با سلام
عموما کسی که چنین هزینه ای می کنه نباید یک کاربر عادی عکاسی باشد و باید قبلا اشراف کامل روی لنز ها و بدنه ها داشته باشه
عموما راهنمایی بسیار جزیی می باشد نه اینکه کل چیزی که می خواهید را پرس جو کنید
اگر کاملا به عکاسی اشراف دارید
برای بادی باید به 1D MK IV و یا 5D II فکر کنید
لنز ها هر چه سریعتر بهتر
هرچند که خودم علاقه ای به لنز های زوم ندارم
ولی به زوم های 2.8 می تونید فکر کنید
ولی باید مشخص شه که چه نوع عکاسی می کنید
اگر بگویید که پرتره و طبیعت و خانوادگی و .... بحث فرق می کند و پیشنهاد های دیگری میتوان داد
پ.ن : من نوعی اگر یک عکاس حرفه ای بودم و محدودیت کمی در بودجه داشتم
4 لنز زیر برایم کفایت می کرد
24 و 50 و 85 و 135 و یک تله کانورتر 1.4
اگر هم خواستید یکی از دوستان قصد فروش 1Ds MK III را به قیمت حدودی 6000 دارد ( x<150 )
حمید رضا مرادی
G12
انگار این 9 میلیون به دهن بچه ها مزه کرده که این طور از تاپیک استقبال شد ایشالا هممون از این 9 میلیونا داشته باشیم که واسه تجهیزات بزاریم اما گذشته از شوخی چرا این دوست سوال کننده دیگه پیداش نیست نکنه از این استقبال ترسیده
canon 50 d
18-200 canon
sony h50 tele convertor 1.6 ,wideangle 0.6, flash hvl-15
film slr yashica GS
باسلام
نسبت به این سئوال حس خوبی ندارم:cool:
انشالله که سرکار نباشیم
ولی جدا از سئوال ایشان من اگر بودم d700+14-24+24-70+70-200 را میگرفتم
عجب ست باحالی میشد ... ولی حیف که .....
باز هم امیدوارم این دوستمان بیایند و پاسخ بدهند و این همه شوق و ذوق دوستان و بنده بیخودی نبوده باشد .
موفق و پیروز باشید
1- به نظر من حالا كه صاحب سوال هم نيست گويا خودش رفته مشكل خودشو حل كرده اسم اين تاپيك توسط مديران محترم تغيير كنه به : " اگر مشكل بودجه نداشتم چي مي خريدم" يا " اگه يه پول مفت و زياد داشتم چه مي كرد "
2- اما نكته ديگر اين كه اين تاپيك نشون داد عكاسي خوب اصلا ربطي به ميزان سرمايه نداره ...
3- دنياي هر كسي كه اين جعبه كوچك رو دست مي گيره چقدر مي تونه متفاوت باشه ( داريم تو همين تاپيك با A ريال چي بخرم ( از جمله خود من ) كه با كلي خون دل 300 400 هزار تومان جمع مي كنيم و ميخواهيم باهاش بهترين لنز ممكن را بخريم)
4 - من اگه 9 ميليون تومان داشتم مي رفتم يك مغازه عكاسي مي زدم.
حباب وار براندازم از نشاط كلاه
اگر ز روي تو عكسي به جام ما افتد...
50D
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
هیچ یک از دوستان دوربین های قطع بزرگ و یا متوسط رو پیشنهاد ندادند!!!
از این رو که این دوست ما برای یک شرکت میخواهند کار کنند و احتمالا شرکت هم به فکر چاپ در ابعاد بزرگ باشه
میشه به دوربین های قطع بزرگ و متوسط هم فکر کرد
بک های H3DII یا H4D بسته به نیاز
یک تک لنز HCD 4.0-5.6/35-90 یا HC 3.5-4.5/50-110
یا سه عدد HCD 4/28 و HC 2.8/80 و HC 4/120
به همراه یک کنورتور HC 4/120Converter H1.7X