بود رو نشونم داد و من رو قانع کرد که بگردم و از استادید قدیمی اینجا کمک بگیرم می تونم لنز های مناسبی برای فیلم برداری از لنز های دوربین های آنالوگ پیدا بکنم که به قیمت خیلی ارزانی تهیه بشود.
اون لنز این بود:
rikenon 55mm f1.4
فایل پیوست 33748
فایل پیوست 33749
راستش هیچ شناختی روی این لنز ها ندارم
ترجیحا لنز های ارزون قیمت و با بوکه های زیبا هم باشه خیلی عالی میشه.
دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم به خصوص تبدیل ها رو باید پیدا بکنم!
(برای یه کار مستند می خواهم کار بکنم اگر قرار بر این باشه که دوربین تصویر برداری کرایه بکنم حدود 10 - 20 روز فیلم برداری فقط اجاره دوربین میشه 500 تا 1 میلیون! که خب واقعا کیفیت این لنز راضی کننده بود برام! در این حد که اگر دوستانی این لنز رو با تبدیلش داشته باشند خریدارم! از این دوست و اقواممون می خواستم بگیرم گفتا شرمنده یه شهر قم داره با این مستند می سازه! lol )
الان سوال شما دقیقا چیه؟ تبدیل های مختلف الان توی بازار راحا پیدا میشه. برای ساخت فیلمتون از چه دوربینی میخواهید استفاده کنید؟ اگر دوربین خودتان فیلم برداری دارد که مشکلی ندارید از همان استفاده کنید.
کیفیت لنز هم خوب است مشکلی ندارد. فوکوس رو هم که به هر حال باید دستی انجام دهید
عرض بنده در معرفی لنز های آنالوگ بود.
و اینکه چه لنز هایی مناسب هست
برای دوربین خودم می خواهم استفاده بکنم 600 دی کانن.
(ترجیحا لنز های با حدود فاصله کانونی 30 تا 85 با اف های پایین و شارپنس بالا هست. که اگر معرفی بفرمایید لنز رو ممنون میشم تا توی شیراز بگردم و پیداشون بکنم.)نقل قول:
می خواستم بدونم برای دوربین 600d کانن چه لنز های آنالوگی تبدیل ها براشون هست که میشه روی دوربین استفاده کرد
و حدود قیمت هاشون در چه رنج هایی هست؟
با تشکر.
روش کار شما باید این باشه که بگردی لنز مورد نظرتون رو پیدا کنید .بعد تبدیلش رو هم تهیه کنید. وگرنه من الان مثلا بگم 50 اف 1.2 نیکون یا کنون معلوم نیست که بتونید پیدا کنید باید ببینید چی میشه پیدا کرد. معمولا پرایم ها اف باز دارند و اغلبشون هم لنز های خوبی هستند. برای شما چون از سنسور کراپ دار استفاده میکنید همه لنز ها مناسب است چون دایره وسطی لنز شما تصویر رو تشکیل میده.و خبر از افت کیفیت گوشه ها نخواهد بود.
دوستان سلام
متاسفانه همچنان لنز تله زوم خوب با توجه به شرایط بازار به راحتی قابل تهیه نیست (به دلیل کمبود واردات و قیمتهای افسانه ای)
و من تصمیم گرفتم ک از خودم از خارج تهیه کنم (مسافر)
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای شرایط ذیل انتخاب چه لنزی بهتر است:
دوربین:نیکون d7000 لنز کیت
بودجه: 1000$ %10بالاتر یا پایینتر ( در شرایط وسوسه کننده میتوانم تا 300 $ هم اضافه کنم
خواهان تصویر شارپ و با کیفیت اکثرا برای پرتره ایندور با سه پایه و گهگاهی برای عکاسی در آتدور بدون سه پایه
2 مورد را برا تهیه مد نظر گرفتم
1. 70-300 vr نیکون حدود قیمت 600 دلار
2 .80-200 AF-D نیکون حدود قیمت 1000 دلار
با توجه ب مطالبی ک تا کنون خوندم میدونم 300-70 بد نیست منهی نداشتن اف 2.8 یعنی قید بوکه رو بزنم
حالا من موندم ک آیا این 200-80 با اف 2.8 ش میتونه ب اندازه 400 دلار راضی کننده تر باشه البته با توجه ب شرایط ذکر شده
و اینکه برای عکس از موضوع هایی ک حرکت سرعتی زیادی ندارند نبود VR در 200-80 حس میشه؟ مثلا اگه ی بچه سوار بر سه چرخه در پارک میخواهیم ازش عکس عالی بیاندازیم
چون VR نداره میترسم بگیرمش و هم ب خاطر سنگینیش و هم نبود VR پشیمون بشم 400 دلار هم ک بیشتر دادم
البته ناگفته نماند اگر مدل 200-80 vr دارش تولید میشد حاضر بودم بودجه رو بالاتر ببرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اساتید و دوستان گرامی
یه سوال،70-300 ال کانن لنز کندی از نظر سرعت تغییر فوکال لنگث و سرعت فکوس نیست؟
(میخوای نیکون بگیری،بادی هاش خوبه 70-300 درستی نداره یا کلا منهای 70-200 لنز تله ی درستی نداره،میخوای کنون بگیری،لنزهاش توپه اما بادی هاش شاید 75 درصد قابلیت های بادی های نیکون رو هم نداشته باشه.موندم چه کنم به خدا!!!!!!)
