درود
درسته که F/2.8 وسوسه کننده هست ولی وقتی عملا بدلیل کیفیت پایین تصویر نشه ازش استفاده کرد به چه دردی می خوره؟
اگر واقعا برای کسی F پایین مهم باشه همون 50-17 به مراتب برتر از این لنز و در مواردی هم از 85-15 مفید تر خواهد بود
ارادتمند
Printable View
[QUOTE=msh2200;407602]درود
همه چیز در تهیه لنز شارپی نیست!
اعوجاج، گشودگی دیافراگ، کاربرد و فوکال مناسب همه از عوامل تاثیر گذار هستند.
شما به راحتی می توانید کیفیت این دو لنز را با هم مقایسه کنید
مقایسه دو لنز
اما در مجموع بین این دو مورد بنده قطعا 85-15 را بدلایل زیر تهیه می کنم
1- رنج فوکال بهتر
2- شارپی بهتر
3- کاربردی تر بودن
اگر لنز سیگما 50-17 بود بحث متفاوت بود.
ارادتمند[/QUOT
ممنون از راهنمایی دوست گرامی
سلام خدمت دوستان
با نظر دوستان درمورد پست قبل به این نتیجه رسیدم که لنز 15-85 از 17-70 سیگما بهتره حالا یه بحثی هست چون من قصد خرید دارم و در مورد خرید چند لنز مرددم پس لطفا از دوستا تقاضا دارم منو مجدد راهنمایی کنید که از بین لنزهای 16-300 تامرون 18-200 کنون یا سیگما و 15-85 کنون کدومو بگیرم دوربینمم کنون 600d هست یه لنز کیت 18-55 و لنز 1.8 50mm الان دارم
ممنونم
درود
همانطور که دوستان هم اشاره کردند، کلا کلاس این لنزها متفاوته!
لنزهای سوپر زوم از سری Walk around هستند درحالی که لنز هایی مثل 85-15 و 70-17 لنزهای کاربردی اند!
اگر کیفیت و ارزش مندی لنز براتون مهمه همون 85-18 و اگر همه کاره بودن لنز را نیاز دارید بنظرم 270-18 تامرون یا 135-18 کنون سری STM از 300-18 تامرون و 200-18 کنون بهتره!
در مجموع شما چقدر می خواهید هزینه کنید برای لنز؟
ارادتمند
خب اگه یک لنز سوپر زوم میخواد من تامرون 16-300 رو پیشنهاد میدم.
تعریف این لنز رو زیاد شنیدم گویا از کیفیت مطلوبی برخورداره.
و به لرزشگیر VC ایمان دارم واقعا لرزشگیر خوبی هست.
اما اگه قراره اینقد هزینه کنید یه گوشه نگاهی هم به 24-105L بندازید اون هم لنز خوبیه و اگه به فول فریم ارتقا دادید به کارتون میاد
دوست عزیز 300-16 و 200-18 در رده لنزهای سوپر زوم walk around قرار می گیرند در حالیکه لنزهای 85-15 و 70-17 لنزهای زوم استاندارد هستند.
با توجه به ریویوهایی که دیدم و همچنین نمونه تصاویر لنز 300-16 تامرون خیلی بهتر از 200-18 ها عمل می کنه ( هم در کنون هم در نیکون ) و واقعا تامرون لنز بسیار خوبی رو به بازار معرفی کرده و ارزش خرید داره. در مورد 85-15 و 70-17 هم که مستحضر هستید برتری با 85-15 هست.
حالا بسته به مورد استفادتون و همچنین نیاز سنجیتون لنز مناسب رو باید انتخاب کنید.
16-300 تقریبا در تمامی فوکالها خوب عمل می کنه و تو بازه 85-15 برتری با 85-15 کنون هست. اکه ژانر کاریتون تو این بازه هست که انتخابتون کنون باشه ولی اگه احتیاج به زوم بسیار بالا دارید اونوقت تامرون انتخاب خوبیه.
