دیروز موجود بود ! حتی به سرم زد بگیرم که باز منصرف شدم یحتمل به زودی با قیمت بیشتر وارد میشه ورژن جدیدترو کم سر و صداترش دست دومشو با 400 یافتم فعلا مرددم از خرید
Printable View
من بودم این کارو می کردم :)
چون 18-105 داشتم، 50 رو دارم و اولی رو دادم رفت و 70-200 گرفتم و یه 10-20. همیشه تو فکرم این بود که اون وسط همون 50 نیازامو پوشش میده، بعد از اون واقعاً همیشه فکر کردم چرا یه زوم رنج مثل 24-70 یا حداقل 16-85 ندارم! البته بگم چون منم همیشه تو ذهنم آینده ای فول فریم وار! رو برای خودم متصورم فکرم رو 24-70 بوده و هست و بخاطر عدم دست پر مالی همین تمرون گرامی که اتفاقاً لنز بسیار عالی ای هم هست رو ترجیح میدم. ولی به طور کلی باید ببینی واقعاً لازمت میشه اون رنج یا نه! من میتونم بهش توجه نکنم ولی واقعاً گاهی فکر می کنم چقدر خوب بود جای 50 پرایم یه زوم اون وسط بود!
جدیداً مسئله ای دیگه ذهنمو درگیر کرده. 11-16 توکینا رو بخاطر دیاف بازش و جهت آسمان شب خریداری کردم ولی هرچی بررسی میکنم میبینم نه وقت ستاره گرافی دارم نه مکانش و نه موقعیتش
حالا موندم 11-16 رو بفروشم 12-28 اف 4 توکینا بخرم بخاطر رنجش.
این هم با منطق جور در میاد ؟
کلاً کیفیت و شارپنس 11-16 و 12-28 در یه سطحه ؟
و اگه روزی فرصت ستالره گرافی دست داد به اف 4 هم میشه به جایی رسید یا نه ؟
ممنون
امین جان پیشنهاد میکنم همین لنز توکینا رو نگه دارید چون واقعا لنز ارزشمندیه، اختلاف یک استاپ اون هم در عکاسی آسمان شب قابل توجه هست. 28-12 هم لنز خوبیه و کیفیت مناسب رو داره و شارپنسش تقریبا در حد 16-11 هم هست.
اما اگه هیچ وقت نمی خواهید عکاسی آسمان شب کنید و احتمالش صفر هست و احساس می کنید رنج بیشتر 28-12 بیشتر به دردتون خواهد خورد، 28-12 رو تهیه بفرمایید اما اگه احتمال عکاسی آسمان شب میدید هر چند اندک، پیشنهاد میکنم همین 16-11 رو نگه دارید که واقعا ارزش و برتری اون توی آسمان شب مشخص میشه.
سلام دوستان و اساتيد :)
من ميخوام واسه دي ٧١٠٠ لنز بخرم بين اين تركيب ها موندم
Nikon 16-85 /nikn 70-300vr/nikn 35mmf1.8
يا
Nikon 16-85/ nikon 85mm f1.8'/nikon 35mm
ياnikon 16-85/nikon 70-300 vr/ nikon 50mm f1.8
يا
Tokina 12-24 / nikon16-85
سبك عكاسي من هم پرتره هست ولي تو فضاي باز البته بوكه واسم مهم هست ولي نميدونم كدوم واسه زمان طولاني و كارايي خوبي داره
همچنين منظره هم عكاسي ميكنم ولي نه به اندازه عكاسي خياباني و پرتره ( ولي واسم مهمه كه خوب باشه و در كل عكس هاي منظره هايي كه ميگيرم از پرتره هام بهتره) :))
""" من ابن سوال رو توي فروم راهنمايي خريد دوربين به اشتباه گذاشتم ادمين لطفا اگر صلاح ميدوني اون رو پك كنيد ممنون""
به نظر من ترکیبNikon 16-85/ nikon 85mm f1.8'/nikon 35mm برای دوربین نیکون کراپ واقعا عالی است. بهترین لنزها و بهترین رنج لنزها برای کراپ هستند. هم لنز تخصصی پرتره دارید هم کمی لنز تخصصی برای منظره. اگر بعد از مدتی در منظره تخصصی تر شدید باید یک اولترا واید را هم امتحان کنید.
البته به نظرم اول 16-85 را بخرید تا در انتخاب فاصله کانونی که برای شما بیشتر کاربرد دارد راحت تر باشید.