من توصیه میکنم شما فعلا لنز نخرید دوست عزیز.
برای پرتره اندور روی دوربین کراپ به لنز تله احتیاجی ندارید. لنزه کیت اگر 18-105 باشد کافی است. درضمن اگر منظورتون از ایندور پرتره استودیویی است (با فلاش و ...) باید از دیافراگم بسته مثلا 8 و بسته تر استفاده کنید تا تمام سوژه فکوس باشد در دیافراگمهای بالا هم لنزها تقریبا فرقی ندارند. همه شارپ هستند.
در مرد لرزه گیر هم خدمتتون بگم که باز اشتباه میکنید. لرزه گیر لرزش های دست را میکیرد نه حرکت عمدی دوربین. در عکسهایی که دوربین حرکت را دنبال میکند معمولا از سرعت شاتر بالا استفاده میشود که در این شرایط (سرت شاتر بالا) لرزه گیر زیاد اهمیت ندارد.
70-200 هم دیافراگم 2.8 دارد و هم لرزه گیر. قیمتش باید بالاتر باشد.
مرسی از پاسخ
حقیقتش مشکل ک من دارم از همین رنج کمه لنز کیت هست من در منزل برای گرفتن عکسهای پرتره تا این زوم 105-18 رو میچرخونم میرسم ته 105 ک هنوز ب اون کادر دوستداشتنی پرتره نرسیدم (کار استودیویی هم انجام نمیدم) ب خاطر همین باید هی دوربین و جولوتر ببرم ! رو این حساب گفتم 300-70 وبا دیدن اف 2.8 در اولین مکان قیمتی میشه 200-80
دوست عزیز .
نخست اینکه من از شما خواهش میکنم فارسی را پاس بدارید . این نحوه نوشتن حروف و کلمات ، خواندن متن شما را دشوار میکند و هم اینکه به راستی همه ما در رعایت اصول فارسی نویسی ، ( دستکم آن مقداری که از فارسی باقی مانده !) در حد توان خود وظیفه داریم !
دوم اینکه ، در مورد پرسش شما ، دوستان توضیحات بسیار خوبی را ارایه کردند . منجمله خوبی ها و بدی های هر کدام از لنزها ، در نهایت تصمیم گیرنده نهایی شما هستید .
اگر احساس می کنید که فاصله کانونی 105 برای شما کافی نیست و یا منزل بزرگی دارید ، یکی از انتخاب ها لنز 300-70 خواهد بود و با توجه به استفاده از فلاش ، و استفاده از دهانه بسته تر ، شما می توانید عکس های خوبی بگیرید .
در مقابل 200-80 هم همانطور که هم خود شما و هم دوستان اشاره کردند ، خوبی ها و بدی هایی دارد . منجمله نداشتن لرزه گیر و همچنین قیمت بالاتر . اما کیفیت ساخت بهتر و شارپنس بیشتر .
همانطور که گفتم در نهایت باید خود شما در این مورد تصمیم بگیرید و ببینید کدام یک برای شما مهم تر است .
