سلام
دوست عزیز نزدیک ترین لنز به شرایط شما به نظر من لنز Canon EF 17-40mm f/4L USM به قیمت 2600 میتونه باشه.
Printable View
درود
دوست عزیز همونطور که احتمالا مطلع هستید برای عکاسی حیاط وحش معمولا به لنز تله احتیاج دارید نه واید !!
بنظر من یکم آپشن های مورد نظرتون رو محدود کنید تا یه لنز خوب و با کیفیت رو بتونید انتخاب کنید. طبق خواسته ی
حال حاضره شما قاعدتا لنزی که همه بهتون معرفی میکنن لنزیه با فاصله ی کانونی بین حدودای 18 تا حدودای 200
که حتی همین رنج هم توی لنز های Canon موجود هست ولی از کیفیت خیلی خوب و عالی برخوردار نیست.
پس بنظر من:
یا لنز تله خوب انتخاب کنید و یکم هم رنج قیمتتون رو بیشتر کنید (مثلا میتونید یه canon 70-200 f4 دست دو تمیز با یه تله کانورتور Canon تهیه کنید)
یا لنز واید خوب انتخاب کنید و باز هم یکم رنج قیمتتون رو بیشتر کنید که حتی همین لنزی که دوستمون بهش اشاره کرد
گزینه ی خوبیه.
موفق و پیروز.
درود
من بعید می دانم با این قیمت لنزی با مشخصاتی که ذکر کردید پیدا بشه! (از 1 تا 2 تومان)
ولی پیشنهاد می کنم به این مدلها نگاهی بکنید
Tamron 15-30mm f/2.8 Di VC USD SP
Tokina 16-28mm f/2.8 AT-X PRO FX SD
و در نهایت کلیه لنزهای
Canon EF 16-35mm
باید سطح قیمتتون را افزایش دهید وگرنه شاید بتوانید همان 40-17 را بصورت کارکرده تهیه کنید
ارادتمند
درود بر شما ابی جان
من لنز تله ام رو تهیه کرده ام و میخواهم لنز وایدم رو آپگرید کنم.
ممنون مصطفی جان
این دو مدل که فرمودید
Tamron 15-30mm f/2.8 Di VC USD SP
Tokina 16-28mm f/2.8 AT-X PRO FX S
فکر میکنم هر دو فوکال هایشان برای فول فریم در نظر گرفته شده است و روی کراپ به اندازه ضریب افزایش میابد که مناسب نیست درست میگویم؟بعنی بازه پایینشان از 24 شروع میشود.
درود
بله درسته!
شما هم فول فریم را در نظر دارید و هم کراپ را و این نشدنی هست (حداقل با اطلاعات من)
برای کراپ می توانید لنزهایی مثل
Sigma 8-16
Tokina 11-16
تهیه کنید
ولی این مدلهای برای فول فریم کاربردی ندارند
من پیشنهاد می کنم شما یک لنز از دو مدل بالا را تهیه کنید بعد که خواستید برید سمت فول فریم لنز را بفروشید و از لنزهای اون بازه تهیه کنید
ارادتمند
بنده هم نظر مصطفی جان رو تایید میکنم.
پیشنهاد بنده بیشتر برای توکینا هست. از همین الان هم برایتان مشتریشو دارم ( خودم ! ) حاضرم بیعانه هم بدهم....
دوستان بنده هم در صدد تعویض 18-135 اس تی ام با لنزی با دیاف بازتر هستم. خودم سیگما 17-50 دیاف 2.8 مد نظرم هست. البته اگه کنون 17-55 گیرم بیاد که چه بهتر
لازم به ذکره 70-300 برای کادر تله دارم و توکینا 11-16 هم در رزرو خرید دارم...