عکاسی با دوربین سنسور بزرگ(کراپ) با لنزهای زوم نه چندان سریع، شبیه رانندگی با فراری با رینگ 15 است. لذت عکاسی با پرایمهایی همچون 85 یا 50 یا 35 که کیفیت بسیار عالی دارند چند برابر می شود مخصوصا شما که اهل بوکه هستید.
سلام عزیزان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من میخام دوربین دی 5300 نیکون رو بخرم منتهی توی خرید لنزش دو دل هستم
حالت اول اینه که یه این لنزو بخرم
Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED AF-S DX VR
حالت دوم هم اینه که دو لنز
Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR
و
Nikon 55-300mm AF-S DX f/4.5-5.6G ED VR
بخرم
هزینه تقریبا یکی در میاد
تو حالت دوم دوتا لنز دارم و زومم بیشتره ولی تو حالت اول یه لنز دارم و زومم کمتره
من تازه میخام عکاسی رو شروع کنم و زیاد سر رشته ندارم
واسه همین زیاد با اصطلاحات آشنا نیستم
اگه ممکنه بهم کمک کنین تا لنز خوب انتخاب کنم
مرسی
سلام
حالت اول تقریباً آشنایی خوبی از عموم ژانرها به شما میده و در ابتدای کار بد نیست که با یک لنز کار کنید مخصوصاً اینکه دو لنزی بودن در ابتدای کار! کمی سرگشتگی و خستگی هم ایجاد می کنه. هرچند حالت دوم تله ی بیشپتری در اختیار شما قرار بده ولی باید ببینید واقعاً میخواهید از اون تله ی اضافه استفاده کنید یا خیر! مثلاً پرنده گرافی یا حیات وحش گرافی رو انجام خواهید داد یا خیر؟ اگر وقت برای چنین کارهایی ندارید حالت اول شما رو در ابتدا راضی خواهد کرد. مخصوصاً که لنز دوم چندان لنز با کیفیتی هم نیست!
از لحاظ کیفیت تصویر تقریبا هر 3 لنز مشابه هم هستن
در صورت اینکه نیاز به تله زیادی نداشته باشید توصیه من خرید 18-140 هست چون بعد از مدتی که از دو لنز 18-55 و 55-300 استفاده کنید متوجه میشید که لنز 18-55 لنز کوتاهی هست و دائما باید در حال تعویض لنز باشید که خیلی اذیت میشید......
لنز 18-140 روی کراپدار رنجی معادل 27-210 بهتون میده که بسیار ایده آل هست.
پ.ن: خط رو خط شد
با سلام
ممنون مي شم دوستاني كه با لنز 55-250 stm كانن كار كردند نظرشون رو بگن ؟
مي خواستم رو بدنه ٧٠٠d استفاده كنم.
درود...
لنزی است سبک..جمع و جور..با مانت پلاستیکی.. شارپنس کاملا قابل قبول در تمام فوکالها بخصوص 150 تا 250... وینیت بسیار زیاد.. فوکوس سریع و نرم همانند بقیه اعضای خانوادش.. قیمت بسیار مناسب.. داشتنش رو به تمامی کانن دارانی که دوربینشون stm رو پشتیبانی میکنه توصیه میکنم.. بیشتر از قیمتش ارزش داره و واجبه توی کیفتون باشه..بخصوص در مسافرتها...
Zoom
F5-6.3 - Telephoto Zoom
Aperture
f/5-6.3 - f/22 Aperture
Minimum Focusing Distance
220 cm Minimum Focusing Distance
Stabiliser
Optical Image Stabiliser
Unique Feature
Portrait, Nature, Wildlife, Sports & action
Unique Feature
Optical stabilization compensates for camera shake (not available on Sony & Pentax mounts)
Type
150-500MM
Model No
سلام دوستان .ممنون میشم اگر کسی از قیمت لنز سیگما
SIGMA LENS 150-500MM F5-6.3 با مشخصات بالا اطلاع داره به من هم بگه .
سلام
دوستان امروز یه سفر عکاسی داشتم
به دلیل نداشتن لنز الترا واید مجبور شدم با لنز 23 فوجی بصورت پانورما عکاسی کنم نتایج بد نشد ولی عکسا عریض شد و نسبت استانداردی برای استفاده نداد
به همین خاطر مجبور به ثبت افقی و عمودی شدم که دردسر ادغامشون زیاد شد و نیاز به لنز الترا واید شدیدا احساس شد.