نیکون لنز تله ی درست داره ولی پول درست میخواد;-)
اختلاف بین بادی ها هم اکثرا تو امکانات نیست و به داینامیک رنج و نویزه بیشتر. حتی تا جایی که من دیدم بادی های کنون تو رده های یکسان امکانات بیشتری از نیکون دارند!!!
مثلا کنون 500 دی دکمه ی بازدید عمق میدان داره ولی نیکون دی 5100 نداره!!
لنز 80-200 نیکون طولانی ترین عمر را در بین تله زومها این شرکت دارد.از سال 1993 در ژاپن با کیفیت ساخت عالی ( دقیقا یک بدنه حرفه ای رو در نظر بگیرید )داره تولید میشه و هنوز با شارپنس خوبی که داره یکی از لنز های پرطرفداره.فکر میکنید برای چی بدون تغییر همچنان تولید میشه و با اومدن 70-200 نسلش منقرض نشد.جوابش که در بسیاری از سایتها هم به اون اشاره شده به طور خلاصه اینه:
شما با خرید 80-200 af-D اپتیکی نزدیک به 70-200 بدست می آورید اما با نصف هزینه!
علت ارزون بودنش هم نسبت به 70-200 همونطور که دوستان گفتند نداشتن vr و موتور فوکوس و هود و پوشش نانو و این جور چیزهاست.
سلام
ای کسانی که با لنزهای ذیل تجربه دارید!!!!
Canon EF 50 F1.2
canon EF 85 1.2
Canon EF 24-70 F2.8
نظرتون در مورد این بزرگوارها چیست!؟؟
بنده از بابت لنز یتیم شدم و فقط یک 10-22 دارم و قصد دارم لنزی بخرم که دیگه قصد عوض کردنش رو نداشته باشم!
قصد 70-200 رو داشتم که فعلا رنج نورمال تا تله کوتاه برام ارجعیت داره!
از آنجا که با لنزهای پرایم (30-50-85-135 و همچنین 70 200 محترم) کار کردم ،فعلا قصد خرید یک لنز عالی برای پرتره هام دارم ! البته پرتره های محیطی یعنی دقیقا بین رنج 30 تا 85 !!!!
حال میخواستم بدونم اگر 24-70 رو بخرم ( البته با 7دی) و دست از 50 و 85 بکشم چقدر از کیفیت این دو لنز رو از دست داده ام( منظورم شارپنس ، کنتراست ، بوکههههههههههه _ لازم به ذکر است که Ca و vignetting اصلا مهم نیست)
شنیده ام که 50 1.2 در دیاف های باز سافت تشریف دارند!!
85 هم که برای من بسته است!!!
و آخر اینکه 24-70 در دیاف 2.8 چطوره!؟؟ ( شارپنس و بوکه)
رنج 24-70 برای من ایده آل هست ( شاید یک روزی رفتیم فول فریم که دیگه چه میشه)
پیشاپیش ممنون
مرتضی جان حالا تا دوستان از راه برسند و راهنمایی بکنند این رو بگم که اگر قصد 85مم داری(که البته کمی روی 7دی بسته میشه کادرش) به 85مم اف 1.4 سیگما هم یک نگاهی بیانداز.از روزی که باهاش کار کردم شیفته این لنز شدم.واقعا لنز خوش ساخت و بسیار شارپیه با قیمتی کمتر از نصف 85 اف 1.2 و وزن خیلی کمتر و دهانه فیلتر کوچکتر.خلاصه این لنز رو هم یک بررسی بکن حتما.ولی همونطور که گفتم روی کراپدار کمی بسته میشه...از نظر شارپنس هم کلا کم از 1.2 نداره...
به 70-24 جدید تامرون هم یک نگاهی بندازی بد نیست:;)
سلام
دوستان دوربین من d5100+18-105 هستش الان میخوام یه لنز ماکرو بگیرم که قیمت بالایی نداشته باشه اگه قدیمی و بدون AF و لرزشگیر هم باشه مشکلی نیست مورد استفاده هم تصویر برداری از مدارات تلفن همراه هست و به زودی برای خرید میرم ناصرخسرو به نظر شما دنبال چه لنزی باشم؟
ممنون
راستش به اون فکر میکردم!!!!
از آنجا که با سیگما 50 و 30 کار کردم و تجربه خوبی داشتم اگر با رنجش کنار بیام میشه رفت سمتش!
