-
پاسخ: راهنمایی برای خرید لنز
سلام
بسیار ممنونم از نظرات دوستان
من واقعا نمی دونستم که مثلا در دیاف 1.8 عوق میدان تنها چند میلیمتر خواهد بود. هر چند هنوز هم شک دارم چون تصاویری دیده ام که عمق میدانی بیش از این داشته اند با این دیاف! ولی خوب پس باید نیم نگاهی هم به فلش داشته باشم. البته به عنوان یک نظر شخصی سایه ای که با استفاده از فلش ها ایجاد میشه یا تغییر روشنایی سوژه نسبت به پشت سر خود ( در صورتی که مثلا اجسام پشت سوژه در فاصله زیادی از خود سوژه قرار دارند!) همیشه برای من ناخوشایند بوده و شاید به این دلیله که ذهنیت خوبی نسبت به استفاده از فلش ندارم! البته شاید این ذهنیت به دلیل آشنا نبودن من به استفاده صحیح از فلش بوده باشه!
-
سوال: راهنمایی برای خرید لنز
سلام به همه من ار لنرef28-90f4-5.6 canon سري اا كه مال كيت eos300canon analog
هست براي عكاسي استفاده ميكنم مي خوام كيت رو بفروشم و يه لنز ef24-85 f3.5-4.5usm
با توجه به اين كه دوربين من canon 50d
هست و بايد علاوه بر فروش كيت eos300 canon analog
هزينه هم بكنم اين كار انجام دادنش درسته يا از همون لنز ااef28-90 f4-5.6
استفاده كنم و اصلان ارزش اين كارو داره يا نه
:::confused2::::::confused2:::
-
پاسخ: سوال: راهنمایی برای خرید لنز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dojo arman
سلام به همه من ار لنرef28-90f4-5.6 canon سري اا كه مال كيت eos300canon analog
هست براي عكاسي استفاده ميكنم مي خوام كيت رو بفروشم و يه لنز ef24-85 f3.5-4.5usm
با توجه به اين كه دوربين من canon 50d
هست و بايد علاوه بر فروش كيت eos300 canon analog
هزينه هم بكنم اين كار انجام دادنش درسته يا از همون لنز ااef28-90 f4-5.6
استفاده كنم و اصلان ارزش اين كارو داره يا نه
:::confused2::::::confused2:::
سلام
شما با فروش آن لنز و خريد اين يكي از چاله به چاه خواهيد افتاد جون 85-24 نيز لنز قديمي و با كيفيت متوسطي است (شايد در حد همان 90-24). لنز شما را خيلي نمي خرند و بهتر است آن لنز را نگه داريد و به فكر خريد يك لنز بهتر باشيد.
اگر بودجه و جنس عكاسيتان را بفرماييد بهتر مي توان نظر داد.
-
آیا به جای لنز 50 میلیمتری، استفاده از 85 میلیمتری اما با همان دیاف 1.4 میتواند مشکل دفرمه شدن گوشها و دماغ را برطرف کند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
surrealist
آیا به جای لنز 50 میلیمتری، استفاده از 85 میلیمتری اما با همان دیاف 1.4 میتواند مشکل دفرمه شدن گوشها و دماغ را برطرف کند؟
البته هرچه لنز وایدتر باشد اعوجاج بیشتر است اما فاکتور مهمتر فاصله از سوژه است.
برای گرفتن پرتره فاصله مطلوب 1.5 تا 2 متری است و اگر در این فاصله با سوژه باشید فرق نمی کند که لنزتان چه باشد.
واضح است که در این فاصله لنز 85 کلوزآ پ تر است و 50 میلی متر وایدتر ولی در هر دو اعوجاجی وجود ندارد.
ولی مثلا اگر با لنز 100 ماکرو 30 سانتی پرتره بگیرید اعوجاج شدیدی خواهید داشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
surrealist
سلام
در تاپيك "انتخاب لنز مناسب براي پرتره" در چندين صفحه در اين مورد بحث شده است. در يك كلام: بله 85 در دوربين هاي كراپدار براي پرتره ي چهره مناسب است ربطي هم به سرعت لنز (حداكثر گشودگي ديافراگم) ندارد.
-
پاسخ: سوال: راهنمایی برای خرید لنز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
شما با فروش آن لنز و خريد اين يكي از چاله به چاه خواهيد افتاد جون 85-24 نيز لنز قديمي و با كيفيت متوسطي است (شايد در حد همان 90-24). لنز شما را خيلي نمي خرند و بهتر است آن لنز را نگه داريد و به فكر خريد يك لنز بهتر باشيد.
اگر بودجه و جنس عكاسيتان را بفرماييد بهتر مي توان نظر داد.
سلام
ممنون از جواب سريح شما من دوستار عكاسي هستم براي كارهاي ورزشي وخانواده و طبيعت البته يه لنز75-300هم دارم كه براي موارد ي استفاده ميكنم علاقه اي بهef-s هم ندارم
داشتم به 28-200و 28-135 فكر ميكردم ولي ديدم 24-85هم هست كه رنج مناسبتري ميده وحدود6 درجه زاويه ام رو بازتر ميكنه
لنز دوربين انالوكم 28-90 canonساخت تايوان هست
-
پاسخ: چه لنزي يخرم؟
با سلام
من دوربين 50D Canon را انتخاب كرده ام . نكته اينجاست كه به دليل عدم آشنايي من با لنزها و همچنين طيف گسترده آنها ، قدرت انتخاب لنز را ندارم . اين بادي با دو لنز 18-200 و 17-85 بصورت كيت قابل خريداريست . در صورت امكان ميخواهم در حال حاضر فقط يك لنز داشته باشم تا پس از آگاهي بيشتر نسبت به لنزها ، انتخاب هاي ديگرم را انجام دهم . و حالا سوال :
ايا دوربين را به صورت كيت با يكي از اين دو لنز بگيرم يا نه ؟
اگر پاسخ سوال بالا خير است ،بادي را با چه لنزي بخرم بهتر است ؟
و يك سوال كلي ، مفاهيم پايه آشنايي با لنزها را در اين فروم كجا مي توانم پيدا كنم ؟
با سپاس از سروران گرامي .
-
سلام به همه دوستان
از دوستان خواهش مي كنم خيلي كوتاه و سريح بفرمايند شارپنس cannon 18-200 از cannon 18-135 بالاتره يا نه ؟
و اينكه USM فاكتوره مهمي جهت انتخاب 18-135 هست يا نه ؟
اگه راهنمايي كنيد من رو از بلاتكليفي نجات داديد ، ممنون
Body : cannon 50d
lens : cannon 18-135
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rmaherani
سلام به همه دوستان
از دوستان خواهش مي كنم خيلي كوتاه و سريح بفرمايند شارپنس cannon 18-200 از cannon 18-135 بالاتره يا نه ؟
و اينكه USM فاكتوره مهمي جهت انتخاب 18-135 هست يا نه ؟
اگه راهنمايي كنيد من رو از بلاتكليفي نجات داديد ، ممنون
Body : cannon 50d
lens : cannon 18-135
علیک سلام
مقایسه شارپنس این دو لنز با دوربین 50 دی
کد PHP:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?FLI=0&API=0&Sample=0&FLIComp=0&APIComp=0&LensComp=476&CameraComp=474&SampleComp=0&Lens=678
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bitab_arm
علیک سلام
مقایسه شارپنس این دو لنز با دوربین 50 دی
کد PHP:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?FLI=0&API=0&Sample=0&FLIComp=0&APIComp=0&LensComp=476&CameraComp=474&SampleComp=0&Lens=678
دوست عزيز
ممنون از راهنماييت ، به نظر شما 18-135 بدم 18-200 بگيرم يا نه ؟
-
سلام
اگر بودجه شما به 85-15 میرسه که جز این سراغ لنز دیگه ای نرید(مگر اینکه این مقدار تله برای شما کوتاه باشه).
