منظورم از خوب این بود که چیزی باشه که ارزشمند باشه نه مثل 50mm 1:1.8 که پلاستیکی باشه
بین 500 تا 1 تومن ، F پایین داشتن مهم نیست (( بیشتر عکاسی طبیعت و مقدار کمی هم پرتره ))
لنز فعلی : 55-250 و 18-55 کیت (( که مفت نمی ارزه ))
با تشکر :::blushing:::
Printable View
سلام آقای رنجبر
بنظر من یک لنز دست دوم تمیز هم گیر بیاری خوبه، لزومی نداره پول لنز آک بدی...
آقا مجتبی و آقا فرهاد ممونم از راهنماییتون ، حقیقتش اینکه برنامه ی خرید یه 15-80 یا 24-105 واسه آینده دارم و می خواستم تا اونموقع یه لنز ارزون (( دیگه نمیگم خوب )) بگیرم حالا دست دو تمیز هم شد فرقی نمی کنه ، فقط هرچی قیمتش کمتر باشه بهتره
به نظر شما میشه یه 50mm 1:1.4 دست دو تمیز دورُ بَره 700 پیدا کرد با توجه به اینکه الان قیمتی حدود 1250 داره ؟
با سلام،
برای گرفتن عکس ماکرو با بهینه ترین کارآیی و شارپنس و کمترین خطاهای اپتیکی باید از لنز ماکرو استفاده کنید.
در برند نیکون لنز 105 ماکرو نیکون عالی هست. در برند تامرون لنز 90 خیلی خوب هست و در برند سیگما لنز 150 APO هم خیلی خوب هست هر کدوم رو خواستید می تونید تهیه کنید.
دوست عزیز دقیقا نمیشه گفت که چون این لنز لرزشگیر نداره پس شما باید از ایزوی x و سرعت y و دیافراگم z استفاده کنید و نمیشه برای آن نسخه ای پیچید. چرا که شما در
شرایط مختلف آب و هوایی قرار می گیرید و تنظیم اشتباه هر کدوم از اینها باعث میشه تا عکستون خدای ناکرده خراب بشه.
اینه که اونقدر باید تمرین کنید که عیار لنز دستتون بیاد و آیا خودتون می دونید لرزش دستتون چقدر هست؟ و آیا دستتون لرزش داره یا خیر؟ اینها مسائلی هست که تا لنز رو دستتون
نگرفتید و عکاسی نکردید نمیشه نظر کلی و قطعی داد. شاید برای شما ایزوی 200 از تار شدن عکسها جلوگیری کند و برای دیگری ایزوی 400 و ...
سلام چنانچه دوربین تون دارای موتور فوکوس داخلی هست (اگر انتخابتون 7000 است که میدونم داره)توصیه اکید بنده لنزهای nikkor af 35-135mm و nikkor af 28-105mm d هر دو لنز دارای شارپنس فوق العاده هستند در مورد اول با قرار دادن حالات ماکرو از فاصله 10 سانتی به صورت دستی ماکرو میتونید کار کنید و در مورد دوم به همان صورت اولی بصورت اتوفوکوس ماکرو رو هم دارین.این دو لنز واقعا عالی هستند
سلام ! من میخوام nikon D5200 بخرم ! کیت لنز خودش 18-55 هست ! من یه لنز میخوام همه کاره ! : دی
به نظر خودتون با لنزش بخرم یا فقط بادی و تهیه کنم ! شما چه لنزی پیشنهاد میکنین ! زومش هم خوب باشه ! حدود قیمتش رو هم بهم بگید لطفا
سلام.پیشنهاد من با توجه به خواسته شما :Nikon AF-S DX NIKKOR 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II
این لنز مناسب کاربرانی است که میخواهند تنها از یک لنز برای انواع حالتهای عکاسی استفاده نمایند. این لنز دامنهی زوم (×11) دارد و زاویهی دید آن از 76درجه (در سر واید) تا 8درجه (در سر تله) است. لرزشگیر لنز هم VR II نسل دوم لرزشگیرهای نیکون بوده با 16 المنت در 12 گروه و 2x ED glass elements and 3x aspherical lens elements
اینهم تصویرش:
فایل پیوست 54620
سلام
کسی از اعضا لنز جدید 140-18 نیکور را خریده یا تست کرده است؟
فرهاد جان بنده با یکی از دوستان که چند وقت پیش عکاسی رفته بودیم ایشون هم لنز رو تازه خریداری کرده بودند. لنز رو تست کردیم بنده 18-135 داشتم ایشون 18-140 در تست هایی که داشتیم روی سه پایه عکسها در فوکال های 18-50 نسبتا در یک حد بودند و یه کمی 18-135 بهتر.در فوکال 70-100 اصلا خوب نبودند و عکسها واقعا قابل قیاس نبود و برتری 18-135 به خوبی نمایان بود و اعواج بیش از حد بودو در فوکال های بالا هم باز 18-135 برتر بود.تنها رتری که این لنز نسبت به 180135 داشت همون vr بودنش بود و بس.حیف که رم رو بادوربین دادم رفت و ذخیره هم نکردم فکر نمیکردم روزی این عکسها دلیلی باشه بر سند .
