فکر کنم در حال حاضر اول باید صاحب تاپیک رو پیدا کرد !
سلام
نگردين كه من اينجام
من خودم هم با خون دل خوردن يه نيكون D70 چند سال پيش خريدم...
اما الان كفاف نميده
ممنون دوستان از اين استقبال
بله درسته:كاري است انشاالله پر درامد..9 ميلويون وامي است كه گرفته ام... البته اين پول رو من هرگز باهاش چنين كاري نمي كردم چون قراره چند برابرش برگرده بهم....شاید یک پروژه نون آب دار پیدا کرده
5D mark2 هم خودم بسيار دوست دارم...
لنز 70-200 نسخه لرزشگير دارش هم خيلي خوبه..
اما قصد كاري ...برداشتن يك پروزه است كه در ضميه فعاليت هاي يك شخص بسيار مهمه..يعني از افراد شخيص مملكت هست...
چاپ كتاب و استفاده از اون در ضمينه كار هاي تبليغاتي كه البته تا سال ديگه كار ها بايد تحويل بشه...
من گفتم الان كه دارم پولشو آتيش مي زنم حتما بايد تمام نيازهاي آيندمو رفع كنم... كه فقط به فكر شات زدن باشم
كار هم ميتونه مد و هم فشن هم باشه... ممكنه براي يك جايي مثله......كار حيات وحش هم بكنم..البته براي كار اصلي اون لوازم نياز نيست چراكه من به فكر بعد هستم...
منتظرم..براي بهترين تركيب.... تركيبي كه مي خوام : داراي حداكثر امكانات براي هر زمينه... و داراي حداكثر كيفيت
لنز هاي پرايم هم تا 300 فيكس هم تا حالا ابدا باهاش كار نكردم با 150-500 و 100-400 و70-300 كار كردم... ديلف اون ها هم راضي كنندست
اكنت قبليم رو فراموش كردم. (پسورد) Super user
ج.ابراهیمی
نه نه نه!!!
اشتباه نشه كه با 400 از اون شخص عكاسي كنم..بلكه مي گم حالا كه پول هست براي هر زمينه اي لوازم كافي داشته باشم
محدود به زانر خاصي نيستم.
پول رو مي خوام بدونم باهاش چي كار كنم چراكه فكر مي كنم هر آنچكه نياز است مي شود خريد
كار خدا رو چه ديدي ممكنه يه روزي كارمون به فشن و مد و ... غيره بيفته. استغفرالله كه ما زياد اهلش نيستيم اما هنر هست و كاريش نميشه كرد. شوخي كردم
اما ممكنه بعدا كارم به هرجايي بيفته..
جناب کرمی
دوستان زیادی اینجان که چنین ترکیب لنز و دوربینی دارند.
ترکیب خوبیست . حکم همان شیره شیرین برای شیخ دارد.
اگر توصیه ای بخوام داشته باشم برای این دوستمون این هست که یک باره همه لنز ها رو با هم هم نخرند.بسته به نظر خودشون مثلا" کنون 5دی و یا دی 700 گزینه پیشنهادی می تواند باشد و یک لنز.
با گذشت چند هفته و شروع کارشون بر اساس نیاز مانده پول را خرج بفرمایند.
فرهاد خان
سطح رفاه و درد رو پایین نیارین قربان.نه داشتن چند تا خرت و پرت رفاه میاره و نه درد رو کم میکنه.
برای شما تندرستی و دلخوشی آرزومندم.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
به نظر من اگه کارتون به عکاسی تبلیغاتی میفته حتما مبلغی رو برای خرید کیت فلاش کنار بذارید؛ چون میتونه خروجی ای بهتون بده که شاید با بهترین بدنه و لنزها نتونید بدست بیارید.
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
به هر حال داشتن چند میلیون اضافی یا نا اضافی که بتوان خرج لوازم عکاسی کرد از عهده هر کسی خارج هست .اما ترازویی برای مرفه بودن نیست .
دوست عزیز هر چه میخرید مبارک اما عجله نکنید 9 تومن را میتوان هر نسخه ایی براش پیچید مهم ترکیبی است که هم کارایی و هم لذت کافی از ان ببرید
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
من که تجربه و دانش آنچنانی در عکاسی ندارم ولی:
اینطور که من از صحبتهای شما متوجه شدم، یه وجهی از خرید شما برای همین پروژه ایست که برداشتید، یک وجه دیگشم برای نیازهای احتمالی شخصی در آینده.
با این حساب چه نیازی هست که همه 9 میلیون رو با هم یکجا خرید کنید.
ابتدا بدنه ( با دید به آینده نسبت برند مطلوب ) و لنزها و تجهیزات ضروری که برای شروع میدونید لازم است رو تهیه کنید (شاید بیش از نیمی از بودجتون برای همین کار در همین مرحله مصرف بشه) ، بقیه نیازهاتون هم که به مرور برای خوتون مشخص میشه.