سلام
باز از همه دوستان بابت اینکه وقت گرانبها شون رو صرف راهنمایی من وامثال من میکنن تشکر می کنم
توضیحاتی دوستان دادن ومنو بیشتر تو وادی ورود به هنر عکاسی سرگردان کردن:(
روراست بگم اصلا من به خودم شک دارم.به اینکه هزینه کنم وبعد یه مدت سرخورده بشم.سرخورده از اینکه اصلا این گود جای من نبود و از اولش اشتباهی اومدم.
از یه طرف علاقه به هنر عکاسی دارم واز طرف دیگه نگرانم که این برام یه هوس باسه وبعد صرف وقت وهزینه این هوس جاشو به سرخوردگی بده.
میشینم با خودم میگم آخه مگه تو چقدر درمیاری که میخوای این همه پول برا دوربین بدی اصلا کی گفته حتما باس با یه دوربین چند صد (یا میلیونی :biggrin:)شروع کنی وآخه تو مگه اصول اولیه عکاسی رو بلدی که میخوای یه دوربین حرفه ای بگیری .از طرفی هم تو جواب اینها میگم مگه ندیدی تو همه آموزش های عکاسی تاکید به کار با دوربینهای شده که قابلیت تعویض لنز رو دارن اگه علاقه داری دندت نرم وپولشو بده.
حالا موندم تو ابن وسط حیرون و ویرون.می ترسم ،میترسم اشتباه بکنم و بعد یه مدت ببینم هم پولم رفته وهم مهمتر از اون عمرم و به هیچ رسیدم.
رفقا می دونم که از شما هم هست کسانیکه با این فکر ها درگیر بودن(بگذریم از کسانی که یا رشته تحصیلیشون عکاسی وگرافیک بوده یا شغلشون )موندن چه تصمیمی بگیرن.
اگه این سرگردون بیچاره رو راهنمایی بکنین ثواب صد تا حج رو بردین