نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
شاید اگر رقابتی هم باشد فقط در رنج آنها باشد یا شارپنس تا حدی
و گرنه تفاوت این دو در بوکه، سرعت و ... اصلا ً قابل چشم پوشی نیستند انوش جان
درود
وحید جان حق با شماست، این دو لنز با هم فرقهایی هم دارند چون قیمت 17-55 دقیقا دو برابر قیمت 16-85 است ، اما نکته اینه که 16-85 در خیلی از موارد خیلی عالی عمل کرده و قابل رقابت هست با 17-55 در این ری ویو که من از خود شما یاد گرفتم:
کد:
http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/377-nikkor_1685_3556vr?start=2
Despite some shortcomings the Nikkor AF-S 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR DX is probably still the best DX standard zoom lens in Nikon mount to date. It is very sharp throughout the range although there could be a little less field curvature (curved focus field) at 16mm. The level of distortions and lateral CAs is comparatively moderate for such a lens (still a bit high in absolute terms). Vignetting is generally well controlled except at 16mm @ f/3.5. .................................................. .................................................. .................................................. .............
.....................................
..............................
I believe that the lens is somewhat more desirable than the AF-S 17-55mm f/2.8G ED although it's a bit like comparing apples and oranges here.
با وجود بعضی ضعفهای Nikkor AF-S 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR اما شاید هنوز بهترین لنز Zoom استاندارد DX باشد در برند نیکونDX باشد تا به این لحظه.
در سرتاسر رنج این لنز خیلی شارپ بوده ، البته کمی انحنا در 16mm دارد . اما مقدار دیستروژن و کروماتیک ایبریشن کلا ملایم است برای چنین لنزی ، ویگنتینک بطور کلی قابل کنترل است به جز در 16mm باF3.5 .
...............
.........
....
من باور دارم که این لنز قدری بهتر از AF-S 17-55mm f/2.8G ED است هر چند که این مثل مقایسه سیب با پرتقاله.
این نتیجه سایت فتوزون بود.
انوش