در کل 135-18 هیچ برتری نسبت به 200-18 نداره جز اینکه احساس میکردم 135-18 سریعتر فوکوس میکنه:think:; شاید فقط یه احساس بود.اما اگر انتخابتون فقط محدود به این دو هست قطعا 200-18 .وگرنه لنزهای دیگه ای رو هم میشه پیشنهاد داد.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
سلام
اگر بودجه شما به 85-15 میرسه که جز این سراغ لنز دیگه ای نرید(مگر اینکه این مقدار تله برای شما کوتاه باشه).
در کل 135-18 هیچ برتری نسبت به 200-18 نداره جز اینکه احساس میکردم 135-18 سریعتر فوکوس میکنه:think:; شاید فقط یه احساس بود.اما اگر انتخابتون فقط محدود به این دو هست قطعا 200-18 .وگرنه لنزهای دیگه ای رو هم میشه پیشنهاد داد.
موفق باشید.
سلام
تنها برتري 18-135 ، USM داشتنه به بنظر خودم هم از نظر شارپ بودن تفاوتي نداره
حالا اون پيشنهادتون رو بديد ، بررسي كنم.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
بودجتون چقدره؟
اينطوري بگم من حتي به 24-105 سري L هم فكر مي كنم
-
پس در این صورت همین 105-24 .این رو هم به خاطر این میگم که مدام با این لنز روی بدنه خودم کار میکنم و تا این لحظه کوچکترین نارضایتی نداشتم.بعدها هم میتونید لنز بسیار خوب 22-10 رو تهیه کنید که حقیقتا از عکاسیتون لذت ببرید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
پس در این صورت همین 105-24 .این رو هم به خاطر این میگم که مدام با این لنز روی بدنه خودم کار میکنم و تا این لحظه کوچکترین نارضایتی نداشتم.بعدها هم میتونید لنز بسیار خوب 22-10 رو تهیه کنید که حقیقتا از عکاسیتون لذت ببرید.
سلام
بازهم ممنون ، پيشنهادهاي ديگتون چيه ، اگه ممكنه بفرماييد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rmaherani
سلام
تنها برتري 18-135 ، USM داشتنه به بنظر خودم هم از نظر شارپ بودن تفاوتي نداره
حالا اون پيشنهادتون رو بديد ، بررسي كنم.
ببخشيد دوست عزيز
به نظرم اشتباه ميكنيد
لنز 135-18 و 200-18 كانن هردو فوكوس Micro Motor دارند هيچكدام در مشخصاتشان USM ذكر نشده! سايت رسمي كانن را ببينيد:
http://www.justcanon.com/acatalog/Ca...-S_Lenses.html
اگر اشتباه نكنم شايد منظورتان لنز 135-28 كانن است كه USM بوده و البته ماونت EF است. و لنز خوب و محبوبي هم بوده ولي خب تكنولوژي آن كمي از 200-18 و 135-18 قديميتر است.
طبق ريويو ها يي كه من دراينترنت ديدم ،هردو لنز از نظر شارپنس و دقت وسرعت وفوكوس كمابيش نزديك به هم هستند:
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
به نظر من هردو لنز از نظر عملكرد به جز فاصله كانوني،وزن،ابعاد،و قيمت تقريبا باهم برابرند.
از معايب 200-18 گفته ميشود كه بعلت سنگين بودن اصطلاحاً Creep دارد، يعني اگر لنز را دريك وضعيت زوم سربالا يا سرپائين بگيريم خودبخود حركت ميكند وزومش تغيير ميكند. البته درحالت زوم وايد(18 ميليمتر) قفل دارد و ميتوان آن را قفل كرد. 135-18 قفل زوم ندارد(شايد نيازي هم نبوده).عملكرد هردو لنز از نظر لرزشگير بسيار خوب و راضي كننده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rmaherani
سلام
بازهم ممنون ، پيشنهادهاي ديگتون چيه ، اگه ممكنه بفرماييد
سلام
دوربين خوبي داريد.پس بايد لنز خوبي هم براي آن انتخاب كنبد.
اول بفرمائيد كاربردهايتان عمدتا چيست تا بتوانيم پيشنهاد بدهيم.
فاصله كانوني مورد استفاده شما غالبا چيست؟
آيا در محيط كم نور و داخل فضاهاي بسته با نور مصنوعي و ضعيف عكاسي ميكنيد يا درنور روز و محيط پرنور؟
آيا يك فلاش قوي مثل كانن Speedlite 430 EXll داريد كه مشكل كمبود نور را حل كند؟
ابتدا اين موارد را مشخص كنيد تا بهتر بتوان شما را راهنمايي كرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
translator
سلام
دوربين خوبي داريد.پس بايد لنز خوبي هم براي آن انتخاب كنبد.
اول بفرمائيد كاربردهايتان عمدتا چيست تا بتوانيم پيشنهاد بدهيم.
فاصله كانوني مورد استفاده شما غالبا چيست؟
آيا در محيط كم نور و داخل فضاهاي بسته با نور مصنوعي و ضعيف عكاسي ميكنيد يا درنور روز و محيط پرنور؟
آيا يك فلاش قوي مثل كانن Speedlite 430 EXll داريد كه مشكل كمبود نور را حل كند؟
ابتدا اين موارد را مشخص كنيد تا بهتر بتوان شما را راهنمايي كرد.
سلام دوست عزيز
در موردUSM حق با شماست
من در حال حاضر دارم عكاسي رو بصورت كلاسيك ياد مي گيريم(زير نظر استاد سعيد دستوري) و فعلا كاربرد تخصصي تو ذهنم نيست ولي بلاخره يك انزي بايد بگيرم كه توي همه شرايط در خدمتم باشه و افسوس نداشتن يك لنز خوب رو نداشته باشم .
فلاش ندارم ، سه پايه دارم مي خرم
در كل بگم كه يك مبتدي تمام عيار هستم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rmaherani
سلام دوست عزيز
در موردUSM حق با شماست
من در حال حاضر دارم عكاسي رو بصورت كلاسيك ياد مي گيريم(زير نظر استاد سعيد دستوري) و فعلا كاربرد تخصصي تو ذهنم نيست ولي بلاخره يك انزي بايد بگيرم كه توي همه شرايط در خدمتم باشه و افسوس نداشتن يك لنز خوب رو نداشته باشم .
فلاش ندارم ، سه پايه دارم مي خرم
در كل بگم كه يك مبتدي تمام عيار هستم .
ما همه درحال يادگيري هستيم.از وقتي كه اولين دوربين عكاسي را مي خريم يادگيري شروع ميشود. من 25 سال است كه به صورت آماتوري عكاسي ميكنم.كار را با دوربين زنيط شروع كردم و بعد پركتيكار و ... فكر ميكنم چيزهايي كه درآينده ياد خواهم گرفت بسيار بسيار بيشتر از آن چيزهايي است كه تاكنون يادگرفته ام.
پس راه تازه اي كه آغاز كرده ايد آغاز سفري زيبا وپرخاطره و توام با لذت يادگيري وآفرينش است.
اما درمورد لنز عرض كنم من لنزي كه "توي همه شرايط در خدمتم باشه و افسوس نداشتن يك لنز خوب رو نداشته باشم" نمي شناسم.هر لنزي كاربردهاي مشخصي دارد.خيلي از لنزها با عنوان ALL Purpose يا Walkaround معرفي ميشوند كه وقتي خوب آنها را بررسي ميكنيد ميبينيد كه بازهم "همه كاره" محسوب نمي شوند.