یه سوالی برام پیش اومده،برا رسیدن به زاویه دید پانورما متشکل از3عکس عمودی و افقی مجموع 9 شات با لنز 23 مم کراپ چه لنز الترا وایدی نیازه که بشه با یه شات اون زاویه دید و بدست اورد.
با لنز 10-24 فوجی میشه به نتایج مشابه رسید.
سلام دوستان بنده دوربین 450d دارم میخوام یه لنز براش بگیرم که فوکوس قوی داشته باشه تله باشه
خودم اینارو پیدا کردم
SIGMA 70-300MM
Canon EF 75-300mm
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
بوجه هم به این لنزا میرسه.
بیشتر منظره و از آدما و خیابان ها عکس میگیرم.
سلام
فارغ از نیاز شما برای تهیه تله، بهترین گزینه ارزان قیمت برای کراپدارهای کانن بنظرم گزینه سوم، البته از نوع STM آن میباشد که قیمتی در حدود 600 ت دارد.
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Lens Review
درود...
برای کانن 5 دی مارک 3 چه لنزی رو بعنوان تک لنز با دیاف باز و واید مناسب ( حداکثر 24) و قیمت مناسب و منطقی پیشنهاد میدید؟؟ میخوام شارپنس و کیفیت اپتیکی خوب و کاملا قابل قبولی داشته باشه و لرزشگیر هم حتما داشته باشه... بودجه هم بین سه تا سه و نیم....حداکثر 4 میلیون...
يكي از بهترين لنزهاي كنون 16-35 f/4 لرزشگيردار است. فكر ميكنم قيمت حدودي 4200 دارد.
كنون لنز 24ميليمتري 2.8 لرزشگيردار را هم دارد كه البته به نظر من از نظر فاصله كانوني زياد جالب نيست.
اگر لنز خيلي وايد با f/2.8 بخواهيد 14 ميليمتر ساميانگ هم گزينه ارزان و خوبي است.
اگر هيچ كدام از موارد بالا را نمي پسنديد به نظرم بايد منتظر تمرون 15-30 2.8 لرزشگيردار بمانيد.
يك سوال. با لرزشگير مي خواهيد چه كاري انجام دهيد؟؟
با تشکر از دوستان عزیزم بابت راهنمایی... تقریبا خودم هم به همین تامرون 24-70 رسیدم...حالا نمیدونم لنز خوبیه یا نه ... ریویوها و نظرات مثبتی ازش خوندم..
نیما جان.. لرزشگیر داشته باشه بهتره..خیالم راحته..بیشتر اوقات روی دست عکاسی میکنم و معمولا با ایزوهای پایین.. لرزشگیر میتونه کمک کننده باشه.. دو هفته پیش که ایران بودم با 6 دی و 24-105 از مراسم عروسی یکی از اقوام عکاسی کردم.. اونجا بود که کاملا به این موضوع پی بردم که لرزشگیر داشتن لنز چه موهبتیه و دیاف بسته لنز چه مصیبتی !!! واسه همین بطور کلی قید لنز 24-105 رو زدم !! کم کم دیگه داشتن دیاف باز در لنزهام داره واسم به یک اصل اساسی و غیر قابل اغماض تبدیل میشه !!
و به همین دلیل در شرف خرید لنز 70-200 تامرون هم هستم انشالله و همچنین مترصد معرفی شدن 85 سیگما سری آرت..
پ.ن.: 15_30 تامرون در دوبی موجود هست.. قیمتش کمی بالاست و ظاهرن بطور غیر معمولی بزرگ و غول آساست!!
کوچک؟ منظور شما فوکال کمتر هست و یا به لحاظ ابعاد کوچک؟
اگر منظور شما دومی است که باید بگم این یک حسن بحساب می آید نه عیب!
شما چون بدنه کراپدار دارید نیازی به تهیه لنزهای EF ندارید که طبیعتا کلی براتون ارزانتر خواهد بود این انتخاب.
لنز EF 75-300mm III یک ... به تمام معناست و حتی اگر به رایگان بهتون دادند ازش استفاده نکنید، چون جز بی کیفیت کردن عکس های شما، عهده دیگری ندارد بنظرم!