بله منظورم همونه .این نلز لنز نسبتا خوبی است البته منظورم 18-135 است چون شما طوری گفتید قدیمی که انگار یه پیرمرد سالخورده است:-D یه چیزی هم تو سایت the-digital-picture دیدم که خالی از لطف نیست و فکر نمیکردم این لنز رو در موردش تست کرده باشن Nikon 18-135mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S DX Nikkor Lens Image Quality
دوستان سلام!
کسی از دوستان در مورد تفاوت شارپنس لنز کیت D5300 یعنی 55-18 VR II با ورژن قبلی 55-18 اطلاع دارد؟؟ در dxomark که هنوز مقایسه ای وجود نداره!
ممنون
ولله این دیوانه ی بامزه (کن راکول) که کلی تعریف کرده ازش:
Nikon 18-55mm VR II
ولی تا جایی که می دونم 5300 (لا اقل اونایی که تو ایران اومده) با همان 55-18 قبلی ارائه شده نه این لنز جدید.
منم عکس شما همیشه کارکرده میخرم که ضررش رو داده باشه.زمانی که شما لنزی رو خریداری میکنیدمیتونید دوربین رو با خودتون ببرید و عکس رو بررسی کنید .لنز تست کردن هم کار پیچیده ای نیست ابتدا از نظر فیزیکی کامل رویت میکنید فوکوس رو در نقاط مختلف عکس میگیرید و در نهایت یه عکس هم با دیاف بسته از اسمان میندازید و بس همه این مراحل که گفتم کلا 10 دقیقه هم وقت نمیبره و یه هندونه کاملا به شرط چاقو میبرید
سلام دوستان به نظرتون دوربین Canon EOS 6D Kit 24-105mm f/4 L IS USM با این لنز برای آتلیه خوبه؟لطفا سریع جواب بدید.منتظرم ممنون از شما
سلام دوستان به نظرتون دوربین Canon EOS 6D Kit 24-105mm f/4 L IS USM با این لنز برای آتلیه خوبه؟لطفا سریع جواب بدید.منتظرم ممنون از شما[:think:;
بله بسیار عالی جواب میده.اگر هم از نظر مالی مشکل داشتین میتونین لنز 28-135 رو با نصف قیمت خریدرای کنید(حدود 900 الی 1تومان) البته کارکرده منظورمه که اونم عالی است اگر نه که بهترین گزینه همون 24-105 است و لنز خیلی خوبی است و به خوبی با دوربین مچ است.دقت کنید زمانی که با سه پایه قصد گرفتن عکس رو دارین لرزش گیر رو اگر خاموش کنین نتیجه بهتری میده.این رو بنده تجربه داشته ام
سلام
من دوربین 600D با لنز 55-18 دارم. میخوام یه لنز برای عکاسی از فواصل دور بخرم بین 250-55 و 300-70 موندم. کیفیت تلش برام خیلی مهمه لطفا راهنماییم کنین
ممنونم
سلام.پیشنهاد من به شما:Tamron SP 70-300mm F/4-5.6 Di VC USDفایل پیوست 54724
اگه وضع مالی خوبه:Canon EF 28-300mm USMفایل پیوست 54725
احتمالاً مدل بدول لرزشگير مد نظرشونه
لرزشگير دار کيفيت خوبی داره به نسبت قيمتش
من یه زمانی تجربه ای از لنز های خوب و بد نداشتم و پول کافی برای خرید لنز های خوب رو هم نداشتم ، تنها لنزم 18-55 بود و خیلی دوست داشتم که لنزی داشته باشم که محدوده وسیعی داشته باشه از واید تا تله خوب به همین خاطر با معرفی یکی از دوستانم یه تامرون 18-270 گرفتم و حتی لرزش گیر هم داشت که بدجوری پشیمون شدم آخه اصلا کیفیت نداشت و شارپ نبود و ردش کردم رفت .( این هم بگم مشتری پیدا کردنش هم دردسری داره و به این سادگی ها مشتری براش پیدا نمیشه ) شاید تامرون لنز های خوب هم داشته باشه ولی از اون موقه به بعد از لنز های تامرون خوشم نمیاد .