همه كاره يعني لنزي كه:
هم تله باشه هم وايد(لنز هاي زوم)
هم سرعت بالايي داشته باشه (f پائين)
هم ساخت خوبي داشته باشه(مثل لنزهاي سري ال كانن)
هم اپتيك خوبي داشته باشه(باز هم مثل لنزهاي سري ال كانن)
هم شارپنس خوبي داشته باشه(مثل لنزهاي پرايم)
هم لرزشگير داشته باشه
هم ماكرو باشه
هم براي پرتره مناسب باشه
هم سبك باشه
هم خيلي گران نباشه
من همچنين لنزي رو نمي شناسم!!!!!!!
براي خريد لنز جديد خيلي عجله نكنيد!
لنزي كه فعلا داريد لنز بدي نيست.
سعي كنيد بهترين عكسها را با آن بيندازيد.
تاميتوانيدبا آن عكاسي كنيد،
درهمه وضعيتها (شب،روز،طلوع آفتاب،غروب، ...)
از انواع سوژه ها(پرتره،منظره،ورزشي،كودك جشن هاي خانوادگي،اشياء بيجان،درون وبيرون ساختمانها و ابنيه تاريخي ومدرن،گل،پرنده،حيوانات اهلي،آسمان،ماه وستارگان،اتومبيل،...)
تا كم كم علايق و امكانات عكاسي خودتان را بشناسيد و به محدوديتهاي لنزتان هم پي ببريد.درهمين اثني شناخت و اطلاعاتتان درباره لنزها و ساير تجهيزات عكاسي بيشتر ميشود و ميتوانيد انتخاب ايده آلي بكنيد.
كمي به خودتان فرصت بدهيد آنوقت خودتان بهترين انتخاب را خواهيد كرد.
من تعدادي از لنزهاي زوم با كيفيت بالا را كه براي دوربين شما مناسب هستند معرفي ميكنم ولي تاكيد خاصي روي هيچكدام ندارم:
كانن 55-17 اگر شارپنس و كنتراست عالي ميخواهيد و عكاسي درنور كم ميكنيد و لرزشگير عالي هم لازم داريد با اين لنز در نور كم و محيط هاي بسته بانور ضعيف ميتوانيد با سرعت پائين تا 1 ثانيه بادوربين دردست عكسهاي شارپ بگيريد! البته بايد بودجه تان به حدود 1 ميليون و خورده اي برسد!
كانن 85-15 اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و عكاسي درنور متوسط ميكنيد و لرزشگير عالي هم لازم داريد،با اين لنز در نور متوسط محيط هاي باز و بسته ميتوانيد با سرعت پائين تا 1 ثانيه بادوربين دردست عكسهاي شارپ بگيريد! با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب هم عكسهاي خوبي خواهيد داشت. حدود 750 تومان هزينه دارد!
كانن 105-24 ال اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و براي عكاسي نور كافي داريد و لرزشگير خوب هم لازم داريد،با اين لنز در نور كافي محيط هاي باز و بسته يا با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب ميتوانيد عكسهاي شارپ و باكنتراست خيلي خوبي بگيريد. البته حدود 1 ميليون تومان آب ميخورد!
كانن 40-17 ال اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و براي عكاسي نور كافي داريد و لرزشگير لازم نداريد،با اين لنز در نور كافي محيط هاي باز يا با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب ميتوانيد عكسهاي شارپ و باكنتراست خيلي خوبي بگيريد. بودجه حدود 800 هزار تومان!
موفق باشيد!
-
پس در اینصورت اگر توانایی خرید دوباره رو دارید همون 200-18 رو تهیه کنید تا با استفاده از دامنه خوبی که پوشش میده نیاز خودتون رو بشناسید.بعد از اون به امید خدا لنزهای با کیفیت مورد نیازتون رو تهیه خواهید کرد.شخصا معتقدم همین 200-18 برای سال اول کفایت میکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
translator
ما همه درحال يادگيري هستيم.از وقتي كه اولين دوربين عكاسي را مي خريم يادگيري شروع ميشود. من 25 سال است كه به صورت آماتوري عكاسي ميكنم.كار را با دوربين زنيط شروع كردم و بعد پركتيكار و ... فكر ميكنم چيزهايي كه درآينده ياد خواهم گرفت بسيار بسيار بيشتر از آن چيزهايي است كه تاكنون يادگرفته ام.
پس راه تازه اي كه آغاز كرده ايد آغاز سفري زيبا وپرخاطره و توام با لذت يادگيري وآفرينش است.
اما درمورد لنز عرض كنم من لنزي كه "توي همه شرايط در خدمتم باشه و افسوس نداشتن يك لنز خوب رو نداشته باشم" نمي شناسم.هر لنزي كاربردهاي مشخصي دارد.خيلي از لنزها با عنوان ALL Purpose يا Walkaround معرفي ميشوند كه وقتي خوب آنها را بررسي ميكنيد ميبينيد كه بازهم "همه كاره" محسوب نمي شوند.
همه كاره يعني لنزي كه:
هم تله باشه هم وايد(لنز هاي زوم)
هم سرعت بالايي داشته باشه (f پائين)
هم ساخت خوبي داشته باشه(مثل لنزهاي سري ال كانن)
هم اپتيك خوبي داشته باشه(باز هم مثل لنزهاي سري ال كانن)
هم شارپنس خوبي داشته باشه(مثل لنزهاي پرايم)
هم لرزشگير داشته باشه
هم ماكرو باشه
هم براي پرتره مناسب باشه
هم سبك باشه
هم خيلي گران نباشه
من همچنين لنزي رو نمي شناسم!!!!!!!
براي خريد لنز جديد خيلي عجله نكنيد!
لنزي كه فعلا داريد لنز بدي نيست.
سعي كنيد بهترين عكسها را با آن بيندازيد.
تاميتوانيدبا آن عكاسي كنيد،
درهمه وضعيتها (شب،روز،طلوع آفتاب،غروب، ...)
از انواع سوژه ها(پرتره،منظره،ورزشي،كودك جشن هاي خانوادگي،اشياء بيجان،درون وبيرون ساختمانها و ابنيه تاريخي ومدرن،گل،پرنده،حيوانات اهلي،آسمان،ماه وستارگان،اتومبيل،...)
تا كم كم علايق و امكانات عكاسي خودتان را بشناسيد و به محدوديتهاي لنزتان هم پي ببريد.درهمين اثني شناخت و اطلاعاتتان درباره لنزها و ساير تجهيزات عكاسي بيشتر ميشود و ميتوانيد انتخاب ايده آلي بكنيد.
كمي به خودتان فرصت بدهيد آنوقت خودتان بهترين انتخاب را خواهيد كرد.
من تعدادي از لنزهاي زوم با كيفيت بالا را كه براي دوربين شما مناسب هستند معرفي ميكنم ولي تاكيد خاصي روي هيچكدام ندارم:
كانن 55-17 اگر شارپنس و كنتراست عالي ميخواهيد و عكاسي درنور كم ميكنيد و لرزشگير عالي هم لازم داريد با اين لنز در نور كم و محيط هاي بسته بانور ضعيف ميتوانيد با سرعت پائين تا 1 ثانيه بادوربين دردست عكسهاي شارپ بگيريد! البته بايد بودجه تان به حدود 1 ميليون و خورده اي برسد!
كانن 85-15 اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و عكاسي درنور متوسط ميكنيد و لرزشگير عالي هم لازم داريد،با اين لنز در نور متوسط محيط هاي باز و بسته ميتوانيد با سرعت پائين تا 1 ثانيه بادوربين دردست عكسهاي شارپ بگيريد! با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب هم عكسهاي خوبي خواهيد داشت. حدود 750 تومان هزينه دارد!
كانن 105-24 ال اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و براي عكاسي نور كافي داريد و لرزشگير خوب هم لازم داريد،با اين لنز در نور كافي محيط هاي باز و بسته يا با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب ميتوانيد عكسهاي شارپ و باكنتراست خيلي خوبي بگيريد. البته حدود 1 ميليون تومان آب ميخورد!