درود
سیگما را موافقم ولی تامرون 50-17 F/2.8 نسخه لرزشگیر دار تعریفی نداره! بدون لرزشگیرش هم گیر نمیاد وگرنه نسخه بدون لرزشگیر تامرون از سیگما هم عملکرد بهتری داره.
اتفاقا برای فردی که مشکل هزینه داره ولی نیاز به فوکال بلند بنظرم این منطقی تره که روی کراپ بجای 250-55 یک 300-70 بگیرهنقل قول:
با توجه به ترجبه ای که با 300-70 تامرون داشتم اصلا برای کراپدار پیشهاد نمیکنم بهترین گزینه با هزینه کم برای کراپدار 250-55 هستش ، برای فول فریم هم تنها گزینه ارزان قیمت 300-70 تامرون هستش
در این صورت به فوکال حدود 450 می رسه که ارزشمند خواهد بود. از طرفی با توجه به اینکه معمولا اکثر لنزها تصاویر لبه های خوبی ارائه نمی دهند در صورت استفاده از دوربین کراپ بخش زیادی از لبه های تصویر لنز روی سنسور قرار نمی گیره که در نتیجه تصویر یک دست تر خواهد بود/.
از طرفی برای آینده هم بهتره! هم برای فروش و هم ارتقاع
ارادتمند
در مجموع شما چقدر می خواهید هزینه کنید برای لنز؟
ارادتمند[/QUOTE]
ممنون از توجه شما من حدود 2 میلیون تومان میخام خرید کنم
دوستان عزیز و گرامی تشکر میکنم از توجه همه شما
من همه نظرها رو خوندم و یک نکته رو بگم که من علاقه به تعدد لنز ندارم حد اکثر دو لنز میخام داشته باشم لنز کیت خود دوربینو میزارم کنار قفط میمونه یه mm 50 1.8 و لنز پیشنهادی شما اگر واقعا 16-300 یا 18-270 حوبه که بهتر اگه 15-85 از نظر کیفیت خروجی خیلی فرق میکنه همون 15-85 میگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز قطعا که شارپی 300-16 به 85-15 نمی رسه ولی اینو درنظر داشته باشید که 300-16 شارپنس قابل قبولی داره، حداقل در میان همرده ها. من پیشنهاد می کنم برای اینکه شک و شبهه شما برطرف بشه و راحتتر بتونید بین این دو لنز تصمیم بگیرید، حتما نمونه تصاویر رو ببینید. شاید من اینجا گفتم که شارپنس خوبی داره ولی به چشم شما شارپنس خوبی نداشته باشه و راضی کننده نباشه. بنابراین تو وضعیت موجود دیدن نمونه عکسها می تونه تعیین کننده باشه. علاوه بر شارپنس موارد دیگری نظیر کاهش شارپنس در گوشه ها، وجود ویگنت و Ca رو هم در نظر داشته باشید.
https://www.flickr.com/groups/tamron_16-300/
https://www.flickr.com/groups/canon1585/
موفق باشید.
درود
عطا جان شما خودتون اطلاع دارید تصاویر اکثرا دارای پردازش هستند و قابل اطمینان نیستند!
من تا به حال Review معتبر از این لنز ندیدم ولی 270-18 تامرون در برابر 200-18 کنون کیفیت قابل تاملی داره و بعید نیست در این لنز هم همین طور باشه!
اگر دوستان رویویی از 300-16 سراغ دارند لطفا آپ کنند تا مقایسه ای انجام بدیم
ارادتمند
اگر دوستان رویویی از 300-16 سراغ دارند لطفا آپ کنند تا مقایسه ای انجام بدیم
ارادتمند.
درود
Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Macro Lens Expert Review
نگاهی هم به لنز
Sigma C 18-300 mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM
داشته باشید بد نیست.
Sigma C 18-300 mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM review - Sample shots - Lenstip.com
درود
ضمن تشک از شما، منظور از رویو معتبر این هست که هم سایت معتبر روی آن تست کرده باشد و هم قابلیت مقایسه خوبی با لنزهای دیگه داشته باشه!