با سلام
برای دوربین 5d مارک یک چه لنزی رو پیشنهاد میکنین ؟
برای عکاسی داخل منزل و گاهی بیرون منزل
لنز ارزونتر اخه اینطوری قیمت لنز از خود دوربین بیشتر در میاد
سلام
وقت همگی دوستان بخیر
دوستان عزیز، آیا سایتی هست که امکان مقایسه عکس با لنزهای مختلف در آن وجود داشته باشه؟
خیلی ممنون
مقايسه عكسهاي گرفته شده از يك چارت در سايت زير موجود است:
Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Lens Image Quality
مقايسه عكسهاي گرفته شده از يك چارت در سايت زير موجود است:
http://www.the-digital-picture.com/R...ple-Crops.aspx
سلام
لنز 50 mm 1.8 امروز گرفتم اما عکسهاش اصلا چنگی به دل نمیزنه یا دوربینم تنظیم نیست
دوربین 5 d هست
عکسا خیلی شفاف نیست یکم به تاری میزنه
این لنز کلا خیلی شارپ نیست مخصوصا در f1.8 و f2.0نقل قول:
عکسا خیلی شفاف نیست یکم به تاری میزنه
معمولاً لنزها در بازترین دیافراگمشون، بخاطر مسئله پراش نور (Diffraction) از شارپنس پایینی برخوردار میشن. با تنگ تر کردن یکی دو استاپی دیافراگم، به بیشترین شارپنس در هر لنز دست خواهید یافت.
پیشنهاد میکنم برای درک این موضوع سری به این لینک مفید بزنید:
به نقل از مقاله:
و صد البته پدیده diffraction بیشتر در دیافراگم بسته بررسی میشه.نقل قول:
اما به هرحال باید دانست که در روزنههای بزرگ نیز پراش نور وجود دارد اما عملا قابل اغماض است.
دلایلی که شما دوست عزیز ذکر کردید هم مهم هستند و باید مورد توجه قرار بگیرند. بهرحال خواندن این مقاله رو برای دوستمون خالی از لطف ندیدم.
با سلام
اگه منظورتون عدم فکوسه دقیقه که باید بگم درسته,این لنز باید با دوربین میکروادجاست بشه(تقریبا بیشتر لنزهای با دیاف باز ) و نیز بهتره در دیاف 4 تا 5.6 که به بیشترین شارپنس میرسه عکاسی کنید تا حداقل کمتر دچار خطا بشین. مسئله دیفراکشن هم همونجور که دوستمون گفتند در دیاف خیلی بسته اتفاق میوفته ( 14 به بالا معمولا بوجود میاد) که البته کمتر با این لنز از این دیاف استفاده خواهید کرد!
امیدوارم تونسته باشم جواب سوال شما رو داده باشم.
یا حق
با توجه به راهنمایی دوستان کیفیت عکسها خیلی بهتر شد با تشکر از همگی
جناب شکری، با توجه به فرمودتون و توضیحات دوست عزیزم ( JPL1 ) برای خرید سیگما 17-50، مسئله ای به ذهنم رسید و اونم اینکه برای لنز های دیاف باز که ممکنه با مشکل میکروادجاست روبرو بشیم، روی بادی هایی که همچین امکانی رو ندارن راهکار چیه ؟ - همچون بادی من و شما....
البته راهکاری بجز فرستادن به نمایندگی و .....
به نسبت قیمتش لنز خیلی خوبیه فقط یک نواقصی داره که باید به مزایایش ببخشید تقریبا میشه گفت توی نور مناسب و outdoor عکسهای قابل قبولی میگیره اما در نور کم در فوکوس خیلی گیج میزنه. کلا اپتیمال فوکال لنت که بهینه ترین حالت لنزه در بهترین لنزها هم در 2-3 استاپ بسته تر از بازترین دیافراگمه و در مورد لنز های نه چندان با کیفیت مثل همین لنز که من خودم هم دارمش و ازش راضیم 3-4 استاپ بسته تره. کلا عمق میدان کمش به نسبت این قیمت می ارزه اما قلقش باید دستتون بیاد
سلام
خدمت اساتید 1 سوال داشتم.برای دروبین 7100 میخواستم بدونم اگه به فاصله 18-300 احتیاج داشته باشم بهتره یک لنز 18-55 بگیرم با یک لنز 70-300 یا فقط یک لنز 18-300 بگیرم؟
حدود 2 میلیون تومن هم بودجه دارم!