كانن 40-17 ال اگر شارپنس و كنتراست بالا ميخواهيد و براي عكاسي نور كافي داريد و لرزشگير لازم نداريد،با اين لنز در نور كافي محيط هاي باز يا با فلاش يا دراستوديو با نورپردازي خوب ميتوانيد عكسهاي شارپ و باكنتراست خيلي خوبي بگيريد. بودجه حدود 800 هزار تومان!
موفق باشيد!
سلام دوست عزيز
واقعا از اين وقتي گذاشتيد و ايم مطالب مفيد رو نوشتيد بينهايت ممنونم ، توصيه هاي مفيد شما رو حتما به خاطر خواهم سپرد و استفاده مي كنم
با ارزوي شادي روز افزون براي شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
پس در اینصورت اگر توانایی خرید دوباره رو دارید همون 200-18 رو تهیه کنید تا با استفاده از دامنه خوبی که پوشش میده نیاز خودتون رو بشناسید.بعد از اون به امید خدا لنزهای با کیفیت مورد نیازتون رو تهیه خواهید کرد.شخصا معتقدم همین 200-18 برای سال اول کفایت میکنه.
ممنون از راهنماي دوست عزيز
-
سلام
قبل از اینکه شروع کنم;) بگم که خیلی از تاپیک ها رو خوندم و به نتایجی هم رسیدم ولی به قولی برای اینکه دلم آروم بگیره و بدونم اونچیزی که بهش رسیدم درسته سوالم رو مطرح می کنم.
من اگه بخوام یه لنز واید برای نیکون بگیرم چه انتخابهایی دارم؟
Nikon10-24mm F3.5-4.5G ED
توکینا 16-11
سیگما 16-8
تامرون 24-10
و ...
راستش هدفم رسیدن به واید ترین حالت با هزینه مناسبه و باید قیمت ها و کیفیت ها رو کنار هم بچینم تا بتونم تصمیم بگیرم. دسته دو بودن هم در صورتی که قیمتش به جیب من بخوره و سالم باشه می تونه جذاب باشه اما نمی دونم پیدا میشه یا نه.
منظور هم عکاسی از ابنیه و مناظره که قسمت عمده ای از کارم رو در بر میگیره.
متشکرم
-
پاسخ : پاسخ: راهنمایی برای خرید لنز
یادش به خیر
موقعی این پست رو زدم سایت رو قالب قبلی بود... قالب هم عوض شد و کسی جواب منو نداد!
نمی دونم شاید سوالم مشکل داره؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
یادش به خیر
موقعی این پست رو زدم سایت رو قالب قبلی بود... قالب هم عوض شد و کسی جواب منو نداد!
سلام
به نظر من Sigma 10-20 را هم به گزينه هاي خود اضافه كنيد.
به نظر من از نظر كيفيت نسبت به قيمت انتخاب بهتري نسبت به ديگر گزينه هاست.
البته 11-16 توكينا هم يكي ديگر از گزينه هاي خوب است. اگر به قيمت مناسب پيدا كنيد و با دامنه كوتاه تر آن (كه بعضي جاها واقعا نياز است) مشكلي نداشته باشيد.
-
پاسخ : راهنمایی برای خرید لنز
نقل قول:
سلام
به نظر من Sigma 10-20 را هم به گزينه هاي خود اضافه كنيد.
به نظر من از نظر كيفيت نسبت به قيمت انتخاب بهتري نسبت به ديگر گزينه هاست.
البته 11-16 توكينا هم يكي ديگر از گزينه هاي خوب است. اگر به قيمت مناسب پيدا كنيد و با دامنه كوتاه تر آن (كه بعضي جاها واقعا نياز است) مشكلي نداشته باشيد.
متشکرم که جواب دادید
کاش اگه قیمت لنزهای این رده (واید) رو هم دارید ذکر می کردید چون فاکتور قیمت خیلی برام مهمه البته کیفیت هم مهمه اما باید برگشت سرمایه رو هم در نظر بگیرم که در این صورت هزینه ی بالا برام توجیه نخواهد داشت.
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
یادش به خیر
سلام
مطمئن باشيد پاسخ سوالتان را در تاپيك زير خواهيد يافت:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?5667
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
متشکرم که جواب دادید
کاش اگه قیمت لنزهای این رده (واید) رو هم دارید ذکر می کردید چون فاکتور قیمت خیلی برام مهمه البته کیفیت هم مهمه اما باید برگشت سرمایه رو هم در نظر بگیرم که در این صورت هزینه ی بالا برام توجیه نخواهد داشت.
متشکرم
سلام
احتمال اينكه دست دوي 10-20 سيگما هم براي فروش پيدا شود، زياد است. قيمت نو بايد در حدود 570-580 باشد كه نسبت به قيمت لنز بسيار خوبي است. در صورتي كه در آينده قصد فروش داشته باشيد، برخلاف بسياري از لنزهاي سيگما، راحت تر به فروش خواهد رسيد.
-
سلام .. لنز من 18-200 كانن هست ... كيت همون 50 دي هست ....
اما اصلآ ازش راضي نيستم ...ولي هم فاصله كمو پوشش ميده و هم تله .... اما واقعآ رنگاش منو اذيت ميكنه ...
مايلم كه بفروشمش ... ولي دوست دارم هم وايد كار كنم و هم تله تا 400 mm ... نميدونم چي كار كنم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A.M.D
اما اصلآ ازش راضي نيستم ...ولي هم فاصله كمو پوشش ميده و هم تله .... اما واقعآ رنگاش منو اذيت ميكنه ...
مايلم كه بفروشمش ... ولي دوست دارم هم وايد كار كنم و هم تله تا 400 mm ... نميدونم چي كار كنم !
با سلام
برای خروجی بهتر باید از چند لنز استفاده کنید، اگه در توان شما است، این لنزها را من به شما پیشنهاد میکنم
16-35
24-70
70-200
و لنز 100-400
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A.M.D
اگه امکانش هست میزان هزینه رو بگید
-
برای دوربین 550D کدام لنز را پیشنهاد میکنید ؟
بعد از بررسی های فراوان بالاخره دوربین Canon 550D & lenz kit 18-55 گرفتم
میخوام یه لنز بخرم . برای مصارف کلی .
بعیده که دیگه لنزی بخرم . یکبار برای همیشه :)
دوستان 18-200 / 18-250 / 18-300 رو پیشنهاد کردند .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند و به این دو سوال من پاسخ بدهند :
1- کدوم این لنز ها بیشتر به کار میاد و نواقص کمتری داره و البته کیفیت تصاویر بهتری داره.
2- مارک های تامرون - سیگما - کانون با هم اختلاف قیمت های زیادی دارند . آیا کانون که لنز 18-250 اون حدود 300-350 تومان فرق داره با تامرون ، پول برندش رو میخوره ؟ یا واقعا کیفیت و عمر و ... لنزش بهتره .
* نکته :
1- عکاسی من در زمینه های خبری - شخصی - عمومی است
2- قیمت خیلی مطرح نیست .
3- دوست دارم لنزی باشه همه کاره . که هر دفعه نخوام عوضش کنم
ممنونم
-
پاسخ : برای دوربین 550D کدام لنز را پیشنهاد میکنید ؟
با توجه به صحبت های شما من 200-18 رو پیشنهاد میکنم
-
سلام
من هم مثل این دوستمون همین قصد رو دارم و میخوام یک بار برای همیشه یک لنز بگیرم که هم تله و هم واید خوب و با کیفیتی داشته باشه.
آیا این لنز 200-18 که فرمودید تمام فواصل کانونی با کیفیته ؟
اگه یه لنز بخوام که رنج وایدش تو همین رنج باشه و تله اش بیشتر باشه شما چه لنزی رو معرفی میکنید. (البته تو همین قیمتها)
بین این لنز 200-18 و 85-15 کدوم باکیفیت تره و بیشتر به کارم میاد؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajmohammad
1- کدوم این لنز ها بیشتر به کار میاد و نواقص کمتری داره و البته کیفیت تصاویر بهتری داره.
