با تشکر ازدوستان..
لنز 150-600 c سیگما خریداری شد ..به قیمت 3500 درهم..
فرصت تست دست نداد چون باید مسافری میفرستادم ایران..
انشالله بزودی ازش یه ریویو میذارم..
با تشکر
Printable View
با تشکر ازدوستان..
لنز 150-600 c سیگما خریداری شد ..به قیمت 3500 درهم..
فرصت تست دست نداد چون باید مسافری میفرستادم ایران..
انشالله بزودی ازش یه ریویو میذارم..
با تشکر
سلام دوستای عزیز
لنز 70 200 اف 2.8 نیکون ورژن قدیمی. چه جوره؟ کیفیتش به نسبت مدل جدید پایینتره؟؟ چقدر؟ من یدونه تمیزشو پیدا کردم. میشه راهنماییم کنید که چه قیمتی خوبه واسه خریدنش. البته جالب فود وهسم لنزش. سفید هست
دوستان نظرتون در مورد فروش 18-140 و 50مم و خرید 24-70 اف 2.8 چیه ؟
دلیل این تصمیمم عدم استفاده از 18-140 و نیز اندکی دست و پا گیر بودن فوکال ثابت 50مم هست.
درود،
امین جان این لنز حرفه ای ارزش خرید رو در برابر 140-18 داره. منتها رنج شما روی دوربین کراپدار 105-36 معادل فول فریم خواهد شد. مورد دیگه اینکه شارپنس این لنز در 24 میلیمتر تو کمترین میزان خودش هست و رفته رفته تو فوکالهای بالاتر شارپنسش بیشتر میشه، برای مطمئن شدن از این موضوع، حتما نمونه عکسهای فوکال 24 و فوکالهای نزدیک به 24 رو ببینید ولی کلا موردی نیست که بخواد روی تصمیم گیری تاثیر گذار باشه و این لنز تو 24 میلیمتر هم به اندازه کافی شارپ هست.
مورد دیگه که من چند جا دیدم چند نفر بودن که ار شل شدن و وارفتگی لاستیک رینگ زوم بعد از چند سال کار کردن، گله داشتن.
دیافراگم 2.8 هم که ارزش این لنز رو دو چندان میکنه و خودتون از مزایای اون اطلاع دارید.
بدنه ای کاملا فلزی اما محکم با وزنی حدود 900 گرم از دیگر خصوصیات این لنزه.
ارادت.
سلام خدمت اساتید عزیز
من دوربین جدیدم رو تحویل گرفتم
البته روی خود دوربین کیت 18-135 وجود داره ولی واقعا خسته کنندس
تا 2 میلیون چه لنزی پیشنهاد میدید
لنز زوم-واید با دهانه بزرگ نیاز کارم هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود
مبارکتون باشه
زوم واید یعنی چی؟
یعنی یک واید که زوم باشه یا منظورتون یک لنز سوپر زوم مثل 200-18 هست؟
اگر واید براتون مهمه به لنزهایی خوب زیر می توانید فکر کنید
50-17 F/2.8 سیگما
8-16 سیگما
16-11 توکینا
دهنه بزرگ هم اگر براتون مهمه (البته دلیلش را نمی دونم) 40-17 کنون
و با هزینه بیشتر هم می توانید 30-15 تامرون را تهیه کنید.
اگر هم براتون رنج فوکال مهمه
16-300 تامرون
18-200 کنون
ارادتمند
بله دقیقا منظورم لنز واید که زوم خوبی داشته باشه
بیشتر نظرم روی 18-200 STM هست
نظرتون رو بفرمایید
درود
اصولا لنزهای سوپر زوم کاربرد Walk Around دارند!
بنابراین نباید توقع داشته باشید چیز خوبی نصیبتون بشه!
اگر چنین کابردی داشتید می توانید با همین هزینه یک دوربین بریج مثل sx60 تهیه کنید.
ولی اگر واقعا قصدتون دنبال کردن این فعالیت بصورت حرفه ای هست می توانید یک کار دیگر انجام دهید
1- خرید یک لنز 50-17 سیگما با دیافراگم F/2.8 که لنزی بسیار ارزشمند خواهد بود و خرید یک لنز 300-70 تامرون که همان ترکیب را برای شما ایجاد خواهد کرد.
البته اگر قصد فیلم برداری با دوربین عکاسی را ندارید!