ممکنه یک لنز در 2 یا سه فوکال تصویرش اصلا خوب نباشه و به استناد صرفا 3 فوکال متفاوت نمی شود نظر قطعی داد!
مثلا تستهای زیر خوب هستند
1- Tamron 16-300 VS Canon 18-200
2- Tamron 16-300 VS Canon 15-85
3- Tamron 16-300 VS Tamron 18-270
فکر می کنم با این تست خیلی چیزها مشخص شده باشه!
تفاوت بین دو تامرون ناچیزه! تفاوت تامرون و کنون 200-18 هم همینطور! هرچند در فوکال بالا بنظرم عمکرد کنون کمی بهتر بود
البته در فوکال بالا 270-18 نسبت به کنون عملکردش کمی بهتره!
در خصوص لنز 85-15 هم که دیگه چیزی برای گفتن وجود نداره و اختلاف خیلی فاحشه!
ارادتمند
دوستان لنز وایدتر از 35 و سریعتر از f/2.8 که ارزونقیمت هم باشه واسه کنون هست؟ منظروم لنزهای قدیمی هست.
سلام.
در انجمن سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
در مورد استفاده از لنزهای objective کسی اطلاعی داره؟!
لنز های مربوز به میکروسکوپ.
https://www.google.com/search?q=obje...g&ved=0CBwQsAQ
عکس های ماکرو فوق العاده ای مس شه گرفت.
ممنون می شم اگر تاپیکی هست لینک بدید یا همی نجا نکات رو بفرمایید.
سلام دوستان بالاخره دیروز دل به دریا زدم رفتم یه 15-85 گرفتم تا الانم شاتی نزدم
خواستم از راهنمایی دوستان گرامی تشکر کنم
با عرض سلام و خسته نباشید.
یه لنز میخواستم برای d7000که هم زوم خوبی داشته باشه هم قیمت مناسب.
درسته ک واژه xبرای زوم این دوربین ها مناسب نیس ولی لنزی هست که زومی حدود60xداشته باشه و بشه باهاش عکاسی پرتره هم انجام داد؟
سلام
دوست عزیز همچین لنزی برا dslr وجود نداره
اخیرا تامرون یه لنز 16-300 برا کراپ ارایه داده که اونم 18.75x هست که خیلی با خواسته شما فاصله داره
برای رسیدن به این زوم باید به فکر دوربینهای سوپر زوم باشید
در اخر من لنز 18-105 نیکون رو پیشنهاد میدم که کیفیت و رنج مناسبی داره.
موفق باشید.
با این توصیفات یه انز زوم میخوام یه لنز بزا پرتره
لنز16-300قیمتش چنده هست توبازار یجا دیدم زده بود2200000
Lens Line: All-in-one-Zooms; Tamron USA, Inc.
درود دوست گرامی!
یه نگاهی به سایتها بندازید جواب خواهید گرفت. ضمنا هدف شما باید مشخص تر باشه.
17-70 سیگما + 300-70 تامرون نسخه لرزشگیردار ترکیب مناسبی برای شما خواهد بود و اگر تک لنز مد نظرتون هست 140-18 نیکون یا 300-16 تامرون پیشنهاد بنده به شماست!
البته بهتره به موارد آخر لنز فیکس 50/1.8 هم اضافه کنید!
موفق باشید
آقا جواد عزيز، يه نكته رو عرض كنم.
اگه زوم بالا رو براي كاربرد خاصي نميخوايد و صرفا استفاده تفنني مد نظرتونه، كيفيت رو فداي زوم نكنيد. انتخاب يه لنز باكيفيت با Range محدودتر بسيار منطقي تر از انتخاب لنزي با Range بالا و كيفيت به مراتب پايينتره.