2- مارک های تامرون - سیگما - کانون با هم اختلاف قیمت های زیادی دارند . آیا کانون که لنز 18-250 اون حدود 300-350 تومان فرق داره با تامرون ، پول برندش رو میخوره ؟ یا واقعا کیفیت و عمر و ... لنزش بهتره .
* نکته :
2- قیمت خیلی مطرح نیست .
ممنونم
اگر به بررسي عكسهاي نمونه اي كه از لنزهاي مختلف گذاشته شده توجه كنيد خودتون متوجه ميشيد كه كانن پول ماركش رو نميگيره و تو رده هايي كه فرموديد كيفيتش نسبت به تامرون و سيگما بالاتره. در مورد هزينه هم كه بسته به اهميت كارتون داره كه بخواييد چه مقدار هزينه كنيد. لنز 18-200 بازه خوبي رو پوشش ميده و كيفيت قابل قبولي داره. به عنوان پيشنهاد اگر نياز بالايي براي تغيير بين وايد و تله نداشته باشيد ميتونيد كانن 55-250 بگيريد كه به نسبت قيمتش كيفيت قابل قبولي داره و در كنار لنز كيت دوربينتون، بازه كاملي از وايد تا تله رو خواهيد داشت. باز دوستان و اساتيد بهتر ميتونن راهنمايي كنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajmohammad
* نکته :
2- قیمت خیلی مطرح نیست .
ممنونم
اگر به بررسي عكسهاي نمونه اي كه از لنزهاي مختلف گذاشته شده توجه كنيد خودتون متوجه ميشيد كه كانن پول ماركش رو نميگيره و تو رده هايي كه فرموديد كيفيتش نسبت به تامرون و سيگما بالاتره. در مورد هزينه هم كه بسته به اهميت كارتون داره كه بخواييد چه مقدار هزينه كنيد. لنز 18-200 بازه خوبي رو پوشش ميده و كيفيت قابل قبولي داره. به عنوان پيشنهاد اگر نياز بالايي براي تغيير بين وايد و تله نداشته باشيد ميتونيد كانن 55-250 بگيريد كه به نسبت قيمتش كيفيت قابل قبولي داره و در كنار لنز كيت دوربينتون، بازه كاملي از وايد تا تله رو خواهيد داشت. باز دوستان و اساتيد بهتر ميتونن راهنمايي كنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
سلام
من هم مثل این دوستمون همین قصد رو دارم و میخوام یک بار برای همیشه یک لنز بگیرم که هم تله و هم واید خوب و با کیفیتی داشته باشه.
آیا این لنز 200-18 که فرمودید تمام فواصل کانونی با کیفیته ؟
اگه یه لنز بخوام که رنج وایدش تو همین رنج باشه و تله اش بیشتر باشه شما چه لنزی رو معرفی میکنید. (البته تو همین قیمتها)
بین این لنز 200-18 و 85-15 کدوم باکیفیت تره و بیشتر به کارم میاد؟
با تشکر
به بودجه شما بستگی داره ولی همان 18-200 برای شما هم مناسب است
برای هر لنزی تاپیکی در بخش لنزها وجود داره که پیشنهاد میکنم مراجعه کنید و تجربیات دارندگان تجهیزات رو مشاهده کنید.
لنز 85-15 کاربردی متفاوت با 200-18 دارد و هم از لحاظ رنج کانونی و هم کیفیت و هم مصرف با هم متفاوتند.
لنز 85-15 در تمام فواصل یعنی 18 تا 85 از 200-18 در واقع بهتر است ولی فاصله ی کوتاه تری از دومی دارد برای شما که میخواهید تله داشته باشید 200 بهتر است.
-
به اعتقاد بنده
لنز 18-200 لنز بدي نيست ولي با اين گفته كه كانن پول ماركش رو نميگيره در برخي موارد مخالف هستم.
گاهي تناسبي بين قيمت تجهيزاتش رو با خود قطعه دريافت نميكنيد.
من پيشنهاد ميكنم از خريد لنزهاي با رنج زياد باز اجتناب نماييد مگر در لنزهاي پروفشنال كانن. مثل 28-300 يا 100 -400 و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saadi126
خب این 250 که لنز (55-250) به ما میده با 250 که لنز (18-250) میده از نظر کیفیت با هم فرق دارند ؟
-
دوستی گفتند کانون پول مارکش رو نمیگیره . یه دوستی هم مخالف بودند
ممنون میشم دوستان هم نظر بدهند
با توجه به اختلاف 300 هزار تومانی در لنز 18-250 تامرون و کانون . ارزش داره من 300 ت اضافه بدم برای خود کانون ؟
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajmohammad
دوستی گفتند کانون پول مارکش رو نمیگیره . یه دوستی هم مخالف بودند
ممنون میشم دوستان هم نظر بدهند
با توجه به اختلاف 300 هزار تومانی در لنز 18-250 تامرون و کانون . ارزش داره من 300 ت اضافه بدم برای خود کانون ؟
ممنونم
ابراهيم خان
بنده عرض نكردم در همه چيز پول ماركش رو ميگيره و بطور عمومي عرض كردم.
دوم اينكه چون شما قصد خريد لنز با رنج پاييني را داريد من همچنان به شما كانن را پيشنهاد ميكنم و حداقل 18-200 را.
دليلش هم اين است كه مطمئن هستم بالاخره شما قصد تعويض در آينده را خواهيد داشت و در آن موقع نفرين آنرا به ما خواهيد نمود كه چرا اين لنز third party فروش نميرود.
البته توهين به دوستان تامروني و سيگمايي نباشد ولي از نظر كيفي لااقل در اين رنج كانن بهتر عمل ميكند. كنتراست رنگها بهترو سرعت فوكوس بالاتره.
-
دوستان این لنز 250-55 از نظر کیفیت چطوره ؟
آیا نسبت به قیمت پائینی که داره کیفیت قابل قبولی داره یا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
دوستان این لنز 250-55 از نظر کیفیت چطوره ؟
آیا نسبت به قیمت پائینی که داره کیفیت قابل قبولی داره یا نه ؟
در اینجا مفصل بحث شده
به نسبت قیمتش لنز خوبیه
-
درخواست مشاوره برای خرید لنز
سلام
میخواستم بدونم که بین 250-18 و 55-250 کدوم از نظر کیفیت بهتره.
ببخشید این سئوال رو میکنم چون شنیدم که 250-18 بیشتر به خاطر رنجش قیمتش بالاست و از نظر کیفیت با قیمتش توازن نداره.
تجهیزاتم هم تو امضام ثبت شده. تازه کارم و خیلی مشاق به یادگیری. این لنز کیت خیلی دستم رو بسته.:::angry:::
ضمنا لازم به ذکر است که بیشتر به پرتره و ماکرو گرافی علاقه دارم.
اگه لنز دیگه ای با قیمت مناسب هم برای کار من مناسب بود معرفی کنید خوشحال میشم. :::love2:::
با تشکر
یا علی
-
پاسخ : درخواست مشاوره برای خرید لنز
سلام
نقل قول:
میخواستم بدونم که بین 250-18 و 55-250 کدوم از نظر کیفیت بهتره.
اول بفرمایید کدوم برند و مدل از 250-18 ها رو میفرمایید ( کنون که چنین رنج زومی نداره ) و چقدر بودجه در نظر گرفتین ؟ ( سوالات همیشگی برای خرید بدنه و لنز ! ) . در ضمن صرف علاقه تون به پرتره و ماکرو گرافی و اینکه 55-18 رو هم توی تجهیزاتتون دارید فکر نمیکنم داشتن هرکدام از 250-18 ها براتون واجب باشه ( وایدش رو تا 55 که دارید و تازه اینارو بیشتر برای مسافرت و گردشهایی که نمیخوان دائم لنز عوض کنند می بندند ) .