به این نکته دقت داشته باشید لنز های سوپر زوم لنز های با کیفیتی از نظر خروجی تصویر نیستند! و تقریبا در فوکال های بالای 130 الی 150 عملا باعث افت کیفیت تصویر خواهند شد.
با تمام این مطالب، و اصرار بنده و مطمئنا خیلی از دوستان فروم به عدم تهیه چنین لنزهایی، شما می توانید به لنزی که خودتون معرفی کردید و لنز 300-16 تامرون فکر کنید
ارادتمند
Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM
این لنز برای عکاسی منظره و پرتره کاملا جوابگو هست؟؟؟ به عنوان تک لنز
هم دیاف خوبی داره و هم تا 50 م م داره!!! یعنی میشهگفت کار دو لنز 18-55 و 50 مم رو تقریبا انجام میده.
برای دوربین D5300
قیمتش چنده؟؟؟
درود
بنده نمونه تامرونی لنز را برای مدت 3 ساله دارم و ازش استفاده کی کنم برای کارهایی که گفتید خوبه! البته لنز پرایم با چیزی قابل جایگزینی نیست ولی بعنوان راه حل موقت خیلی خوبه و بعنوان لنزه همه کاره با دیافراگم باز بنظر شخصی بنده لنز ارزشمندیه! بحصوص که با ضریب کراپ باز هم یک واید و زوم خوب خواهد بود.
قیمت این لنز نباید بیشتر از 2 میلیون باشه!
نمونه تامرونی لنز بدون لرزشگیر حدود 1.5 هست البته اگر در بازار موجود باشه (تاکید دارم اگر قصد خرید برند تامرون را دارید بدون لرزشگیر تهیه کنید و آن هم بدلیل شارپنس بالای لنز نسبت به نمونه لرزشگیردارشه)
لنز 55-17 نیکون هم که حدود 2.5 بصورت کارکرده باید قابل تهیه باشه (قیمت زمستان سال گذشته)
در پایان باید به این نکته اشاره کنم که مقایسه 55-18 های دوربین با این لنز کلا مقایسه جالبی نیست! این سری لنزها از نظر شارپنس و دیافراگم قابل قیاس با لنزهای اقتصادی موجود بر بروی دروبین ها نیستند
ارادتمند
Sigma 17-50mm زوم هست؟
یعنی میشه زوم کرد اندازه 18-135؟
واقعیت من تازه شروع کردم و زوم کافی و خروجی تصویر برام خیلی اهمیت داره
کلیه لنزهای دارای فوکال متفاوت در کلاس زوم هستند حالا چه 300-16 باشه چه 16-11
در مورد زوم هم کلا ذهنیتتون را عوض کنید!
فوکال بالا روی یک لنز زوم می شه سوپر زوم که اصلا کیفیت نداره و عملا پول تو آب جوب ریختنه!
اگر چنین لنزی نیاز دارید بهترین لنز همان 135-18 هست برای شما
سلام.
بنده مدتی هست با 700دی و لنز 18 135 کار میکنم. ولی دیگه خسته شدم. دنبال لنز حرفه ای تری هستم. به فوکال بیشتر از 135 هم نیازی ندارم. بیشتر کارم منظره و گاهی هم پرتره هست. به عکاسی ماکرو هم علاقه دارم ولی تجربه ای ندارم. به عنوان لنزی که با اکستنشن و لنز
معکوس هم بشه ازش استفاده کرد چی رو پیشنهاد میدید. از نظر بودجه هم تا 3 4 تا مشکلی نیست.
واقعا بین لنزهای ماکرو
۹۰ تامرون و ۱۰۵ سیگما هر دو شرکت لنزهای جدیدشون مد نظرم هست .کدام بهتر است؟
حد قیمتی هم لطف کنید بذارید ممنون میشم
مشکلات عکاسی ماکرو با لنزهای ماکرو چیست؟
ممنون بابت راهنمایی ها
الان بین 2 تا لنز موندم
Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM
یا
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
با توضیح لطفا
درود،
دوست عزیز 85-15 برای شما مناسبتر هست. لنز 105-24 یه لنز فول فریم هست که روی دوربین شما میشه 168-38.4 معادل فول فریم که عملا واید رو از دست خواهید داد و باید با عکسهای منظره خداحافظی کنید، این لنز یه لنز کیت هست و انتظار زیادی هم نمیشه ازش داشت.