سلام
خدمت اساتید 1 سوال داشتم.برای دروبین 7100 میخواستم بدونم اگه به فاصله 18-300 احتیاج داشته باشم بهتره یک لنز 18-55 بگیرم با یک لنز 70-300 یا فقط یک لنز 18-300 بگیرم؟
حدود 2 میلیون تومن هم بودجه دارم!
اگر برای صرفا برای عکس های شخصی استفاده می کنید طبیعتا تک لنز بهتر خواد بود.
در لینک زیر بحث های خوبی در مورد تک لنز شده است.
راهنمایی برای خرید تک لنز
نظر شخصی من این است که اگر کاربرد شخصی و خانوادگی دارید یا 18-300 و یا 18-200 (که لنز باکیفیتی است) خریداری نمایید. و اگر کیفیت بهتر مد نظر شماست 16-85 گزینه خوبی است. البته اگر بخواهید به صورت جدی در زمینه ای خاص فعالیت نمایید طبیعتا باید لنزهای تخصصی تر مثل لنزهای واید، ماکرو و یا تله فوتو های خوش ساخت تر از 70-300 مد نظر شما باشد.
درود،
دوست عزیز پوشش این رنج با دو لنز همیشه از 1 لنز بهتر بوده. متاسفانه لنزهای سوپر زوم مثل 200-18 یا 300-18 کیفیت و شارپنس خوبی ندارند دلیلش هم زیاد بودن تعداد عدسی ها و شیفت داده شدن اونها حین عمل زوم هست. بنابراین درسته که استفاده از دو لنز دردسر تعویض لنز داره اما به مراتب نتایج خیلی خوبی خواهید گرفت و ارزشش رو داره.
باسلام خدمت دوستان عزيز
خريد لنز نيكوري كه شماره سريال آن روي جعبه طلاييش وجودنداشته باشه به صلاح است؟
عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و اساتید محترم
سوال بنده در زمینه با عکاسی تبلیغات و لنزهای متداول این شاخه از عکاسی هست
ظاهرا لنزهای ماکرو پای ثابت این نوع عکس ها هستند ولی خب از لنزهای تله و متوسط غیر ماکرو هم استفاده میشود
من هنوز به پاسخ قطعی در این زمینه نرسیده ام .. با توجه به محدود بودن بودجه جهت تهیه چند لنز، انتخاب و خرید منطقی کدام است و کدام لنز پاسخ گوی
نیازهای عکاس تبلیغات در زمینه های مختلف این شاخه است ؟
پیشاپیش سپاسگذارم ...
درکل برای کاربر خانگی توصیه میشه که از تک لنز استفاده کنه ، لنز 18-200 لنز ارزشمندی هست و کیفیتی نزدیک به 18-105 و یا 18-140 به شما میدهد و تفاوت کیفیت آنقدر نیست که مجبور به خرید دو لنز و تعویض مکرر لنز شوید....
اما بازه ی 18-300 بیش از حد زیاد است و کیفیت نسبتا پایین تر می آید
البته با توجه به دوربین شما که کراپ 1.5 هست لنز 18-200 معادل 27-300 هست
سلام دوست عزیز،
تمامی لنزهای نیکون که دارای جعبه طلایی هستند، شماره سریال و بار کد مربوطه روی جعبه هست و یکی از ملزومات هنگام خرید، مطابقت دادن این شماره سریال روی جعبه با شماره سریال زیر بدنه لنز هست که باید یکی باشه، در غیر اینصورت به هیچ وجه اون لنز رو خریداری نکنید چون 100% مورد داره.
شماره سریال لنزهای کیت جعبه سفید هم روی جعبه اصلی هست که لنز و بدنه دوربین توی اون قرار می گیرند.