اگر 250-55 کنون مد نظرتون هست و دور و بر این قیمت میخواهین بچرخین بهتر از این بااین بودجه پیدا نخواهید کرد و رنجتون هم تکمیل میشه ( البته مینیمم فوکوسش 110 سانت هست و ضریبش بزرگنماییش 3.22 شاید ماکروش زیاد براتون جالب نباشه )
http://www.lenstip.com/index.html?pr...38&typ=0&moc=0
که در تمام این موارد هم توی فروم بسیار صحبت شده . یه چرخی هم توی تاپیک لنزها بزنین به نتایج جالبتری هم ممکنه برسین .
موفق باشید.
-
ممون از راهنمایی تون دوست عزیز
فعلا زیاد نمیخوام هزینه کنم . شاید هم یک بار برای همیشه بخوام لنز بگیرم
برای همین یه لنزی میخوام که هم رنجش به کارم بیاد و هم از هر نظر کیفیت خوبی داشته تا حدود 400 تومن معرفی کنید.
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
برای همین یه لنزی میخوام که هم رنجش به کارم بیاد و هم از هر نظر کیفیت خوبی داشته تا حدود 400 تومن معرفی کنید.
یا علی
درود
بگذارید همین اول دو نکته رو به شما یاد آور بشوم ( فارغ از بودجه ای که فرمودید )به ترتیب اولویت:
اول : بین رنج زیاد و کیفیت اپتیکال میتوانید یکی را انتخاب کنید یا رنج بیشتر که در این صورت لنز هایی که گستره بالایی دارند نمیتوانند کیفت لنز های شناخته شده را از نظر مرغوبیت بدهند ... یا کیفیت اپتیکال بیشتر را انتخاب کنید که در این صورت کیفیت بهتر را در کل اون رنج لنز خواهید داشت. یک مثال به فرض شما میتوانید یک لنز مثل 18-200 بگیرید که رنج وسیعی داره اما کیفیتاخیلی معمولی است ( با ارفاق! )و ارزانتر هم تمام میشود
اما همان رنج را می شود با دو لنز داشت 15-85 +70-200 که کیفیت اپتیکی خیلی بهتری دارند. و البته قیمتی بیشتر در مجموع. و البته شما لازم نیست از همان اول هر دو را یکجا بخرید ، شما میتوانید یکی یکی آنها را تهیه کنید بر حسب اولویت.
دوم: اینکه فواصل کانونی مختلف هر کدام برای کار بخصوصی مصرف دارند و بسته به نیازتان باید دنبال رنج خاصی از لنز ها باشید. نه اینکه همینجوری بروید و از فلان رنج تا فلان رنج را تهیه کنید اما همیشه فقط از قسمتی از آن استفاده کنید. مثلا برای عکاسی منظره یا لند اسکیپ و پرتره و ماکرو حیاط وحش و.... فواصل متفاوتی لازم است. پس فاصله کانونی که شما لازم دارید بستگی به جنس و نوع عکاسی شما دارد.
این دو فاکتور مهم را در انتخابتون در نظر داشته باشید
اما نظر شخصی خودم حیف است که روی اون دوربینی که دارید به دنبال اون لنز هایی که نام بردید باشید کیفیت خروجی ، به لنز بستگی دارد نه بدنه ، اگر بنا باشد لنز های ارزانی استفاده کنید و یا از برندهای متفرقه برای لنز استفاده کنید پس چه لزومی دارد بدنه کنون و یا نیکون بخریم؟ میتوانید فعلا دست نگهدارید و بودجه تان را بیشتر کنید. به طوری که بتوانید یک لنز شناخته شده و توصیه شده را برای نوع مصرفی که دارید تهیه کنید
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
یا علی
دوست عزیز به نظر من
با توجه به لنز 18-55 خودتون فقط و فقط 55-250 کانون رو خرید کنید.
من خودم برای دوستم این ترکیب رو در نظر گرفتم و با توجه به هزینه عالی از آب در اومد
18-55 کانون + 55-250 کانون و با محاسبه قیمت حدودا 80 تومان برای 18-55 ( البته شما که دارید این لنز رو) و 270 تومان حدودا برای 55-250 شما در کل 350 تومان هزینه می فرمائید در قبال داشتن رنج 18 تا 250 و به هنگام فروش احتمالی لنز 55-250 هم ضرر کمتری رو متحمل میشید چون هر چه لنز گرونتر باشد ضرر و افت قیمت هم بالاتر هست.
اما در مورد 18-200 به نظرم فقط برای کسانی خوب هست که حوصله تعویض لنز را ندارند خوب هست و الا با در نظر گرفتن موارد فنی ارزش قیمت 650 تومان حدودی رو ندارد
بابت هزینه ش اصلا نمی ارزه.
موفق باشید
-
من در کنار لنز کیت دوربینم میخوام یه تله و یه ماکرو تهیه کنم و زیاد توقع بالایی هم از نظر اپتیک ندارم . میخواستم ببینم تامرون 70-300 که قیمتش ارزونه زیر 200 تومن که هم تله هست هم ماکرو دلیل ارزونیش چیه و کیفیتی حداقل اندازه یه دوربین کامپکت مثل G11 رو میتونم ازش داشته باشم ؟ . قبلا خودم سیگما 70-300 داشتم خیلی برام فوکوس رو نقطه ایکه میخواستم سخت بود نمیدونم مشکل از لنز بود یا مهارت خودم.
-
سلام
یه سئوال برا م پیش اومده :
آیا بزرگی دهانه لنز به کیفیت لنز ربطی داره. لطفا دلیلش رو هم بفرمائید.
-
درود
دوستان نیاز به یک لنز FIX دارم.بیشتر هم پرتره میندازم.
نمی خوام زیادم گرون در بیاد.شما چه لنزی رو پیشنهاد می کنید؟
(دوربین 7D)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
General
(دوربین 7D)
بدون شك 85 اف 1.8 و يا بيشتر ميدهيد اف 1.4
جسارتا اين مورد براي پرتره عاشقان زيادي داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
General
(دوربین 7D)
سلام.
چه جور پرتره ای؟ کادر باز یا بسته؟ فضای باز؟ آتلیه؟ "زیاد گرون" یعنی تا چند تومن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
سلام.
چه جور پرتره ای؟ کادر باز یا بسته؟ فضای باز؟ آتلیه؟ "زیاد گرون" یعنی تا چند تومن؟
برای کادر باز و آتلیه می خوام؟ممنون از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
General
برای کادر باز و آتلیه می خوام؟ممنون از شما
خوب اگر می خواین که حتما لنز فیکس باشه و کادر باز, انتخاب زیادی ندارید.
با قیمت زیر 600 تومان گزینه هایی که دارید 50مم اف 1.4 کنن هست و 50مم اف 1.4 سیگما. من تعریف این لنز سیگما رو خیلی شنیدم و به نظرم با وجود قیمت بالاتری که داره ارزش خریدن رو داره.
توضیح: فاصله کانونی 50مم روی دوربین شما برای کادر نیم تنه مناسب تره اما برای پرتره تمام قد در آتلیه یا باید یکی از پرایم های گرون قیمت کنن رو بخرید یا یه لنز زوم با کیفیت مثل 24-105 یا از اون بهتر 24-70 رو بخرید (مگر اینکه آتلیه بزرگی داشته باشید). با قیمت زیر یک میلیون تومن احتمالا بهترین انتخاب برای شما 15-85 کنن باشه.
