خوب من در این مورد نظری ندارم باید دید نظر دوستان دیگر چیست
این سخن به گمانم منطق محکمی پشت آن نیست. چون تو هر کارخانه ای ضعف هایی هست و باگهایی که به مرور ممکن است درست شوند ممکن است به آنها رسیدگی هم نشود. بعنوان مثال یک موردی D300 داشت که در نرم افزار جدید درست شد یا کانن یک موردی داشت صحبتی در یکی از فاروم هایی آنور آب بود یک عدم تطبیق وسایل کانن که من هم به آن معترف بودم و همانجا هم روی این موضوع اصرار داشتم ... بعضی از کاربران شاکی ....یکی از آنها تعجب کرد از این موضوع بقول یکی از کاربران که میگفت جای تعجب ندارد وقتی دوربین 4 هزار دلاری مشکل فکوس دارد ( یکی از دوربین های کانن ) و هنوز هم این مورد رفع نشده یا الا آخر....... اینها رو عرض کردم که بگم این مورد را روی آن هیچ حسابی باز نکنید کارخانه هایی از این دست همگی توی یک رده هستنددر کل فکر می کنم برند canon قابل اعتماد تر باشه.
البته توی ارایه محصولات یک تفاوت هایی هست که بسته به کارخانه ها میتواند متفاوت باشد فرضا برای یک مورد ( دوستان دیگر سخنان من را کامل کنند ) که بی ارتباط به فلش نیست دوربین نیکن D300 روی خودش است ولی برای کانن میبایست خریداری شود. صفحه فکوس در 50D میبایست بصورت مکانیکی تعویض شود ( برای D300 دوستان دیگر که به این دوربین آشنایی دارند بگویند ) . ویوفایندر D300 صدرصد تصویر را برایتان کاور میکند ولی 50D نودو پنج درصد الی آخر
تو بعضی موارد ممکن است این مورد برعکس باشد. دقیقا و همیشه اینگونه نیست فکر میکنم نیکون یک 14-24 دارد که در کانن نیست + 200-400 نازنین...... تو کانن بعضی ها 70-200 اف 4 را بسیار لنز مناسبی میدانند که فکر میکنم به همین کیفیت نسبت به قیمت در نیکون نباشد یا 100-400 کانن...... الی آخر و تفاوت هایی دیگر که بعضی مواقع توپ این ور است بعضی مواقع آنور شما دقت کنید ببینید نیازتان شما را کدام سمت زمین پا به توپ میکند :)از نظر لنز ولوازم جانبی فکر می کنم canon بهتر باشه.
موافقمدرکل فکر می کنم هردو از نظر کیفیت عکاسی خوب باشند.
بنظرم روی ارگونومی دقیق شوید بعضی ها به زیبایی ظاهری اهمیت میدهند که لزوما بد نیست ( سلیقه ایست ایرادی هم ندارد چون کافی است استفاده کننده از بابت روحی نسبت به این موضوع ارضا شود با توجه به این مورد که این دوربین منبع در آمد هم نیست... ) ولی سنگین تر هم هست که قابل تامله را درست متوجه نشدم یعنی خوبه یا بد؟! به هر شکل دوربین سبک نعمتی است
از نظر شکل و ارگونومی nikon رو بیشتر دوست دارم.سنگینتر هم هست، که قابل تامله .
خوب ممکن است به دلیل زمان ارایه دو دوربین در دو تاریخ متفاوت و اندکی فرق در امکانات که برای D300 روی دوربین است و برای 50D میبایست جداگانه خریداری کنید اندکی این مورد را نتوان به راحتی ارزیابی کرد ولی بعضی از دوستانی که از نیکون استفاده میکنند را در همین فاروم دیده ام که از قیمت های بالای دوربین نیکون در پاره ای موارد گله دارند
از نظر قیمت بدنه canon حدودا صد هزار تومان ارزانتره.که این هم قابل تامله.
البته دوربین کانن احتمال ارزانتر شدن آن هست. با توجه به تاریخ ارایه این دو دوربین D300 عمده افت را پیداکرده اما D50 احتمالا ارزان تر هم بشود
متوجه این موضوع نشدمnikon d300 وقتی وارد بازار شده فکر کنم حدودا یک و نهصد قیمت داشته اما canon یک و چهارصد نمی دانم آیا تو کیفیتش اثر گذاشته یا نه؟
نظر شما دوستان درباره این دو دوربین چیه ؟ (البته تخصصی تر)
پاره ای موارد دیگر:
یک مواردی دیگر هم هست که به سلیقه شما میتواند تعیین کنند باشد ایزو D300 تا 6400 و 50D تا 12800 بعضی ها معتقد بودند که ایزو های بالا 50D اصلا بدرد بخور نیست باب یکی از کارشناسان امر معتقد است روی مانیتور نباید این موضوع را ارزیابی کرد نظر ایشان اینست که روی پرینت در ابعاد بزرگ کیفیت عکس در ایزو 12800 قابل قبول است بنظر من ( نظر شخصی خودم را میگویم ) روی ایزوهای 6400 و 12800 این دوربین زیاد توقعی نداشته باشید. نقاط فکوس در 50D به این صورت 9-point TTL CMOS sensor و روی D300 به این شکل 51 focus points (15 cross-type sensors) اگر اشتباه نکنم در 50D شما با 14bit روی سرعت پیاپی 6.3 fps ولی در D300 در 14bit تنها 14-bit RAW only 2.5 fps البته ظاهرا با گریپ سرعت پیاپی D300 بگونه ای دیگر خواهد بود ...
در سایتی نوشته شده بود دوربین های نیکون روی فایل خام هم یک نویز ریداکشن اعمال میکنند که ممکن است از این بابت برای ستاره گرافی زیاد مناسب نباشد..... بررسی صحت و سقم این موضوع با شما و دوستانی دیگر من روی این موضوع نظری ندارم....
و اختلاف هایی که برای اکثر کاربران زیاد محسوس نیست مگر به صرف تخصصی خاص برای استفاده از نقاط فکوس یا ستاره گرافی و غیر....
ارادتمندتان
پ.ن: این مطالب ممکن است حاوی ایراداتی هم باشد بررسی و تصمیم نهایی با شما دوست خوب