موفق باشید.
درود،
دوست عزیز همونطور که مستحضر هستید، لنزهای ماکرو برای عکاسی از اشیاء بسیار ریز کاربرد دارند و به دلیل حداقل فاصله فوکوسی که دارند قادر به فوکوس کردن در فاصله بسیار نزدیکی از سوژه هستند که لنزهای معمولی قادر نیستند. توجه داشته باشید که در این نوع فوکوس کردن عمق میدانتون به شدت کم خواهد شد و اگه فرض کنیم از یه انگشتر بخوایید عکاسی کنید فقط قسمتی از اون توی فوکوس خواهد بود مگر اینکه فاصلتون رو از سوژه بیشتر کنید یا از تکنیک فوکوس استکینگ استفاده کنید. لنزهای ماکرو شارپنس بسیار خوبی دارند.
اگه سوژه شما خیلی ریز نیست می تونید از لنزهای پرایم که شارپنس خوبی دارند استفاده کنید.
شما عنوان نکردید که برند مورد استفاده تون چی هست و همچنین سوژه هاتون. این دو تا رو عنوان کنید، بهتر میشه راهنمایی کرد.
دوستان عزیز ببخشید سوالی داشتم برای مارک 3 این لنز های چطوره
Canon EF 85mm f/1.8 USM
Canon EF 40mm f/2.8 stm
Canon EF 17-40mm USM
البته خودم یدونه 24-105 هم دارم میخواستم بدونم کدومش بهتره هم کیفیتی هم از نظر رنج پوشش چون برام جالب بود مثلا 85 و 40 با اینکه سری ال نیستیند ولی کیفیتی خیلی خوبی دارند
کاربرد برای پرتره و منظره و گاهی اوقات هم شهری در واقع من نمیخوام و توانش رو ندارم هزینه زیادی برای لنز بدم احساس کردم این دو لنز فیکس کیفیت خوبی ارائه میده و کاربرد داره البته خوب 85 به نظرم برای پرتره خوبه ولی 40 رو نمیشه واید نام برد یه چیزی بین واید و نرمال ولی دلیلش چیه با اینکه سری ال نیست کیفیت خیلی خوبی داره ؟
و اینکه به نظرتون با وجود 24 -105 خرید 17-70 منطقیه
در واقع من نمیخوام و توانش رو ندارم هزینه زیادی برای لنز بدم احساس کردم این دو لنز فیکس کیفیت خوبی ارائه میده و کاربرد داره البته خوب 85 به نظرم برای پرتره خوبه ولی 40 رو نمیشه واید نام برد یه چیزی بین واید و نرمال ولی دلیلش چیه با اینکه سری ال نیست کیفیت خیلی خوبی داره ؟
و اینکه به نظرتون با وجود 24 -105 خرید 17-70 منطقیه
در ضمن شما گفتی هیچکدوم برای پرتره نیست ولی توی فروم به عنوان یکی از بهترین لنزهای پرتره نام بردن از لنز 85 اف 1.58 حتی تو نمونه عکس هاشم فقط پرتره باهاش گرفته شده ؟
دوستان به نظر شما کدوم بهتره؟
نیکون ۲۴-۷۰ دست دوم یا تامرون ۲۴-۷۰ نو، نیکونی ۴۰۰ تومن گرون تر در میاد واسم.
شارپ تامرون بیشتره، بوکه نیکون بهتره، وزن تامرون سبک تره ۷۵گرم، تامرون لرزشگیر داره، میگن کیفیت بدنه نیکونی بهتره، تامرون کوتاه تره، سایز فیلتر نیکون بهتره،
لطفا دلیلتون رو واسه انتخاب بگید.