این هم لینک مقایسه در انتهای بازه:
Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Lens Image Quality
این هم تاپیک مربوط به این لنز در انجمن که خواندنش را توصیه میکنم:
http://forum.akkasee.com/f57/t19504.html
مگر آنکه بودجه ای مناسب(چند برابر) برای اینکار داشته باشید که آن بحث دیگری است.
باز هم نظر سایر دوستان را جویا شوید.
سلامنقل قول:
دو هفته پیش که ایران بودم با 6 دی و 24-105 از مراسم عروسی یکی از اقوام عکاسی کردم.. اونجا بود که کاملا به این موضوع پی بردم که لرزشگیر داشتن لنز چه موهبتیه و دیاف بسته لنز چه مصیبتی !!!
24-105 که لرزه گیر دارد!!
بله...لرزه گیر دارد.. به همین دلیل عرض کردم که ارزش وجود لرزشگیر بخاطر استفاده از لرزشگیر 24-105 بیش از پیش به بنده ثابت شد.. و در عین حال دیاف 4 این لنز بنده رو نا امید کرد...
شاید کمی مطلب رو بصورت مبهم بیان کردم..
24-105 لنز خوبیه و میشه گفت برای افرادی که نیاز به دیاف باز ندارند کاربردیتر از 70-24 هست ولی اگر مثل بنده به دیاف بار نیاز دارید 70-24 عالیه، نسخه تامرون رو بنده هم قصد خریدش رو دارم و میتونم بگم تقریبا همه ریویو ها و ویدیو های بررسی و مقایسه اش با 70-24 کانن رو دیدم و مطمئن باشید که لنز بسیار خوبیه، از لحاظ اپتیک میشه گفت در حد 85 الی 90 درصد کیفیت 70-24 کانن رو دارا هست و علاوه بر اون دارای لرزشگیر و کیفیت ساخت بسیار خوبی هست. یک دلیل اصلی برای انتخاب این لنز به جای 70-24 کانن قیمت بسیار کمترش در مقایسه با نسخه کانن هست. تامرون واقعا کارش درسته
لطفاً حذف شود
آیا به زوم نیاز دارید و یا کیفیت؟
فکوس سریع و دقیق از مشخصات لنز های حرفه ای است با رقم میلیونی همچنین فکوس نیاز به دوربین با فکوس قوی نیز دارد
بقیه در حدود همان 18- 55 است
با توجه به اینکه شما تابحال لنز سریع نداشتید پیشنهاد من 50mm 1.8 است به همراه 55-250 مجموعا زیر 1 میلیون
هم فوکال شما تکمیل می شود هم سرعت شما
شما میتونید به لنز 18-135 STM هم فکر کنید ، اونطور که من فهمیدم شما هم رنج واید میخواهید و هم تله !فوکال نهایی اون از 55-250 stm کمتره وی خب از 18 دارید تا تله متوسط . رنج مناسبی هست و سرعت فکوس بسیار بالایی وشارپنسی خیلی خوب هم داره . و در اخر اگر جایی بودید که نمیتونید چند لنز همراه خودتون داشته باشید یک تک لنز خیلی خوب واید تا تله متوسط بکارتون میاد که این لنز گزینه خوبیه .
سلام دوستان عزیزم
مناسبترین لنز ماکرو با کیفیت خوب و قابل قبول ماونت کانن (۷۰d) واسه شروع ماکروگرافی
100mm معروف ماکرو
خیر قبلا هم گفتم این دو کاملا دو موجود متفاوت هستند و با هم قابل قیاس نیستند
فکوس سریع معمولا در لنز های گران و با کیفیت وجود دارد مثلما 17-85 فکوس بهتری دارد
قدرت فکوس(بهتره بگیم قابلیت فکوس در شرایط بد) هم تابعی از توان دوربین و لنز است
دوست گرامی، اولین ملاک برای انتخاب لنز فوکال هست نه فوکوس و ....
شما اول باید فوکال مورد نظرتان را تعیین کنید. ولی با توجه به 18-55 که دارید بنده نظر Siosha عزیز رو تایید میکنم
:::love2:::
سلام من بتازگی 7 دی خریدم فعلا یه لنز 50 اف 1.8 داره میخوام باش اتلیه خونگی بزنم .چه لنزی برای مدلینگ مناسبه گرون نباشه .بودجه ام 1500.000 هست
سلام
فعلا بهترین لنز با قیمت مناسب برای پرتره های خانگی همین لنز است و شما میتوانید این مبلغ را برای خرید تجهیزات نورپردازی صرف کنید.