به نظر من حتی اگه پول کافی برای خرید لنز خوب نداری سراغ لنز های زوم زیاد نرو مثل همین 18-270 و ... نروید
بله کیفیت تلش خیلی برام مهمه. در اینده میخوام یه فول فریم بخرم بنظرتون صبر کنم اون موقع یه تله خوب بخرم یا میشه الان یه لنز خوب بگیرم که واسه فول فریمم استفادش کنم ؟
سلام
دوستان کسی تجربۀ کار با لنز Nikkor AF-S DX VR 55-200mm f/4-5.6G IF-ED رو داره؟
چجوریه؟ Ken Rockwell که خیلی تعریف کرده ازش...
این لنز رو برای شروع کار تله میخوام که مکمل کیت لنز 18-55 نیکون باشه.
با تشکر
سلام دوست عزیز
طبق ریویو هایی که از این لنز منتشر شد و عکسهایی که از این لنز دیدم نسبت به قیمتی که داره واقعا لنز خوبی هستش و کیفیت قابل قبولی رو ارائه میده
اگر تا رنج 200میلیمتر براتون کافی هستش و نمیخواین زیاد هزینه کنین همین لنز خیلی خوب و با کیفیت کارتونو راه میاندازه و کاملا راضیتون نگه میداره
ضمنا بچه های همین فروم هم که از این لنز استفاده کردن ازش راضی بودن
خودمم یکی از کالاهایی که تو سبد خریدم قراره جا بدمش همین لنز هستش
موفق و پایدار باشید
لنز خوبیه ولی اگه دوست داری در فواصل کانونی بالا عکاسی کنی بعد از مدتی احساس کمبود خواهی کرد.من از مطالعه نظراتت در فروم های مختلف حس میکنم فاصله کانونی در رده سوپرزوم واست مهمه.توصیه من:Nikon AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED.راستی بدنه شماچیه؟این لنز واسه کوچ کردن به فول فریم هم مناسبه.
سلام!
من امروز از یکی از معدود فروشندگاه d5300 سوال کردم، گفتند که لنز کیت فعلی همون VR 18-55 قدیمی است.:think:;
دوستان یک سوال داشتم.نظرتون در رابطه با لنزهای تولید چین چیه؟آیا نقطه ضعف خاصی سراغ دارید؟بعنوان مثال یکی از دوستان Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.4D خریداری کرده و روش نوشته made in china.هردو حس میکنیم خیلی شارپ نیست.من خودم Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.8D دارم که بد نیست ، راضیم ولی این یکی بنظرم مشکل داره.کلا به نظرتون روی made in china حساب نکنیم؟
سلام
الان نیکون و تامرون و ... یک سری لنزهاشون رو چین میزنه...
وقتی میگیم چین اول احساس بی کیفیتی محصول توی ذهنمون میاد اما این همیشه درست نیست.
اون لنز دومی که نام بردی و خودت داری بقول کن راک ول خیلی شارپ هست و به نسبت قیمت خودش عالیه...
اون اولیه که گفتی کیفیت دومی رو نداره، گرچه گرون تره...
الان یجوری شده به Made In China و تایلند و تایوان و ... نمیشه قضاوت کرد...
الان می دونید دیگه نیکون حتی دوربین های فول فریم و نیمه حرفه ایش هم Made In Thailand هست اما داره پابه پا به همرده های خودش در Canon که غالبا Made In Japan هستند رقابت میکنه و از لحاظ کیفیت بدنه و ... چیزی کم نداره...
دوست عزیز، کوچکترین تفاوتی (از همه نظر) بین محصولات ژاپنی، تایلندی و چینی نیکون وجود نداره. مطمئن باشید که نیکون سیاستهای سخت گیرانه اش رو در همه کارخونه هاش به کار میگیره و اگه لنزی ساخت چین باشد دلیلی بر بی کیفیت بودن اون نیست. همون مواد و همون کنترلهای کیفی که در ژاپن انجام میشه، در چین هم امجام میشه، فقط کارگرش به دلیل ارزون بودن فرق کرده و چینی شده و هم محل کارخونه در چین قرار داره.
