55-250 لرزه گیر ندارد. فکر نمیکنید تو 400 میلیمتر (معادل) کمی کار سخت بشه؟
canon 18-200 is , sigma 18-250 os هم مد نظرتون باشند.
55-250 لرزه گیر ندارد. فکر نمیکنید تو 400 میلیمتر (معادل) کمی کار سخت بشه؟
canon 18-200 is , sigma 18-250 os هم مد نظرتون باشند.
FD master
اگر دقت کنید
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS
.......
در پاسخ پست 1 این تاپیک، دوست عزیز اگه قبل از ارسال پست جستجو کنید می بینید که تاپیکهای متعددی وجود داره که می تونین سوالتونو در اون مطرح کنید مثل:
لنز مناسب براي دوربين هاي كنن
پ.ن:با فرهاد خان خط رو خط شد.
فکر نمیکنید هیچ کدوم از این پاسخ ها نمی تونه منو راهنمایی کنه ؟
به نظر شما من دو لنز 18-55 و 55-250 رو بگیرم یا فقط 18-270 تامرون رو ؟ البته اگر با این بودجه لنز بهتری سراغ ندارید ؟
البته فکر کنم مدیران تاپیک من رو ادغام کردند که تشکر میکنم ازشون .
دوست عزیز من الان حداقل دو ماه هست که دنبال لنر مناسب هستم ! و بیشتر تاپیک ها رو مطالعه کردم ! اما یا خیلی شلوغ هستند و زمان زیادی میبرند و نهایتا ادم رو بی حوصله میکنه ! یا اینکه دست آخر به هیچ نتیجه ای نرسیدن !
هدف من از ایجاد این تاپیک یک تصمیم گیری و راهنمایی نهایی بود چون قرار بود امروز برم تهران برای خرید که موندم فردا !
و باز هم جواب قطعی نیست ... !
لطفا یک راهنمایی منطقی بکنید
با سلام
با توجه به رنجی که نیاز دارید , من 18-200 Canon رو به شما پیشنهاد میکنم . آنطوریکه از همه بحث های این سایت هم میتونید نتیجه بگیرید , بهترین لنز همه کاره برای دوربینهای کراپدار کنن ، میشه گفت که 15-85 هست . اما در صورتی که تله این لنز براتون کوتاه باشه , به نظر می رسه 18-200 میتونه بهترین انتخاب کننی برای شما باشه .
احمد شيخالاسلامي
سلام
پاسخ قطعي شمارو آقاي شيخ الاسلامي دادند. تك لنز باشد، هم وايد باشد و هم تله، قيمتش هم بيش از 600 نشود فقط مونده بود كه بگوييد 200-18 هم باشد:) . البته 200-18 حدود 650 قيمت دارد.
270-18 تامرون هم لنز خوبي است ولي هم عكسي كه شما گذاشته ايد و هم قيمتي كه گرفته ايد مربوط به نسخه ي قديمي است و نسخه ي پي زي دي (پيزو درايو) خيلي جديد است و ظاهرش هم اين است:
فرهاد حسيني
canon EF s 15-85 mmرنج قیمت هم برام 500 تا 600 تومان هست !
دوربین هم کانن 60 دی
canon EF s 18-200 mm
محمــــــــــــــدی