ولی اول از همه به 24-70 فکر میکنم!!
شارپنس و کیفیت ساخت برام خیلی مهمه.
سیگما 50 اصلا خوب نبود توی سیلینگ ولی 30 بهتر بود
در مورد تامرون کسی اطلاع دقیقی نداره؟
ممنون عقیل جان
85 سیگما از بهترین لنزهای موجود دنیاست.اصلا با اون دو لنز قابل مقایسه نیست.فقط کافیه دستت بگیری تا متوجه بشی.اصلا نگران هیچ چیزش نباش.تنها نکته اپتیکی محسوسش کمی گرم بودن عکسهاش بود که مهم نیست.
درود
بهترین گزینه برای شما ، میتواند ورژن قدیمی 105mm ماکرو نیکون باشد Nikkor AF 105mm f/2.8 D این لنز دیسکانتنیو شده و دست دوم آن گاها یافت میشود
البته چون این لنز قدیمی هست و موتور فوکاس ندارد روی بدنه شما صرفا منوال فوکاس خواهد بود. که فرمودید مانعی ندارد.
بعد از آن لنز ماکرو تامرون 90mm رو توصیه میکنم که به نسبت لنزهای نویی که در بازار هست قیمت خوبی دارد و دوستان فعال در عرصه ماکرو از آن رضایت دارند.
موفق باشید
مرتضی جان به نظر من برای شما 24-70 مناسب است. لنز ثابت دوربینتان می شود.
سلام
جناب همتی بنده جسارت ميكنم در حضور اساتيد
اما
به نظر من برای پرتره 70 - 200 خيلی خيلی بهتره فقط به شرطی فضای لازم برای استفاده از رنجش رو داشته باشيد.
حتماً برتری بدنه فيكس رو تاييد ميفرماييد
كل رنج در همه شرايط براتون قابل استفاده است و به هيچ عنوان با كراپ اعوجاج نخواهيد داشت و هميشه از اين بابت در امان هستيد.
قطعاً تصديق ميفرماييد بوكه ای كه با لنر تله بدست مياد چيز ديگه ای هستش.
شارپنس هم اگر بيش از 24 70 نباشد كمتر هم نيست.
تنها نقطه ضعفی كه ميشه براش متصور بود وزنش هستش كه در زمانهای زياد ميتونه آزار دهنده باشه كه اون هم با تقويت عضلات و نهايتاً يه مونو پاد معمولی قابل حله.
خیلی ممنون
راستش در مورد رنج که من شکی ندارم ، به دلیل کار با رنج های متفاوت چه پرایم چه زوم!
محدوده کاری من برای پرتره توی همین رنج هست !
ولی خوب با 50 1.2 هم میشه کارهای خیلی جالبی رو انجام داد ، اما شنیدم 50 دی در دیاف های باز سافت هست !
هراتی هستم!نقل قول:
سلام
جناب همتی بنده جسارت ميكنم در حضور اساتيد
اما
به نظر من برای پرتره 70 - 200 خيلی خيلی بهتره فقط به شرطی فضای لازم برای استفاده از رنجش رو داشته باشيد.
حتماً برتری بدنه فيكس رو تاييد ميفرماييد
كل رنج در همه شرايط براتون قابل استفاده است و به هيچ عنوان با كراپ اعوجاج نخواهيد داشت و هميشه از اين بابت در امان هستيد.
قطعاً تصديق ميفرماييد بوكه ای كه با لنر تله بدست مياد چيز ديگه ای هستش.
شارپنس هم اگر بيش از 24 70 نباشد كمتر هم نيست.
تنها نقطه ضعفی كه ميشه براش متصور بود وزنش هستش كه در زمانهای زياد ميتونه آزار دهنده باشه كه اون هم با تقويت عضلات و نهايتاً يه مونو پاد معمولی قابل حله.
راستش من هم به این لنز علاقه دارم ولی برام کار برد زیادی ندارد!
پرتره های من 90 در صد در محدوده 50 هست.
من يه سوال دارم و ممنون ميشم اساتيد و دوستان راهنمايي كنند.