سلام
جایگزین لنز های 105-24 و 24-70 چه لنزی میتونه باشه؟ برای 6D
ممنون
بستگی داره منظورتون چی باشه. از نظر کیفیت، جنس بدنه، قیمت و رنج هیچ جایگزینی ندارد 24-105 سیگما هست که انهم کمی بالا پایین همین میشود. ولی از نظر کاربردی ممکن است بتوانید انرا با لنزی جایگزین کنید. من این لنز را با 17-40 جایگزین کردم! بلندترین لنز اولترا واید. فاصله کانونیش به کاربردی 24-105 نیست ولی حداقل در سمت واید برای منظره کارش را درست انجام میدهد. سمت تله اش 40 است که ممکن است برای بعضی مثل من قابل قبول باشد، خیلیها از لنز فیکس 50 و حتی 35 مم استفاده میکنند که تقریبا همین رنج است.
لنز 24-105 لنز خوبی است ولی اف 4 و واید نچندان دلچسبش برای منظره و تله کوتاهش برای پرتره را در نظر بگیرید میشود یک لنز خوب برای عکس یادگاری وقتی که با خانواده تشریف میبرید پیک نیک!
لنز 24-70 داستانش فرق میکند اف 2/8 حداقل از این لنز یک لنز کاربردی در محدود فاصله کانونیش میسازد. من اگر قصد انتخاب تک لنز داشتم آن 24-70 تمرون بود نه 24-105 اف4!
درود
مشخص کردن رنج واید و تله مورد نیاز مهمه ولی در مجموع همانطور که دوستان اشاره کردند شما می توانید به لنزهای هم فوکال تامرون و سیگما فکر کنید
البته اگر منظورتون از جایگزین صرفا از نظر هزینه باشه!
ولی اگر واید بیشتر مورد نظرتون هست لنزهایی مثل 35-16 های کنون و 30-15 تامرون هم هستند
ارادتمند
ممنون مصطفی جان
عرض کنم من یک لنز 70-300 تامرون دارم و بیشترین سوژهام منظره و پرتره هستش...در مورد کراپدار از فرمایشات و راهنمایی های شما خیلی استفاده کردم
ممنون میشم روی فول فریم هم منو راهنمایی کنید که چه لنزهای بهتر هستش،بجایی 105-24 یا 24-70 با توجه به اینکه بیشتر تمایل به عکاسی از منظره دارم چه لنز هایی میتونه مناسب باشه (بودجه تا 2.5 )
برای پرتره هم فکر می کنم 50mm گزینه مناسبی باشه برای شروع...
همینطور لنز 19-35 تامرون هم تو ذهنم هستش (برای منظره)
شما لطف دارید!
برای مناظر در فول فریم هم به نظر شخصی بنده واید بهتره! و همانطور که پیشنهاد دادنم نظرم روی 30-15 تامرون، 35-16 های کنون و لنزهای توکینا هست.
ولی بعنوان جایگزین لنزهای واید 24، تامرون و سیگما لنزهای 70-24 خوبی دارند! هرچند به کنون تایپ 2 نمی رسه ولی چیزی از تایپ 1 کم نداره!
سیگما 105-24 هم داره که خوبه ولی F/4 هست.
من به نظرم همان 70-24 تامرون خوبه ولی خوب قیمتش کمی بالاتر از قیمت مورد نظر شماست. و البته گزارشاتی از وجود مصرف برق در توسط VC این دوربین وجود داره که البته در همه دوربینها صادق نیست و موردی هست
برای پرتره هم روی فول فریم 50 بنظر کم میاد و باید به فکر 85 باشید ولی فعلا شاید موقت بد نباشه
اما تامرون 35-19 را اصلا دنبالش نباشید برخی کاربران فروم های دیگه گفته بودند CA داره و حتی دستروشنش زیاده!
بجای این لنز همان 30-15 تامرون که جدیدا هم معرفی شده خیلی با ارزشتره! حالا اگر بودجه بیشتر باشه خوب خود کنون هم هست.
