به توصیه اساتید خیلی از بخش های مربوط به لنزها را خواندم.(فکر کنم امشب خواب لنز ببینم)-->اقرار می کنم که تنبلی کرده بودم،به طوری که الان به جمع بندی خوبی از لنزها حتی اولتراوایدها رسیدم و سوالم در آن قسمت(اولتراوایدها) را پس می گیرم ولی هنوز بین انتخاب آن هلوی بدون هسته و یا ترکیب 70-200 L کنون با دیافراگم 4+لنز کیت(یا چیز دیگری) شک دارم.اینها در حالی است که برای همان لنز 70-200 هم رقیب های جدی در مارک سیگما وجود دارد.(100-300 یا 70-200 با دیافراگم2.8 به جای 4 و یا حتی 135-400) --> این را می گویند شک به توان 2 و توصیه شده صاحب چنین شکی را فورا" برای درمان به خارج از کشور اعزام کنند.
راستش یک ذره هم می ترسم آن هلو بدون هسته، کرم خورده باشد! --> آن دامنه عجیب با آن قیمت مفت!!!!! --> می گویند وقتی فواصل کانونی زیاد است و قیمت خیلی زیاد نیست یه جای کار می لنگه! --> البته به فرمایشات آقای عاشوری نیا خیلی اعتماد دارم و سیاست زیرکانه نیکون را هم درک می کنم.
فقط 2 سوال من پابرجاست:
1.تفاوت ISO در 350D و D70s ؟(البته تا حدودی به این نتیجه رسیدم که اصلا" انتخاب بین این دو سلیقه ای است چون هر کدام نسبت به آن یکی مزایا و معایبی دارد.)
2.مراکز فروش؟به خصوص در مورد فروشگاه خانه عکاسان؟در مورد خنزر پنزرها؟
ولی واقعا" قرتی بازیهای دیجیتال خیلی بیشتره!
خواهشا" دوستان هر توصیه ایمنی دارند بفرمایند و یا در هر کدام از موارد نکته ای به ذهنشان می رسد دریغ نفرمایند چون من فردا برای خرید عازم هستم!