اما 85-15 یه لنز زوم مناسب با نیازهای شماست هم تله رو دارید ( تا حدودی) هم واید ارزشمند 15 میلیمتر رو دارید. ضمن اینکه کیفیت اپتیکی و همچنین کیفیت ساخت فرای سایر لنزهای کیت کنون داره و مطمئنا از خریدتون پشیمون نمیشید.
عطاجان، جسارتاً خواستم در مورد نظر شما درباره زوم نکته ای عرض کنم:
اکثر دوستان هنوز تناسب X ( همان فلان X دوربین های کامپکت ) در ذهنشون هست. وقتی شما میگید لنز 17-50 زومی برابر 2.9 داره، ناخودآگاه همین طرز فکر اشتباه دوباره تداعی میشه. چون با این تعریف لنز 100-400 هم 3برابر زوم داره که از نظر کسی که معنی و مفهوم فوکال رو نمیدونه یکی نشون داده میشه. یامثلا لنز 400 مم فیکس 1برابر زوم داره ...
تعریف شما از زوم درست، اما باید بجای این نسبت بیشینه فوکال به کمینه فوکال ( که صرفاً یک تناسب نسبی است ) به عدد واقعی فوکال توجه کرد. و دوستان تازه کار هم تا با لنزها کار نکنن مفهوم فوکال رو درک نخواهند کرد.
جسارت بنده رو پذیرا باشید.
بنده هم پیشنهاد خرید لنز 15-85 رو میدم به همون دلیلی که عطا جان فرمودن و بیشتر بدلیل از دست دادن فوکال واید.
دوستانی که ماکرو کار کردن، بیشتر لنز 105 سیگما البته ورژن OS رو پیشنهاد دادن. بدلیل فوکال بالاتر ( فاصله بیشتر از سوژه) و شارپنس بیشتر.
مشکلات لنز ماکرو یکی عمق میدان کمه و دیگری که شاید برای بعضی ها مشکل به حساب نیاد نبود بودجه برای تهیه لنز هست !
اگر پول باشه، فقط مشکل اول باقی میمونه...
مگر لنز 15-85 لنز کیت نیست؟!
بنظر من عملا تفاوتی بین این دو لنز 18-135 و 15-85 در کیفیت وجود ندارد! بخصوص اگر 18-135 نسخه stm باشد.
دوست عزیز، تعویض لنز به این صورت هیچ نفعی برای شما ندارد. لنزهای همه کاره همه کیفیت مشابه ای دارند. اگر از کیفیت عکسها راضی نیستید راهش مطالعه و یادگیری عکاسی است. شاید تجهیزاتی مثل سه پایه و یا فلش تاثیر بسیار بیشتری بر کیفیت عکسهای شما داشته باشد. مگر اینکه به لنز خاصی نیاز داشته باشید مثلا زوم بالا و یا واید زیاد. پیشنهاد من این است که این لنز همه کاره (هیچ کاره) را نگه دارید و بسته به نیازتان چند لنز تخصصی به مجموعه تجهیزاتتان اضافه کنید.
درود،
خیر لنز 85-15 لنز کیت نیست و از نظر کیفیت تصویر و کیفیت ساخت بدنه یک سرو گردن بالاتر از لنزهای کیت مثل 135-18 هست.
18-135 STM از نظر اپتیکی نزدیک به 85-15 هست اما باز هم این 85-15 هست که عنوان بهترین لنز کراپدار کنون رو یدک میکشه.
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens Image Quality
سلام دوست گرامی
هم 15-85 کیت است و هم 18-135و صد البته که هر دو کیت هم نیستند! این بستگی دارد که لنز به صورت کیت بدنه از سوی سازنده در کارتن دوربین قرار گرفته باشد و یا برای فروش تکی بسته بندی شده باشد. ضمنا کیت بودن یا نبودن یک لنز دلیلی بر با کیفیت یا بی کیفت بودنش نیست.
من با فرمایش شما موافقم که 15-85 بسیار لنز خوبی است ولی باید دید که کارایی آن و برتری های آن نسبت به لنز دیگر چیست و برای چه کسی کاربرد دارد.