اما لنز مناسب در این رده 85mm f/1.8 است که روی دوربین کراپدار زاویه بسته ای میدهد و برای کار در محیط کوچک مناسب نیست.
البته لنز 50mm f/1.4 هم میتوانید تهیه کنید اما برای کار استدیویی اولویت با نورپردازی است نه لنز های دیاف باز.
ضمنا تبریک میگم.
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Lens Image Qualityبا سلام خدمت هم دوستان
من حدود یک سال پیش یک بادی کانن 60 دی خریدم اما به علت کمبود بودجه یک لنز 18-55 روش گذاشتم
الان قصد یک لنز براش دارم
خوم بین 15-85 و 24-105 مرددم یک لنز همه کاره میخوام زوم زیاد برام مهم نیست ولی عکاس تو نور کم چرا.خواستم نظر شما بدونم درضمن تو این رنج قیمت چیز دیگه ای هم سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم
اینم لینک مقایسه این دو لنز
با سلام
با توجه به اینکه زوم برای شما خیلی مهم نیست و به دیاف باز نیاز دارید 55-17 کنون دست دوم یا 50-17 سیگما یا تامرون یا حتی 70-17 سیگما f 4-2.8 گزینه مناسبی میتونه باشه!
البته 85-15 خیلی خوبه ولی خب دیاف باز نداره که اگر برای شما قابل چشم پوشی باشه و قصد کوچ به فول فریم رو تا چند سال آینده نداشته باشید از 105-24 بهتره!
موفق باشید
منم خودم 17-70 سیگما دیدم لنز خوبیه؟ برای من دیاف مهمه ولی این لنز در مقابل 15-85 حرفی برای گفتن داره؟
m/pages/ProductViewDetailPage.aspx?ProductID=3026&CateID1= 4
در مورد 17-55 کانن قیمتی دارید ازش؟ ولی زومش خیلی کمه؟!
معروفیت اره ولی چقدرتوی عکس اختلاف داره؟
به نظرتون کدوم علکرد بهتری داره
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=1&APIComp=2
سلام دوستان
لنز ١٧-٥٥ اف ٢.٨ نيكون لنزي هست كه ارزش داشته باشه!؟ خبلب كيفيت بالايي داره ولي لرزشگير نداره و توي اين قيمت آدم رو دو دل ميكنه ميشه راهنماييم كنيد
راستش آبجيم واسم كادو خريده البته دست دوم خريده از خارج هنوز دستم نرسيده ولي با ابنكه دست دوم هست هم خيلي تميزه ( طبق تعاريف ) هم خيلي گرون
واسه اين پرسيدم يعني مي ارزه بادي دي ٥١٠٠ رو نگه دارم باها!؟ يا اينكه بفروشم يكم بزارم روش فول فريم بگيرم با كيت
راستش من به ١٦-٨٥ فكر ميكردم با دي ٧١٠٠ يه هو اين لنز گيجم كرد
آقا شک به دلتون نندازم و البته نظر امین خان گرامی هم بسیار محترم
به نظرم تو شرایطی گه هستید شیفت کردن به سوی فول فریم اگر واقعاً قصد ادامه ی عکاسی به صورت حرفه ای دارید راه مناسب تری هست به این دلیل که لنز شما جزء لنزهای گران قیمته و این برای شما شرایط راحت تری برای فول فریمی شدن ایجاد می کنه و نظر شخصی منه که لنزهای گرون قیمت هر چقدرم عالی باشن dx بودنشون رو اعصابه چرا که نمیشه به عنوان یه وسیله برای همیشه روشون حساب کرد یعنی یه حدی دارن به اسم فول فریم که به اونجا برسن کاربردشون از دست میدن لذا اگر خرج زیادی هم بر روی لنز میشه روی فول فریمش بشه که همیشه باشه و بادیا بیان و برن(البته این نظر کاملاً شخصیه) مگر اینکه شما هیچ وقت دیدی به سمت فول فریم نداشته باشید!
نمی دونم 5100 رو چقدر بتونید بفروشید اما تصور می کنم با فروش همین لنز بتونید یه بادی دست دو فول فریم خوب بخرید و بقیه خرجتون باید تهیه یه لنز زوم رنج فول فریم واس شروع باشه تا در آینده توپخونتون رو تکمیل کنید.