-
اگر اصرار به خرید لنز فیکس دارید و زیر 1 میلیون هم بودجه در نظر گرفتید 85 اف1.8 به نظر بنده بهترین گزینه اس.این لنز بسیار شارپ و با کیفیته اما خب باید آتلیه بزرگی برای پرتره های باز داشته باشید...پیشنهادات آقای ابراهیمی هم بسیار معقول و قابل تامل هستن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
من در کنار لنز کیت دوربینم میخوام یه تله و یه ماکرو تهیه کنم و زیاد توقع بالایی هم از نظر اپتیک ندارم . میخواستم ببینم تامرون 70-300 که قیمتش ارزونه زیر 200 تومن که هم تله هست هم ماکرو دلیل ارزونیش چیه و کیفیتی حداقل اندازه یه دوربین کامپکت مثل G11 رو میتونم ازش داشته باشم ؟ . قبلا خودم سیگما 70-300 داشتم خیلی برام فوکوس رو نقطه ایکه میخواستم سخت بود نمیدونم مشکل از لنز بود یا مهارت خودم.
دوستان پيشنهاد هاي خوبي دادن به نظرم يك نگاهي هم به ef-s 60mm ماكرو بندازين شايد براتون مناسب باشه
-
دز شرايط نوري مثل آتليه نيم نگاهي هم به 17-70 سيگما هم بيندازيد . فرهاد برنجي عزيز نيز تست خوبي با اين لنز انجام داده كه من هنوز در ثبت جزييات اين لنز در حيرتم.
در اينصورت ميتونيد يك لنز 85 را هم چاشني كني وجمعش هم به حدود يك تومان ميرسد.
-
اینکه 24-70 لنز خیلی خوبی برای این کار هست شکی نیست .فقط مشکل مالی دارم .وگرنه خودم این لنز رو خیلی مناسب میدونم.همین طور 24-70 سیگما.یا 17-70 .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
General
اینکه 24-70 لنز خیلی خوبی برای این کار هست شکی نیست .فقط مشکل مالی دارم .وگرنه خودم این لنز رو خیلی مناسب میدونم.همین طور 24-70 سیگما.یا 17-70 .
24-70 آره ولی
17-70 سیگما که قیمتش زیاد بالا نیست (500 تومان)
البته خیلی مواقع من 100 تومان داشتم که 120 نمی شده که در آن صورت یه 50mm f1.8 بگیر
کیفیت فوق العاده ای داره به نسبت قیمت و مطمئن باشید پشیمون نمی شید
اصلا همینجا اعلام می کنم پشیمون شدید خودم مشتری
پ.ن: ولی یه روز این 24-70 کنون دستم بود فرداش که می خواستم برش گردونم یهو به سرم زد بذارم فرار کنم برم افغانستان که نخوام لنز رو برگردونم (بعضی از دوستان این لنزو با 24-105 مقایسه می کنند که واقعا به نظرم ظلم می کنن به لنز 24-70)
-
انتخاب لنز با بودجه محدود
سلام
من 300تومن واسه تهيه لنز واسه عكاسي از طبيعت در نظر گرفتم .و تا 2-3 سال ديگه نميتونم لنزي تهيه كنم.
به نظرتون كدوم يك از موارد زير ميتونه بهتر باشه واسه من:
الف) 17-70 سيگما البته كاركرده
ب) 18-55 اي اس+55-250 اي اس كانن كاركرده
ج) لنز هاي تامرون كه با اين قيمت ميشه گرفت كه البته مشخصه ارزونتره؟
ممنون...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
دز شرايط نوري مثل آتليه نيم نگاهي هم به 17-70 سيگما هم بيندازيد . فرهاد برنجي عزيز نيز تست خوبي با اين لنز انجام داده كه من هنوز در ثبت جزييات اين لنز در حيرتم.
در اينصورت ميتونيد يك لنز 85 را هم چاشني كني وجمعش هم به حدود يك تومان ميرسد.
البته با وجود این همه لنز جدید، توصیه لنزی (خصوصاً نسخه کنونی غیر HSM) با این فوکوس گیج، یعنی 70-17 سیگما، آنهم در آتلیه که فوکوس دقیق معدود خواسته ایست که شما از لنز دارید (باقی خواستهها معمولاً برآورده میشوند) کمی نامناسب است.
در مورد لنزهای فیکس قدیمی در آتلیه هم...مخصوصاً اگر قرار باشد کار حرفهای از بانوان انجام شود و لباسهای بافت دار روشن (که در نهایت آن به لباس عروس میرسیم) CA این لنزها بسیار آزار دهنده است و در پست پروسس وقت شما را الکی میگیرد و یک جا از خود میپرسید که برای چه؟ خود را در استودیو به این زحمت انداختهاید که با لنز فیکس عکاسی کنید. لااقل در فضای باز (یا حتی فضای بسته و نور موجود) تحمل این مشکلات لنز توجیه دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
سلام
من 300تومن واسه تهيه لنز واسه عكاسي از طبيعت در نظر گرفتم .و تا 2-3 سال ديگه نميتونم لنزي تهيه كنم.
به نظرتون كدوم يك از موارد زير ميتونه بهتر باشه واسه من:
الف) 17-70 سيگما البته كاركرده
ب) 18-55 اي اس+55-250 اي اس كانن كاركرده
ج) لنز هاي تامرون كه با اين قيمت ميشه گرفت كه البته مشخصه ارزونتره؟
ممنون...
با منظوری که شما دارید ترکیب دوم بهتره.کیفیت خوب در برابر قیمت بسیار عادلانه...تا یه حدی تله هم دارید که اصولا لازمه...
جسارتا چقدر برای بدنه هزینه میکنید؟ و اینکه اصلا چه بدنه ای رو انتخاب کردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
با منظوری که شما دارید ترکیب دوم بهتره.کیفیت خوب در برابر قیمت بسیار عادلانه...تا یه حدی تله هم دارید که اصولا لازمه...
جسارتا چقدر برای بدنه هزینه میکنید؟ و اینکه اصلا چه بدنه ای رو انتخاب کردید؟
راستش من يك بادي 40 دي تهيه كردم و لنزي ندارم.ميخوام ماكزيمم با اين بودجه لنز واسه عكاسي از طبيعت و مكان كم نور و گاهي هم آسمان شب انتخاب كنم.
در ضمن مطمين هستم تا 2-3 سال ديگه نميتونم پول واسه لنز سيو كنم بايد براي تجهيز كلينيك پس انداز كنم.
كلا از تصاوير وايد خيلي خوشم مياد ولي عكاسي از پرندگان كه در اين سايت ديدم خيلي برام جذاب بود.ميخوام ببينم ايا اين لنز 17-70 اين قدر ارزش داره كه من اون تله ر و از دست بدم؟(منظور هم اف 2.8 در فوكال 17 و هم خود 17 ميليمتر كه فقط1 ميليمتر وايد تره)
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Mohebi
البته با وجود این همه لنز جدید، توصیه لنزی (خصوصاً نسخه کنونی غیر HSM) با این فوکوس گیج، یعنی 70-17 سیگما، آنهم در آتلیه که فوکوس دقیق معدود خواسته ایست که شما از لنز دارید (باقی خواستهها معمولاً برآورده میشوند) کمی نامناسب است.
در مورد لنزهای فیکس قدیمی در آتلیه هم...مخصوصاً اگر قرار باشد کار حرفهای از بانوان انجام شود و لباسهای بافت دار روشن (که در نهایت آن به لباس عروس میرسیم) CA این لنزها بسیار آزار دهنده است و در پست پروسس وقت شما را الکی میگیرد و یک جا از خود میپرسید که برای چه؟ خود را در استودیو به این زحمت انداختهاید که با لنز فیکس عکاسی کنید. لااقل در فضای باز (یا حتی فضای بسته و نور موجود) تحمل این مشکلات لنز توجیه دارد.