کسی که میخواهد گهگاه عکاسی منظره + گاهی پرتره + مقدار زیادی اجتماعی/ خیابانی و یا عکاسی خانوادگی را همزمان و با قیمتی معقول و صد البته کیفیت متوسط انجام دهد نسبت به خرید این لنز اقدام میکند و خیالش از بابت همه راحت است. حال اگر همان شخص 18-135stm را تهیه کند چه چیزی را از دست داده؟ عملا هیچ (تنها حدود 5 میلیمتر واید در حالت معادل شده فول فریم) برای منظره گرافی ( که فراموش نشود کاربر مذکور عکاس حرفه ای منظره نبوده و صرفا گاهی منظره گرافی میکرده وگرنه 10-18 یا 10-22 و ... داشته و نیازی به استفاده از لنز همه کاره اش نمیداشت)
نتیجه : برای بازار هدف دو لنز هر دو خوب هستند و برتری محسوسی نسبت به هم ندارند. (اگر بحث فیلمبرداری باشد که تازه 18-135 به واسطه موتور STM برگ برنده نیز خواهد داشت) بنابر این فرمایش دوستمان کاملا صحیح است که با وجود لنز خوبی مثل 18-135 STM شاید 15-85 (که زمانی از لنز های مورد علاقه ام بود) دیگر خیلی جایی در کوله عکاسان پیدا نکند.
پیروز باشید
با سلام،
دوست عزیز همونطور که خودتونم فرمودید لنز کیت به لنزی اطلاق میشه که از طرف سازنده و همراه با دوربین در یک جعبه قرار بگیره و به بازار عرضه بشه. من تا حالا ندیدم 85-15 همراه با دوربینی داخل یک جعبه از طرف کانون به بازار عرضه بشه اگه منبع موثقی در اختیار دارید خوشحال میشوم که معرفی نمایید.
حالا چون 135-18 stm همراه با دوربینهایی مثل 70D عرضه میشه پس این لنز میشه لنز کیت 70D. گرچه به صورت تکی هم به فروش میرسه ولی چون از طرف سازنده همراه با دوربین عرضه شده لنز کیت اطلاق میشه.
فرمایش شما در مورد کاربر هدف صحیحه و بنده طبق لینیکی که داده بودم عرض کردم که کیفیت اپتیکی نزدیک به هم دارند و نتایج آزمایشگاهی هم همینو اثبات میکنه، ولی 85-15 به دلیل کیفیت ساخت بهتر، اندکی اپتیک بهتر، خطاهای اپتیکی کنترل شده ( 135-18 stm اندکی ca دارد) لنز بهتری هست هر چند به میزان جزئی.
در هر صورت هر دو لنز، جزو لنزهای بسیار خوب هستند و بسته به نیاز عکاس و با توجه به اینکه چه فاکتورهایی برای عکاسی مهم هستند یا مهم نیستند، خریداری میشوند.
در مورد لنزهای STM و بحث فیلمبرداری هم که برتری از آن 135-18 هست.
پایدار باشید.
سلام به همه ی اساتید
من یه لنز تله معمولی میخوام. برای هدف خاصی نیست و استفاده ی معمول ه. اگر حالت ماکرو داشته باشه که چه بهتر! دوربینم D3200 ه. بودجه هم نهایتا تا 700 تومن ولی هرچی کمتر بهتر...
من خودم سیگما 70-300 f.4-5.6 DG Macro رو دیدم. توی سایت های مختلف هم ریوییو های خوب هم بد ازش دیدم... میخواستم راهنماییم کنید که چی بگیرم.
ممنون
درود
عطاجان لنز 85-15 هم لنز کیت بود! ولی فقط بر روی یک دوربین معرفی شد و اون هم Canon EOS 7D بود!
این هم تصویر یک جعبه با لنز کیت مذکور
این حرف شما را خیلی قبول ندارم! همین 3 میلیمتر واید بیشتر برخی مواقع در عکاسی خیابانی و حتی خانگی تاثیر عجیبی داره! بخصوص روی دروبین کراپ!
همیشه ساتفاده از لنز واید برای وسعت میدان دید نیست و گاهی برای ایجاد تصاویر خاص و اغراق گونه کاربرد داره که در این صورت همین 3 میلیمتر هم ممکنه برای فردی که توان تهیه یک لنز Ultra Wide را نداره مفید باشه!
در خصوص تفاوت این دو لنز جا برای صحبت زیاده!نقل قول:
نتیجه : برای بازار هدف دو لنز هر دو خوب هستند و برتری محسوسی نسبت به هم ندارند. (اگر بحث فیلمبرداری باشد که تازه 18-135 به واسطه موتور STM برگ برنده نیز خواهد داشت) بنابر این فرمایش دوستمان کاملا صحیح است که با وجود لنز خوبی مثل 18-135 STM شاید 15-85 (که زمانی از لنز های مورد علاقه ام بود) دیگر خیلی جایی در کوله عکاسان پیدا نکند.