ميخواستم ببينم كسي از دوستان با لنزهاي 85-24 نيكور AF-s ياAF-D و سري 200-70 از سيگما با اين دوربين و با توجه به رزولوشن D800 عكسي گرفته و از نتيجه راضي بوده؟
چون با قيمتي كه 24-70 و 70-200 نيكون اينجا داره عرضه ميشه فكر كنم ديگه بايد خوابشونو ببينم و از طرفي هم با هر لنزي فكر نكنم بشه با اين دوربين براحتي كار كرد.
ممنون ميشم اساتيد و دوستان سريعتر راهنمايي كنند.
همان طور که انوش عزیز فرمودند به نظرم ارزان ترین لنز زومی که می توانید با این دوربین به نتیجه مورد نظر برسید یقینا 24-120 نیکون است.هرچند که اون هم خیلی ارزان نیست!
اما اگر به دنبال حداقل کیفیت هستید مثلا یک لنز 50 اف 1.8 به شما کیفیت به مراتب بهتری خواهد داد.
لنز 28-80 قدیمی آنالوگ رو فراموش نکنید.
اون ارزون ترینه. تقریبا مجانیه!!! حدود 250 تومن!!
کیفیت قابل قبولی هم داره
ممنونم از راهنماييتون.
متاسفانه همه مشكلات سر بالا رفتن وحشتناك قيمتهاست وگرنه انتخاب اينقدر سخت و پر استرس نميشد.
اگه منظورتون 28-80 که لنز کیت نیکون اف55 فکر کنم. و با دوربین زیاده.
تو عالی بودن 24-70 شکی نیست و من هم پیشنهادم همینه که خودتو راحت کنی...
ولی این دوتا مطلب رو هم درنظر بگیر :
- با این بودجه که برای 24-70 لازمه(حداقل5الی6میلیون!!!) خرید 35م.م و 50 م.م و 85 م.م رو که جمعا به 4تومن هم نمیرسن ترجیح میدم...
( البته شما خودت بهتر میدونی ، ولی لنز فیکس امکان این رو بهت میده بیشتر جابجا شی تا به کادر دلخواهت برسی و این به فعالیت و خلاقیتت در عکاسی خیلی کمک میکنه)
- کاراکتر تصویر لنز فیکس جذابتر و بهتره و من فکر کنم 50 رو نمیشه نداشت :-) !
کسی که 10 میلیون تومان بابت دی 800 پرداخت می کند یقینا می تواند و باید !!! بتواند 2 تا 3 میلیون هم برای خرید یک لنز درست و حسابی خرج کند.
مثل این است که شما یک پورشه کاین بخرید و بعد بخواهید لاستیک اش را عوض کنید و به سراغ یزد تایر بروید یا موقغ تعویض روغن بروید و 4 لیتر روغن الوند بریزید !
درسته ولی ممکنه کسی که این بادی رو میخره برای مدت کوتاهی بی پول بشه و این لنز کارشو راه بندازه تا وقتی که لنز مورد نظشو انتخاب کنه و بخره.
در ضمن این لنز ماکروی خوبی هم داره و داره با لنز های ماکرو رقابت میکنه. همین الان یکی از عکس های منتخب گالری توی صفحه ای اول ماکروی سنجاقکی با همین لنزه . بازم میگم این لنز رو با قیمتش مقایسه نکنید.
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که یک عدسی بگیرم جلو بادی عکس بگیرم .:x
سلام ....
بنده میخوام عکاسی خبری انجام بدم ( دعا کنید موفق بشم )
دوربین من D90 هست و یک لنز 105 - 18 دارم و یک لنز 300 - 70 SIGMA DG و یک فلاش Speedlight SB-900
حالا می خوام بدونم مناسب هست یا خیر ؟
ولی خودم از لنز 300 - 70 SIGMA DG اصلا راضی نیستم ، به خاطر دیافراگم بسته ای که داره
سلام دوستان
من جدیدا یک دوربین D5100 تهیه کردم...
قبلا کنون استفاده میکردم
کاربرد من هم بیشتر تو مراسم و عکاسی از منظره یا طبیعت و همچنین عکسهای تقریبا ماکرو هست
الان رو دوربین لنز 18-55VR هست
از نظر شما اساتید گرامی این لنز مناسب کار من هست یا باید لنز تهیه کنم؟
چه لنزی تا یک میلیون تومن پیشنهاد میدید؟
ممنون
تو این رنج قیمتی که شما می خوای بهترین لنز 18-105 هست که در قسمت لنز های نیکون بحث های زیادی دربارش شده که برای طبیعت و مراسم با این بودجه بهتر از این نمیتونی بخری و چون به ماکرو هم علاقه داری لنز 18 -55 رو بده جایی تا برات معکوس کنن و به عنوان لنز ماکرو استفاده کن.....