در ضمن تمام کارگرها و مسئولین کنترل کیفی و فنی و تمام مدیرها دوره های آموزشی مخصوص نیکون رو باید بگذرونند، چرا که کوچکترین سهل انگاری در رفتار و کارشون باعث اخراج زود هنگامشون خواهد شد.
سلام من یه مشکل فوری دارم که ممنون میشم راهنماییم کنین
یکی از دوستان دور یه لنز 15-85 canon داره که ظاهرش به نظر خوب میاد(هنوز به دستم نرسیده که بتونم تست دیگه ای انجام بدم) فقط یه قسمت کوچیکی از نوار نقره ای دور لنز پاره شده و به قیمت 1600 حاضر به فروشه.
اول با توجه به اینکه قیمت نو در حدود 1850 - 1900 هست به نظر اساتید ارزش خرید داره؟
و اینکه با چه تست هایی می تونم مطمئن بشم کلاه سرم نرفته و لنز سالمی هست؟
قیمت با توجه به اینکه قیمت 1850 بوده کمی بالاست و در مراحل تست هم این تایپیک میتونه کمک زیادی به شما کنه http://forum.akkasee.com/f61/t19909.html
سلام
لطفا یک لنز واید برای ساخت تصاویر 360*180 معرفی کنین
دوربینم : Nikon D5100
بهترین لنز برای این کار Fish eye هست که فک کنم بودجم نمیرسه بخرمش !
اگه حدود قیمت مدلی که معرفی میکنین رو هم بگین ممنون میشم
مرسی
کسی نیست جوابمو بده ؟ :(
Nikon D5100 با لنز 55-18 دارم
یه لنز واید قیمت مناسب میتونین معرفی کنین ؟
(فیش آی منظورم نیست ها!)
راستی با همین لنز چه کارهایی میتونم انجام بدم ؟
مرسی
این بخش: Nikkor Lenses
جای شما باشم دو سه روزی رو صرف مطالعه این بخش میکنم چون خیلی ارزشش رو داره
اگر ابتدا ژانر عکاسی و سوژه های مورد نطر خودتون رو معرفی می کردید بهتر بود.اما در خصوص لنز واید با توجه به اینکه دوربین شما کراپدار و از سری DX نیکون هست میتونید لنزهای سری DX مثل Nikon AF-S DX NIKKOR 10-24mm f/3.5-4.5G ED انتخاب کنید که من اصلا به شما توصیه نمی کنم!!! من این لنز رو خریداری کردم و متاسفانه همونطور که دوستان در تاپیک (اولترا وایدی برای تمام فصول) گفتن متوجه شدم که تصویر در گوشه های لنز بشدت اعوجاج داره.خلاصه حدود 3200 پیاده شدم :::angry:::
اما تعریف Nikon AF-S DX Zoom-NIKKOR 12-24mm f/4G IF-ED و Tokina AT-X 116 PRO DX-II 11-16mm f2.8 for Nikon رو از دوستان بسیار شنیدم.
در خصوص لنز 55-18 هم باید بگم که لنز بدی نیست اما بستگی داره که سوژه شما چه فواصل کانونی رو میطلبه و انتظار شما از کیفیت و دقت و شارپنس و توانایی هزینه کرد شما چقدره.انتظارات،حد هزینه و ژانر عکاسیتون رو بنویسید (خیابانی،معماری،پرتره و ...) تا دوستان راهنمایی کنن.اگر هم وقت بزارید و به توصیه آقای Madjidm عمل کنید که چه بهتر.هم کلی چیز یاد میگیرید هم به جواب سوالتون میرسید.