پیروز باشید
یادم هست یک بار در یکی از تاپیک های قدیمی به نام لنزهای ارزشمند (یا یه همچین چیزی) جناب کاوه قبادی یک حرفی را در خصوص مقایسه لنز 300-70 سری DO در برابر 300-70 معمولی و بحث کاربران در خصوص شارپ تر بودن لنز ساده مطرح بود و ایشان گفتند: «همه چیز در لنز شارپی نیست»
الان متوجه حرف ایشان شده ام!
اجازه بدید در خصوص این دو لنز بصورت بخش بندی صحبت کنیم و قضاوت با شما
1- از نظر کیفیت بدنه
حتما خیلی از دوستان هر دو لنز را در دست گرفته اند، بنده تجربه کار با لنز 85-15 را با کیت 7D و 135-18 معمولی را با دوربین 60D داشتم. بنابراین نمی توانم در خصوص مقایسه کیفیت صحبتی در این بخش داشته باشم! اما از نظر کیفیت ساخت، واقعا کیفیت ساخت، سیلینگ، سرعت فوکوس و فرم در دست قرار گرفتن لنزی مثل 85-15 که از سری USM هست قابل قیاس با لنزی مثل 135-18 نبود.
لنز 135-18 در دو سری متفاوت که بنده چک کردم، با دست زدن به بخش برون رو لنز که باعث ایجاد فوکال بالا می شود حسن آزاد بودن را به فرد منتقل می کند طوری که احساس می شود شکستگی در این بخش رخ داده و جالبه که این مشکل در تمام این سری لنز وجود داشت.
وجود رینگ فوکوس حرفه ای در لنز 85-15 هم یکی دیگه از تفاوت های مهم این لنز برای کارهای جدیه
2- کیفیت تصویر
این بخش را می توانیم با کمک گرفتن از سایت The-Digital-Picture تا حدودی بر طرف کنیم!
برای این منظور هر دو لنز را در فوکال و دیافراگم یکسان مقایسه کنید.
در فوکال 24، 35 CA در لنز های 135-18 زیاده ولی در 85-15 نه! شارپی تصویر هم اختلاف خیلی اندکی داره.
در فوکال بالای 50 شارپی لنز 85-15 کمی بهتر می شه ولی متاسفانه CA در تصویر ایجاد می شه و در عوض در لنزهای 135-18 حذف می شه!
در اکثر فوکال ها در کنار تصویر وضعیت 85-15 بهتره ولی در صورت چشم پوشی از CA
نتیجه گیری:
همانطور که هر دو نفر اشاره فرمودند، این دو لنز از نظر کیفیت تصویر رقابت بسیار نزدیکی دارند و نمی شود بصورت قطعی یکی را برتر از دیگری دانست!
ولی از نظر کیفیت ساخت و بخصوص سیلینگ وزنه به سمت 85-15 سنگینتره!
اما در فوکال بالاتر از 85 و نظر به اینکه اکثر افرادی که تازه وارد دنیای DSLR می شوند به دنبال شبیه سازی زوم دوربین های بریج با این سری دوربین ها هستند، بنظر بنده شاید برای این سری افراد که اصولا دوربین DSLR را با دوربین موبایل اشتباه گرفته اند، قانع کردنشان به خرید یک دوربین ساده خیلی بهتره! حالا اگر کسی هست که با این دید چنین دوریبن هایی را تهیه کرده و دیگه روش نمی شه دوربین را رد کنه و یک دوربین کوچک بگیره، لنزهای Third-Party گزینه های خوبی هستند! بخصوص که به قول شما و اعتقاد بنده این افراد خیلی درگیر کیفیت تصویر خروجی نخواهند بود.
ارادتمند
درود
لنزهای زومی که دارای قابلیت ماکرو هستند، صرفا در یک فوکال خاص امکان ماکرو 1:1 را دارند! بنابراین از خیر این قالبیت بهتره بگذرید.
از طرفی باتوجه به دوربین شما گزینه هایی مثل 300-55 و یا 200-55 گزینه های مناسبی هستند.
اگر هم روی ماکرو بودن تاکید دارید و البته از سه پایه استفاده می کنید بجای سیگما 300-70 که یک فاجعه در کیفیت تصویر0 و به شدت شانسیه می توانید به فکر لنزی مثل 300-70 تامرون سری Macro باشید.