موفق باشی
ٍ
سلام خدمت اساتید
ببینید تجربه خود من میگه ادم 1 تله باید داشته باشه که با 70.300 یا 55.300 مناسبه برای دوربین ما
یه واید خوب 10.22 سامیانگ رو اعریقشو شنیدم
ماکرو هم علافه دارم ولی اطلاعات نه .
18 88 یابد با 18.105 عوض یشه .
ولی برادرم من هم مثل شما با بودجه کم مواجهم و از 18.55 به جای همه اینها ازش کار میکشم .
حقیقتا با 1 تمن دیگه نمیشه لنز خرید :(((
در برند سامیانگ چیزی به نام 22-10 وجود نداره! البته در برندهای دیگه هم وجود نداره جز کنون!
درود
لنز 18-135 کنون کیفیتش در چه حدی هست؟ از لحاظ اپتیک و شارپنس در حد 18-105 نیکون هست ؟
سپاس
البته قبلاً از دوستان کنونی شنیدم که خیلی با هم فرق ندارن و .. و .. و .. اما خودم 18-135 را تست کردم لنز بدی نیست و برای کسی که تازه شروع کرده است تا مدتی جوابگو است
جنس بدنه این لنز را خوب نمیبینم و 18-105 بدنه بهتری دارد قسمت جلویی 18-135 مقداری لق است که برای من عجیب بود!
من با هر و کار کردم و 135-18 رو هم داشتم.کلا نمیشه گفت بینشون در اپتیک تفاوتی هست.اما 135-18 به طرز محسوسی در فوکوس سریعتره و خب کمی هم بلندتر هست.
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم ...
یکی از دوستانم از من خواست که سوالش رو در اینجا مطرح کنم. به تازگی دوربینش رو میخواد آپدیت کنه و 5D-MK3 بخره اما لنزهای 105-24 و F/4 IS 70-200 رو در اختیار داره
به دو لنز واید و تله (سریع) نیاز داره . لنز واید رو واسه عکاسی طبیعت و هر از گاهی عکاسی نجومی میخواد و لنز تله رو واسه پرتره های محیطی قدی و نیم قد میخواد که بوکه مناسبی داشته باشه. با در نظر گرفتن لنزهای داشته و موارد ذکر شده بهترین گزینه از نظر شما اساتید چیست؟
حدود 4 میلیون واسه دو لنز میتونه هزینه کنه که البته نمیدونم بتونه گزینه مناسبی رو پیدا کنه یا نه! با سپاس
من فکر میکنم با این اوضاع و احوال بازار دوست ما با کمبود بودجه مواجه هستن
اگر لنز سریع و با کیفیت میخوان باید به یکی از این دو لنز اکتفا کنن خرید دیگری را به تعویق بیندازند
به فرض مثال اگر 70-200 2.8 با لرزشگیر رو مد نظر داشته باشن باید حدود 5 و نیم ملیون (اگر اشتباه نکنم ) کنار بذارن
حق با شماست , واسه منظره دیاف باز ضرورتی ندارد ولی واسه عکاسی نجومی کاربرد خوبی دارد ... اما ظاهرا به دلیل کمبود بودجه فعلا خرید لنز واید به تعویق افتاده و به همون 105-24 اکتفا میکنه , میمونه لنز پرتره که به نظر شما از بین Canon 85mm f/1.8 و Siigma 85mm f/1.4 کدامیک گزینه مناسبتری میباشد (صرف نظر از قیمت ) چون واسه خرید لنز پرتره شاید تا سقف 3 میلیون بتونه هزینه کنه و یا اینکه گزینه های بهتری رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون از راهنمایی
ببخشید که بنده در بحث دوستان کنونی دخالت می کنم، فکر نمی کنید 85 برای پرتره روی فول فریم یکم کوتاه باشه؟ نمی دونم کنون 105 داره یا نه اما یه 135 f2.8 داره که ظاهرا مجهز به تکنولوژی مشابه لنزهای DC نیکون هست و نسبتا هم ارزان و 135 f/2.8L هم که معرف حضور همه هست اما من قیمتشو نمی دونم. به این ها میتونین فکر کنین.