جناب محبي عزيز
ضمن احترام به نظر شما جسارتا چند سوال براي بنده پيش آمده كه در صورت پاسخ بنده نيز استفاده خواهم نمود:
1- با هزينه زير يك ميليون پيشنهاد دقيق شما چيست؟
2- شما با چه ديافي در آتليه به طور معمول عكس ميگيريد؟
3- در ديافهاي بسته تر كه معمولا در آتليه ها استفاده ميشود -- لااقل تا آنجا كه من ديده ام -- اختلاف فوكوس چقدر در نتيجه موثر است؟
4- آيا شما به نتيجه مقايسه جناب فرهاد برنجي عزيز اعتقاد داريد يا خير؟(تست 24-105 در مقابل 17-70)
5- در شرايط نوري عالي مثل آتليه تفاوت خروجي لنزها با هم چقدر تفاوت دارد؟
6-اتفاقا نسخه hsm سيگما با قيمت 449 دلار مدنظر بنده بود.
http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._DC_Macro.html
7- ذات لنزهاي سيگما در كندي و گيجي فوكوس نسبت به كانن بر همگان روشن است.آيا غير از اين است؟
جسارتا طرح اين سوالات نه به معناي نفي سخنان شما بلكه براي روشن شدن خود بنده مطح گرديده. با تشكر فراوان از شما استاد عزيز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
4- آيا شما به نتيجه مقايسه جناب فرهاد برنجي عزيز اعتقاد داريد يا خير؟(تست 24-105 در مقابل 17-70)
سلام جناب مسلمی
لینک این مقایسه رو میشه بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
جناب محبي عزيز
ضمن احترام به نظر شما جسارتا چند سوال براي بنده پيش آمده كه در صورت پاسخ بنده نيز استفاده خواهم نمود:
1- با هزينه زير يك ميليون پيشنهاد دقيق شما چيست؟
2- شما با چه ديافي در آتليه به طور معمول عكس ميگيريد؟
3- در ديافهاي بسته تر كه معمولا در آتليه ها استفاده ميشود -- لااقل تا آنجا كه من ديده ام -- اختلاف فوكوس چقدر در نتيجه موثر است؟
5- در شرايط نوري عالي مثل آتليه تفاوت خروجي لنزها با هم چقدر تفاوت دارد؟
6-اتفاقا نسخه hsm سيگما با قيمت 449 دلار مدنظر بنده بود.
http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._DC_Macro.html
7- ذات لنزهاي سيگما در كندي و گيجي فوكوس نسبت به كانن بر همگان روشن است.آيا غير از اين است؟
8- جالب است تقريبا تمام 36 ريوو موجود براي اين لنز همگي بر دقت فوكوس اين لنز صحه گذاشته اند.
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...o.html#reviews
جسارتا طرح اين سوالات نه به معناي نفي سخنان شما بلكه براي روشن شدن خود بنده مطح گرديده. با تشكر فراوان از شما استاد عزيز
1. بگذارید نظرم را در مورد سوال شما طور دیگری عرض کنم، در استودیو تنها لنزهایی را توصیه نمیکنم که بدنام هستند: مثل Canon EF-S 17-85/4-5.6 IS USM که هرکس خرید، زود از دستش خلاص شد (البته حتی این لنز بینوا هم ممکن است در موردش بیمهری شده باشد). اما خرید هر لنزی که رنج مورد قبولی را بپوشاند و بدنام هم نباشد (مثل سیگمای مورد نظر شما) از نظر من مقبول است
2. هدف شما این است که عمق میدان را به من یادآوری کنید؟
3. بسیار بسیار زیاد! اگر حتی به جای چشم روی حاشیه دماغ و کنار چشم فوکوس کنید، جادوی عکس از بین میرود...عمق میدان داستان دیگری است.
4. این مقایسه را ندیدهام و راستش علاقهای نیز به دیدناش ندارم - مدتهاست وقتم را صرف خواندن یا فکر کردن در مورد pixel-peeping نمی کنم. یک زمانی این مقایسههای کسالتبار و بینتیجه در این فوروم بسیار بود
5. بسیار کم! اگر هم اختلافی باشد مزیتی ایجاد نمیکند. مثلاً با 200-70 مشکل زیادی در آتلیه دارم که با پوستهای خراب سطح بالایی از جزئیات را ثبت میکند که برای روتوش تنها مزیتش گرفتن وقت من است. متاسفانه در دنیای واقعی کسی نیست که به خاطر ثبت جزئیات و برتری آن نسبت به لنز فلان، تشویقم کند. شارپنس تا حدی بسیار خوب و لازم است و آدم را به وجد میآورد، اما به محض این که آن را داشتید، دیگر فراموشش کنید.
6. حتی در آن صورت هم با وجود این همه لنز خوب کانن، حتی entry-level ها...خرید این لنز را درست نمیدانم (سیگما را وقتی توصیه میکنم که با سی چهل درصد قیمت بالاترآن کار از لنزی با برند کانن و نیکون بر نیاید)
7. در مورد همه لنزهای سیگما اطلاعاتی ندارم...اما لااقل تلههایی مثل 500-150 چنین مشکلی ندارند
8. بسیار خوب.
به طور یقین با این لنز - یعنی 70-17 سیگما - نتایج درخشانی میتوان گرفت، تنها نطر بنده این بود که با وجود این همه لنز کانن، خرید این لنز خاص سیگما درست نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
راستش من يك بادي 40 دي تهيه كردم و لنزي ندارم.ميخوام ماكزيمم با اين بودجه لنز واسه عكاسي از طبيعت و مكان كم نور و گاهي هم آسمان شب انتخاب كنم.
در ضمن مطمين هستم تا 2-3 سال ديگه نميتونم پول واسه لنز سيو كنم بايد براي تجهيز كلينيك پس انداز كنم.
كلا از تصاوير وايد خيلي خوشم مياد ولي عكاسي از پرندگان كه در اين سايت ديدم خيلي برام جذاب بود.ميخوام ببينم ايا اين لنز 17-70 اين قدر ارزش داره كه من اون تله ر و از دست بدم؟(منظور هم اف 2.8 در فوكال 17 و هم خود 17 ميليمتر كه فقط1 ميليمتر وايد تره)
ممنون
خب بدنه خوبی تهیه کردید...مبارکتون باشه.
اگر به عکاسی از پرندگان علاقه دارید در این صورت باز هم ترکیب کنونی تنها گزینه شماست.اما درباره دیاف باز و1 مم وایدتر بودن لنز مذکور این کاملا به خودتون بر میگرده.زمانی که با 135-18 یا حتی همین 55-18 عکاسی میکردم کمتر(خیلی کم)برام پیش اومد که احساس کنم این مقدار زاویه دید کم هست یا مشکل برام ایجاد کرده خب با خرید 85-15 اوضاع خیلی بهتر شد اما با همون 18 هم تا اون لحظه مشکل خاصی نداشتم.درباره دیاف هم با خیلی کم پیش اومد که با اون عکاسی که من میکردم نیاز به بازتر بودن دیافراگم رو احساس کنم.اجالتا همین ترکیب رو تهیه کنید و مطمئن باشید ظرف این مدت یکی دو ساله که فرمودید با این رنج از فاصله کانونی نیازهاتون کاملا شفاف خواهند شد.و در نوبت خرید بعدیتون به امید خدا برای انتخاب مشکلی نخواهید داشت...
پ.ن:اگر قبل از خرید به این نتیجه رسیدید که به اون مقدار تله نیاز ندارید با قیمت 300 تومان میتونید یک 135-18 دست دوم خریداری کنید که به نظر من کاملا ارزش پرداخت این مبلغ رو داره رنج خوبی رو هم در اختیارتون قرار میده و از تعویض لنز هم بی نیاز میشید...لنز خودم رو ناصر خسرو 250 فروختم...بسیار هم تمیز بود...