پیشنهاد می کنم بجای اینکه الان یک هزینه بی مورد برای لنز انجام دهید، کمی تامل کنید و اندوختتون را افزایش بدید و یک لنز مثل 300-70 تامرون سری VC و یا 300-70 نیکون تهیه کنید.
ارادتمند
درود،
دوست عزیز VR معمولا حداکثر تا 3 استاپ و VRII حداکثر تا 4 استاپ جلوی لرزشها رو میگیرند.
مکانیزم عمل در VR بصورت شیفت هست در صورتیکه در VRII از مکانیزم زوم استفاده می شه که بهتر هست و نتیجه اش عکسهای با کیفیت تر هست.( لرزش ها رو به حداقل حد ممکن میرسونه که کمترین تاثیر رو در میزان شارپنس و کیفیت تصویر داشته باشد)
با تمام این وجود خود سیستم VR به اندازه کافی کارآمد هست و شما با خرید 200-55 عکسهای بسیار باکیفیتی خواهید داشت.
خیلی عجیبه! تقریبا نیمی از 7d های فروخته شده به صورت کیت، همراه با 15-85 بوده اند. از جمله دوربین خودم و بسیاری از دوستان فروم از جمله:
http://forum.akkasee.com/f33/t21360.html
نمیدونم چرا وقتی پست رو زدم پست نقل قول شده آخرین پست بود! مصطفی جان پاسخ کامل را دادند. در صورت صلاحدید پست من حذف شود
ای بابا، اینجا تاپیک راهنمایی خرید لنز هست یا تشخیص لنز کیت از لنز غیر کیت ؟!
خب مسلمه وقتی لنزی درون جعبه دوربین و بهمراه دوربین باشد، به اون لنز کیت اطلاق می شود. حالا لنز 50مم باشه یا لنز 400مم سری ال ! ( مثال بود )
نه کیت بودن دلیل بر بدرد نخور بودن لنز هست و نه کیت نبودن دلیل بر شاخ بودنش !
جدیداً دی810 بهمراه سه لنز عالی و یک میکروفن بعنوان پک فیلمبرداری عرضه شده. اگر بخوایم اینطور قضاوت کنیم که هیچکدام از آن سه لنز بدرد نمی خورن.
خواهشاً دوستان تازه وارد رو با این اصطلاحات سردرگم نکنید. بعضاً این حس تلقین میشه وقتی لنزی همراه دوربین و بصورت کیت عرضه میشه لنز بدیست که لزوماً اینگونه نیست.
24-105 ال وقتی در جعبه دوربین 5دی باشه عنوان لنز کیت رو یدک میکشه، آیا لنز بدیست ؟
همین 18-135 اس تی ام خودمان، لنز بدیست ؟
جبهه نمیگیرم، ولی درک میکنم وقتی بعضی حرف ها رو بخوایم در فروم و با تایپ کردن بگیم اندکی سوء برداشت نیز حاصل میشه. 2 صفحه در مورد کیت بودن یا نبودن نوشتیم که هیچ ربطی هم به عنوان تاپیک نداشت.
سلام دوستان..
قصد خرید لنز تامرون 70-200 اف 2.8 لرزشگیر دار رو دارم...
و حالا که به موعد خرید نزدیکتر میشم به این فکر افتادم که به یکباره کانن 70-200 اف 2.8 ورژن دو رو بخرم.. و حالا سئوالم اینه...آیا مدل کاننی این لنز به اندازه 2 میلیون تومانی که از تامرون گرونتره به من نتیجه بهتری میده؟ و آیا واسه استفاده غیر حرفه ای و آماتوری و عکاسی پرتره و مجالس و محافل و سمینارها و ... بصورت غیر حرفه ای خرید مدل کاننی برای بنده توجیه خواهد داشت یا اینکه همون مدل تامرونی رو بخرم ؟
البته باید نیم نگاهی هم به بازار دست دوم این دو لنز داشت ..
سلام
فکر می کنم تمامی دلایلی رو که تمرون برای شما ارجحه رو خودتون هم آگاهید و هم بیان کردید. شاید اگر دست دوم تمیز هم قیمت تمرون گیر بیارید خرید گزینه ی canon توجیه داشته باشه. سری ویدئوهای Matt Granger از مقایسه ی لنزهای nikon, tamron,sigma, canon تو این بازه و آخرین ورژنشون انجام داده ببینید به همین جواب میرسید؛ تفاوتشون توی خروجی که تقریباً محسوس نیست، بحث بر سر آپشن های غیر از کیفیته عموماً اما همونجا هم به نسبت کیفیت و تمامی المان های انتخاب گزینه ی تمرونی برندست.