درباره 85ها هم f/1.8 های هر دو برند کنون و نیکون "به قیمتشون میارزن" باید دید دوستتون به کیفیت اونها راضی میشه یا نه. بهترین کار یه مدتی اجاره کردن یا امانت گرفتنه وقتی میخواین چند ملیون هزینه لنز بدین، به هزینه چند روز کرایه کردنش میارزه.
کنون 135 اف 2.8 ال نداره.اف 2 داره که بسیار لنز خوبیست.اما برای پرتره های عمومی 135 کمی بلنده و طبق تجربه خودم کمی آزار دهنده است.وقتی 200-70 دارن به همون میشه اکتفا کرد.
اما اگر میتونن 85اف 1.4 سیگما بخرن(چون سخت گیر میاد اینو میگم) اصلا سراغ لنز دیگه ای نرن به نظر من! بسیار لنز خوب شارپ،باکیفیت ساخت بسیار خوب و کادر عمومی تر روی فول فریم با بوکه زیبا.من به شدت این لنز رو توصیه میکنم.حتی اگر توان خرید 85 اف 1.2 ال رو هم داشتند من باز این لنز رو توصیه میکردم.
ممنون از شما در مورد اجاره لنز متاسفانه چون دوستم ساکن دبی هستش شرایط واسش مقدور نیست (خودم هم بهش پیشنهاد داده بودم) اما در مورد 135mm که گفتین واسه پرتره های قدی روی فول فریم برای محیط بیرون چگونه است (در صورت داشتن فضای کافی) آیا از لحاظ کیفیت و شارپنس خروجی بهتر از 85mm کانن و سیگماست؟ در مورد بوکه چطور؟
ازهر نظر قابل رقابته.به نظر من با وجود این 85 سیگما خرید اون لنز اسرافه! مگر اینکه اصلا مشکل بودجه نداشته باشید و قدرت بدنی خوبی هم داشته باشید! 85اف 1.2 نزدیک به 1 کیلوگرم وزن داره!
از نظر سرعت فوکوس هم خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره.
کنون 135 اف 2.8 ال نداره اما ظاهرا یه 135 اف 2.8 داره که ال نیست اما رینگ "سافت-فوکوس کنترل" داره، مثل 135 DC و 105 DC نیکون. درباره 85 ها هم اگر بحث نیکون و سیگما بود بنده سیگما رو توصیه می کردم حالا جناب احمدی بزرگوار هم دارن همین توصیه رو میکنن بهتون. شرکت سیگما هرچقدر خرش در تولید لنزهای زوم میلنگه در تولید لنزهای پرایم واقعا عالی عمل کرده و پرایمهای خوبی داره. اگر تصمیم نهایی شون خرید 85 بود، در خرید 85 اف 1.4 سیگما شک نکنید مگر اینکه روی پول خوابیده اید و اف 1.2 کنون را بخواهید.
این هم جواب دوست خوبم آقای دانش: 70-200 بیشتر از کار، کت و کولشون رو راه میندازه!! البته چون ایشون روی پرتره محیطی سوال کردن.نسبت اف 1.4 به اف 4 تو محیط خارج از استودیو اینه که شما عکسی که باید با ایزوی 1600 بگیری با ایزوی 200 میگیری!!
پ.ن. البته 135 بیشتر برای پرتره نیم تنه است و روی فول فریم هم حتی برای گرفتن پرتره تمام قد بلنده، البته نمیشه این دوستتون هم توقع داشته باشه با یه لنز پرایم هم پرتره قدی بگیره هم پرتره صورت!!
پ.پ.ن. با لنز 135 برای اینکه کادرتون با یک آدم متوسط القد پر بشه، باید حدود 6.5 متر ازش فاصله داشته باشین. برای بستن یه کادر خوب که به اندازه کافی از بالا و پایین جای خالی داشته باشه، 10-12 متر!! با 85 این دو فاصله میشه 4.5 و 7-8 متر، که فاصله معقول تریه.