ارادت
توصیه کاربردی و تجربی بنده به حضرتعالی اینه که بهتره فعلا یک عدد 140-18 جهت 7000 تهیه بفرمایید.رنج مناسب و مانت فلزی و قیمت مناسب.کسانی که به فاصله کانونی بالا احتیاج دارن در برند نیکون مثلا میرن سراغ پرایم 800 میلیمتری.با قیمت 70 میلیون ناقابل.ولی این چیزی که شما میخواهید یک عدد تلسکوپه!!!
درود
دوستان کاملا خدمتتون صحبت کردند
شما کلا فلسفه وجودی DSLR را با SLR-Like اشتباه گرفتید!
لنزی با 60X بزرگنمایی اصلا وجود نداره! این لنز باید فوکال 3000mm داشته باشه که بنده شخصا بالاترین فوکالی که دیدم (البته عکسش را) 1600mm لایکا بوده اون هم با وزن بالا!
پس قابلیت حمل نخواهد داشت!
البته می توانید به تلسکوپ های اشمیت گاسکرین هم فکر کنید که قیمتشون در قطر 8 اینچ 20 میلیون به بالاست و در 14 و 16 رقمشون واقعا نجومی خواهد بود.
اگر بعد روانی زوم اینقدر براتون مهمه بهتره SLR-Like تهیه کنید
اراتمند
سلام دوستان
بین دو لنز 35mm f1/8 و 50mm f1/8
برای نیکون کراپدار کدوم بهتره؟
با توجه به اینکه گفته میشه لنز پنجاه شارپ تره و...
و از اونطرف هم 35 روی کراپدار معادل پنجاه میشه که فوکال نرماله
استفاده ی من هم بیشتر خیابانی و پرترس
35برای پرتره کم نیست؟
50برای خیابانی زیاد نیست؟
ممنون میشم پاسخ بدید
درود،
اگه هدفتون عکاسی پرتره هست که لنز 50 مناسب هست ولی اگه هدفتون عکاسی خیابانی باشه 35 بهتره. ضمنا لنز 35 ca قابل توجهی هم داره که می تونه آزار دهنده باشه.
با 50 کادرتون برای عکاسی خیابانی زیادی بسته هست چون معادل 75 فول فریم رو میده که برای چنین ژانری بیش از اندازه بسته هست.
باید ببینید اولویتتون بیشتر کدوم سمته. اگه بیشتر پرتره هست که لنز 50 در غیر اینصورت لنز 35.
ممنون از پاسختون
بنظرتون خیابانی رو نمیشه با همون 18-55 انجام داد؟با توجه به اینکه تازه کارم و....
و ازونجایی که تازه کارم بعضی از اصطلاحات رو نمیدونم
منظورتون ازcaچیه؟
سلام
تا دوستمون تشریف بیارن عرض کنم خدمتتون ca یعنی خطاهای رنگی لنز.۵۵-۱۸ از نظر فاصله کانونی هم پرتره رو پوشش میده و هم خیابانی یعنی هم ۵۰ میلیمتر داره و هم ۳۵ میلیمتر.اما دیاف این لنز خیلی مناسب کارهای مورد نظر شما نیست و یک لنز عمومی است.شما نیاز به لنزی با دیاف باز دارید برای پرتره.مثل ۱.۴ یا ۱.۸
ممنون
بله بخاطر دیاف باز میخوام 50ثابت بخرم
ولی خیابانی باتوجه به اینکه معمولا نور کافی وجود داره آیا18-55مناسب نیست بازهم؟بویژه برای سیاه سفید؟
بعد یک سوال ناشیانه دیگه آیا پنجاه ثابت برابر 50 تو لنز18-55ه یا فوکال بیشتری داره؟
چونکه 50 روی کراپدار برابر80فول فریم میشه
و آیا لنزی با فوکال بالا مثل18-200یا18-140 تو فوکال های بالا بازم عمق میدانشون بده؟چون یجایی میخوندم که فوکال هرچی بیشتر بشه عمق میدان میاد پایین تر و برای پرتره مناسب تر میشه(البته جدا از دیافشون که تو اون فوکال ها خیلی بالاست5/6)