با سلام خدمت دوستان
بهترین گزینه خرید لنز برای دوربین 600D کنون که کیفیتی قابل قبول یعنی بهتر از 18 55 و سریع با دیاف 1.4 یا نهایتا 2.8 در فاصله واید تا پرتره و ترجیحا فیکس (این یکی خیلی مهم نیست)
کدام است.
-البته اگر پیشنهاد بهتری با حذف یکی از شرایط بالا بدست می آید لطفا بفرمایید.
-بیشترین انتظارم عکاسی پرتره در نور محدود میباشد.
-قابل استفاده بودن در فول فریم هم چندان مهم نیست.
بودجه رو هم فراموش کردم یه L 70 200 F4 دارم که در نظر دارم 1600 بفروشم و لازم باشه تا 600 تومن هم روی آن اضافه کنم یعنی حدودا 2200
سپاس
دوستان من 18-55 ام رو معکوس کردم ( خراب بود ) و حالا یه 18-55 جدید میخوام بگیرم چون گاها منظره و ... هم پیش میاد واسه عکاسی ، بین آی اس 2 و اس تی ام کدوم رو پیشنهاد میکنید فارغ از بحث فیلمبرداری اس تی ام ها؟! در یک مقایسه خارجی دیدم که در مرکز خیلی کم اس تی ام بهتر هست و در کناره ها آی اس 2 به مراتب بهتره . نظر شما چیه؟
18mm at f8 (for wide angle landscape with good DoF):
Center: STM perhaps just a tiny bit better (but very hard to tell)
Corner: IS II better and its easy to tell
55mm at f5.6 (for close up with blurred background perhaps?)
Center: IS II noticeably better
Corner: IS II better
55mm at f11 (grab more distant landscape objects while preserving some DofF)
Center: too difficult to tell difference (or my eyesight isn't good enough)
Corner: IS II slightly better
با توجه به این عرض کردم
سلام
من تو عکاسی آمارتورم
دنبال یه لنز جدید هستم که بوکه خوب بهم بده و کیفیت عکس خوبی داشته باشه
زیر 1 تومن میخوام هزینه کنم
لنز فعلی 18-55 is ii
میخوام بتونم پرتره خوب بگیرم و احیانا تو طبیعت هم عکاسی کنم
پیشنهاد ؟
دوربین : 600d
ممنون از ایده شما
نظرتون راجه به خرید 50mm f1.4 چیه ؟
یا مثلا 18-135 is (چون فیلمبرداری stm با توجه به فوکوس 600d بدردم نمیخوره مگر اینکه کیفیت اپتیکی هم فرق کنه ! )
قیمت ها به این صورت هست
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
4,990,000 ریال
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM
5,990,000 ریال
Canon EF 50mm f/1.4 USM
11,800,000 ریال
Canon EF 50mm f/1.8 II
3,200,000 ریال
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
11,500,000 ریال
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
9,500,000 ریال
سوال :
55-250 مدل IS و STM اختلاف کیفیتشون زیاده ؟ یا فقط موضوع بی صدایی فوکوس هست ؟
این موضوع در مورد 18-135 چطوره ؟
اینکه لنز 50 f1.8 لرزشگیر نداره مشکلی ایجاد نمیکنه ( تا حدودی میدونم چون نورگیری خوبی داره لنز سریعی هست و شاید نیاز به لرزشگیر نداشته باشه )
تجربه شخصیم با لنز 50 1.8 واقعا باعث شده که به هر کسی که میخواد یک لنز جالب داشته باشه پیشنهادش کنم!
کیفیت و شارپنس 55-250 اس تی ام و آی اس 2 رو میتونید در سایت های مختلف مقایسه کنید ، فکر نمیکنم تفاوت خروجی چندان چشمگیر باشه ولی مطمئنا نمونه اس تی ام تا حدودی بهتر خواهد بود و مزایایی بهتون میده.
در ارتباط با لرزشگیر هم با توجه به دیافراگم باز لنز میتونید نورگیری مناسبی داشته باشید ( البته با توجه به شرایط عکس و عمق میدانِ مورد نظرتون ) و مشکلی ایجاد نمیکنه ، ضمنا اگر منظورتون از سریع بودن سرعت فوکوس هست که باید نا امیدتون کنم و بگم صدا و سرعت فوکوسش اصلا جالب نیست .