هدیه سرمایه ایه اینجا هدیه ماندگاری نیست که بشه کنارش گذاشت، مثلاً یکی پولدار باشه بیاد به یکی ماشین بده چون هدیس نمیشه نفروختش که :;) یا سکه میدن ملت به هم. این لنز الان مصداق بارز سرمایه در اختیار قرار دادنه، خریدنش که اصلاً توصیه نمی کنم به کسی.
در ادامه بحث لنز گرون dx:
به عنوان مثال لنز 18-35 سیگما که اعجوبه ایه برای خودش اما dx واقعاً دوست دارم یه روزی روزگاری دست دوست و آشنایی ببینم و ببینم چیه اما هیچ وقت دوست نداشتم با قیمت بالا پول پاش بدم واس همین توجیه نداره برای شخص من پولای گنده سر لنز dx خرج کردن.
با دقت در نوشتم متوجه میشید :D
به کسی که نمیخواد فول فریم بخره نمیتونم بگم لنز خوب نخر اما اگر کسی فکر میکنه فول فریم خواهد خرید واقعاً به نظرم کار درستی نیست چون فروختن لنز dx گرانقیمت سخت تر از FX گرانقیمته به این دلیل که عموماً یه نیم نگاهی به فول فریم دارند :D یعنی اگر خریدار شما بخواد در آینده فول فریم بخره سختی فروختن این لنز رو باید به جان بخره، چون گرون تر از عموم لنزای dx و اقبالش برای فروش کمتر)
شما اگر همون 3200 بفروشید و بره و دنبال یه d600 or 610 کارکرده بگردید باید دنبال جور کردن پول واس لنز فول فریم باشید. مجموع این شرایط رو باید در موردش فکر کنید و مخصوصاً اینکه همه ی این ها یهو براتون اتفاق نمیفته، به مرور میشه تهیه کرد، شاید الان یه دی اکس و بادی و ... دارید اما میتونید با لنزای ارزون یا پرایمای ارزون مثل50 و ... برای فول فریم شروع کنید که البته سخت هست اما شروعی برای قدم گذاشتن تو یه راه دیگست و البته راه های رسیدن به خدا زیاده :D
چه سريع آگهي تاييد شد :) قيمت خوبي گذاشتم!؟ ميتونم بفروشم فعلا يه ٢٤-٧٠ نانو بگيرم از هموون ور تا بعد بادي بگيرم :)
نه از شوخي كذشت بخوام فول فريم بگيرم پولم فقط به يه پراييم ميرسه ولي با توجه به اين لنز و پولي كه دارم ميتونستم بادي دي ٧١٠٠ بگيرم و ٥٠ مم سيگما اف ١.٤ ( يا ٨٥نيكون) يا ١٠٥ سيگما
درود
شما یکی از شارپ ترین لنزهای کراپ را در اختیار دارید!
این لنز تو فوکال F/2.8 تا F/5.6 بهترین خروجی را در تمام گستره زوم به شما خواهد داد که با این دیافراگم بدلیل بالا بودن سرعت شاتر خیلی از لرزش دست تاثیر گزار نیست!
تازه قابلیت افزایش ISO تا سطحی حدود 800 هم این امکان را به شما خواهد داد که تصاویری بدون لرزش ثبت کنید!
بنده در حال حاضر یک لنز 50-17 تامرون با همین مشخصات دارم و مشکلی برای نداشتن لرزشگیر باهاش نداشتم!
ارادتمند
با سلام خدمت دوستان گرامی! :-)
میخواستم نظر دوستانو در مورد تغییر در تجهیزاتم بدونم که آیا ارزش داره یا خیر؟
اینکه دو لنزی که در امضاء مشاهده میکنید رو بدم بجاش یه 70-24 f/4 ( یا اینکه از برند سیگما F/2.8 یا تامرون که دومی لرزشگیر هم داره ) بگیرم ؟
چون یحتمل در سال آینده شایدم زودتر به ف ف کوچ کنم؟ (6D مد نظرم هست) اگه ممکنه همینجا در مورد این تغییر دوربینم نظرتونو بدین که در قسمت "راهنمای خرید دوربین" هم مجبور نباشم این پستو بذارم!
ممنون بابت راهنمایی و شرمنده بابت آف تاپیک بودن قسمت دوم سوالم! :-)
اهداف : خانوادگی , طبیعت , پرتره , گاها کلوزآپ و کمی ماکروگرافی!