ببخشید که سوالام زیاد شد و خیلی ناشیانس
سلام دوستان
بنده الان لنز 18-55 vr IIدارم
تصمیم گرفتم برای تابستون این لنز رو بفروشم و لنز 18-105 بگیرم
چند تا سوال داشتم از خدمت شما دوستان عزیز
سرعت فکوس 18-105 به اندازه این لنزی که در حال حاظر دارم میشه؟
به طور کلی با توجه به دهانه ی بزرگتر لنز 105 آیا نور ورودی من تغییری درش اعمال میشه؟
و سوال آخر اینکه کیفیتش از این لنزی که در حال حاظر دارم بیشتر هستش؟
18-105 رو برای رنج بیشتر میخوام چون در فوکال های پایینتر دیاف بازتری هم داره..مثلا در 50 میلیمتر که برام کاربرد زیادی داره دیاف بازتری از لنز خودم بهم میده
ممنون میشم راهنمایی کنین دوستان
موفق باشید
علاوه بر مزیت فوکال بیشتر این لنز کیفیت بهتری هم دارد سرعت فکوس بهبود دارد ولی در نور دریافتی شما تاثیری حدود 3/4 استاپ خواهد داشت
ولی دهانه لنز تاثیر بر نور گیری بیشتر سنسور نخواهد داشت
اگر محدوده فوکالی که نیاز دارید 50 است بجای این لنز یک عدد پرایم 50 بگیرید
با سلام خدمت اساتید
من حدودا 8 ماهه که یه D7100 خریدم که لنز کیتش 18-140 بود ولی من اون لنز رو دادم به فروشنده و یک 18-55 VR نسل قدیم گرفتم چون اون موقع یکم دستم بسته بود
الان می خوام یه لنز بگیرم در حدود 2 تومن چون از کیفیت عکسام راضی نیستم واقعا
فیلد اصلی عکاسی من ، معماریه ولی خوب عکس های دیگه هم میگیرم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم .
گزینه هایی که خودم روشون فکر می کنم اینا هستن
18-140 خود لنز کیت
11-16 f/2.8 توکینا
16-85 f/3.5-5.6 نیکون
و سوال دیگه اینکه برای عکاسی معماری بهتر نیست از لنز هایی که دیاف باز تری دارن استفاده کرد ؟
مقایسه بین 18-140 و 16-85 :Nikon 16-85mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX Nikkor Lens Image Quality
عکاسی معماری نکردم ولی فکر نمیکنم نیازی به دیاف باز باشه به دلیل عمق میدان زیاد.
پیرو فرمایش دوستمون، بهترین لنز 85-16 نیکون هست که علاوه بر ژانر معماری می تونید پرتره، منظره، عکاسی روزمره و خیابانی هم انجام بدید و شما رو از خریدهای بعدی بی نیاز می کنه. 16 مم هم می تونه در قیاس با 18 میلیمتر برای عکاسی معماری تعیین کننده باشه. دیاف باز هم به دردتون نمی خوره مگه اینکه بخوایید تو شب و بدون سه پایه عکاسی کنید.
ممنون از دوستانی که وقت گذاشتند و راهنمایی کردن
الان مشکلی که با این 18-55 دارم اینه که به اندازه کافی واید نیست و اینکه تو محیط های تاریک مثل داخل بناهای تاریخی و داخل خونه (اکس های خانوادگی ) عکس های خوبی نمیگیره و علی رغم f/3.5 در باز ترین حالت با سرعت شاتر معمولی در حد 1/10 هم عکس ها کیفیت مطلوبی ندارن حالا هرچقدر من برای خانواده توضیح بدم این دلایل موجود رو باز میگن این همه پول دوربین دادی که این عکسا رو بگیری ؟!!!