درود
یکی از بستگان برای کارهای معماری و عکاسی از بنا ها و نماهای داخلی و خارجی قصد خرید دوربین و تجهیزات رو دارن ، البته ایشون در خارج از کشور بسر می برند و قصد خرید از داخل رو دارند به خاطر تفاوت قیمت ، بدنه ای که انتخاب کردن 5200 نیکون هست ، برای انتخاب لنز خواستم اگر دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم ، سقف بودجه برای دوربین و تجهیزات و لنز 3 الی 3.5 میلیون
ممنون میشم از راهنمایی بزرگواران
سلام دوست عزیز لنزهای tokina 11-16 و نیکون 12-24 دو انتخاب هستند البته مدل های سیگما رو برای کنون اطلاع دارم که هست ولی نیکونی رو اطلاع ندارم حقیقتا.دوست عزیز بازم توصیه اکید بنده با توجه به همون دو مدل توکینا هست البته در توکینا حتما ورژن 2 اون رو خریداری کنید .در این سایت http://www.kenrockwell.com/tokina/11-16mm.htm اختلاف فاحش نیکون و توکینا رو میتونید رویت کنین که یقینا توکینا همه جوره برتر بوده چه از لحاظ قیمتی که خیلی اروزنتر از نیکونه و هم از نظر خروجی .من خودم با توکینا با کنون 550 دی برای یه پروژه معماری با دو تا تن از دوستان داخل و خارج ساختمان در شمال عکسبرداری کردم و عکس مربوطه هم در اینجا مجله معمار قسمتی که جایزه معمار92 هست (عکس نمای بیرونی ساختمان )اگر خواستین عکسهای اصلی هم هست و نمونش هم میتونم براتون ارسال کنم تا ببینید ولی در خریدش شک نکنین.فقط باز نکته ای رو خدمتتون عرض میکنم در کنونش بین مارک 1 و 2 فرقی به اون صورت نیست ولی در نیکون حتما حتما مارک 2 خریداری گردد
ممنون از راهنمایی
فایل پیوست 55166
تفاوت ورژن 1 و ورژن 2 محسوسه در تونیکا
سلام
امروز رفتم پایتخت یکی لنز 55-200 usm داشت میگفت در حده نو ،200 هزار تومن میداد. میخواستم بدونم قیمتش خوبه،بگیرم؟ یا اگه صبر کنم پول بزارم روش 55-250 بخرم بهتره؟
ممنون
دوستان سلام.
من برای عکاسی ورزشی و گاهی در ارتفاع (سنگ نوردی) قصد ارتقای دوربین و لنز رو دارم.
بادی باید سیلینگ خوبی هم داشته باشه. چون در معرض گرد و خاک و دست پودر زده شده هست!
نظر خودم D7100 + 18-105 + 70-300 هست. 16-85 رو هم مد نظردارم، ولی نمی دونم ارزش داره به اختلاف قیمتش با 18-105.
شاید تا 4 تومن بتونم هزینه کتم. در نهایت اگه چیزی موند، یه لنز برای پرتره هم می خوام :::whistling:::
در حال حاضر D5100 + 18-55 + 55-200 دارم.
55-200 از لحاظ شارپنس و سرعت فوکوس چندان راضیم نکرده.
آیا 70-300 تامرون می تونه گزینه بهتری از همتای نیکونیش باشه؟!
با تشکر
سلام
من باید برای دانشگاه لنز تله و واید ( یاشیکا 2000 آنالوگ ) بگیرم . بهمون نگفتن چی خوبه ولی من خویه خوبشو میخوام . ممکنه راهنماییم کنید و قیمت لنزها رو لطفا بگید ؟
کسی نیست جواب منو بده ؟ لطفا""""""""""""""""
سلام
با توجه به اینکه من عکاسی خبری رو بعنوان یک حرفه یا شغل دارم انجام میدم و در کنارش عکاسی طبیعت هم میکنم ( صرفا برای علاقه شدید) برای خرید یکسری تجهیزات مدتیه حسابی 2 دل و سردرگم شدم.
قبل از هر چیزی باید خدمتتون عرض کنم که بودجه محدودی دارم ... (2 م و 400 هزار تومان )
دوربین من Canon 550D هست با 54000 شات .
دو عدد لنز دارم :
1- 50mm f1.4
2- 15-85mm f3.5-5.6
مدتیه احساس میکنم که برای عکاسی طبیعت نیاز به یک لنز واید تر از 15mm روی بادی 550D خودم ( سنسور APSC ) دارم .
برای همین بعد از کلی تحقیق به فکر گرفتن یک لنز واید تر افتادم » Canon 10-22 f3.5
از اونجایی که با خرید این لنز میتونم هم عکاسی خبری رو پوشش بدم و هم طبیعت رو ، قصد داشتم روی این گزینه هزینه کنم اما بعد از کمی تامل به این نتیجه رسیدم که من لنز تله ندارم !
پس به فکر داشتن یک لنز 200-70 f/4 بدون IS افتادم . ( قیمتی مشابه و نزدیک به لنز 22-10 داره )
ولی باز به این نتیجه رسیدم که لنز تله نسبت به لنز واید کمتر در عکاسی طبیعت (Landscape) به کارم میاد و توی خرید این لنز هم 2 دل شدم .
نتیجتا به این موضوع رسیدم که نه لنز تله رو بگیرم و نه لنز واید رو !
