نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
من خودم 85-17 را داشتم. لنز متوسط خوبي است ولي از وقتي IS 18-55 اومده اكثرا معتقدند به نسبت قيمتش از 85-17 بيشتر مي ارزد.مي تونيد ريويو ها و نمونه عكس هاي هر دو لنز رو در سايتهاي معتبر ببينيد.
محمود خان 70-27 اونم با f/2 تازه در اومده ؟
فرهاد جان این دو لنز در اینجا به خوبی مقایسه شدند:
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-S-18-55mm-f-3.5-5.6-IS-Lens-Review.aspx
در عکس اتوموبیل که اواسط صفحه است 17-85 اندکی شارپ تر است، اگر نگاهی به همین عکس بیاندازید و نظرتان را بگویید کمک بزرگی کرده اید. در همین صفحه هم نوشته شده:
If these two lenses cost the same amount, I'd definitely recommend the 17-85. But they don't - and this makes the decision more difficult. The 18-55 IS is a better value - more lens for the money - but the 17-85 IS is a better lens - especially if the longer focal lengths are important to you.
اگر فقط یکی از این دو را می خواستم بخرم به خاطر اختلاف قیمت زیادش 18-55 را ترجیح می دادم، ولی اگر قرار باشد 18-55 را به اضافه 55-250 بکنم، نظر من این است که 17-85 انتخاب بهتری است. البته من 55-250 را خوب نمی شناسم و مطالعه چندانی درباره اش نکرده ام، اگر درباره برتری ها و کاستی های این لنز اطلاعاتی دارید ممنون می شوم در میان بگذارید.
البته پیشنهاد شما (17-85 یا IS 18-55 + 55-250) در dpreview هم مورد بحث قرار گرفته، البته هنوز همه پست هایش را نخوانده ام، می خوانم و جمع بندی اش را همینجا می نویسم تا بقیه هم استفاده کنند.