با این حال اصلا از کیفیت عکس های 18-15 راضی نیستم
واسه همین tokina 11-16 f/2.8 رو مد نظر قرار دادم
حالا با این دیاف تغییری تو عکس هایی که در محیط های کم نور گرفته میشه تغییری حاصل میشه ؟
شارپنسش چطوره ؟
سلام دوستان من میخوام یه لنز 18 140 نیکون بخرمو راجبش تحقیق کردم و فهمیدم که بدرد من میخوره.
ولی میخوام بدونم موقع خرید تو مغازه باید به چه چیزا توجه کنم یا چیا رو چک کنم که سرم کلاه نره
خلاصه تکات مهم هنگام خرید و تست لنز چیه؟
راجب لنزای دست دوم چی؟
با سلام
برای لنز نو و دست دوم، این موارد رو هنگام خرید رعایت کنید:
1. اول از همه عدسی ها رو چک کنید هم اولین و هم آخرین که عاری از هر گونه خط و خش باشه.
2. لنز رو تکون بدید نباید صدای غیر عادی به گوش برسه.
3. جای پیچ گوشتی ها رو کنترل کنید که باز نشده باشند و رنگشون از بین نرفته باشه و آثا پیچ گوشتی روشون نباشه.
4.رینگ زوم و رینگ فوکوس باید خیلی نرم و بدون وقفه و یا برخورد به چیزی به صورت کاملا روان بچرخند.
5. حتما عکاسی کنید و با فوکوس نقطه ای روی نقطه ای فوکوس کنید، ببینی در تصویر گرفته شده، آیا فوکوس دقیقا همونجایی هست که شما فوکوس کرده بودید؟
6. لنز حتما گارانتی داشته باشه، گارانتی دو ساله ایده آل هم باشه که چه بهتر.
7. مانت لنز رو چک کنید که آثار خراشیدگی و استفاده زیاد که منجر به خط و خش در قسمت مانت می شود، وجود نداشته باشد.
موفق باشید.
سلام من 600d دارم با لنز 18-55 IS II
اخیرا برای دوستان یک 700d خریداری شد با لنز 18-135 STM
من در عکاسی آماتور هستم و با دوربین های زیادی کار نکردم ولی اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد فوکوس سریع و بی صدا ( که البته به خاطر STM هست ) بود
خواستم بدونم این سرعت فوکوس در صورتی که این لنز روی 600D هم استفاده بشه وجود خواهد داشت ؟
بیشتر روی فیلمبرداری این قابلیت مد نظرم هست
سلام
15-85 لنز ارزشمندیه ولی اگر قادر با بالا بردن بیشتر سرعت شاتر در بازترین دیاف نمیشید حتما از فلاش باید استفاده کنید یا ایزو را تا حد مطلوبی افزایش بدید!
توکینا بدرد استفاده مورد نظر شما برای خانواده نمیخوره چون تصویر شما دارای اعوجاج و نیز کوچکتر خواهد شد و دفورمیتی ایجاد خواهد کرد!
لنز 50-17 با دیاف 2.8 در این موارد بهتر عمل خواهد کرد!
موفق باشید
سلام
من قصد خرید دوربین 3200 یا 3300 نیکون را دارم ملاکم عکس خانوادگی با کیفیت بالا و فیلمبرداری در درجه دوم
ولی لنزی که همراه آن به فروش میرسد 18-55 میباشد که با فرمایشات برخی دوستان زیاد مطلوب نیست می خواستم نظرتان را درباره لنز جویا شوم ضمنا من حدود 1500000 میخواهم برای دوربین به همراه لنز هزینه کنم
سلام
نیکون 3300 و 3200 هر دو می توانند خواسته های شما را برآورده کنند اما اگر بتوانید بیشتر هزینه کنید لنزهای 105-18 یا 140-18 می توانند محدوده زوم بالاتری در اختیار شما بگذارند وگرنه 55-18 هم لنز خوبی است البته با توجه به هزینه ای که می کنید ...
یکی از دوستام قصد خرید F2.8 70 200 برای 6D داره ...
تو خرید سیگما و کنون مونده ...
کسی مزایا و معایب هر کدوم می دونه ؟