برم سراغ یک لنز Fisheye ! ( سامیانگ 8mm ) که نسبتا بطور مساوی در هر دو مکان کارآیی داره ( البته در جاهای خاص) و تقریبا حدود 1 م تومان ارزان تر از لنزهای قبل که اشاره کردم.
ولی باز کمی بیشتر فکر کردم دیدم هزینه کردن برای یک فیش آی که میخواد در جاهای خاص به کارم بیاد شاید زیاد معقولانه نباشه ! :think:;
با این توضیحات ، بنظرتون سرمایه رو بذارم روی کدوم یکی از لنز های زیر ؟ ( چرا ؟ )
10-22mm
یا
70-200 f/4
یا
samyang 8mm fisheye
جمع کردن همه این خواسته ها در یک لنز شدنی نیست ...
البته میتوانید از لنزهای walkaround هم استفاده کنید ...
اما برای کار حرفهای در هر کدام از زمینههای ذکر شده ، شما به لنزهای متفاوتی نیاز دارید ...
برای عکاسی طبیعت ، اگر منظور منظره است ، شما به لنز واید نیاز خواهید داشت و این یک نکته حیاتی است ...
اما برای عکاسی طبیعت ، ژانرهای پرندگان و حیات وحش ، شما به تله بلند نیاز خواهید داشت ...
برای عکاسی خبری ، برای حفظ فاصله اجباری با موضوع ، شما به لنزی چون 200-70 نیاز خواهید داشت که این یک مورد ضروری است ...
ولی f/4 دست شما را خواهد بست ...
چون عکاسی خبری معمولن با نورهای کم محیطهای سربسته سروکار هم خواهد داشت و این اف استاپ دست شما را خواهد بست ...
نتیجه اینکه ، به دست آوردن لنزی برای همه گزینه ها ممکن نیست و اگر شما نیازهای خود را طبقه بندی کنید به جواب بهتری خواهید رسید ...
و چون اولویت شما ، در مرحله نخست ، عکاسی خبری است ، من 200-70 را توصیه میکنم ... اما نه آن نسخهای که گفتید ...
لرزشگیر برای کار خبری نیازی ضروری است ...
البته در نهایت شما مجبور به انتخاب بر مبنای بودجه خود هستید ...
اما بهتر است از خرید لنزی که بعدا نتوانید از آن استفاده کنید ، و بودجه محدود شما را ، از بین ببرد ، خودداری کنید ...
جناب عطا و کوروش عزیز ممنون از پاسخ شما
با توجه به اینکه بنده یک عدد فلاش اسپید لایت (Canon 600ex) هم دارم ، آیا بنظر شما باز هم دست من بسته خواهد بود در نور کم محیط های بسته ؟نقل قول:
چون عکاسی خبری معمولن با نورهای کم محیطهای سربسته سروکار هم خواهد داشت و این اف استاپ دست شما را خواهد بست ...
خواهش می کنم دوست عزیز،
همونطور که می دونید عکاسی با فلاش ( نور مصنوعی) با عکاسی در محیطهایی که نور طبیعی ولو نور لامپ هم باشه تفاوت داره مضافا اینکه برد فلاش شما محدود هست و تا یک فاصله ای رو می تونه پوشش بده. فاصله های دورتر رو می خوایید چی کار کنید؟
به نظر من هم f/4 برای عکاسی خبری جوابگو نیست.
دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان سلام.
من برای عکاسی ورزشی و گاهی در ارتفاع (سنگ نوردی) قصد ارتقای دوربین و لنز رو دارم.
بادی باید سیلینگ خوبی هم داشته باشه. چون در معرض گرد و خاک و دست پودر زده شده هست!
نظر خودم D7100 + 18-105 + 70-300 هست. 16-85 رو هم مد نظردارم، ولی نمی دونم ارزش داره به اختلاف قیمتش با 18-105.
شاید تا 4 تومن بتونم هزینه کتم. در نهایت اگه چیزی موند، یه لنز برای پرتره هم می خوام
در حال حاضر D5100 + 18-55 + 55-200 دارم.
55-200 از لحاظ شارپنس و سرعت فوکوس چندان راضیم نکرده.
آیا 70-300 تامرون می تونه گزینه بهتری از همتای نیکونیش باشه؟!
با تشکر
سلام.
سنگ نوردی. عموماً فاصله ام از سوژه از 5 الی 40 متر متغیر است. معمولاً عکاس در بالای سر سوژه باید حضور داشته باشه. هر چند رعایتش خیلی سخته!
با تشکر از توجهتون