ارادتمند
درود،
احسان عزیز، مورد استفاده این دو لنز متفاوته. 140-17 یه لنز واید زوم و 105-24 هم یه لنز walk around. اگه هدفتون عکاسی واید هست که 40-17 خیلی بهتره. اگه هم که 24 میلیمتر برای عکاسی واید براتون کافی هست در کنار کیفیت خوب 105-24 بهتره ولی در کل شارپنس و کیفیت 40-17 بهتره. هر دو هم f/4 و از این نظر نسبت به هم برتری ندارند.
سلام
احسان جان، ظاهرا به فول فریم ارتقاء دادین و مبارک باشد.
آنطور که متوجه شدم نیاز به لنز، برای پرتره و منظره دارید، خوب پاسخ تقریبا مشخص است و برای هر یک میتوانید لنزهای تخصصی خودشان را تهیه کنید، بعنوان مثال EF 85mm f1.8 USM برای پرتره(فعلا) و لنزهای واید مانند EF 16-35 f4L IS USM برای منظره(بنظرم اختلاف تقریبا 1.2 ملیونی در قیاس 17-40 کاملا ارزش خرید دارد)، ولی خوب احتمالا به مشکل بودجه برمیخورید لذا،
با توجه به مبلغ 2600 مد نظرتان، بنظرم بهتر است فعلا همان لنز کیت EF 24-105 f4L IS USM را استفاده کرده، هر زمان که قادر به خرید لنزهای تخصصی بودین آنرا با کمترین ضرر، تعویض نمائید.
ارادتمند
مهدی جان ممنون از راهنمایی شما
هنوز فول فریم نگرفتم
اگر اتفاق خاصی رخ ندهد ماه آینده
فعلا در حال تحقیق برای لنز هستم...در حال حاظر یک لنز تامرون 70-300 دارم...و دنبال یک لنز هم برای منظره هستم
حالا مردد هستم لنز کیت 105-24 را انتخاب که فعلا نیازهای معمولی را پاسخ میدهد یا 40-17 که واید هستش و برای منظره...
برای پرتره هم فعلا انتخابم 50mm یا 40mm هستش (بخاطر بودجه و قیمت پایین این لنزها)
لنز 35-16 یکی از بهترین گزینه ها هستش اما 5.200 قیمتشه :D
خواهش میکنم. خوب پس هنوز فرصت هست.:::happy::: ببینید در مورد پرتره، چند نمونه از پرتره هائی که در تاپیک مربوطه ارسال کردین، همه کادرهای نسبتا بسته، و با فوکال بالا بر روی کراپدار گرفته شده، بنابراین در مورد فوکال 50mm بر روی قطع ف.ف بیشتر بیندیشید.
در مورد واید، منظور بنده f4 این لنز هست(اگر نیاز به روزنه باز نداشته باشید) که هم بلحاظ اپتیکی، و هم داشتن IS و البته جدید بودن آن و عدم نیاز به ارتقاء عن قریب، همه اینها به آن یک و اندی اختلاف قیمت می ارزد. تاپیک آن ها را هم بخوانید، جناب نژادی چنین تعویضی کرده و نظرشان را درآنجا نوشته بودند.(اگر اشتباه نکنم)
فراموش نکنید که داشتن یک لنز خوب، بهتر از چندین لنز معمولی است. (مگر در شرایط خاص)
ارادتمند
دوستان مشاوره گیر برن کنار، نوبت منه ! :دی
دوستان بادی 7100 نیکون انتخاب شد و لنز توکینا 11-16 هم برای منظره تهیه شد.
دنبال لنزی Walk Around با فوکال متناسب با توکینا هستم. بودجه اطراف 1.500 تومنه. لنز شارپ و خوش رنگی میخوام
تجربه 18-135 کنونی از نظر عمق رنگ و شارپنس برایم زیاد راضی کننده نبود.
حاضرم کمی از فوکال تله بزنم.
ممنون.
و حد متوسط وجود نداره ؟
مثلا سیگما 17-50 اف 2.8 ؟
هرچند فوکال تله محدودتری داره. بالاخره یکم تله هم لازم داریم ....
لنز 40-17 کنون بدون لرزشگیر است؟