هيچ يك از لنزهاي 50mm پرايم كانن لرزشگير ندارند. اگر از نظر بودجه مشكلي نداريد 50 f/1.4 را بخريد.
55-250 STM از نظر خروجي كاملاً برتر از IS IIاست:
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Lens Image Quality
سلام
ممنون از پاسختون
پس شما میفرمایید 50mm f1.4 بهتر از ترکیب 55-250 stm و 50 f1.8 هست برای من ؟
ممنون از پاسخ
خیر منظورم سرعت شاتر زدن هست که فکر کنم با توجه به نورگیری خوب باشه
پس شما نظرتون روی 55-250 stm و 50 f1.8 هست ؟
===============================================
هیچ کس نظری روی 18-135 stm نداره ؟
درود. دوست عزیز اگر امکان افزایش بودجه دارید پیشنهاد من به شما فروش 18- 135 اس تی ام و خرید 50مم اف 1.8 است.
چند نکته:
1. لنزهای اس تی ام سرعت فوکوس بسیار بالا و بدون صدایی دارن و در زمینه کیفیت اپتیکی مقداری هم پیشرفت داشتن. حتما که لازم نیست برای فیلمبرداری از لنزهای STM استفاده بشه. برای عکاسی هم سرعت بالای فوکوس لازمه.
2. داشتن چندتا لنز برای کاربری آماتور دردسر تعویض لنز رو داره. تعویض مدام 18-55 و 55-250 ممکنه کمی خسته کننده و دست و پا گیر باشه.
3. تهیه لنز 50مم اف 1.4 که جناب چگینی فرمودن، پیشنهاد خوبیه منتها بحث بودجه هم هست و اینکه باز هم برای کاربری آماتور همون 1.8 کفایت می کنه.
50 مم اف 1.8 با 1.4 چه تفاوتی دارن دقیقا
1- لنز f/1.8 تا اپرچر 2.8 خروجی چندان شارپی ندارد (خصوصاً در گوشه ها) در صورتی که f/1.4 از این نظر بهتر از f/1.8 است
2- f/1.4 از سیستم اولتراسونیک برای فوکوس استفاده می کند که بسیار سریعتر و بی صداتر و ضمناً دقیق تر از سیستم میکروموتور است که در f/1.8 استفاده شده و ضمناً فوکوس دستی تمام وقت در لنز f/1.4 وجود دارد
3- کیفیت ساخت بدنه f/1.4 بسیار بهتر است، ماونت فلزی و نمایشگر فاصله فوکوس دارد، درزبندی آن بهتر است و رینگ فوکوس بسیار بهتری هم دارد
4- به دلیل داشتن دیافراگم 8 پره، لنز F/1.4 بوکه بسیار بهتری از f/1.8 دارد.
5- به دلیل اپرچر بازتر، اندکی کنترل بهتر روی عمق میدان و همچنین مقدار نورگیری در محیط های کم نور دارد
6- قیمت f/1.4 نزدیک به 4 برابر f/1.8 II است
اساتید گرامی کاربرد لنز Canon EF-S 10-18mm رو لطف میکنید
چند نسخه داره این لنز
خرید لنز 50MM F1.08 STM یا این لنز بصرفه و بهتره؟
سلام
بستگی به خودتون داره که در چه زمینه ای میخواید عکاسی کنید
10-18 تنها یک ورژن داره که به مدتی هست معرفی شده و نوشتید و ارزان ترین لنز واید زوم کنون هست ، کیفیت خوبی داره و از قیمتش بیشتر میرزه
لنز 50mm 1.8 STM هم که لنز خیلی خوبی هست و این لنز هم نسبت به قیمتی که داره امکانات خوبی رو در اختیارتون میزاره مخصوصا عمق میدان کم (مثل محو شدن پشت تصویر فرد)
دوستانی رو دیدم که با یک لنز واید و چند لنز پرایم فعالیت میکنن ولی کار هر کسی نیست و بعضی دوستان خسته میشن و بعد از مدتی تصمیم میگیرن یک لنز همه کاره مثل 18-135 STM بگیرن....
در کل انتخاب های خوبی داشتید .....
عمده ترین استفاده این لنز عکاسی منظره است و عکاسی معماری (غیر حرفه ای).
خیر، این لنز بر خلاف لنز 18-135 یک لنز همه کاره نیست و بیشتر نیازهای عمومی را پوشش نمی دهد. ترکیب 18-135 به علاوه 50 منطقی تر است. بعداً می توانید یک 10-18 هم اضافه کنید